Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cazzo_FCRS_forever

41
Терен / Прелазни рок 07/08
July 16, 2007, 08:48:50 AM
Короман у Звезди још три године


Репрезентативац Србије Огњен Короман, који је протеклих шест месеци играо за Црвену звезду као позајмљени фудбалер руског Терека, највероватније ће потписати трогодишњи уговор са црвено-белима.

Како преноси београдска штампа, челници српског шампиона на најбољем су пуут да постигну договор са руским клубом. За дефинитивну оверу споразума, потребно је још само да се дефинишу неки детаљи.

"Мислим да са 99 одсто сигурности може да се каже да ћу и наредне три године играти за Црвену звезду", рекао је Короман за "Спорт".



E ово је појачање  :ruke
42
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
July 13, 2007, 08:29:01 PM
СТИГЛЕ НОВЕ "ТОЈОТЕ"

"ТОЈОТА" и Црвена звезда "провозали" су се претходне две године до две дупле круне у Србији, а заједничка жеља је да у новој српски шампион успешно крстари и европским путевима. У петак су на "Маракану" стигла 43 нова аутомобила.

СРБИЈА ИМА ЛОШ ИМИЏ

ФРАНЦУЗ Винсент Кандела није стигао у Црвену звезду из - породичних разлога.
- Пристао је на услове које смо му понудили, али ипак није могао да преломи да дође да живи овде са породицом - преноси Драган Стојковић. - Србија је кочница, има лош имиџ, људи знају за проблеме са којима живимо. И није само реч о Кандели, било је још изузетно атрактивних фудбалера, чија имена не бих помињао.

ВЕЋ У АУСТРИЈИ

СРПСКИ шампион у суботу се сели у Аустрију. Фудбалери Црвене звезде путују у Бад Тацмансдорф, где ће до 23. јула обавити други, завршни део припрема.
Планиране су и три провере: 15. јула са румунским Арадом, 18. са енглеским ВБА (Мурска Собота, Словенија) и на крају 21. јула са аустријским Швардорфом (Беч).
Договорене су и две пријатељске утакмице за "комбиновани" тим црвено-белих, са румунским екипама - Националом из Букурешта и Арђешом из Питештија 17. и 20. јула.
Бошко Ђуровски ништа не препушта случају.

ПРЕДАХ ЗБОГ СВАДБИ

МЕЂУ путницима за Аустрију неће бити голмана Зорана Бановића, Дејана Миловановића и Душана Басте. Прва двојица добили су дозволу да остану на свадби Николе Жигића, трећи ће уживо да чује "да" Бошка Јанковића.
Иначе сва тројица имају дозволу да напусте клуб!

СИКИМИЋ ЈЕ ПОГРЕШИО

ПРИЧУ о прелазном року председник Црвене звезде Драган Стојковић прекинуо је поруком новом фудбалеру Партизана Миловану Сикимићу, који је изјавио "да је дошао по трофеје":
- Погрешио је Сикимић страну Топчидерског брда. Трофеји су на "Маракани" и ту ће, надам се, да остану.

БЕЗ ТРАВЕ ЗБОГ ЧОЛЕ

ВИДНЕ су последице концерта Здравка Чолића на "Маракани". Највише је оштећен део изнад којег је била бина, где готово нема траве. Организатори концерта дали су гаранцију српском шампиону да ће до 1. августа и старта на европској сцени све бити у најбољем реду, као да концерта није било.
43
Терен / Прелазни рок 07/08
July 13, 2007, 01:43:42 PM
http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1222&News=1222


:ruke  :ruke  :ruke

само Короман да остане и то би било савршено.
44
Терен / Прелазни рок 07/08
July 12, 2007, 08:19:38 PM
Са СЦ:


Нападач Црвене звезде, Милан Пуровић, потписаће петогодишњи уговор са лисабонским "лавовима" и постаће седмо појачање у овом прелазном року. Чланови Спортинга су претходно постали и Симон Вукчевић, односно Владимир Стојковић.

