Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Пијанац

321
Quote from: "neNO-Bandits-Cacak"Jel zna neko kako ide ta pesma "da su nasa losa kopija"???
''Ти си само лоша копија,
нашег Севера, пичко гробарска...''
322
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 06, 2006, 11:29:21 PM
Против победе Бразила на овом СП-у је и традиција. На досадашњих 9 СП-а одржаних у Европи само је једном победила репрезентација која није са старог континента. То је учинио управо Бразил, али још давне 1958. у Шведској. Од тада је прошло 5 СП-а у Европи на којима су побеђивале европске репрезентације. Интересентан је и податак да ни једна европска репрезентација није освојила СП које се играло ван Европе, а било их је 8.
323
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 02, 2006, 11:43:36 AM
После сјајне слике коју је постави Цасуал  :lol:  , вратио би мало озбиљности овој теми.

Постоји једна замимљивост у вези овог Светског првенства. На њему ће дебитовати чак 5 фудбалера који су оставили велики траг у европском фудбалу, али су имали ту несрећу да играју за слабије репрезентације које се до сада нису квалификовале за овако велика такмичења. Пре свега мислим на Андреја Шевченка (Украјина), а ту су и Дидије Дрогба (Обала слоноваче), Хери Кјуел (Аустралија), Семјуел Куфуор (Гана) и Двај Јорк (Тринидад и Тобаго). Од последње двојице се тешко може очекивати да направе чудо, јер је Куфуор дефанзивац, а Јорк има и превише година да би био способан за тако нешто. Насупрот њима, од прве тројице итекако може да се очекује да буду гладни доказивања на овако великом такмичењу и да експлодирају у правом смислу те речи. Ако они буду били на нивоу који се од њих очекује, не сумњам да свака од ове три репрезентације може направити чудо.
324
Терен / RKCZ 05/06
June 01, 2006, 11:48:07 AM
Велике честитке нашим рукометашима на освојеној историјској титули.  :sampion  Кажем историјској због начина на који смо дошли до ње. Од понора после трећине шампионата, преко пласмана кроз иглене уши у плеј-оф лигу, до титуле на крају сезоне. И све су то постигли играјући ЗВЕЗДАШКИМ СРЦЕМ! Честитао бих пре свега тренеру Вуку Рогановићу, који је преузео овај тим у тренуцима када је и опстанак био под знаком питања. Створио је прави тимски дух и другарство међу играчима. Пробудио је жељу и срце у њима и створио победничку атмосферу која је експлодирала освајањем титуле. Честитам и Петру Ненадићу, који је као прави вођа, капитен и најбољи млади играч на свету на својим леђима вукао остатак екипе. На крају, честитам и осталима који су дали свој допринос да се сада радујемо.

Што се Европе тиче, на http://www.rkcrvenazvezda.com/home.htm јасно пише: ''ВИДИМО СЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА!'' То би морао да буде једини нормалан расплет околности. РССЦГ је за сада једино регистровано тело у ЕХФ-у. Доказ за то имамо и ових дана када рукометашице репрезентације играју бараж за ЕП под старим именом државе. Играће бараж за СП и рукометаши под старим именом. Тако да не видим ни један разлог да шампион те земље не учествује у Лиги шампиона.
325
Терен / Valter Zenga
May 30, 2006, 08:37:04 PM
Хвала Зенги на свему лепом што нам је приредио у прошлој сезони.  :sampion   :sampion

Валтере, срећно у настваку каријере!
326
Пивница / Svetsko Prvenstvo
May 21, 2006, 03:38:39 PM
Волим калкулације пред овако велика такмичења, па бих изнео нека своја мишљења о фаворитима. Квалитет фудбала је у порасту по целом свету и мислим да је разлика између европских екипа и оних из мање познатих фудбалских земаља сведена на минимум. Не мислим да су екипе из ''европског шешира'' у великој предности у односу на остале. Кренимо прво по групама.

ГРУПА А: Мислим да је Немачка фаворит и да ће због чињенице да је домаћин имати наклоност судија, те да ће освојити прво место. Костарики, Пољској и Еквадору бих дао подједнаке шансе да као други прођу у други круг.

