Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bojan

41
Терен / Novi dresovi
July 06, 2006, 09:40:35 PM
QuoteVLADA Posted: Thu Jul 06, 2006 5:38 pm    Post subject: NOVI DRES ZVEZDE

--------------------------------------------------------------------------------

SADA CEMO NOSITI NAJKOVE DRESOVE A PRVI PUT CEMO IH OBUCI U UTAKMICAMA KVALIFIKACIJA ZA LIGU SAMPIONA NADAM SE DA CEMO I UCI U TU LIGU VEC JEDNOM

Владо пријатељЕ,
Примећујеш ли да све постове пишеш великим словима,претпостављам да си далеко али ипак те добро чујемо и без ДРАЊА. :)
42
Пивница / Svetsko Prvenstvo
July 04, 2006, 10:56:57 PM
Mamma mia :sampion
А тек мртви Немци :D
Одлична утакмица,са навлачењем на страну домаћина...
Ова утакмица ме је подсетила на финале 1982,нема шта жабари су аспирин за балване.

Прижељкујем циганско финале,Италија-Португал,па да победи намазанији.
43
Моја прва генерација Звезде коју сам верно пратио са цигло 6 година :D ...по мени и најбоља:
CRVENA ZVEZDA 1979/80 (ваљда)

Srebrenko Repčić 33/7 Cvijetin Blagojević 31/2 Milan Jovin 31/1 Dušan Savić 28/11 Vladimir Petrović 28/5 Miloš Šestić 28/4 Zlatko Krmpotić 25 Zoran Filipović 24/6 Zdravko Borovnica 24 Nedeljko Milosavljević 23/3 Živan Ljukovčan 23 Ivan Jurišić 19 Dragan Miletović 18 Dušan Nikolić 16/1 Slavoljub Muslin 15 Đorđe Milovanović 14/3 Boško Đurovski 14/1 Nikola Jovanović 14 Aleksandar Stojanović 11 Radomir Savić 9/3 Srboljub Stamenković 1 Zoran Mitić 1 Borisav Mitrović 1.

Мене брине јутрос,шта је са Боровницом?
Благојевић,Миле Јовин???
И где је бре Дика?
44
QuoteRed Star Forever Posted: Sat Jul 01, 2006 7:15 pm    Post subject:  

--------------------------------------------------------------------------------

Кад већ спомињете оне који су волели по неку капљицу више да попију, да ли се неко сећа Зорана Ризнића и чувеног транспарента Ризна живели??!  

Де се њега сети-свака ти част,а транспарент је ненадјебив-најбољи који сам је видео-мада ми тада није било јасно зашто то пише,дуго сам мислио да се човек оженио или добио дете па му наздрављају,кад оно ... :flasa
Мислим да су он и Петар Пуача ту негде,знам и нека старије фудбалере Звезде који су се по завршетку каријере одали свакодневном уливању,неки су покојни тако да не би да их помињем.
45
Пивница / Svetsko Prvenstvo
July 01, 2006, 12:45:53 AM
Nadam se da ste ostali do samog kraja utakmice GER-ARG,pa da vidite kako Schweinsteiger dobija od omalenig gancija pesnaju po leđima i glavi...ja bi potegao i klupu za rezervne igrače-pa da vidiš kako puca kičma.
Meni je lično žao argentinaca,prvo-zato što od trenutka kad su dali gol sudija je počeo da navlači za domaćina,a kao drugo ovi nemci su balvani i go kurac od ekipe (a i pojedinačno) i da ne igraju kući,ispali bi još u grupi.
A Italija,po dobrom starom običaju,jedva kroz grupu-pa onda do finala.
Mislim da će Italija igrati u finalu sa Brazilom :sampion ili Portugalijom.
GER-ITA 1:2(0:2)
46
Терен / R.I.P. Boban Jankovic
June 29, 2006, 05:54:07 PM
Не знам шта да напишем,тотално сам сјебан данас.
Хвала ти Бобане за све што си дао Звезди,хвала ти што си ме научио да се кошарка игра,а не да се од ње живи,хвала ти што никад ниси пристајао да играш шаблонски-већ за публику.
Ниси заслужио такав живот и крај.

