Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DelijaHH

21
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 07, 2007, 03:11:50 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Управо си започео рат ...  :batine

Што се тиче Зенге, мени је он био ок, али мало кења да је одбио Леванте и Оли, а као онда дошао у Букурешт?!? Шта као жени смрде и Валенсија и Атина, јел? Матере ти.

У нашим медијама се је управо кополтирало, да је његова супруга за једне румунске новине изјавила, како јој БГ смрди и да јој је нечист, те не жели више да ту станује. То је Зенга одмах демантовао, е сад колико ту има истине, то враг зна.

А није више ни важно. Он је био наш тренер, сад тренира Динамо Б и то је то.
22
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 06, 2007, 06:54:50 PM
Quote from: "Pijanac"Мени се на изглед допада овај баја из Чада. На свим сликама се види да је јак ко животиња. По конституцији ме подсећа на оног Јекинија из Нигерије, што им је био прва звезда на СП 1994. Тако бре треба да изгледа нападач, а не да га зову мршавко ко Баркоса.  :finger

Мали офф:

Валтер Зенга је постао тренер Динама из Букурешта.   :(  Да има мало памети у нашој управи, захвалили би се алкосу и ангажовали Зенгу оног момента када су сазнали да је поново вољан да ради у региону.

Тој доброј замисли би се само испречила она његова жена, јер јој Београд смрди и неће тамо да живи...  :bes
23
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 29, 2007, 11:36:57 AM
Ја се до сада у већини суздржавао бруталних коментара-поготову кад је Пикси у питању. Али, сада смо имали никад лакшег противника за улазак у ЛШ и сами смо си криви, што то нисмо и урадили.

Одмах потписујем оно што је Константин рекао у вези Пиксија и стварања тима. За селекцију играча су одговорни он и Дика и ту нема изговора и сад ме бурно занима, какве ће кобисаце овог пута да продају навијачима! Надам се да већина вас неће насједати на баљезгање, које сада сљеди путем медија! Тим нам је никакав, а новац су разбацали. Ту си слободно могу узети примјерак у комшијском табору, гђе су са мало новца и након тоталног краха са 4-5 играча створили екипу, која има тренерски рукопис и уиграност, дакле све оно, што ми немамо.

Пикси, надам се да имаш добро објашњење за ово сто се је десило на почетку ове сезоне! Ако не, дај отказ и уручи твоје мјесто неком способнијем!

Хвала.
24
Quote from: "Maximiliano""На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!

Управо тако! И ја не знам чему нон-стоп та кукавичка игра са наше стране?! Имамо "нападаче", па користимо их!

Иначе ће евентуално испадање од Ренџерса (ја немам готово нис'та наде, да ћемо их проћи, кад не знамо дати гол, а и немамо некога да то учини) ће Пискију свакако ударити о главу. За "ову" Звезду ће му требати добро објашњење. Да би све било горе, ни титулу овако нећемо обранити.

И Косане, дај шансу Баркосу, и изтерај више Рашковића, Милијаша и Анђелковића из прве поставе. Молина и надам се у реваншу Бурзановић би требали бити играчи у које можемо гајити наду, ако ништа друго.
25
Quote from: "Леса"Ау какав нам гол дадоше...Још не верујем...
Али смо изненађујуће добро одиграли.
Све сам сигурнији да идемо даље!

Брате драги, a шта те прави сигурним? Шкотима је довољан један гол у БГ и ми испадамо! Или ти стварно мислис, да ми са онаквим "нападом" можемо њима да увалимо 3 комада? Ја искрено и нажалост не. Чак мислим, да ћемо им тешско дати 2 гола, а камоли нешто више.
26
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 10, 2007, 08:44:37 PM
Quote from: Бошко Ђуроски ће за мене остати легенда клуба и човек коме многи људи могу да позавиде на лојалности ,понајвише играчи.Ни Пикси не може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу, а такође још многи извикани асови.Бошко се прихватио улоге тренера у тешком тренутаку за клуб и на томе сам му захвалан. [/quote

Ово апсолутно потписујем и то је трагедија у свему овоме. Зато ми је Бошка јако жао.

Quote from:  За мене је срамота да један велики клуб игра овако срамно,а за то најмање кривим Бошка.Он је хтео најбоље,али га други нису испратили. [/quote

И баш ово видим другачије. Бошко је прије пар мјесеци преузео екипу. Костур тима је - за разлику од пријашњих година у вечини задржан! И поред тога и чињенице, да је имао комплетан пролећни дио да уигра екипу и да је уигра на припремама (ако не нове играче, који су касно дошли, онда макар оне, који су остали у клубу, а то је већина) и то ни приближно није успио.

