Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Пијанац

301

Ладно монтирали да се Раша сликао у мајици Олимпијакоса  ;pljuga
302
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
December 28, 2006, 10:11:58 PM
Quote from: "drenke"На крају коктела промовисан је и подељен једнолисни календар ФК Црвена звезда за 2007. годину.
Који су слепци. Не могу да верујем да нису хтели да се отворе за поштен календар са 12 листова. :(
303
Терен / Прелазни рок јануар 2007
December 13, 2006, 11:44:04 AM
Иако у он-лајн издању Новости пише да се Звезда договорила са Бежанијом и завршила цео посао са Маријом Ђуровским, у писаном издању истог медија пише да је синоћ цела ствар пропала. Мрзи ме да прекуцавам текст, па ћу пробати да кажем сусштину. Наиме, Марио је тражио прилично високе приходе, доста веће него што имају остали првотимци Звезде. Такође је постављао и неке услове које је Нишлија глат одбио. Неколико пута је за време разговора тражио да се консултује са породицом, али ни то није помогло да дође до споразума. У углу стоји мали текст чији наслов: ''А сад, правац Хумска...''

Нека иде пицопевац тамо где му је и татица отишао. Он ће са 20 година да Звезди поставља услове  :zbunjen
304
Терен / KK CZ - ULEB CUP
December 12, 2006, 08:18:15 PM
На сајту УЛЕБ-а пише да нас је Уникс огулио 94-72. Држали смо се у првом полувремену, на паузу отишли са -6, али су се у трећој четвртини одвојили. Чича 28 поена, остали ни не играју.
305
У онаквој лудници каква је била у Пиониру за време певања те песме је тај други глас звучао екстра и давао је песми неки посебан шмек.
306
Онда се ти лепо уздржи од писања на форуму док не инсталираш ћирилицу. На форуму званичног сајта један од оних људи који имају много значајних ствари да кажу не пише већ два-три месеца јер не може да пише ћирилицом.
307
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
November 23, 2006, 09:39:35 AM
Quote from: "Ozren_82"Desna strana tima trebala bi da bude još jača ukoliko se ostvari transfer Antonija Rukavine, beka Bežanije, koji je jednom nogom na Marakani.
Овај фудбалер има хрватско име и презиме и, без обзира на играчке квалитете и чињеницу да игра за репрезентацију Србије, требало би им одмах ставити до знања да га нећемо у Звезди, а не да се ћути као у случају Ђокаја.
308
Ствар је нашег менталитета што доста људи најсрчаније пева онда када неког пљује, вређа, напушава, а навијање за Звезду одрађује преко к*рца. Ни ја нисам очекивао да ће се толико времена посветити Варди, али се не жалим јер је то заиста екстра звучало и атмосфера је у тим тренуцима подигнута на један виши ниво.
309
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
November 14, 2006, 12:41:37 PM
ДелијаХХ, много си бре напоран са помињањем ''диктатора'' и бившег руководства. Толико си заслепљен мржњом према њему да не видиш чињеницу да је садашње руководство покупило  негативне ствари из рада бившег руководства (издржавање клуба путем продаје играча и празна обећања да ће сутра бити боље) и још додало доста својих брљотина које су кулминирале дешавањима у Новом пазару.
310
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
October 26, 2006, 04:02:27 PM
@ Србски Мозарт  Истина је да су наши имали у првом полувремену неколико добрих шутева у оквир гола противника и у тим приликама се истакао голман гостију. Таква игра нас наравно није задовољила па им је скандирано ''пређите пола'' фигуративно алудирајући на њихову слабу партију.

Иначе, осврнуо бих се на једно име у Црвеној звезди. То је Миланко Рашковић. Када би се рачунао некако број голова у односу на минуте проведене на терену, ја мислим да би он био далеко најефикиснаји играч Звезде. И то не мислим само у односу на садашње играче Звезде, већ у односу на све играче који су играли у Звезди од кад је он дошао. Не ценим га нешто посебно, али ми је постао симпатичан, а и мислим да воли клуб.
311
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
October 03, 2006, 09:28:32 AM
Quote from: "Skrimo"Па јел зна неко дали се и даље бојкотује јадранска лига?
Ако није уздато никакво саопшење које говори супротно, онда ваљда и сам можеш да закључиш да се бојкотује. А и не видим који је разлог да се прекине са бојкотом. Само зато што је нова сезона? :zbunjen
312
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 26, 2006, 09:56:52 AM
Quote from: "Woodoo"Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке. Под Пиксијем смо у сезони 05/06 остварили на спортском плану исти резултат као и под Џајком у сезони 03/04 (Дупла круна + пролаз у првом колу Купа УЕФА). После те сезоне се Пикси послужио управо Џајкиним рецептом и продао чак 7 стандардних првотимаца у једном прелазном року.

