Kada bi se kandidovao neko od vodja Zvezdinih navijaca, kako bi prosao na izborima?

Dobio bi veliku vecinu u odnosu na ostale kandidate!
3 (23.1%)
Dobio bi na izborima, ali za "jedan glas"!
0 (0%)
Izgubio bi, ali "za dlaku"!
1 (7.7%)
Puko bi na izborima. Ne bi dobio ni dva procenta od ukupnog broja biraca!
3 (23.1%)
Kakva ti je ovo glupa anketa?
6 (46.2%)

Total Members Voted: 13

Voting closed: November 26, 2003, 02:35:51 AM

Aj'mo malo vedriju temu od ove za karte... namigivanje
Sirom grada su osvanuli plakati sa natpisom "BBRS" ili "ULTRA BOYS"...
Pa, Delije, sta vi mislite o ovome? Da li je ovo najava za kandidaturu ovih grupa za predstojece parlamentarne izbore ili su to oni plakati koje smo drzali na OFK-Zvezda, pa su nasi resili da ih ne bace... :zbunjen

Avanti!
Velja :)







;pljuga :zbunjen
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

ma, idi isprepadala sam se juce kad sam videla u gradu...vozim se trandzom, i okrenem se da procitam plakat o gostovanju grupe "kud idijoti"...i kad sam umesto toga videla plakate "ultras", "bbrs" i "ultra boys"...prvo mi uopste nije bilo dobro, reko opet haluciniram nesto... :lol:
i sad kad vidim ove fotke, :)  laknulo mi je... :D

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ma to uopste nije kampanja zvezdinih navijaca,vec kampanja par separatista koji traze otcepljenje Banovog Brda  :lol: ,pa ajde sta mislite sta znaci skracenica BBRS,nije to bezveze tako napisano i slozeno Banovo Brdo Republika Srbije  :rofl ,jasno k'o dan.
ili ako je to vec kampanja zvezdinih navijaca za parlamentarne izbore,sad mi je jasno zasto je ceo sever trebovan,pa treba pokriti tu celu kampanju,a onaj skup u ponedeljak sto nije uspeo jel to bio zakazni miting promocije naseg izbornog programa  :lol: ,cuo sam da su se neke pristalice zaputile iz raznih krajeva zemlje a i sire da bi prisustvovali mitingu,posle cujem da su pravili sra*e zbog toga sto se kandidat za izbore nisu pojavili  :rofl .U svakom slucaju podrzavam svaku akciju...
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

nas predstavnik BOSKE nece izaci na izbore jer se uspavao ... imajo jue napornu noc inje predao 10.000 potpista grupe brigate...
znaci BRIGATE BEZ PREDSTAVNIKA na parlamentarnim... :finger
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...

Ajde sad svi koji ste glasali za opciju br. 5 napisite, i ostavite mi brojeve telefona, da mogu da vas nadjem! :finger  :finger  :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Republicka izborna komisija potvrdila je sinoc dana 29.11. 2003 da se prijavila stranka BBRS (Banovo Brdo Rastura Sve), medjutim koliko se moglo videti po gradu ta stranka je pre vremena pocela predizbornu kampanju za vanparlamentarne izbore. Posto je dinar propao, a Dinkic zapalio preko bare, jedino sredstvo placanja bice baklja (po srednjem kursu, jedna baklja - 5 evra!). Tako da su BBRS kaznjeni sa sto baklji. BBRS se odlucila za svog kandidata za republickog premijera, gospodina dr. Draze koji je sa 24 godine (koliko?) diplomirani profesor navijanja na Ciganskom univerzitetu. Vredi istaci da je Draza najmladji svrseni fakultetlija, sa velikim stazom, njegovom biranju verovatno je presudila dalmatinska harizma i volja za vladanjem, i trgovinom :)  Drugi na listi, Pedja, kandidat je za predsednika Srbije, jer mu ta funkcija vise odgovara. Krasi ga idejnost, preduzimljivost, vokabularnost i naravno da ce Srbiju voditi ka prosperitetu, ekonomiji i EU.

