evo sad gledam na rts-u da je doslo do tuce izmedju nasih koji su isli dole busom da uruce pomoc i neke siptarije, nadam se da je sve proslo ok sto se nasih tice, a da je pala siptarska krv.

Ajde ako neko ima nekih info ....

kazu da je do tuce doslo iako je murija bila u obezbedjenju ...

Poz.

???????? ????: ??? ??., ???? ?? ????? ????????, ??????? ?? ?? ?????? ????.




Javice se neko sigurno ko je bio dole pa cemo znati sta se zapravo dogadjalo.

Zna li se ko je isao dole? U prvom momentu vest je zvucala kao da su nasi opeglali i siptare i unmik policiju... A li nigde nije forsirana i prezentovana normalno da bi skapirao sta, kako i zasto... Samo da su momci ok i ako je palo malo batinjanja siptara, svaka cast...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Evo dva citata sa delije.net i tu je sve objasnjeno sta se i kako desilo:

Che
Site Admin

Posted: 05 Feb 2005 19:45    Post subject:    

--------------------------------------------------------------------------------

Momci koji su bili na Kosovu i Metohiji zamolili su da se od ovoga ne pravi neka fama. Prosto, napali ih neka manja grupa siptara kad su ih pripadnici KFOR-a zaustavili u nekom mestascu (debili, bas su organizovani, znaju gde da "izmisle" stanicu), ali se sve relativno brzo zavrsilo uz par patosiranih napadaca.

Dakle... da se prica ne bi duzila u pogresnom i krajnje nebitnom smeru, ono sto je daleko vaznije je da je predata pomoc od oko 2,5 tone brasna, 80-ak dzakova garderobe itd itd itd itd...

Ni o ovome necu previse da duzim i hvalim ovu prelepu humanitarnu akciju, posto lepo pise u Svetom pismu "(a ti, kad ucinis dobro delo) nek' ni levica tvoja ne zna sta chini desnica".

     
Tufi
DELIJA senior

Posted: 06 Feb 2005 01:49    Post subject:    

--------------------------------------------------------------------------------

Evo u kratim crtama kako nam je bilo.
Put ko put je prosao u odlasku tamo ok, sve do trenutka kada su se bus i kamion zaglavili u ne ociscenom snegu ka selu Suvo Grlo, mi izlazimo i blejimo tu cekajuci da KFOR ocisti sneg nekako, u tom trenutku nailazi grupa siptara sa lopatama koji krecu verbalno da vredjaju i pocinje i manji sukob nista znacajno i da kazem da niko sa nase strane nije povredjen.
KFOR nam neda da nosimo u to selo pomoc i onda nam ostaje da ostavimo pomoc u selu Banje i kada smo to zavrsili krecemo put BGD-a, sve je bilo ok dok nismo usli u Srbiju kada nas je mup SCG zaustavio i sve popisao zbog tog incidenta dalji komentar vam verovatno nije potreban.

Sto se tice same akcije ona se nastavlja i dalje.A samo da vam docaram koliko Srbima u tom selu znaci sto smo dosli citiracu jednu recenicu od jednog seljanina: "Ma samo da ste dosli da vidimo neko Srpsko lice pa nam je dosta...".
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Kad smo vec kod akcije, samo da vam kazem da ce se ponovo ici na Kosovo, dakle bice i druga tura. Tako da i akcija dalje traje, mozete dostaviti garderobu koja je nosena pod uslovom da nije - isflekana i pocepana. Sve ostalo dolazi u obzir. Takodje mozete pomoci u novcu i hrani. Ako ne znate kako da se snadjete kontaktirajte nekog od administratora radi davanja instrukcija.

??????????? ???????? ?? ?????? ? ???????? ????????? ?? ?? ?? ??????? ????????? ? ?????? ????? ?? ??????? ?????? ???????? ?????? ??????.

??????????? ???????? ?? ?????? ? ???????? ????????? ?? ?? ?? ??????? ????????? ? ?????? ????? ?? ??????? ?????? ???????? ?????? ??????, ???? ?? ?????????? ? ????????? 5. ???????? ? ????? ???? ????, ???? ?? ?? ???????? ????? ????????? ???????? ? ????????. ?? ?????????? ? ?????? ?? ???????? ?? ?? ????? ?? 30 ???????? ?????? ??????, ???? ?? ?????? ????? ?????? ? ????? ????, ?? ??????? ?????? ???????, ??????? ?????? 15 ????????. ????? ????, ???????? ?? ???? ???????? ???? ? ??????? ?????????? ???????? ? ??????????? ????????.


Kako ih nije sramota, majku im bezobraznu :( . Ovi iz KFOR-a i ostalih organizacija, bi verovatno najradije hteli da niko i ne dolazi i donosi pomoc.
Onima koji ce raditi drugu turu zelim srecan put, jer ovo ne mirise na dobro :( . Jadan taj narod dole, a o politicarima ne vredi gubiti reci cccc

Niste vi citali pricu, pre odlaska "Cigana" na put. UNMIK nije hteo da da dozvolu, da se posete nasa sela a za pomoc vecu od 5.000 eura, naplacuje se i carina?!?

stvarno strasno bre! Bilo bi super da druga tura bude jos brojnija i sa jos vecom kolicinom pomoci. GDe mogu da dostavim stvari i do kad?
Moja ekipa ce se iscimati maximalno da prikupimo sto vise pomoci za nas narod....
smrt kforu i siptarima! ! ! ! :batine

Quote from: "Dion_Cacak"Gde mogu da dostavim stvari i do kad?

"Svu pomoc koju zelite da posaljete mozete svakim radnim danom da ostavite u ulici Ljutice Bogdana 1a (upravna zgrada SD Crvena Zvezda), a sve dodatne informacije mozete dobiti na telefone 011/661-255, osoba za kontakt je Ljubomir Stankovic."
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!