Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - UrbanBaby

81
Терен / КК Црвена звезда 07/08
November 26, 2007, 10:42:31 PM
Управа кошаркашког клуба је секташа и анти-звездашка!!!
Јадранска лига, мењање грба, не сарадња са спортским друштвом, не сарадња са Делијама, Словенија, Нови Сад, Вршац, покољ у Пиониру, одлична сарадња са муријом...на све то још и балија у клубу...?

Па, докле куме?
ДОКЛЕ?!?
Има ли краја имбецилностима?

:batine
82
Терен / ХК Црвена звезда
November 26, 2007, 10:48:11 AM
Quote27.11.2007 C. Zvezda - Partizan ( 19 )
83
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
November 24, 2007, 10:39:46 AM
Звезда на турниру у Израелу

Фудбалски клуб Црвена звезда позван је да учествује на великом међународном фудбалском турниру "Канал 1 Куп", који се од 23 – 31. јануара одржава у Израелу.

Осим Црвене звезде, на турниру би требало да учествују још екипе ЦСКА Москва, Спартак Москва, Шахтјор Доњецк, Динамо Москва и Беитар Јерусалим.

Екипе ће бити подељене у две групе по три тима. Противници Црвене звезде биће учесници овосезонске Лиге шампиона, ЦСКА Москва 23. јануара и Шахтјор Доњецк 26. јануара.

Победник групе пласираће се у финале и бориће се за главну награду од милион долара.
84
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 21, 2007, 11:28:50 PM
85
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 21, 2007, 02:22:12 PM
http://www.srbijasport.com/vest.php?news_id=8510&sport_id=55

Quote?????????? ?? ??????? ? ?? ????????? ???? ???? ???? ???? ??????? ??????? ??? ?? ???? ? ????? ?? ?? ????????? "?????" ?????? ????? ?? ???????? ?????, ??? ? ?? ?? ??? ???? ???????? ????? ? ???????? ??????. "?? ???? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???????????????? ???????, ??? ?? ??? ???? ????????????. ????? ?? ?? ??????? ? ???? ?? ??????? ?? ??????????. '?????`'?? ?????? ????????? ? ??????? ?? ??? ???? ???????? ????? ? ???????? ??????, ??? ??? ??? ?????", ????? ?? ???? ?????????? "??????-?????".

Quote?????????? ?? ??????? ? ?? ?? ?? ???????? ??????, ????? ?? ???? ????, ??????? ??????? ?? ??????, ?? ?? ??????? ?? ?????????????? ???????????? ? ???????? ?????? ?? ??????????????? ????????, ?? ?? ?????? ????? ????????? ???? ?? ??????????? ?????? ??????, ??? ? ?? ???? ?????? ?? ????????????? ?????, ??? ?? ????????? ?? ??????? ????????.

- ????????????? ???? ??? ??????, ? ???? ?? ?????????? ????????? ??????? ? ??? ??????, ??????????? ?? ??????. ???????? ? ???? ?? ?? ???? ?????? - ????? ?? ??????????.
86
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 21, 2007, 02:15:40 PM
http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=48430
Quote???????????? ?????????? ?????? ????????? ?????, ?????? ?? ???????? ? ????, ???? ?? ??????? ?? ????? ??? ?? ??? ?? ???? ?????, ?? 6. ???? 2005. ???????.

87
Пивница / Ultimate fight
November 20, 2007, 10:39:00 PM
QuoteULTIMATE FIGHT ЧАЧАК 01.12.2007.год.
Спортски центар "МЛАДОСТ" Чачак
Почетак у 20 ч
Организација: BODY BILDING Савез Србије, ULTIMATE FIGHT Савез Србије.
Капацитет хале: 3000 мјеста.
Цена улазнице: трибине 400 дин. ВИП 800 дин.
Продаја карата на благајни СЦ Младост

FIGHT CARD:

1. Лазар Арсић, Џудо Бор вс. Милан Ђековић," Деспот Стефан" Београд
2. Дејан Медојевић, "Цонстрицтор" Кула вс. Дејан Чакарић, Чачак
3. Душан Џакић, "ЦДС" Београд вс. Немања Тубић
4. Илија Лончар, "Constrictor" Кула вс. Бојан Спалевић, Црна Гора
5. Бојан Михајловић, "Jiu Jitsu Family" Нови Сад вс. Предраг Мијановић
6. Драгутин Милошевић Бели, "ЦДС" Београд вс. Драган Стојковић "Деспот Стефан" Београд
7. Гоце Сандоски, Македонија вс. Дејан Новаковић, Бор
8. Драган Тешановић, "ЦДС" Београд вс. Михаел Добраи, Мађарска
9. Владимир Вучковић, Црна Гора вс. Миша Николић, Београд
10. Дамир Михајловић, "Jiu Jitsu Family" Нови Сад вс. ???

88
Пивница / Убијен навијач Лација
November 18, 2007, 10:16:49 AM
Quote from: "Radza"Nista sporno, ali nema veze sa onim na sta sam ja ciljao.

На шта год да си циљао то сада нема никаквог значаја. Значајна су дешавања у Италији јер ће сасвим сигурно утицати на читав навијачки покрет у Европи.