Група Б: Сви очекују од Енглеза да освоје прво место, али ће доста тога зависити од тога да ли ће њихов нападачки тандем Овен-Руни бити спреман. Шведска и Парагвај би требало да воде жестоку борбу за пролаз даље. Шведска је на прошла два велика такмичења пролазила групу, а исто је чинио и Парагвај на прошла два СП-а. Тринидад и Тобаго је аутсајдер без превеликих шанси да било кога изненади.

Група Ц: И по мени је ова група смрти. Сматрам да све четири екипе имају шансе да прођу даље. Аргентина и Холандија јесу фаворити, али би притисак који то бреме фаворита носи могао да им се обије о главу. Такође ће притисак на њих бити још већи ако се у обзир узме чињеница да Аргентина на прошлом СП није прошла групу, а Холандија се није ни квалификовала. Ова генерација СЦГ фудбалера игра неку буђаву игру која је до сада давала резултате. Та игра ме некако највише подсећа на игру Грчке на прошлом ЕП, тако да није искључено да СЦГ догура рецимо до четвртфинала. Није искључено ни да буду четврти у групи. Обала Слоноваче је најбоља афричка екипа и мислим да неће бити ни мало наиван противник. Шта више, очекујем да су способни за изненађење какво је приредио Сенегал на прошлом СП-у.

Група Д: Очекујем сигуран пролазак даље Португала и Мексика. Иран и Ангола нису кадри да се носе са ове две екипе.

Група Е: На први поглед би се рекло да су фаворити 'Талијани и Чеси. Не бих се сложио са тим. 'Талијанска игра нит' смрди нит' мирише и некако су ми одвратни. Ипак, познати су по томе да на гузове могу и до завршнице. Ова чешка селекција је била на врху своје игре пре две године на ЕП-у када су по мени мало и неправедно остали без титуле. Мислим да су сада доста слабији. Од Амера се може очекивати равноправна борба за једно од прва два места, јер је код њих фудбал у успону. Можда би чак и Гана могла да се умеша у борбу за пролаз даље, али свакако не ако понове слабе игре са Купа афричких нација ове године.

Група Ф: Бразил је апсолутни фаворит за освајање првог места у групи. Аустралија, Јапан и Хрватска мислим да имају подједнаке шансе да буду друге у групи. Гледао сам Аустралију у баражу против Уругваја и њихова игра и борбеност су ме одушевиле.

Група Г: Овде би Француска требала да буде прва у групи. Швајцарска и Јужна Кореја би требале да се боре за друго место. Того је аутсајдер, али би откидањем бода неком могао да помрси рачуне.

Група Х: Шпанија је незаслужено постављена за носиоца и срећа јој се осмехнула да је ставе у групу у којој не би требали да брину за пролаз даље. Украјинци би требали да им се придруже, али због чињенице да кубуре са повредама (Шевченко + два-три стандардна репрезентативца) би могле у борбу за пласман у други круг да се укључе и Тунис и Саудијска Арабија.

Е сад о фаворитима за титулу светског првака:

Сви већ виде Бразил на трону, али ја мислим да ће они имати доста проблема. Пре свега то мислим због великог броја истинских асова који играју за њих. Врло лако би могло да се деси да лична сујета и конкуренција утичу негативно на резултате Бразила. Имају 3-4 играча који вероватно мисле да могу да буду главни. Немце очекујем да ће све структуре гурати бар до полу-финала, а кад се тамо задесе није искључено да буду и прваци. Енглези ће имати доста проблема због горе наведених повреда и стварно би по мени била штета да их то спречи у походу на титулу, јер имају генерацију која је способна за то. Да су здрави, мислим да би били фаворити. Ако Аргентина, Холандија и Италија прођу групу, може се и од њих очекивати да уђу у борбу за највиши пласман. За Французе нисам сигуран да ће моћи да гурају до краја.
327
Терен / Odlasci / Dolasci
May 13, 2006, 06:03:33 PM
Quote from: "Бока"Stojkovic je inace bio rezerva Banovicu u mladoj repki.
Бановић и Стојковић никако нису могли заједно играти у младој репрезентацији из простог разлога што Бановић има 28, а Стојковић 23 године. Бановићеви голмански квалитети су последњи пут виђени док је носио дрес Сутјеске. Тада је и добио тај фамозни позив за пријатељску утакмицу А репрезентације. Дошао је у Звезду пре 2 и по године и од тада је много више времена провео као трећи голман на трибинама него на терену. Када се на то дода да је прилично низак за голмана (ја га гледао овде у крају против Графичара, када је две лопте које су ишле под пречку само испратио погледом) мислим да никако није алтернатива за поход на Лигу шампиона.