Пуровић је одмах по повратку Црвене звезде у Београд са припрема у Словенији отишао за Милано одакле је са менаџером Зораном Стојадиновићем продужио за португалску престоницу.

"Црвено-бели" ће на име обештећења добити два милиона евра, а после Пуровића редове освајача "дупле круне" напустиће и Душан Баста, као и капитен Дејан Миловановић.



Зашто Баста???
45
Терен / Novi dresovi
July 04, 2007, 09:55:09 PM
знак NIKE је иначе црвене боје.
46
Терен / Novi dresovi
July 04, 2007, 09:27:03 PM
нови дресови са данашње текме

47
Терен / Novi dresovi
July 04, 2007, 12:09:48 PM
ваљда ће ноћас играти у новим дресовима.
48
Терен / Прелазни рок 07/08
July 02, 2007, 09:19:59 PM
СТИЖЕ БЕНИТЕЗ ОДЛАЗИ ПУРОВИЋ


Репрезентативац Еквадора на прагу српског шампиона Црвене звезде

Крах кондора на Копа Америци убрзао трансфер нападача Ел Насионала.


То аутоматски значи да су Милану Пуровићу отворена врата Маракане



Смена голгетера у Звезди. Стиже Бенитез, одлази Пуровић. Освајач дупле круне показао је истрајност и на добром је путу да оствари оно што је замислио, да ангажује екстра-појачање из Еквадора. И, што је такође важно, неће морати да чупа косу у тражењу средстава да плати трансфер, будући да је на прагу одлазак Милана Пуровића са Маракане.
Испадање Еквадора са Копа Америка у Венецуели само је убрзало ствари и приближило Кристијана Бенитеза нашем највећем стадиону. Спортови извори сазнају да је посао на корак до реализације, а тај корак је толико мали да се већ сад са великом дозом сигурности може рећи да је хитроноги Еквадорац пред парафом. Сви који су га гледали на Телевизији Авала током преноса из Венецуеле задовољни су оним што је пружио, импоновала је његова стартност, одлична контрола лопте, игра и десном и левом ногом, а убрзо ће се, засигурно, јавити многобројни Звездини навијачи да устврде како ће црвено-бели са Бенитезом у тиму бити далеко јачи у походу на Лигу шампиона (притом се одбрана домаћих трофеја уопште не доводи у питање).

Цена од два милиона долара дуго је кружила, да ли се и задржала? У овом часу то знају једино Ел Насионал и Црвена звезда. За Звездиног приврженика битније од свега: Кристијан Бенитез на прагу Маракане. То аутоматски значи да Милан Пуровић добија прилику да оствари инострани ангажман...

- Реално - тврди Пуровићев менаџер Зоран Стојадиновић. – Милан има одличну понуду, на потезу су Звездини челници. Верујем да ће се доћи до споразума. Не заборавите да све што сам досад најавио, то се и остварило. Овога пута остаћу вам, ипак, дужан за име клуба који се усредсредио на Пуровића. Сачекајмо најпре да Бенитез стигне у Звезду. Када сам већ код Бенитеза, и до мене је допрло да је у принципу то готова ствар.

Добар дан Бенитезу, довиђења Пуровићу.

У СТРОЈУ ОД АУСТРИЈЕ

КАСТИЉО ОСТАЈЕ!

Кристијана Бенитеза ће на српској Маракани дочекати земљак Сегундо Кастиљо. То је, изгледа, епилог разговора Звездиних челника са сјајним везистом, који је убеђен да носи црвено-бели дрес у још једној сезони. На велику радост навијача, који су управо Еквадорца прогласили за најбољег у походу на минулу дуплу круну.

Кастиљо би требало да се укључи у строј 14. јула, на припремама у Аустрији.
49
Терен / Прелазни рок 07/08
July 01, 2007, 08:36:30 PM
Quote from: "Maximiliano"Нашао сам занимљив чланак на интернету:
"Први на листи жеља Еквадорац Кристијан Бенитез све је даљи од Маракане. Његова цена вртоглаво скаче после наступа за јужноамеричку селекцију на Копа Америка у Венецуели, па се чини да је почетком месеца пропуштена шанса да се с њим потпише уговор. Долазак Румуна Маријуша Никулаеа најављује се последњих десетак дана, али се промоција одлаже за свако ново сутра.