Quote from: "DelijaHH"U posranoj Srbiji
Мани се ти који си запалио у Дојчланд да причаш о Србији у овом контексту.

Quote from: "DelijaHH"Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.
НЕ! Пикси држи његов уговор. Без обзира да ли Бајевић хоће или неће да иде, његова је дужност да га НЕ ПУСТИ, ако се већ толико бусао тиме да је довео највећег српског тренера.
313
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 25, 2006, 01:05:00 PM
Ево и текста из данашњих Новости:

Princ vredi 5 miliona!
M. MARKOVIĆ, 24. septembar 2006

GRCI su zapeli, danima vrte istu "pesmu", da će Dušan Bajević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, posle četvrtka i meča sa Liberecom, spakovati kofere i preuzeti kormilo Panatinaikosa. Mediji nikako, a pogotovo "insajderi" bogatog predsednika Varodijanisa, da spuste loptu...
Pisali su besmislice da je njegov izaslanik imao tajni sastanak sa predsednikom Draganom Stojkovićem u Beogradu, koji je u glavni grad stigao nekoliko časova pre derbija, i da su uputili zvaničnu ponudu crveno-belima da za "slobodu" Bajevića nude 400.000 evra!
Bez obzira na brojne špekulacije prethodnih sedam dana, razne informacije i milone evra, koji su navodno spremni za konto trofejnog trenera (2,5 milona za tri sezone), on ostaje pri svom stavu, koji je decidirano ponovio nekoliko puta.
- U Zvezdi sam tek tri meseca i ne želim da napustim klub - nedvosmisleno ponavlja Dušan Bajević.
U taboru šampiona su, zato, odlučili da prekinu svaku licitaciju kada je u pitanju njihov šef stručnog štaba.
- Niko se nije javio iz Panatinaikosa. Imali su osam meseci da angažuju, ako su hteli Bajevića pre Zvezde. Mi smo uspeli da ih "pobedimo", a sada sve je u našim rukama. Niko ne pomišlja ni da priča na ovu temu, a ako su Grci već zapeli, cena je sada pet miliona evra, pa neka izvole... Duško je skup trener - jasan je sportski menadžer Stevan Stojanović.
Grci vole da "guraju" dok ne udare glavom u zid.
- Besmisleno je da pričamo o tome šta bi moglo da bude i koje su tuđe želje. Realnost je jedna, a to je da Bajević nastavlja da radi svoj posao, da sprema ekipu za Liberec i nastavak sezone.
Generalno, rezultati su po klupskom planu.
- Jedini promašaj je slabo izdanje u Češkoj, ali ta mrlja može da se izbriše u četvrtak. Sve ćemo pokušati, igraćemo mnogo ofanzivnije nego protiv Partizana, mada smo svi zadovoljni bodom, što je i bio deo plana - zaključio je Stojanović.
Sve je u rukama Zvezde, pa i trogodišnji ugovor Dušana Bajevića, koji je čvrsto zaključan u sefu na "Marakani"...
314
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 16, 2006, 03:36:19 PM
Quote from: "goku"A na sportskoj centrali tvrde da se radi o Panatinaikosu!Manite se nasih novinara a pogotovo pressa(kurir).
И у Новостима је данас изашао текст где је наводно Панатинаикос заинтересован за Бајевића, али манимо се тих текстова.

