Njegov najpoznatiji gol za Zvezdu bio je onaj u Minhenu, a te sezone je dao i jedan u Drezdenu kada se prosetao krzo odbranu napravivsi slalom izmedju 3-4 igraca. Ipak, u svetu ga najvise znaju po onom golu u finalu LS 94' Milan-Barselona(4:0) kada je lobovao Zubizaretu. Ako vidite nekad taj snimak obratite paznju na tribine i videcete veliki crveni transparent sa belim slovima na kome pise Novi Sad  :)
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...

Jedan od golova koji je retko vidjen je bio na utakmici reprezentacija Kolumbije i AC Milan 2-1 . Gde savicevic na dugu loptu iako gleda na svoj gol sa golmanove ;eve gornje strane sesnaesterca na tkz. dropku spoljnom desnom nog baca golmana skroz u desnu stranu neodbranjivo  (lob, suvi list pad) u same raklje.

Jedan lep miks sam gledao od italijana izmedju ostalog taj intalijjanska emisija daje sve velikane itd. Treba sve sakupiti da se napravi kompletan miks i onda jedan blok od dva sata ali kako valja isto i za Stojkovica, Jugovica, Mixajlovica. To treba malo ozbiljnije jer ima svet sta da vidi tj da vidi nepravdu da nijedan od tix igraca u svoje vreme nije bio najbolji na svetu a tamo neki stoickov , papen i vijeri su dobiijali a nisu igraci ni da prismrde klasi a kamoli ovima iznad.
VEZDA JE RELIGIJA !!!