Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - UK_Nikola

261
Северна трибина / Partizan-Zvezda
October 24, 2002, 03:39:51 PM
Quote from: "bg policija-online"


ps
DROGA JE SMRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Auuu ali lazes! Ja jos zivim! :finger  :D

Bolje VUTRA nego SUTRA!
262
Forum on English/Russian / Ultras Lazio
October 23, 2002, 03:59:52 PM
if you think that Red Star Supporters are only fans you are wrong but you will see that in a few days in Rome.

Yes i'll say you my personal impression after the match but i don't think that  the olympico will be full perhaps 25000. But one thing is sure! Red Star Supporters are everywhere and on this 31. of october they will be in rome 100% perhaps me to. I hope for you that you'll come to belgrade than the moon is a quiet place our  MARAKANA isn't it! ;pljuga

bye
263
Forum on English/Russian / Ultras Lazio
October 22, 2002, 08:46:45 AM
LU necu da ga zovem UL  samo jedan je UL! :D

Is it sure that the IRR will come to Belgrade! Because you weren't here as you've palyed against our bianco neri neighbours.

I hope you'll come. Or are the Kievo-Fans finally the better supporters they were here.

Greetings
264
Северна трибина / Izve
October 14, 2002, 04:46:07 PM
Dobar izvestaj

Ej moj kizo da nisi gledao samo u sisate ribe mozda bi spaso transparent! :nene  :rofl  :rofl
265
Vazi Kizo. Ako nabavis 5 brate bilo bi do jaja. Naravno ti placam i zaboravljam na ono sto si mi jos duzan! namigivanje

U ostalom  slusaj malo vis sta ti kaze Lucky_Star :D
266
Kizo brate jel bi to mogao da mi nabavis jedno 5 ulaznice za revans u BG'u??  Sever naravno. :D  Posto izgleda da mi moj sef ne daje slobodno za tekmu u Rimu!!! :bes
267
Северна трибина / Izve
October 07, 2002, 12:01:42 PM
Pa ajd i ja nesto da napisem.

Sve je pocelo u cetvrtak oko 6 sati ujutro kad me prvi put digao zvuk mobilnog (melodija spremte se spremte) iz kreveta. Moj buraz i ja se skockali i zapalili prema cirihu da se nadjemo sa ekipicom (ZH.Hool i njegov burazer I). Plan je bio da krenemo u 8.  E pa posto smo mi tek oko 9 stigli u Cirih :)  i I. :)  zaboravjo njegov  passeporto krenuli smo nas  4, 12 piva, 20 baklji, 4 stila i municija sad pazi 1 PISTOLJ :zbunjen  :o  plus lovacki NOZ u pola 11!!!!

Nista posto nam je I. za utoku rekao tek na pola puta morali smo i to da sakrijemo zajedno sa ostalim nelegalnim stvarima u gepek nase mecke. Treab da vam kazem da je pistolj vazdusni ali izgleda orginal nebi primetio razliku. Ipak nas je pre grane hvatala "mala" nervoza. :)  I kad nam je zabar na carini rekao da parkiramo auto sa strane i da cekamo vec smo mislili ari viderci verona. Ali sem pasosa nisu nista vise hteli da vidu. HVALA BOGU!

Na autoputu do verone smoooor. Sve dok nismo naisli na neki kamion hr tablice. Tu je pocelo malo cimanje. Standard mi njemu tri prsta on nama pokaze jedan prst I. mu pokaze pistolj on nama nista vise.  :finger  Nista palimo mi dalje i mozda 5 min. kasnije opet hrvat iz pule. Mi njemu tri prsta ali ovaj put i on nama! BICE PULA SRCE SRBIJE! Jedno dva kilometra pre Verone auto sa BG tablicama. Tu smo odmah blokirali autoput pustili prozor da opicimo jedan mali small talk. Ali momci nisu hteli na tekmu vec u Sloveniju na cugu. Mora da su bili neki grobari.