Моје је мишљење да је Пикси Бајевића летос прилично зајебао. Вероватно му је у преговорима обећао куле и градове не би ли се он одлучио да ипак прихвати позив Звезде и врати се у овај наш јадан фудбал. Сигурно је било приче да имамо тим који је освојио дуплу круну, да имамо пара и да он само треба да каже која појачања хоће и Пикси ће му их довести. Човек вероватно поверовао, дошао, кад он к*рац. Тим се распродаје, пара нема, а он мора од гована да прави питу и да своје име ставља на коцку што је најмање хтео. Зато је ваљда сада и толико утучен, јер све нешто мислим да се осећа изиграним.
315
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 30, 2006, 01:36:29 PM
316
Северна трибина / Prodaja karata
August 16, 2006, 12:35:19 PM
Чувено питање пред сваку ''велику'' утакмицу: Да ли важе пропуснице? Прошле године су исто овако на сва звона објавили да оне не важе, па ћу вам пренети моја искуства са те две утакмице. Пре утакмице са Брагом сам после чланака у новинама отишао и купио карту. Седимо ми пред полазак на утакмицу у крају, циркамо и ортак ми каже да нема паре за карту и као у фазону ''дај ми пропусницу да пробам да уђем на њу, ако не може није фрка вратићу се кући.'' Ја му дам и он уђе на стадион без проблема. Пред дерби, поучен тим искуством, уместо на благајну одем у ревију да питам која је ситуација. И овако је изгледао разговор између мене и лица надлежног за пропуснице:

Ја: Добар дан.
Н. Л.: Добар дан, изволи.
Ја: Интересује ме јел важе пропуснице за дерби.
Н. Л.: Зашто не би важиле?
Ја: Па у новинама пише да не важе.
Н. Л.: Ма, могу ови из клуба да причају шта хоће. Ово су наше пропуснице за наш Север и они немају везе са тим.
Ја: Значи важе?
Н. Л.: Нормално да важе!
Ја: Хвала, довиђења.
Н. Л.: Довиђења

Легенда: Н.Л. - Надлежно лице  :D
317
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 12, 2006, 10:30:58 AM
Quote from: "North_Side011"Pricali vi sta hocete i mislili sta hocete ali meni se Jankovic svidja kao igrac-vrlo je lucidan ima potez ima talenat ima mladost,a sa godinama ce ga proci bubice zbog kojih ga mnogi ne vole
Годинама смо чекали да прођу такве бубице и Бранка Бошковића. Па кад су га прошле и кад је коначно почео да игра на висини свог талента потписао је за ПСЖ.
318
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 25, 2006, 05:01:29 PM
Ма пустите сад Пецеља. Дај да видимо како ћемо задржати преЦедника.  :D

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=90729&datum=2006-06-24
319
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 24, 2006, 06:25:20 PM
Quote from: "boldrik"Не бих рекао. Чеси су имали државни грб на грудима на овом СП...
Немци такође:

http://www.subsidesports.com/uk/store/product_details.jsp?pid=72057594037941480&cid=29&brc=&red=product_list.jsp?id=29,

И Шпанци:

http://www.subsidesports.com/uk/store/product_details.jsp?pid=72057594037941505&cid=43&brc=&red=product_list.jsp?id=43,

И браћа Руси:

http://www.subsidesports.com/uk/store/product_details.jsp?pid=72057594037943113&cid=40&brc=&red=product_list.jsp?id=40,

Италијани имају заставу уоквирену у облик грба:

http://www.subsidesports.com/uk/store/product_details.jsp?pid=72057594037943667&cid=34&brc=&red=product_list.jsp?id=34,

Норвежани имају само заставу:

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/WorldCup/335966_MEDIUMSQUARE.jpg

Тако да не видим ни један ваљан разлог да и Србија нема државни грб на дресу. Што се тиче боје дресова будуће репрезентације Србије, не знам зашто би боја дресова репрезентације ЦГ утицала на ту одлуку. И Тринидад и Тобаго има црвене дресове. Јел и због тога треба да останемо плави? Ми црвено-плаво-белу комбинацију треба да уведемо због нас самих не обазирући се на неке друге државе.
320
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 23, 2006, 10:44:44 AM
Једна занимљивост у вези Драманија. У Звезду је доведен као десни бек и оно мало што је играо, играо је на тој позицији. У репрезентацији Гане је и на Купу афричких нација, као и сада на Светском првенству играо на позицији левог крила.

Мислим да је и у случају његове продаје направљена грешка. Ако су већ одлучили да нам није потребан, могли су бар да сачекају да прође СП па да га продају. Верујем да би узели веће паре за њега да је продан после СП-а. Стичем утисак да Пикси неким потезима показује дозу неискуства у послу којим се бави.

П.С. Прилично ме је изненадио начин на који је Драмани прославио јучерашњи гол. Нисам знао да је муслиман. :zbunjen