Код нас је било два рањавања од стране полиције али ми нисмо мурији одговорили коктелима, паљењем возила, руинирањем полицијске станице...боримо се на миран начин паролама и песмама...
89
Пивница / Убијен навијач Лација
November 17, 2007, 11:17:42 AM
Quote from: "Radza"Da bi  neko mogao da ponese epitet 'navijaca', ili pak 'navijacke grupe', mora da prati klub na svim utakmicama

Навијачи се деле на : љубитеље спорта, симпатизере, индијанце, навијаче и хулигане. УЕФА не прави разлику између хулигана, навијача, индијанаца и симпатизера. За УЕФУ постоје само љубитељи спорта и "они други". А за новинаре постоје све набројане врсте..."Хапсите хулигане а не навијаче"
90
Пивница / Svaštara
November 16, 2007, 06:04:05 PM
Quote
Prvi put u istoriji jedan internet sajt postao je vlasnik fudbalskog kluba. Dvadeset hiljada članova internet sajta posvećenog fudbalu uplatilo je po 35 funti na račun, nakon čega je kupljen engleski petoligaški klub Ebsflit junajted, nekadašnji Grejvsend & Nordflit. Suma od 700.000 funti bila je dovoljna da se preuzme potpuna kontrola nad ovim malim klubom koji pretenduje na plasman u viši rang.

Svih 20.000 članova koji su uplatili sumu postaće deoničari sa podjednakim pravima i odlučivaće o svim aktivnostima kluba kao što su izbor i transfer igrača, njihova prodaja, ulaganje u stadion itd.
94
Пивница / C.K.C.K. Хроника
November 10, 2007, 09:47:14 PM


95
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 10, 2007, 09:04:47 AM
Quote from: "KizaLion"????? ?? ??? ????? ??????????? ???????? ?????

?????, ??? ?? ?? ?????? ????? ?? ?? ?????? ?? ???? ? ?????.
96
Пивница / C.K.C.K. Хроника
November 07, 2007, 01:05:34 AM
QuoteНеобична навијачка акција Блуе Унион  

Фудбалски навијачи у Србији све више заоштравају протест због оштрих одредби измењеног "закона о навијачима", а присталице ОФК Београда имале су две оригиналне акције у последњих неколико дана.

Најпре је на семафору стадиона на Карабурми током меча између ОФК И Хајдука из Куле овануо натпис: "Је...вас закон, у дупе ј...вас закон", а онда су смислили још један вид протеста.

Током редовне конференције за новинаре Заједница суперлигаша, група навијача ОФК "маскирала" се у новинаре и после стандардних питања "правих" представника "седме силе", кренуо је рафал од "лажних новинара".

"Зашто су припадници Жандармерије пресрели и на бановом брду напали мирну колону Звездиних навијача? Зашто је полиција легитимисала навијаче ОФК београда у близини стадиона на Карабурми? Зашто су полицајци упали у кућу једног навијача ОФК Београда, извршили претрес и без направљеног записника одузели заставе и транспаренте? Због чега се само на српским стадионима не дозвољава уношење бубњева и застава са картонским носачима? Да ли такво понашање полиције привлачи или одбија праве навијаче од стадиона?", био је рафал који су испуцали "новинари".

Председник Зајхеднице Суперлигаша Миодраг Јанковић био је затечен питањима и верујући да су му новинари поставили питање, покушао је да пружи неке одговоре.

"Заиста нисам у току сас вим подацима којима располажете, али мислим да је право време да се постигне компромис између државних органа, навијача и Фудбалског савеза Србије о свим спорним питањима", рекао је Јанковић.

97
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
November 05, 2007, 01:28:01 AM
http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/glas-javnosti-04-11-2007/bojkot-lige-sampiona
98
Пивница / C.K.C.K. Хроника
November 05, 2007, 01:02:41 AM
QuoteЈОЧИЋ УЈЕДИЊУЈЕ ФАНОВЕ

Присталице Партизана и Војводине наставили протесте
Гробари и Фирма прескочили међусобне чарке и
заједнички протествовали против Министра полиције

Директан тв пренос, као и хладно и кишовито време свакако су знатно смањили посету јуче у Хумској. Јер, према ономе што су приказали на терену, фудбалери оба тима заслужили су да играју пред знатно, знатно више сведока.

Близу хиљаду највернијих навијача Партизана заузело је своју бусију на јужној трибини, а са друге стране, на северној, било је пар стотина присталица Војводине. Међутим, навијачко препуцавање, вређање, све оно на шта смо навикли на нашим стадионима јуче у Хумској је изостало. Није тешко погодити да је навијаче два клуба ујединио нови Закон о спречавању насиља на спортским, борилиштима.

Са помињањем закона у најнегативнијем контексту прво су, логично, почели домаћи навијачи, а врло брзо су им се придружили Новосађани. Током првог полувремена било је и заједничких акција у смислу да су навијачи Партизана изговарали прву половину пароле, а Новосађани преостали део! Југ је неколико пута прозивао Север, али и Исток и Запад, а поред самог Закона, на мети навијача поново се нашао и министар полиције Драган Јочић. Како се утакмица одвијала, сам министар постао је навјачима много интересантнији од самог Закона, па се у већем делу утакмице могло чути погрдно сканидарње на његов рачун.

Наравно, навијачи оба клуба нису заборавили оно због чега су и дошли на стадион, а то је да пруже подршку и својим миљеницима, а не само због раније наведеног. Па ипак, верујемо да би фудбалери оба клуба били много задовољнији да су гробари и Фирма мало више подршке пружали њима, него што су своје гласне жице и енергију трошил на спомињање спорног закона и министра Јочића. У сваком случају, и поред увредљивих парола, није забележен ни један инциндент, полиција није реаговала, иако су њени припадници, на пример, од доласка на стадион држали навијаче Војводине у својеврсном обручу на северној трибини.
http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=20282

http://uk.youtube.com/watch?v=VdTXRlmXrbA
99
Северна трибина / Razne fotke...
November 04, 2007, 04:17:42 PM
QuoteБЕОГРАД, 25. 11. 2003.
Политичке странке почеле су са плакатирањем центра Београда - пред меч са Rosenborgom умешали су се навијачи Ц.Звезде...