Tako da smo negde oko 4 stigli kod stadiona bente... neznam ni ja vise. Posle jedno dva kruga oko stadiona mislili smo da se ovde neigra tekma veceras nigde nikog! Ajd mi parkiramo auto da obidjemo to ponovo pesaka.  Tu smo sreli prva tri cigana koji studiraju u italiji i koj su nam rekli de mozemo da nabavimo karte. Na ovom mestu Grazie Raggazzi.
Posto nismo odavno pili resili smo da se uvalimo u neki pub odmah kod stadiona. Brate pravi pub Heineken od litre u flasi! :D  Posle  pola sata i dalje nigde nikog pa sam se setio ULa:D . On nam je preporucijo strogi centar. Krenemo mi a nemamo pojma gde je centar. Sreca pokupi nas neki nas gastos sto zivi u veroni (gastos inace slusa isti stil muzike ko UL :D ) i odbaci nas do koloseuma gde smo naisli na UL i ekipu. Sad cu jedan deo da preskocim UL je vec napisao tu sve. Treba samo reci da smo se setali po gradu sa salovima
dresovima itd i niko ali niko nam je rekao ni a. Sem jedne zene koja nas je pozdravila i rekla da voli Srbe i da treba shiptarima jebati mater. Ocigledno imaju mnogo govana u Italiji.

The Sandwich story

Posto smo zurili da podelimo baklje izpred stadiona, popusili smo za sandwiche jebiga ali i taj matori je davijo sa njegovim pricama ipak hvala na pivo! :D  Tu smo se ugurali sa nasima iz nemacke u autobus da ne pesacimo do stadiona. Odmah kod stadiona hteli smo po baklje i sve bi bilo ok. Kad ono jebote pratnja murije ko da je Mr. Bus stigao. Znali smo da ce biti kordon do stadiona i da nema nista od odlazka do auta. Zato smo cim je autobus stao izkocili i probali negde da se probijemo. Jedini put je bio preko neke zidurine od 2 metara. To smo i lako preskocili ali opa sa druge strane su to bili jedno 5 metara. Ajd i to smo preziveli kad ono mi upali u neki privatni prostor okolo sve ograde. Vec sam imao u glavi sad kad izlete jedno 10 rota ima da nas pokidaju. Ipak i to smo preskocili sem mene mentola. Ja sam fino pocepao pantalone odmah izpod bulje poludeo sam. :D  Ipak akcija nam uspela i stigli smo do auta. Tu na brzaka sve spakujemo u ranac i trk na stadion. Podelimo baklje i to je to.

Navijanje je bilo super ali sam bio malo razocaran kad sam gledao snimak na ESu. Mislio sam da cemo se bolje  cuti. Ali zato je bakljada uspela. Bila je neka mala tuca ali medjusobno jedan lik je jedva spaso glavu. O tekmi nemam sta da kazem sem SKANDAL! Jebali smo im Kjevu. :finger  :ruke

Posle tekme smo cekali kod auta dali stvarno nema ni jedne ekipe koja hoce da se shiba. Ali nista sem jednog matorca koji je hteo da menja salove i neke ribe koje su vikale avanti stella rossa sa motora. Umorni smo krenuli ka cirihu u koji smo jedva stigli oko 5 ujutru. A i ja sam sad umoran nevidim vise ni sta pisem a i dosta je vise izvinjavem se na greske.

Ipak odlazak se izplatio i jedva cekam drugo kolo! Daj boze u Stuttgartu ili u Englandu!

ICH LIEBE ICH LIEBE ICH LIEBE ROTER STERN!
268
Северна трибина / Chievo Verona
September 09, 2002, 09:15:03 AM
@UL

Taman da ti platim ona piva sto ti dugujem.:D

Vidimo se u Veroni ili mozda vec u Ljubljani na basket? ;pivo

Pozdrav svima
269
Северна трибина / Nis - Bg - Nis
August 28, 2002, 03:51:29 PM
Jeste to ja ta stvar.