Nezvanicno se ocekuje da ce BBRS pobediti na izborima, jer u Srbiji zivi oko 3 miliona Zvezdasa. Tako da je verovatno da ce BBRS  osvojiti oko 2 miliona glasova minimum. Evo i programa i statuta BBRS: Slobodna trgovina baklji, izrada cerada dukseva fantomki
svim grupama iz sveta, monopol nad bar salovima i majicama, nijedna grupa u evropi ne sme praviti sopstvena obelezja bez dozvole, koja kosta od 1.000 do 200.000 eur, u zavisnosti od velicine grupe. Na ovaj nacin ce bbrs kao stranka na vlasti ubirati prihode.

Panduri u drzavi nece imati nikakva prava, nece smeti ni da prismrde stadionu, ako prismrde nekom navijacu na 10 metara automatski ide u pritvor 15 dana. Cigan ima pravo da ponizava i nipodastava koga hoce i to bez ikakve dozvole. Baklje, bubnjevi, zastave na 2 motke , razglas, setalice, koreografije bice u potpunosti dozvoljene, a stari dosovski zakon bice pocepan i bacen u smetsliste istorije :)

Drugi predstavnik, Brigadira poznatiji kao Boske, nije stigao da podnese kandidaturu, jer nije uspeo da predje granicu Karlobag-Ogulin- Karlovac-Virovitica na vreme. Granicari, nisu dozvolili da nijedan Bosanac predje granicu :) Medjutim riba od UltraGudre je nekako uspela da odvrati paznju granicara pa je Boske upalio baklju i rasterao granicare i usao u kola i juris u Srbiju. Ali je zakasnio dobrih 15 minuta. Evo i par recenica iz statuta, koji je bas opsiran, evo strane 67. alineja 12, Banovo Brdo mora biti nezavisna drzava, mora imati svoju zastavu i monetu, Banovo Brdo to zasluzuje. Dosta je bilo tlacenja susedne Rakovice, Vidikovca, Kosutnjaka i okolnih sela, tako da umesto da hranimo njihovu decu hranicemo nasu decu. Banovo Brdo zbog velikog broja Cigana ima za cilj da pripoji sve beogradske opstine sve do autokomande, cime bi u potpunosti pripao stadion
Mirka Talijana i F.K. CZ. Tako bi Pijani Boske dosao na vlast fudbalskog kluba i po tome bi Banovo Brdo bila najpoznatija drzava u Evropi, pored natpisa Crvena Zvezda bila bi istaknuta zastava sa Bosketovim likom i pivom u ruci.



Toni i Boske sta kazete na text ludog zokija. :D

Izgleda da ce i nas CapoCriminalac da kandiduje! Iz pouzdanih izvora dobijam ovu sliku i vest da ozbiljno misli da krene u politicke vode! Evo i slika:

Samo se nadam da mu nece uspeti, bolje da se bavi onim cime se i do sad bavio...


Quote from: "KizaLion"Panduri u drzavi nece imati nikakva prava, nece smeti ni da prismrde stadionu, ako prismrde nekom navijacu na 10 metara automatski ide u pritvor 15 dana. Cigan ima pravo da ponizava i nipodastava koga hoce i to bez ikakve dozvole. Baklje, bubnjevi, zastave na 2 motke , razglas, setalice, koreografije bice u potpunosti dozvoljene, a stari dosovski zakon bice pocepan i bacen u smetsliste istorije :)

:lol:  :sampion
a sta je sa ostalim kandidatima..."Ultras", "UB", "Heroes"...
Kizo, sto se ti ne kandidujes, caskom cemo da falsifikujemo tih 10.000 potpisa... :D