Неозбиљно је продавати једног од најперпективнијих европских голмана пред квалификације за Лигу шампиона првом клубу који испише мало дебљи чек. Стојковић има само 23 године и могао је ладно у Звезди да брани још две године и убеђен сам да би му цена само била већа.  Народ је летос био у заблуди када је долазио Пикси мислиће да ће преко ноћи почети да теку мед и млеко. Чак су се могли чути и коментари да Пикси никад ништа лоше не би урадио за Звезду јер је ''много воли''. Ђавола је воли! Сви спортски радници у Србији су ту пре свега ради личне промоције, па тек онда ради клупског интереса. Треба додати да је Пикси током сезоне више пута спомињао како га струје из бивше управе коче да дође до успеха, а онда направи овај потез са Стојковићем који је пресликан неким потезима бивше управе. Толико је викао да се неће наставити са праксом продаје играча и онда узме и ладно преко ноћи прода Стојковића. Не очекујем од Пиксија да направи чудо за годину дана. Очекујем само искреност. Ако нешто каже, онда нека тако и уради.
328
Терен / Od sezone 2006/07
April 22, 2006, 11:19:37 AM
???? ?? ?????? ??? ??? ????? ?????? ??????? ? ???? ????? ???? ??????? ??????. ?????, ????????? ?? ???? ???? ??? ? ???????? ?? ??????? ???? ??? ???? ?????. ???? ?? ????? 32 ???? (2  X 11  +  2  X 5, ????? 22 + 10 = 32).
329
Терен / Od sezone 2006/07
April 21, 2006, 10:42:30 PM
Quote from: "Maj 25"Jaooooo... Kakav crni play-off majku im njihovu??? Pa nije ovo basket. Oni bre nisu normalni, neka samo objasne zashto je play-off dobar za nash fudbal
????? ????? ?? ?? ???????? ????-??? ??? ?????? ?????? ?? ??????, ?? ??? ???? ???????? ????? ?? ???? ???? ?? 12 ???????. ???? ?? ?????? ??????? ????-?? ????? ???? ? ???????, ??? ?? ?? ?????? ???? ????? ???? ? ???????? ? ?????????. ???? ??? ???? ?????? ???? 12 ??????? ?? ??? ???? ????? ?? ??????. ??? ?? ??? ??? ????????? ??????, ????? ?? ??? ???? ?? ?? 6 ???????. ????? 6 ??????? ?? ?? ?????? ?? ?????? ? ??????, ? ?????? 6 ?? ????????. ? ? ?????? ???? ????????? ?? ??????? ? ??? ????-?????? ?????? ????? ?? ?????? ??? ????. ??? ????? ??? ???? ??? ??????? ???? ????-??, ???? ?? ???? ??????? ???? ?? ????-???? ???? ?? ???? ? ???????.

? ?????? ??????? ????????? ?? ????? 99.9% ?? ????? 4 ??????????? ??????? ???????. ?????? ?? ?? ?? ???????? ???? ??? ???? ????????? ??? ????????? ?????? ??????? ???????, ??? ???? ???? ?? ???????????.
330
Пивница / Генерал Младић
April 16, 2006, 10:16:27 PM
Јутрос ми кева рече да је јуче прочитала у новинама ову вест. Одмах сам отишао, где другде, него на форум У92 и нашао је:

Danski umetnici protiv Mladića
14. april 2006. | 15:48 | Izvor: Beta
Beograd -- Posteri podrške Mladiću u centru Beograda izlepljeni su danas nalepnicama sa provokativnim porukama tom haškom optuženiku.