Слава ти и вечно хвала Слободане Јанковићу.
47
Овде је (пре неки дан је био на ТВ-у) и ужива у животу.
Мислим да има неки послић у Звезди или у савезу.
48
QuoteMikelandjelo Posted: Mon Jun 26, 2006 1:35 pm    Post subject:  

--------------------------------------------------------------------------------

... onaj drugi Savić (ne Dule) ...

Duško Savić.
Daj batalite te mlađe,bacite se na "zaboravljene asove"!!!
49
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 25, 2006, 01:21:54 AM
Ако може без Петра-супер,симпатичан дјечарац,али никако све ове године да ме убеди да зна да игра баскет.
Иначе,његов "бекграунд" је сличан као и Луки-муки,оно,ћале и тако то...играм на зуве...за репа и кола...
Боље довести неко дете са планине па да се учи...
50
Извини а јел постоји амбасада реп. Ирске(или конзулат или отправник послова),мислим за визе или шенген или већ шта следи?
51
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 24, 2006, 12:21:49 AM
Може и "Дуги ножеви" ;pivo

Каже Звездан да ће мајца бити црвене боје,шортс-плаве,а штуцне-беле :) или нешто слично...ја би' више да мајца буде црвено-плава,а шортс и штуцне беле,мада ни прва комбинација није лоша ако  буде добро уклопљена-ма уосталом није ни битно-битан је грб и химна и РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ БРЕ!!!
52
Терен / Kosarkaski play-off.
June 13, 2006, 10:40:45 PM
Пази овамо,
2:20 до краја,скинута лопта у нашем рекету,муњевита контра,капитен долази са лоптом до "капице",лева страна пакистановог рекета празна-Хендерсон (сам код аут линије и никог испред њега до коша) скаче до плафона и млатара рукама према капитену,он тражи друго решење и "зове" позициони напад-наши почињу са намештањем за позицију,у том тренутку  капитен "с'ноге" баца камен за три поена преко човека који га чува и трчи у одбрану,Хендерсон се враћа и млатарајући главом стаје у одбрану...
53
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 12, 2006, 12:43:16 AM
Мислим да грешиш за Декија,човек игра солидно у Интеру уз више слободе,али и са квалитетнијим фудбалерима од ових у репрезентацији,тако  да пружа много више,овде сви очекују од њега не знам шта,лично мислим да је на правом месту у тиму (СиЦГ),али са погрешним задацима.
Теријер Нађ је (по мени) био врло добар-дисциплинован,Жиле је овде у пролазу(штета),Дуљај такође добар-мени једини симпатичан играч из пакистана (вредан,коректан и користан),Короман-човеку скидам капу,игра срцем и то је за поштовање,нема респекта и зна да се фудбал игра због голова,ови остали (што својом,што туђом кривицом) -јад и беда,али Мајмун и епилептичар су данас играли горе него икада-и изгледа да ће тако и наставити.
Селектор-поета и даље мисли да се играју квалификације и то је оно најгоре,нису свесни где су и шта им је чинити.
Заборавих Ђорђевића из Олимпијакоса(ваљда)-није лош,али није за ово друштво.
До сада су "плави" убедљиво најгори по свим елементима,као да су репрезентација СССР-а из најгорих дана.
И кажеш да је напад неуигран,па уигравали су се током квалификација па ништа,није реч о неуиграности него о незнању-али то је већ традиција пакистанових голгетера.

Ако Аргентина не буде калкулисала и играла "зихер" варијанту за пролазак даље-"плави" су најебали,а нарочито "стамена одбрана"-биће црвених картона и голова...а онда , утеха са Обалом нешто као СФРЈ-Хондурас и 1:0 из непостојећег пенала 1мин. пре краја утакмице.
Не знам како ви остали размишљате,али на сваком "међународном празнику фудбала" без обзира на састав наши фудбалери играју исто и увек прођу исто-без блама објашњавајући необјашњиво-да би на следећем првенству...опет играли исто.
54
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 10, 2006, 12:07:56 AM
Е јебига,нема више едитовања па морам да дуплирам пост :(

Јел'неко гледао отварање,ја сам само стигао да погледам део када утрчавају она два мала детета (Heidi und Fritz :D )који су неком чудном коинциденцијом обоје плаве косе ;pljuga ,као и легенде Пелеа и Клаудију :jebanje .
Чуо сам да је цела церемонија била одурна,али да је почела по протоколу у 16:23 (болесни немци) и да су је увеличали бивши репрезентативци земаља које су освајале титулу шампиона-јел био Кемпес :sampion ?.