Разлог за то су преговори бившег центарфора Мајнца са Динамом из Букурешта који је прва опција, а Звезда је резервна варијанта. Српски првак је започео припреме у Словенији са слабијим тимом од прошлосезонског и са тешким бременом да направи вредан резултат на међународној сцени. Ако се свим проблемима придода нерешен статус Огњена Коромана, па неизвесност када је реч о останку Еквадорца Сегунда Кастиља, Звездин пласман у Лигу шампиона или Лигу УЕФА личи на немогућу мисију". :(  :o


СПОРТ:

СТЕВАН СТОЈАНОВИЋ

НИКУЛАЕ НИЈЕ

ПОТПИСАО ЗА БУРСУ

Информација из новина да је Румун Маријуш Никулае завршио посао са турском Бурсом изненадила је челнике Црвене звезде. Спортски менаџер црвено-белих Стеван Стојановић напомиње да Никулае није постао играч Црвене звезде, али исто тако да не постоји потврда да је Бурса добила новог нападача.

- Нисам сигуран да је баш тако како пише у новинама – каже Стојановић. - Немамо информације да је Никулае потписао за Бурсу. Знамо да има још неке понуде из Европе, али исто тако би Црвена звезда као клуб сигурно била обавештена да је Никулае потписао за Бурсу.

Приче о томе када ће и да ли ће Никулае доћи у Београд су по Стојановићевим речима пренапумпане.

- Није спорно да је Црвена звезда заинтересована за Никулаеа, али пут до реализације није баш кратак. Писало се да долази данас, сутра, а ни у једном тренутку нисмо имали прецизиран договор са његовим менаџером када ће доћи на Маракану. Очекујемо да нам се у случају парафирања уговора са неким другим клубом јаве, тек тада ћу моћи да вам потврдим да је све завршено.
50
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 18, 2007, 09:24:00 PM
http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=105114&datum=2007-06-18
51
Терен / Прелазни рок 07/08
June 08, 2007, 09:13:48 PM
Лукаш: "После одмора - Звезда"


Португалски фудбалер средине терена Лукаш потврдио је агенцији Бета да би следеће недеље требало да потпише за београдску Црвену звезду. "Знам да је Црвена звезда велики клуб, али не бих да много причам пре него што потпишемо уговор. Још сам на одмору са кога ћу се вратити у среду. Цео посао би требало да завршимо по мом повратку са одмора", рекао је двадесетседмогодишњи Лукаш у телефонској изјави агенцији Бета.

Лукаш, чије је пуно име Жоао Нуно да Силва Кардозо, тренутно је члан Боавиште у коју је дошао 2004. године из Академике из Коимбре.

У шампионату Португала везни играч је одиграо 28 мечева за клуб из Порта.

Лукаш је један од чак 12 фудбалера, међу којима су многи играли битну улогу у тиму, а које управа Боавиште није желела да задржи овог лета, у жељи да знатно подмлади екипу.
52
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 08, 2007, 09:36:28 AM
ULEB obradovao Zvezdu

08.06.2007 10:35


Košarkaši Crvene zvezde će sledeće sezone igrati na međunarodnoj sceni bez obzira na rasplet u plej-ofu Sinalko Superlige.

Skupština ULEB-a koja je u četvrtak održana u Portorožu, donela je odluku o proširenju ULEB kupa, već od naredne sezone. Još uvek nije precizirano koliko klubova će se takmičiti u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, ali je izvesno da će dodatna mesta dobiti Rusija i Jadranska liga.

Rusko mesto će zauzeti moskovski Dinamo, dok će četvrti učesnik ULEB kupa iz Jadranske lige biti Crvena zvezda, naravno ako ne osvoji šampionsku titulu i plasira se u Evroligu.