Postere je prethodno lepila klerofašistička organizacija Obraz, pružajući podršku haškom optuženiku Ratku Mladiću. Na svetloplavim nalepnicama koje su danas nalepljene piše "Znamo da imaš krhke živce" i "Znamo da si kukavica", a njih su zalepila dvojica danskih umetnika.

Kako navodi agencija AP, nalepnice su izradila i zalepila dvojica danskih umetnika, Jan Egezborg i Pia Bartelsen, koji su želeli da se na taj način usprotive uvreženom mišljenju da je Mladić heroj koji je branio Srbe u ratu u Bosni. "Naša poruka je da je gotovo i da za njega (Mladića) nema izlaza", rekao je Egezborg AP-u.

Ulice Beograda oblepljene su početkom nedelje posterima na kojima je prikazan Ratko Mladić u uniformi kako salutira. Postere su zalepili aktivisti Obraza.




Просто је невероватно да у граду Београду, некакви Данци слободно лепе плакате и креирају мишљење нашег народа, а да на то не реагују ни надлежни органи, ни грађани. Не верујем да би ја могао у Паризу да лепим увредљиве плакате преко слика Ле Пена, а да при том не будем ухапшен или у најмању руку напљуван од стране неког пролазника.
331
Пивница / Графити и провале
November 19, 2005, 02:58:00 PM
На многим местима у Београду је био исписан овај графит (црна слова), а на једном месту код Паласа је добио и адекватан одговор (црвена слова).


ЗУБА ЈЕ КРАЉ БЕОГРАДА, А КО ЈЕ КРАЉИЦА?

ЗУБИЗАРЕТА  :rofl
332
Дерби је одложен до даљњег због боравка Партизана у Белгији.
333
Пивница / Nagradna Igra...
November 02, 2005, 02:44:09 PM
Црвена звезда-Базел  3:2

Тромзо-Црвена звезда  0:1

Црвена звезда-Рома  1:0 (Луковић 7. минут из пенала)

Стразбур-Црвена звезда  2:2
334
Терен / КК ЦЗ 2005/06
September 09, 2005, 09:48:08 AM
Само да појасним да се не би дизала паника без разлога. Клаузула се односи искључиво на три утакмице у Хрватској, две у Босни и финални турнир у Сарајеву. У свим осталим утакмицама ће играти.
335
Како пишу данашње ''Новости'':

САМО ШАЛ И КАПА

Полиција је неумољива! Мере безбедности примењене на последњем фудбалском дербију  (пред 8000 навијача) на ''Маракани'', биће пресликане и сутра, када се буду састали кошаркаши црвено и црно белих. Наиме, у халу ће бити забрањено уношење било каквих навијачких реквизита, дакле: заставе, барјаци, бубњеви... Тачније, шал, капа и дрес биће једини знаци распознавања.

Паркинзи око дворане биће затворени за грађанство, а саветује се да навијачи у халу крену раније због ригорозне контроле на улазима. Цена улазница је 200 динара за трибине и 350 за партер, а благајне ''Пионира'' биће отворене сутра од 12.00 часова, до почетка меча (18.15)


Дакле, репресија се наставља и у Пиониру.  :bes
336
Пивница / A L K O H O L
April 18, 2005, 12:03:48 PM
?????? ?? ?????? ?????????? ??? ?????? ???????, ??? ?? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?? ???. ?? ??????? ?????:

1. ?? ????????? ??? ??? 4 ?????? ????? ?? ???????? ?? 10 ???? (???? ????-???????, ???????? ??). ??????? ??? ??????? ??? ? ????, ??? ????? ????? ?? ???????? ??????. ???? ????? ?? ????? ???? ????, ??? ?? ?????? ? ??????????. ?? ??????? ????? ? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ?????, ? ?? ????? ?? ????? ??? ????.

2. ????? ????. ?????? ????? ?????. ???? ?? ?????????? ????? ???? ?? ???? ?? ????? ??? ?? ??????????. ?????? ?? ?????.

3. ??? ?????, ????? ??? ?? ?? ???????. ??? ??? ???? ?????? ???? ?????? ?? ??? ????? ????.

4. ???? ???? ?? ???? ????? ??? ?????? ???? ????? ???????, ? ? ??? ???? ????? ??????????.

