Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Woodoo

61
Пивница / ФМ 07
October 29, 2006, 10:59:49 PM
Никада не играм одмах нови ФМ јер прође бар 2,3 месеца пре него што изађу печеви који исправе грешке у игри. До тада ћу да уживам у ФМ-у 06 где сам против комшије гробара освојио 9 узастопних титула. :ruke
62
Пивница / Ja te volim Srbijo...
October 07, 2006, 10:11:28 PM
Добили смо Белгију 1-0. Стрелац наравно Жигић. Оно што је мени упало у очи је стартних 11 у коме је било 8 што бивших што садашњих играча Звезде: Стојковић, Видић, Марковић, Тришовић, Станковић, Ковачевић, Жигић и Пантелић.
63
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
October 01, 2006, 12:26:47 PM
Taj isti Vujin je odbio obestecenje za Disljenkovica, 300.000 evra. Kao da smo Real, a ne siromasni klub iz jos siromasnije zemlje. Ovaj tekst je vrhunac licemerja! Muka mi je od takvih likova.
64
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 26, 2006, 11:15:01 AM
Quote from: "Pijanac"
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке.

Не мрзим Џајку али га ни не волим. А то да нам је скоро уништио клуб то стоји. Ова управа има право да се вади на прошлу јер је то реалност, па прошло је само мало више од годину дана од кад раде. А шта ће бити за 50 година видећемо. И да ли ти видиш некога за кога мислиш да би сада боље радио Пиксијев посао? Ја не видим.
65
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 25, 2006, 09:14:11 PM
Quote from: "lucky_star"

Било би јако лепо када би Пикси помогао неким "новим људима" да се фудбалски изграде и постану неке нове Звездине Звезде.  
Али не верујем да је распродаја младих потенцијала пут да се ово обећање испуни.

Два најбоља играча из претходне сезоне продата су у рекордном року без икаквих најава уочи летњих припрема и квалификација за ЛШ! Продати су за сићу. Бар је званична цена "сића". Овај потез могу да "разумем" једино ако је "на црно" узета нека већа кинта...

Богами, како смо започели сезону, на супротном смо путу од пута ка "крову фудбалске Европе". Политика "продај скупо - купи јефтино" је коцкарски, расипнички и клошарски начин размишљања. И тешко да ће нам у витрине донети пехаре и трофеје.

Да би играч могао да постане Звездина звезда прво мора да жели да остане у тој Звезди. И да остави траг. Ниједан играч који је отишао није отишао на силу а једино је Жигић оставио траг.
Јесмо имали много талентоване клинце, али они тек теба да се доказују. Наша лига дефинитивно није место за то, и ако се неко од њих докаже преко скидам му капу. Овако, једино залим за Жигићем.
Ти исти клинци нису били 100% у власништву клуба него су имали уговоре са разноразним менаџерима и сумњивим ликовима па смо од сваког добили дупло мање него што је требало.
И мени је било жао кад је отишао Стојковић, али нисам приметио да је и он делио моја осећања. За сад се његов изостанак не примећује јер су нам у извештајима са текми голмани углавном играчи утакмице.
Луковић је био добар али ни близу толико колико га хвале. Да није тако не би га одмах проследили у Асколи. Већи нам је проблем од његовог одласка недолазак другог левог бека па морамо да импровизујемо са крилима.
Твоја прича о званичној лови и лови на црно је заоставштина Џајкиног времена. Колико год био заслужан за титулу ЕШ он нам је уништио клуб и све ово је још увек последица његове заоставштине.
Продај скупо купи јефтино је једини начин да клуб у кратком року проба да задржи титулу и евентуално уради нешто у Европи. Како би га тек пљували да је направио нагли рез и кренуо у тоталну реорганизацију.
А то како смо почели сезону, хм, нико се није надао да ће екипа овако да игра под Бајевићем. Вероватно је Пикси крив што је у клуб довео најбољег Српског тренера тренутно (Антића не рачунам јер је гробар). Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Зато пустите човека да ради па тек онда дајте суд о резултатима рада. Није било оволико негативних коментара ни у време кад смо били у много већој дубиози.
66
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 25, 2006, 05:59:22 PM
Quote from: "goku"
Quote from: "Nesho"
Зар више вјерујете новинама него Пиксију, који је данас изјавио да Бајевић сигурно остаје.

Шта је све Пикси рекао па порекао....

Hajde navedi. Nije mi cilj da branim Pixija nego nesto ne mogu da se setim sta je to rekao pa slagao. Secam se da je rekao da necemo prodati Zigu prosle zime pa je to obecanje odrzao. Iako smo mogli da uzmemo duplo vise para.

Mozda neki zale za zlatnim Dzajkinim vremenima kad su igraci prodavani bez ikakvog plana i svake sezone obecavan tim koji ce za 2-3 godine da igra LS.
67
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 24, 2006, 09:09:29 PM
Quote from: "KizaLion"Ко зна коју причу је Пикси продао Бајевићу пре него што га је довео у Звезду. И Пикси, и Лековић су говна.
Koliko se secam, u intervjuu posle Milana je rekao da su odlasci planirani i da su dovedene adekvatne zamene. Pre bih rekao da je lova u pitanju i njegov moral, vec je trenirao AEK i Olimpijakos.

