Recent posts

April 10, 2009, 08:53:40 AM
Quote from: Eric Cantona on April 09, 2009, 11:01:04 PM
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)

Што рече неко на једном другом форуму - а зашто да раскидамо уговоре са играчима кад ионако играју за џабе?  ;D

Све је ово шарада. Спаса нам нема, пропасти нећемо.
April 09, 2009, 11:38:10 PM
Морам да проговорим јер изгледа да је тренутна ситуација са клубом помрачила мало здраву памет овде на форуму.
У овим ситуацијама најбитније је остати сталожен и нормалан у циљу доношења правих и трезвених опција.

Quote from: MACAK on April 09, 2009, 12:53:50 PM
Већ у суботу треба чеду отерати,а мали обрадовић нас разби.

То би управо била највећа глупост и тотална исхитреност.

Quote from: Mayor on April 09, 2009, 06:47:50 PM
без обзира на све већ речено и на говна у управи и на нас који не реагујемо довољно бурно после свега што се дешава у нашој Звезди (иако ни сам не знам шта чекамо) ја могу само рећи да је после сваког дана, после сваког пораза и примљеног гола волим све више!

Ово већ улази у домене мазохизма и мислим да није дошло још до тога. Ја сам ипак најсрећнији када мој вољени клуб набија сточарима комплексе.

Quote from: Red Star Forever on April 09, 2009, 07:13:32 PM
Мене срце боли и дан данас што је једини човек који је имао перспективу да наследи Џају из периода стварања европске Звезде наивно насео и испао смешан и искоришћен од стране појединих менаџера, превараната и "финансијера"... Да, говорим о Буњевчевићу, једином запосленом у Звезди који је смео да седне поред нас на Северу и да заједно са нама прати утакмицу, а верујте ми виђам га и после тога, присутан је на свакој утакмици, додуше не на Северу...

Искрено мени га није жао. О могућностима да му се то деси се и тада јавно причало али Буња није хтео да слуша. Са Југовићем је идентична ситуација. То су типични примери просипања бисера међу свиње.

Quote from: дај гол on April 09, 2009, 07:19:15 PM
ја немислим да је баш толики проблем у том терању,просто неко овде написао већ,ови играчи немогу боље,мозе неко да се нетруди,али да професионалци онако стопују лопту,као од зида да се одбија...па ја незнам ста је радио скаутинг?И то није само на овом дербију,чак кад смо и добијали утакмице,одокативно је да сем Милијаша и Коромана ..остали су игарчи за мали фудбал на ади и ништа више

Скаутинг, ако се то на шта личи у Звезди и зове тако, је урађен добро са одређеним проблемима. Ивић је одлично одрадио посао (минус Шишић). Не можете да очекујете да неки тим купи 10 нових играча и да у истој сезони освоји дуплу круну. То тако не иде нити ће ићи. Све мора да сазри па и играње фудбала заједно и надградња тимског духа. То је питање рада групе и играња истог тима на дужи период. Не ваља Чеда, не ваљају играчи, ништа не ваља. Због такве логике поново ће нам се десити да ћемо послужити неком новом тренеру као полигон за експериментисање које ће бити унапред осуђено на пропаст. Мислите мало о томе....

Quote from: Eric Cantona on April 09, 2009, 11:01:04 PM
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)

Наравно да је дошло до тога. Где нема реда ту мишеви коло воде. Мирнес Шишић не би смео да изјављује такве ствари по новинама јер кодекс играча, шта смеју а шта не смеју да кажу мора да се поштује. Са друге стране ово што се њему дешава је велика брука и звучи тотално невероватно.

Конструктивни предлози су увек добро дошли на форуму. Пљување играча и тренера ништа добро не може да донесе у овом моменту. Сви знамо ко је кривац а што се мене тиче играчима свака част и што играју уопште фудбал после тортура које им свакодневно клуб, финансијери и новинари приређују. Поређења ради.... Када смо освајали Европу, Звезда је била јака не само у играчком домену него је цео систем, од Џаје до оне чистачице на Маракани, радио савршено. Риба увек смрди од главе.....
April 09, 2009, 11:20:29 PM
''Сваки клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи''  Слободан Ћосић
April 09, 2009, 11:01:04 PM
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)
Почели смо сезону тако што нас је избацио Апоел са Кипра у сред Београда, а у нашем првенству смо доживели да будемо и на дну табеле, тј. да нас на нашој Маракани зеза Јавор из Ивањице. Отерао се тренер и управа и уместо "Курте" је дошао "Мурта". Легенде клуба се свађају око подршке неком тамо бившем помоћнику конобара из Америке, који тренутно има жену млађу од сопствене му ћерке. Све је то тако жалосно и болно, за све нас који волимо Звезду.
После осам година смо изгубили на стадиону ЈНА... Титула је изгубљена, поједини играчи дају јавно изјаве да немају чиме да плаћају станарину, да се сажаљевају на млађе играче... Јавност и медији, као и увек оберучке прихватају и најмању ситницу како би целокупну пажњу усмерили на Делије и још једном ову групу људи презентовали на само њима својствен начин.
Глас разума је некако успео да се чује у једном тренутку. Ипак, клуб се срозава од стране свих који су у клуби или око њега. Новинари провоцирају на све могуће начине (данас у Журналу на насловној страни је слика како су Делије запалиле ЈНА и како је на дан Рома прекинута традиција)...
Дуго и неисцрпно је трајала борба за правду нашем брату са трибине и искрено се надамо да је начињен један корак унапред ка достизању те правде. Ускоро, 22. Априла, почиње ново суђење. Знамо и то да поједини, који су све само не људи, желе још и већу казну...