5. ?????? ??? ???? ?? ?????? ??????? ???? ???? ????????? ?? ????????? ???????. ?? ?????? ???? ?????? (2004 ???.) ?? ????? ????????? ???? ?????????? ? ???? ?? ????? ??????? ???????????. ????? ???? ??? ??????? ?? ?????? ??????? ????, ???? ?? ???????? ????? ????? ????????? ?? ???????? ???? ?????? ?????.

6. ??? ??? ?????, ????? ?????? ?????, ??? ?? ?????? ???? ???????? ? ????.

7. ??????? ????????? ?? ????? ???????. ???????? ?? ???? ?? ???? ??????????.

8. ???? ????????? ?? ???? ???? ? ?????. ???? ??? 15 ?????? ? ???????? ?? ?? ???? ?????? ??? ?????? ??????.

?????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????? ??? ???? ?? ????????, ??? ?? ???? ??? ????? ????. ??? ?????? ??????? ????, ??? ??? ????? ??????? ? ???? ??????. ?????? ?????? ? ?????? ???? ??? ????. ????????? ???? ?? ??????? ?? ????? ???? ???????? ???? ??? ??? ????? ??????.
337
?????? ??? ???????? ? ???????? ?? ?? ???????? ???????? ??????? ??? ????? ?????? ????? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?????????? ????????? ??????. ???? ???? ???????? ???? ????, ??????? ????????: ''?? ?????? ?? ?????? ?? ???????? ?????????? ?????????''.

? ??? ? ?????. ????? ?? ???? ? ???? ???? ????? ???? ?? ?? ?????????? ????? ??? ??????????, ???? ??? ??????? ???? ????? ?????? ???? ????????? ??? ?????? ?? ??? ?????? ???? ??????. ????? ?? ???? ?? ?? ?????????? ? ????????????, ? ??? ?????? ? ???????? ?????? ????? ????, ? ?????? ?????. ? ????? ???? ?? ? ?? ???????. ??????? ???? ????? ???? ?? ???? ????? ??? ????????. ???? ?? ??? ??????????, ????? ?????.

?????, ???? ?????? ????????? (?????? ?????, ??????????? ??????????? ?????), ???? ??????? ??????? ?? ?????? ????? ?????? ???? ?????? ? ???????? ?????, ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??????? ???? ??? ???????? ?????????. ?????, ??????? ???????? ?????? ????? ?? ??? ?? ?????? ????????? ?? ????? ???? ? ????? ? ?????? ????????.
338
? ?????? 5. ???? ????????, ???????? ???????? (02.12) ? ??????? ?????? ???????? ??? ? ???????????. ?????????? ?? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ?????????????? ????????. ??? ??? ?? ????, ???? ?? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ???????? ? ???????? ??????? ???. ?? ??? ????? ?? ???????? ?????????? ?? ??????? ???? ?? ??? ?????????????? ???????? ???? ? ?????? ? ????, ??? ? ?? ???????? ???????????? 4? ?????? ??????.
339
????? ??? ??? 6 ???? ? ?????? ? ???? ??? ???? ?? ?? ?? ?????? ???? ???????? ?? ????????? ???? ?????????? ????. ??????? ?? ?? ??????? ?? ?????????? ?????, ???? ?? ???? ???????????? ? ??? ???, ????????? ?????? ? ?????????. ????? ??????????? ?? ? ???????? ????????? ???? ???? ??????? ?? ??????? ??????? ???? ?? ?????????? ?????? ? ??? ?????????. ??? ?? ?????????????? ?? ??????? ?? ??????, ????????, ?????, ????????, ??????, ???, ??????????, ?? ??? ? ?? ???????? (?!), ??? ?? ?????? ? ???????? ???? ????????? ????????????. ??? ?? ? ???? ?????? ?? ???????? ?????, ??? ?? ??? ??? ? ???? ??????? ?????.

?????, ??? ??? ???? ?? ??? ???????? (????????-????????? ? ????????? ??????-??????) ? ????? ??? ?? ?? ?????? ?? ?????????? ????? ????????? ?????.
340
Ajmo ovako