Thanx BGB!

Pozdrav
270
Северна трибина / Nis - Bg - Nis
August 26, 2002, 11:01:55 AM
Pa imam kuma u BG'u kako da ne. Ali je stariji i ne ide vise na tekme ko pre. Ja i dalje neznam gde da te stavim. :D  :D  Jebiga alkohol radi svoje.
271
Северна трибина / Nis - Bg - Nis
August 22, 2002, 10:57:58 AM
Ma mislio sam da si onaj decko iz heroesa kojeg smo upoznali zato sam pitao.

Pa odakle se znamo ondah? Ja sam bio skoro skroz dole kod ograde tamo de su stajali nekoliko UB. Nosio sam crvenu majcu Ultra Klana i plavu trenerku.
272
Северна трибина / Nis - Bg - Nis
August 21, 2002, 09:59:46 AM
@Ognjen

Ako si iz Borce ondah znam ko si. Da isli smo Nish Expressom. Ili znas mozda nekog iz Sefkerina F.... na primer. Jel si u Heroesima?

U vezi pesme. Nova je, nisam je dosad nikad cuo. T.... je rekao da je prvo samo pevaju oni koji je znaju a drugi da slusaju. U vezi daj gol jebiga sve je to dobro ali kad pola kopa vise ne prihvata pesmu pa brate mislim daj drugu.

Pozdrav
273
Северна трибина / Nis - Bg - Nis
August 20, 2002, 01:21:53 PM
Dobar izvestaj nema sta. Meni je samo navijanje bilo mnogo lose. Ustvari forsiralo se malo previse DAJ GOL ima tu i jacih pesama.  Nas cetvoro iz je islo u svom trosku i proveli smo se strava i to bez murije. Od hrvatica :o  u autobusu (koje smo naucili da pevaju ustvari morale su,  :megafon od topole od topole pa do ravne gore)  :D pa do povratka sa momcima iz Brigate Banja Luke. Nadam se da ste dobro stigli u RS i pozdravljam vas. Da bi mi imali jos para ostali bi i dalje u Nisu koji je stvarno lep gradic a pogotovo pivo je do jaja. Fotke koje smo uradili su lose ali na jednoj se vidi onaj vatrogasac koji je spomenjen u izvestaju pa ako nekog zanima postavicu je.

Ognjen
Dali znas kako idu reci one pesme sto je pevana kraj drugog poluvremena samo se secam jos

mi ti pevamo, i kada gubimo.. tako nesto jebiga nisam mogao da sapamtim vise

Pozdrav Kizi nadam se da kartica jos uvek radi sta treba
Lucky Staru koja nije htela da se upozna samnom :D ali bar ima mobilni ne ko ovaj kiza :D  :D
ZH.Hooliganu brate dobijo sam tvoj message ali sam ga ja moron izbrizao i tako mi ode tvoj mail. (ja sam inace Ultras ZH sa foruma delija ako se sad pitas ko je ovo sad u pm.) pa mi se javi jos jendnom ako ti nije frka.)
i stormbringeru koji zna gde u gradu ima naj naj tike. :D
I naravno svim drugima
274
Северна трибина / hmm
April 24, 2002, 01:56:14 PM
Lionac

Kako to da nema vise moje slicice???? :o  :o  :zbunjen  :zbunjen
275
Quote from: "Ultra klan"Pozdrav cigani!

P.S: Zavrsen je novi broj "Epicentra ludila"! A tebi Che saljem i stare uskoro (najverovatnije tokom ove nedelje :D )

Hocu i ja Fanzin! :ruke :D

Pozdrav
Nikola
276
Северна трибина / Do jaja!
April 17, 2002, 12:13:55 PM
Forum ti je super Kizo!

Pozdrav