Да не бих дужио још више, цитираћу речи "Пијанца" којих се често присећам:
"Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!"


Идеееемо Делије! Сви на Север!!!
April 09, 2009, 10:31:18 PM
Пошто смо чули све што је важно у вези дербија, тема се закључава.

Штедите енергију за суботу и тамо дајте допринос Трибини и Клубу!
April 09, 2009, 10:05:55 PM
Овде мора нешто да се уради под хитно!!!!!!

Šišić: Dajemo saigračima da imaju za doručak
Cetvrtak, 9. april 2009. 22:23    

Gotovo neverovatno zvuče izjave Mirnesa Šišića, fudbalera Crvene zvezde. Istina, čitali smo u prošlosti da su se igrači u dalekim zemljama nalazili u sličnim situacijama, ali ni sanjali nismo tada da će to doživeti neko, sa profesionalnim ugovorom sa Crvenom zvezdom.

"Od kad sam u Crvenoj zvezdi prolazim kroz stravične probleme", izustio je novinarima Slovenac dan posle poraza njegovog kluba u večitom derbiju od Partizana (2:0).

"Danas sam zakasnio na trening pola sata, jer je gazda stana došao i rekao da spakujem stvari", otkrio je slovenački reprezentativac Šišić, koji je u Zvezdu došao prethodne zime iz Olimpijakosa.

"Od kad sam došao u klub nisam primio ni dinara, sam sam platio januarsku i februarsku kiriju, ali mi više to ne pada na pamet da radim! Klub nije platio za mart i april", nastavio je priču on.

On je dobio rok od dva dana da donese novac ili će biti izbačen na ulicu...

"Došao je gazda. Razumem ga, čovek neće niko da ga "radi". Već sam spakovao stvari i ako se ne sredi situacija imam još dva dana da napustim stan. Ako se ništa ne dogodi, vraćam se kod roditelja u Sloveniju", najavio je Šišić, rođen 8. avgusta 1981. godine u Mostaru.

On je otišao u klub i objasnio o čemu se radi, ali...

"Ponavljam, od dana kad sam došao nisam dobio ni dinara. Nisam im tražio ni ugovornu ratu koja mi pripada, već samo da mi refundiraju januarsku i februarsku kiriju (oko 500 evra, prim. aut), međutim svi su se pravili ludi, kao da moj problem ne postoji", zbunjen je Šišić.

"Ne znam šta se ovo dešava. Ne znam šta da radim i gde da idem. Ovo je pakao... Predsednika Tanasijevića nisam upoznao, samo ga vidim na televiziji ili čujem da je u Americi. Jedino nam Ilija Ivić pruža podršku i stalno je s nama, ostale iz uprave ne viđam... Igrao sam Ligu šampiona, reprezentativac sam Slovenije, a sve mi se to dešava...", prepričava Šišić situaciju u Zvezdi, gde su još prošlog meseca obavestili igrače da ne mogu da se hrane besplatno u klupskom restoranu.

A, onda je Šišić otkrio još šokantniju stvar.

"Nas nekoliko starijih igrača svaki dan dajemo po 1.000 dinara mlađim momcima, kako bi imali za hranu i jutarnju kafu", rekao je on.

"Garantujem da sutra bar sedmorica igrača ne bi imala ni za kafu i sok..."

On nije ni sanjao šta će doživeti kada je odlučio da, zajedno sa još desetoricom igrača, pojača Zvezdu ove zime.

"Odrastao sam u nekom drugom vremenu, kada je Zvezda krčila put ka evropskom tronu. Znao sam da je sada situacija teška, ali ne ovoliko", priznao je Slovenac.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)
April 09, 2009, 10:02:18 PM
Kriza u Crvenoj zvezdi se bliži vrhuncu, a u koliko teškoj situaciji je nekadašnji evropski i svetski prvak, potvrđuje i vest da će pojedini fudbaleri kluba iz Ljutice Bogdana uskoro morati zbog neizmirenih dugova da napuste svoje stanove.

Извор: Спортска централа
April 09, 2009, 09:27:13 PM
Quote from: Neca on April 09, 2009, 09:22:55 PM
Quote from: Пијанац on April 09, 2009, 05:49:46 PM
Када се прича о певању, ја бих изнео потпуно супротно мишљење од онога које је до сада преовладавало. Није ми први пут да се са утакмице вратим пун утисака, а онда дођем на неки од форума где морам да читам жалопојке. И после једног ранијег дербија на јенеа сам ово написао, а поновићу и сада. Ја гробаре до другог гола НИСАМ ЧУО. Сви ви који тврдите да јесте запитајте се да ли сте ви и ваши другови око вас довољно добро певали.

Апсолутно се слажем са тобом,то сам и написао у свом првом упису,а сви су нешто разочарани.Па људи губили смо од 11 мин...То може да страшно утиче,на вољу навијача и ми смо поред тога до 80 мин,по мени одлично навијали.А тих 10 мин,је прошло у паљењу столица.Не знам сте очекивали,овај стадион је очајан за навијање а ми смо се одлично чули,што се може видети на клиповима...ипак ово је говно од стадиона,а не маракана то се несме заборавити !
како њима,тако и нама.То што смо губили,јесте тачно,али ти који не певају после 1:0,нека пређу на неко друго место,где се коментарише и кука на овог и оног.
April 09, 2009, 09:25:11 PM
У суботу у 15:30 утакмица са банатом. Сви на Север да би одрадили још једну утакмицу у низу како треба...