Напротив, игра је постала још пуно гора. Да све буде горе, могао се стекнути утисак, да се је он сам на крају изгубио и није сам знао на коју позицију поставља којег играца и какву тактику бира.

Дифармирао је у јавности Баркоса, а у Естонији га је пустио да игра од почетка, најављује Саласа за пола сата, а уопште га не уводи у игру. Лукаша ставља на десног бека, иако то нимало није његова позиција, исто као и Броновицког у првој текми, иако је љеви бек и као такав репрезентативац Пољске. Држао се је Туторића, ко пијан плота, а овај је шупаљ ко швајцарски сир. Иста ствар и са Миловановићем са уједним запостављањем (уз Молину) јединог креативног играча-Бурзановића.

За ово све није крив ни Пикси, ни Дика, ни играчи, ни новинари, само тренерски штаб.

А Пикси је посебна тема. Направио је грешку са легендом Бајевићем, на кога нико не смије да виче и који је био његова жеља. Надам се да неће и са Косаном...

Поз.



О Косановићу имам своје мишљење које није баш најбоље.Ипак треба га подржати па шта буде.

Звездина историја не почиње и не завршава се са ЛШ.

Од Звезде јаче дроге нема!!!
27
Жао ми је Бошка, јер је он велики Звездаш! Ако се не варам, одиграо је преко 500 утакмица (!!!) за нас и наш свети црвено-бели дрес натопио знојем као ријетко ко други.

Само, нажалост, као тренер, он није испунио очекивања нимало (преведено: он нема благе везе!).
Тако да је његова смјена била логични корак. За састав тима, систем игре, уиграност и физичку спремност је одговоран само тренер, а код нас је шкрипило на све стране, тако да Бошку спаса није било.

Ебига, сад морамо овако даље. Оно што ме стварно нервира, јесте, да немамо никакав континуитет у вези тренера. Сваке године га мјењамо.
28
Quote from: "Леса"
Quote from: "DelijaHH"Косановић? Ајме мени! :finger  Ипак, има двије ствари, које Бошко нема-јасан концепт и систем игре:4-4-2 и мало више искуства.

Имали смо ми и код Бошка јасан систем игре 4-6-0 :D

:rofl  :rofl  :rofl
29
Ерибо, извини, одакле то знаш? Ако је то стварно истинито, онда је то генијално!
30
Quote from: "Skrimo"како само серете,прво отворите тему где је 95 посто људи за смену Бошкову и сад као сте против смене,Косановић је ако ништа друго искуснији и свакако донекле бољи тренер има иза себе какве такве резултате.Видите и играчи да су почели да се буне на шта би изашло да је Бошко остао...И имајте на уму увек онај позитивни шок код играча што изазове промена тренера тако да се надам да ће то у Глазгову донети успеха а после ће имати колико толико времена да спреми екипу за други меч...Далеко од тога да је Косановић идеалан ни близу али јбг морало је овако...

Па знаш како је Скримо, никоме се не може удовољити. Како год шта да се направи, увијек ће се нешто за мркетати. Иако су овђе у апсолутној већини мушкарци, мркећемо чешће ко неке старе бабе!  :D  namigivanje

Косановић? Ајме мени! :finger  Ипак, има двије ствари, које Бошко нема-јасан концепт и систем игре:4-4-2 и мало више искуства. Е да ли ће нам то сада помоћи...

Поз.
31
Проблем је само у томе, што би врата тренеру сада у најгоре могуће вријеме дошла. Тим је тако и тако несигуран и нема структуре, а отказ тренеру би направио још већу конфузију. Осим тога, за 5 дана је текма у Глазгову.

Оно што мене такође јако брине, је, да ми оваквом игром нећемо ни обранити титулу. Комшије су много уиграније, играју брже, течније и види се систем-играју брзо по боковима. Код нас је то нажалост научна фантастика.

Ништа, сачекајмо крај квалификација за ЛШ, па ћемо онда видети. Права иронија би била, кад би ми са овим тимом ушли у ЛШ, а толике године смо покушавали и мислили да смо спремнији и уигранији и на крају нисмо успјели. Можда сад обрнуто успијемо...
32
Ево једне изјаве Коромана Спорту, која довљно говори о нашем тренеру:

"ПОГРЕШНА ТАКТИКА

БЕЗ ШПИЦА – КАТАСТРОФА

Када је Ернан Баркос напустио терен и уступио место Ненаду Милијашу црвено-бели су остали без иједног класичног нападача. Та чињеница је по Короману најблаже речено нелогична.