P.S. Sad sam video da je Zigic dao oba gola za Rasing i smorih se nevidjeno. Mislim drago mi je zbog njega, mnogo je dao Zvezdi, nego izgleda jos nismo svesni kakvu smo igracinu izgubili.
68
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 14, 2006, 01:12:48 PM
А ево и противника у УЛЕБ Купу: Реал Мадрид, Динамо Санкт Петербург, Монс, ПАОК и Ајфел Тауерс.

http://www.b92.net/sport/vesti.php?nav_id=211733
69
Пивница / F I L M O V I
August 31, 2006, 11:39:23 AM
"Nothing to Lose" vrhunska komedija sa Tim Robbinsom i Martin Lawrencom.
70
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 25, 2006, 12:23:12 PM
Slovan Liberec!
71
Терен / Црвена Звезда-милан
July 28, 2006, 02:45:18 PM
Vreme je da se naplate stari dugovi! Bilo bi nam teze protiv Palerma bas zato sto su "slabiji".

Zamislite da ih prodjemo, to bi bilo kao da smo osvojili LS. Ako budu imali slab dan, plus su mozda uzdrmani zbog skandala oko namestanja. Bolje nego da ispadnemo od nekih guzicara.

Samo hrabro, nista nije nemoguce. Zamislite da smo izvukli Valensiju ili Arsenal. Protiv njih bi nam sigurno bilo teze. Nisu ostali mnogo slabiji.
73
Perica ode u Rumuniju, a kad se samo setim kakav je igrac i talenat bio.

http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id=204309&dd=11&mm=07&yyyy=2006&style=texts
74
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 29, 2006, 09:34:49 PM
Vrhunski! Ko je autor? Je li ovo nesto zvanicno ili rad slobodnog umetnika?
75
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 11, 2006, 11:43:59 PM
Najezio sam se kad sam cuo kako je grmelo "Ja te volim,ja te volim, ja te volim Srbijooo".
76
Пивница / Одг: Slicice Panini
May 30, 2006, 01:01:17 PM
Nedostaju mi 227, 244, 403, 535, 559 da popunim album. Ako neko ima ove duplikate a da je sa Novog beograda ili iz Zemuna dolazim da razmenimo.
77
Пивница / Svetsko Prvenstvo
May 30, 2006, 12:00:08 PM
Quote from: "RayBan"Predlazem pravljenje Transa  "SINE,LJUBI TE TATA"  :ruke

Neka povede i kevu, steta da zena sedi sama kod kuce  :jebanje
78
Пивница / U-21
May 29, 2006, 03:32:48 PM
Quote from: "Maj 25"Ovo je smeshno.  :D  Ja da sam Nemac ili Portugalac sada bi pizdeo  :D

Red je da i mi jednom budemo Italijani :rofl
79
Терен / Dusan Bajevic
May 28, 2006, 07:32:04 PM
Quote from: "KGB"
Za razliku od vecine ovde, Lekovica znam (posredno priznajem) iz nekog licnijeg ugla. Isti fax smo zavrsili, upravljali istom stud. organizacijom (uz nekih 10ak god razmaka), imali iste profesore, mentore, poznanike. Sasvim opusteno mogu da kazem da je Lekovic totalni prevarant i lopina koji ima samo jednu religiju, ljubav i interesovanje. KESH.

To sto je bas on Pixijev licni izbor za najblizeg saradnika, mnogo toga govori samo za sebe.

To nije covek koji donosi kesh u Zvezdu ili neka velika poznanstva iz sveta fudbala koja je stekao u svojo bogatoj sportskoj karijeri, vec mali bosanki muljaros koji je u Srbiju dosao sa jednim dzemperom pa se preko komunistickih omladinskih saveza bivse SFRJ, Mirinog JUL-a i Mihajlovceve Nove Demokratije doguzicio da nekih politickih pozicija u FSS i kragujevackoj Sumadiji (koji je bas usrecio svojim uspesnim rukovodjenjem).


Slazem se potpuno za Lekovica. Ni meni se ne svidja sto je on u klubu. Ali Pixi ima diskreciono pravo da bira saradnike,sta god mi mislili o njima.
80
Терен / Dusan Bajevic
May 28, 2006, 01:07:02 PM
Quote from: "radomir"

КГБ помиње Џају и његов однос према нама, навијачима. А да је имао дугове и лоше водио пословну политику то стоји, и пикси исто то ради, и он прави дугове и продаје играче....

Kgb ima predrasude prema Pixiju zato jer je covek usao pred kraj tekme u Bariju da igra za tim koji ga placa. A da je dobio da sutira penal to stoji.

Ne znam o kakvoj rasprodaji pricas. Jeste prodao Lukovica i Stojkovica i mene srce boli zbog toga, ali bar po prvi put smo mogli da cujemo "realne" razloge zasto je tako uradjeno. Ranije se samo objavi vest i gotovo. I nije dizana ovolika uka oko toga. I mislim da Zigic nije na "rasprodaji" jer mi se cini da zele da izvuku sto vece pare za njega.

Daleko od toga da ja podrzavam vise Pixija od Dzaje. Samo mislim da se dize mnogo buke posle sezone u kojoj je osvojena dupla kruna koja je cista kao suza za razliku od sezona kad nam je trener bio Muslin.

I jos nesto,koliko se secam,kad je dovodio trenera na pocetku sezone,cilj mu je bio dupla kruna i ulazak u Ligu uefa. Na stranu to sto smo u Uefa kupu mogli vise, covek je ispunio obecanje,za razliku od Dzajinih "cuvanja tima koji za 2-3 godine moze da igra u LS".