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Kako smo saznali clanovi Ultra Boys su se takodje kandidovali za predstojece izbore koji se odrzavaju 31.12.2003. sa pocetkom u 23:59 h.
Naime, predsednik stranke Marko V. ( Poznatiji kao: "Mare, care, upali baklju!" ) se kandidovao za Ministra pirotehnike u Pedjinoj i Drazenovoj vladi! Prema programu koji "Mare Care" nudi gradjanima, izmedju ostalog se navodi: "Svako lice starije od sedam, a mladje od devedeset godina ima pravo da poseduje baklju bilo koje vrste. Takodje, lice sme baklju unositi na sva sportska borislista, odnosno na sve sportske priredbe. Lice starosti od 18 do 28 godina zivota mora na svakoj sportskoj priredbi kojoj prisustvuje upaliti najmanje jedno, a najvise 45 pirotehnickih sredstava ( baklje, dimne kutije, vatromet... ). Ostala lica mogu pirotehnicka sredstva koristiti po zelji, potrebi i verskoj i nacionalnoj pripadnosti.
Upotreba signalnih, obelezavajucih i drgih raketa dozvoljena je iskljucivo pripadnicima vladajuce koalicije "Delije". Ostali ce za upotrebu istih biti kaznjavani kaznom bacanja u kanal na Severnoj tribini stadiona Crvene zvezde, gde se inace nalazi zgrada Vlade Kraljevine Srbije. Okrivljeni koji budu bacani u kanal, predhodno ce biti podvrgnuti batinanju od strane pripadnika specijalne jedinice "Rodjen Losh", a potom ce biti baceni u pomenuti kanal u kome se nalaze pripadnici Brigate, Lunatics, North Army, Red Evil, Ultra Corps, Heroes, Ortodox Boys i Ultra Klan, koji ce biti zaduzeni da dovrse sprovodjenje kazne."

Koalicija "Delije" predlaze kandidata po imenu Velja Coks ( tj. mene :) :) :) ) za predsednika Autonomne Pokrajine AUTKOMANDA.
U slucaju naseg dolaska na vlast, AP Autkomanda ce promeniti ime u AP Autkomanda hooligans. Trazimo prava za sve navijacke manjine na ovom prostoru. Po poslednjem popisu, na ovoj teritoriji ima pitaj qrac koliko glodara, nesto manje Cigana i malo radovaca... Ostalih navijaca nema...
Zahtevamo da nasim dolaskom na vlast, glodari dobiju status navijacke manjine shto i jesu. Takodje, zahtevamo da se nasa AP zove skraceno A.K.H.
Trazimo nasoj AP pripajanje i regiona poznatijeg kao S.F.H. ( Stevana Filipovica Hooligans ), a takodje trazimo da se dosadasnja septicka jama pod nazivom stadion JNA zatrpa, jer mnogo smrdi, te stanovnici AP A.K.H. ne mogu disati normalno.
Na tom mestu zahtevamo da se sagradi zgrada u kojoj ce se nalaziti predsednik pokrajine ( Velja Coks ). Takodje, predlazemo da se nasoj pokrajini pridruzi i Senjak, kao komsijsko naselje, a samim tim predlazemo da se u pomenutoj zgradi nalaze i ministar za pirotehniku Marko V., kao i potparol koalicije Savlija i njegovi drogeri.
Takodje, zahtevamo da se ime "Humska 1" promeni u "Zigiceva 2".
A ulica "Bulevar Mira ( Markovic )" da se promeni u ulicu "Nemoj da vas je sramota ili neshto!".
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

WA-HOO.Konacno ce mi se ostvariti toliko dugo snivani san da B. Brdo postane republika,sa svojim kantonima Rakovicom,Cerakom,Vidikovcem a posto se ovi sa Cuk. Padine stalno nesto bune njima cemo dozvoliti da budu AP Cuk. Padina.Nek imaju svoj jezik i kulturu  :lol: .E sad valjda cu ja posle svih tih izbora konacno biti neki ku*ac na Brdu  :rofl ...  :megafon "Odcepi se,odecepi se,odcepi se"
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

U blizini predizbornog staba neocekivano se pojavio preletac Jovica Surbatovic  :rofl

Istakavsi svoje iskustvo u rukovanju drzavnim aparatom, JS je ponudio svoju logisticku pomoc u mirnom preuzimanju vlasti i mogucnost izgradnje velelepnog stadiona kapaciteta 200 000 sedista tamo daleko na Obrenovackom putu...

Mislim da o ovome treba ozbiljno razmisliti...  :finger
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]