- Реално, изласком Игора Бурзановића из игре смо много изгубили. Нестало је пробојности и могућности за тако нешто. У финишу смо играли са чак пет дефанзивних везних фудбалера и без иједног шпица. Немам шта друго да кажем него - апсурд."
33
Quote from: "Red Star Forever"Пуно тога не ваља и има доста да се ради, како на тактици и игри тако и на индивидуалном подизању квалитета играча... Неки момци, посебно они који потичу из нашег фудбала као да га никада нису ни играли...Не знају да уштопују лопту, иста се одбија од њих као о пањ, да не причам какве непрецизне пасове шаљу, е ту замерам Ђуровском што не ради са њима на тим стварима јер они то не знају а када то науче нек играју и без нападача, бар ће знати да сачувају лопту ако је то циљ тренера...

Боље га ниси могао рећи!
34
Људи драги, смирите се мало! У свему овоме има и нешто позитивно: ми смо непредвидиви и непроцјењиви! Код нас ни играчи сами не знају шта и како играју, како ће онда наши следећи противници?!  :finger

Шкоти це нас гледати на казетама против Ливаде и у суботу против Чуке. Нормално, тада се траже врлине и мане једне екипе, шема игре, јачине и слабости појединих позиција и њихових појединаца итд...

Све то, што би једна нормална требала имати, а ми очигледно немамо, доћи ће нам за добро, јер ни ми само не знамо, да ли играмо или не. Дакле, само опуштено...до следеће бруке, која нас - можда одведе у ЛШ.   :D  namigivanje
35
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 09, 2007, 07:38:31 AM
Quote from: "SaXoN"
Quote from: "nikola82"
Voleo bih da se jave svi koji su ovde dali ogromnu podrsku svom ljubimcu Bosku inace Zvezdinom vojniku.....Upravo je ovakvim izjavama i kupio veci broj navijaca koji posle osvojene duple krune klicaju Bosku.....

:ruke  :ruke  :ruke

То сам давно рекао! Користио је популистичке изјаве, како би се навијачима увукао у буљу и Пиксија ставио под јавни притисак, да га једноставно мора оставити на мјесту тренера. Да је Пикси довео странца, већина навијача би га разапели (типа, Пиксија је срамота да му је Бошко тренер-мислим, сад се види, зашто га је била срамота да му је Бошко тренер!). Али, шта је ту је! Битно је да је он Звездин војник и да се поједине дебилчине на такве изјаве пале, па макар ми умало испали од естонских аматера...
36
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 07, 2007, 09:31:50 PM
Оно што је најгоре,јесте да ни ми нисмо у форми и да вјероватно нико у нас не зна, на коју фору ћемо се ми уопште извући против Ливаде, а камоли против Ренџерса...
37
Терен / Прелазни рок 07/08
August 07, 2007, 02:05:04 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Ма како је кренуло, довешће они Перицу, чија је екипа толико јака да је на Златибору попушила од Лучана ...  :lol:

Шта ће нам толики бескорисни црнци, и боље да иде у Арабију. Ако не могу да доведу нападача из ОФК-е онда нек се поубијају. Ццццц ...

Брате, задржи се таквих популистичких изјава. Ако ОФК-а Ракића не жели дати пар дана прије почетка сезоне или тражи монструозно обештећење, онда то нема са неспособношћу везе, него са мањком капитала на страни нашег клуба или непостојеће жеље, да се за једног таквог играча уложи велики новац.
38
Терен / Прелазни рок 07/08
August 07, 2007, 01:08:10 PM
Шабан оде за Кувајт, писе СЦ, тако да га вјероватно нема нама.
39
Терен / Прелазни рок 07/08
August 06, 2007, 10:01:23 PM
Је ли то онај, што нам је дао једини гол у мечу против Роме? Како ли су само на њега дошли?  :D  Не знам, ови наши ми нису нешто логични. Немају превише лове за Ракића, али за Нонду. Мислим, овај неће џаба играти...
40
Терен / Прелазни рок 07/08
August 06, 2007, 08:08:18 PM
Ако се не варам, то није изјавио Пикси, већ Дика. И није бла-бла, већ свака ријеч стоји.