Упишао сам се када сам после званичног отварања од стране канцелара Немачке? поред надрканих Сепа и Кајзера једва препознао Herbert Grönemeyer-а (....  Lt. Werner/Correspondent из филма "Das Boot" ) који је као нешто отпевао онако ћелав,подбуо и блед :D .
Наравно ненадјебив је био коментатор "Јавног сервиса" Herr Peter Streinitch који је наравно у стилу доајена његове куће лупетао до одјавне шпице.

ПС
А на ТВ Поулитика-један Живадиновић Милан са све таблом и "жетонима" за "Мице" да нам обласни како су Немци одигравали 155 пута једну те исту акцију док нису постигли 4 гола и најавили поход на титулу :rofl
55
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 09, 2006, 11:03:16 PM
QuotePa svirace se Hej Sloveni, po poslednji put  , jer smo jos uvek FS SCG na SP.

И док је год државе Пољске namigivanje
Горепоменути пољоси су ме вечерас насмејали до суза,онако трче ко коњи+онолики коњи,а "фламбирани" им завукли два комада...јооој, и од "панцера" изгледа има тежих бетона.
56
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 08, 2006, 12:50:15 AM
Murat Hacioglu

Откуд овај код нас,прочитао сам да је одиграо две утакмице и да је од 2006-2009 члан нашег клуба?
57
Терен / Kosarkaski play-off.
June 07, 2006, 09:49:27 PM
Распад од самог почетка,онима који су били и који су се чули скоро целу текму-мој дубоки наклон.
Шакота ми дефинитивно све више иде на курац,као и Јебетин(за кога мислио да нема више куд да ми се пење-кад оно има :D ),ови остали као да су се вечерас скупили на баскету-а изгледа и да јесу.
Дефинитивно,моје мишљење је да од титуле нема ништа-кад изађе "четник"-го курац од игре,за шта прво кривим Шакоту.
Нико од осталих играча да подвикне,поведе, да се побије ако треба...само идиотско покушавање играња акција "шта у случају да Гуре изађе"-које узгред буди речено уопште и не постоје.
Јеретин као и милијарду пута до сада преузима одговорност на своја нејака плећа...и то изгледа по Шакотиној замисли :zbunjen .
И симптоматично је то што се до плеј-офа сви исповређиваше,тако да остаде само Јере-да сам по терену сере.
58
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 07, 2006, 02:00:38 AM
http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/e/mascot.html

Маскота је катастрофална-у складу са немачким укусом (и мирисом)
59
Терен / Dusan Bajevic
May 28, 2006, 02:54:45 PM
Evo ja ti sve verujem,i šta predlažeš da se radi?
Mislim,ne razumem,Pixi je lopov(amater),Leković je lopov (profi) ,klub je uzeo duplu krunu,doveo normalnog trenera i kao pravi neke planove za budućnost i ja sad treba šta da radim...
Da odem kod Pixija i da mu kažem šta,cigančino iz Niša marš iz Zvezde,ti je ne voliš, i on ode i dođe ko?
Jel ti znaš nešto što ja ne znam,jel se sprema pljačka Zvezde,jel Pixi oće nekom da je proda,jel oće da proda ceo tim i da sa parama zapali preko,ozbiljno te pitam ,ako znaš (ponavljam) nešto što ja ne znam-reci,mislim iz tvojih postova mislim da oćeš nešto da kažeš,a dal' nemaš dokaze ili ... nije situacija,sve mi nekako deluje nedorečeno.
Zbunjuješ me :zbunjen
60
Пивница / Република Српска
May 28, 2006, 02:38:00 PM
Jel ti to upozoravaš,pretiš,moliš za mir ili nešto peto,i što bi bilo krvi do kolena,dokažite civilizacijski napredak i dopustite da neko ko ne želi sa vama da živi da ode.
Ili možda opet imate neke skrivene planove koji nisu za javnost?