Čelnici ULEB-a će narednih dana obaviti konsultacije sa predstavnicima svih liga članica, kao i sa zainteresovanim klubovima i posle toga doneti odluku koliko će učesnika imati ULEB kup u sezoni 2007/08.

Proširenje ULEB kupa je došlo kao posledica novih neslaganja na relaciji ULEB – FIBA Evropa, pa je izvesno da će klupska takmičenja pod okriljem FIBA naredne sezone biti značajno osiromašena.
53
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 09, 2007, 06:56:25 AM
Fudbalsko prvenstvo i dalje sa 12 klubova


Prema navodima "Večernjih novosti", Stručni odbor Fudbalskog saveza Srbije će uskoro Izvršnom odboru srpske kuće fudbala podeti predlog da Meridian Superliga i dalje broji 12 klubova, ali će se u njoj igrati u "trokružnom" sistemu.

Kako to znači da će plej-of i plej-aut "nestati" već posle prve godine postojanja, predsednik Stručnog odbora Ljupko Petrović je za "Novosti", između ostalog, rekao:

- Svi smo bili jednoglasni u tome da nešto mora pod hitno da se promeni. Jedinstveni smo bili u stavu da ne postoji interes naroda za ovakav sistem takmičenja. I da je od njega bilo više štete nego koristi. Ideja je zato, a da niko ne bi bio oštećen, da liga ostane sa 12 klubova, ali da se posle 22 utakmice igra i treći krug. Bodovi će se, naravno, prenositi, a prednost će, svakako, imati boljeplasirani klubovi.

Na pitanje koliko stalne promene mogu da remete napredak fudbala, Ljupko Petrović je za "Večernje novosti" istakao:

- To jeste opasnost, priznajem, ali se nadam da će ovo biti dugoročno rešenje. Dosta se dobro pokazalo u Škotskoj, Austriji, Švajcarskoj, dakle, u zemljama koji nemaju veliki broj kvalitetnih klubova, baš kao ni mi. Zato i verujem da će Izvršni odbor prihvatiti naš predlog i će novo prvenstvo biti interesantnije i kvalitetnije.
54
Терен / FKCZ WEB
April 21, 2007, 06:26:06 PM
Кад вас молим немојте више да вршите преносе на овакав начин.
55
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 20, 2007, 07:53:55 AM
SC:

Kastiljo pakuje kofere


Dok sezona u našoj ligi još traje, sve je izvesnije da prvotimac Crvene zvezde Segundo Kastiljo već zna gde će da nastavi karijeru.

Na adresu njegovog menadžera stigla je ponuda iz Madrida. Za usluge ekvadorskog reprezentativca koji je ostavio odličan utisak u dresu "crveno-belih", stigla je ponuda Atletika.

- Bilo bi baš dobro, ustvari sjajno da zaigram u Atletiku. Međutim, u ovom trenutku još uvek razmišljam samo o Crvenoj zvezdi i o tituli koja nam je na dohvat ruke, izjavio je Kastiljo za ekvadorsku televiziju "Gamavision".

Kastilju ugovor sa Zvezdom ističe ovog leta, iako on ima klauzulu po kojoj može da ostane na "Marakani" i naredne sezone. Ipak, posle dobrih igara u dresu "crveno-belih" teško je za očekivati da bi Crvena zvezda mogla da zadrži svog defanzivca.
58
Терен / FKCZ WEB
April 17, 2007, 08:22:41 PM
Љутице Богдана није у Србији и ЦГ већ је само у Србији.

ПС:похвала за добровољце али чућете још коју од мене у вези сајта.
59
Душан Баста  је позвао навијаче да у недељу у 17 часова у што већем броју дођу на утакмицу против апатинске Младости на коју ће улаз бити бесплатан.

zvanicni sajt FK-a
60
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 17, 2007, 08:54:44 PM
Где је био Короман и Ђокић данас???

Ајде ако неког није мука нека напише нешто о игри данашњој.