Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ujka Vanja

41
У некој расправи или акцији за долазак раније на утакмице није лоше поставити овакву слику,али у галерији где поред димова,шеталице,бакљеи,заставица...није баш лепо да видиш коп од упло амање људи него што је било.
Ако већ има слика од почетка зашто нем аједна рецимо из 20 ог минута где се види пун број?
42
И опет се ставља слика где је коп сликан пре почетка утакмице или на самом почетку.Ја не знам јел вреди говорити овде нешто...сваки пут исте ствари се раде.
43
Не знам баш колико је плава унија озбиљан противник,пре би се рекло да нам долази какав такав противник,али у сваком случају ће доћи и у сваком случају је лепше када имаш и мало озбиљне навијаче преко пута.
У сваком лсучају морамо да напунимо север што више и да покажемо прво себи  и клубу шта за нас значи Звезда и Север.
44
Браво за овако брзо постављене слике!
45
Нису информатори не делотоврни.Они утичу доста на побољшање ситуације на нашој трибини,али ако желимо да се нешто спроводи на нашој трибини онако како желимо онда ми ПРВИ треба такви да будемо.
НАВИЈАЧ је начин живота и тачно се види по свему код нас да још не постоји видљиво место на трибини где можеш на окупу да видиш 100-200...500...не битно колико НАВИЈАЧА.Без тог језгра НИКАДА нећемо променити ствари јер оно што се пише на летцима нема где да се види.
46
Када кажем да се људи не придржавају нечега не мислим само на телефоне и сликање(ту су људи из екипа добро схватили то).
47
Ма никакв информатор неће отворити очи некоме,само прави примери то могу.Шта вреди информатор када се пола људи из екипа тога не придржава.
48
Што се тиче тих што сликају милим да се овде ркеће од краја.Прво треба погледати ко су људи који нам долазе на трибину и шта њих  интересује уопште.
По структури људи се види да није то то што би требало да буде.Некога интересује да глуми мангупа,некога да се напије,надува,некога да смува неку рибу...али у главном,по мени,све је мање и мање навијача правих који су ту због навијања,добре атмосфере,клуба...уопште много је мање оних који живе навијачки живот.То можеш видети и по много чему.Облачење је један од сегмената где тачно видиш колико смо још далеко од нечег озбиљног.Узане мајице,разноразне боје шљаштеће,неке педерске марке,качкети...Е,кад се такви људи скупе и мисле да су навијачи онда је и логично да неко извади телефон и снима шта му се свиђа. Много се променило то што некога доводи на стадион данас и пре неког времена.
Искрено се надам да је ово прелазно доба и да ће многи када још мало одрасту схватити неке ствари.Још нам је коп доста млад да тако кажем и тек се очекује да неки рад на трибини да своје резултате.Треба опомињати људе са телефонима али мислим да није делотоврно уопште за тог што снима...треба од почетка радити јер када такав стоји на трибини тад је већ касно.Треба радити на томе да такав профил људи не посећује север или барем да не стоји међу НАВИЈАЧИМА.Јендоставно погледа нас и види да га то не интересује.Ту се не мувају рибе,не носе узане мајице,не прича се са друговима док остали навијају,не долазиш ту само да би имао са ким да дуваш и убијеш суботње поподне...ту се не долази да би снимао телефоном друге па да то показујеш после ко зна где.
49
Не разумем зашто међу данашњих 5 слика стоји и слика где нас је упола мање него што нас је било до 15 ог минута.Сликано је пре првог судијског звиждука где бројност није била онаква кава је касније била.Зашто то?Уместо да се посатви нека слика са половине полувремена где се види прави број наш у галерији стоји слика пре почетка меча.Ја предлажем да се ксине та слика и да се никада више не каче такве слике сем када оне имају нешто за циљ-што није сада случај.
50
Треба избрисати ову причу вајт павера о инциденту из више разлога.
1.Ми не пишемо те ствари на интернету
2.није лепо препричано
51
Quote from: "KizaLion"(по мојој процени 60-70-так).
Било их је бар 150!
52
Само три бода,тј ,један кикс партизана нас дели од титуле.Значи буквално до задње утакмице може све да буде неизвесно.Ипак и ако ми кикснемо то не значи да трибина треба да нам се преполови када је бројност у питању.Тиме ћемо само увећати радост другима који су ту само кад освајају нешто.Зато морамо да покажемо нашу величину у наредним мечевима и да повећавамо коп из утакмице у утакмицу...никако да смањујемо.
53
Највећу улогу треба да одигра оних 3-4000 сталних.
1)Да се сви до једног појаве
2)Да анимирају бар по још једног поред себе
То би требала да буде основа од које се почиње.Делије ће се и овај пут потрудити да медијски што боље одраде посао и да што више људи сазна за овај догађај...али кажем,без наших људи нећемо успети до краја.Зато сви на посао...да напунимо север.
54
Свака част...наша дужност да подржимо.
55
Не знам колико сви овде схватају озбиљност ситуације и колико је битно да се у с реду појаве сви који сматрају себе навијачем.Сада када је још већа разлика између нас и партизана на табели...баш сад треба да на буде много!
Од почетка сезоне више него добро смо се показали....ајде да наставимо тако.
И зато у среду на север сви!!!
56
По мени уопште није било бледо издање. Доста људи за овакву утакмицу,навијање просечно уз пар добрих тренутака,бакље,димови,Српске заставе...леп дан за мене никако блед.
57
Извини Леса ;pljuga .
58
ООООзбиљнооооо????? Стварно има на делије нету???? А зашта служи онда и овај сајт?Да се стављају линкови са оног?
59
А где је нека слика са гостовања???
60
Ајде бре шта вам је???Шта ултра?Немој да зајебавате.Дубоко се надам Милоше да се зајебаваш око овога. Ко њих уопште схвата као групу?Свако ко њих схвати као некога ко би се са нама препирао је у најмању руку неозбиљан. Ја мислим да треба престати са овим причама о тој пароли,јер све групе које и мало вреде знају колико је ово смешно.Овим писањем само њима дајемо на важности а то је тој деци(која су писала ову паролу) и био циљ.