Postovi su obrisani!

Shomy, da si ti malo vise upucen znao bi da ne idemo na basket. I ja sam znao da Zvezda igra basket, doduse to sam saznao posle fudbala, nisam ni znao ko igra, ali eto, ne pratimo basket. Jasnije?

Dalje, sto se tice ovoga sto se desilo u vozu, Giška je u pravu, nije to za javnost, rešite to ali ne preko foruma.

Najkreativniji derbi do sada,svasta je bilo,nemam nista vise da dodam,sve je receno.

Pozdrav za bracu Grke i navijace PSG-a koji su nam dosli u posetu!  ;pljuga

Quote from: "Casual"
Pozdrav za bracu Grke i navijace PSG-a koji su nam dosli u posetu!  ;pljuga

Takodje bila su i 3 navijacha Slovana iz Bratislave i 2 navijacha Brna iz Cheshke tj. kako oni kazu Morave. Pozdrav i za njih.

PS. Lepo su se pokazali kada je trebalo   :ruke  i  :boks
art Simpson is just a Charlie Brown on ACID

Navijanje je moglo mnogo bolje da bude, ali MNOGO bolje... sektor 1/2 (prema zapadu) tek sporadicno... Istina, "megafon" se i ne cuje uopste u tom delu severa i to se uvek desava kod velikih utakmica... prvo dok se skapira koja je pesma, pa se onda kasni... vreme je da se to resi!

Od ostalih stvari... onaj glodar sto s ledja nabada naseg lika (s naocarima) je priveden kasnije, ima gomila slika gde panduri privode nase na istoku, dok ih grobari gaze, jos jedna potvrda one "SVAKO DETE ZNA..."!!!

Trebalo bi prikupiti te slike pa u zvanicnom saopstenju pitati odgovorne o cemu se radi... da se objasni "KAKO TO PANDURI PRIVODE NAVIJACE ZVEZDE DOK IH ZAJEDNICKIM SNAGAMA TUKU SA GROBARIMA???"


Aaaa pa lepu smo posetu imali iz inostranstva.... ;pljuga

Da dodam i ja da su medju nama bili i 2 lika iz Holandije (FC Twente),jedan od njih je i vama poznat kao Red_Delije sa nasih foruma...
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]

I samo da dodam da je extra potez bio postavljanje onog "standa" gore na severu,bolje mesto i prilika nije mogla da se izabere za prodaju navijackih rekvizita Delije Sever,nadam se da je prodaja dobro prosla.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ima li nekih slika sa istoka i izvan stadiona?
Nije mi nikako jasno-kakve povrede moze da nanese stolica,a ljudi se loze na gadjanje i kidanje istih?

To si totalno u pravu, kad je pocelo da se lomi cak je par likova i dobilo batine zbog toga... Ali kad su uleteli zandari, masa je poludela, tu vec nema kontrole, jedini predmet na stadionu kojim kao mozes da im pariras je ta jadna i neduzna stolica koja by the way uopste nije jeftina...

Meni je mnogo gotivnije izgledalo dole kod tunela kad smo pokusavali sakama i nogama da ih olupamo po kacigama i vizirima... Videlo se po facama da im nije bilo svejedno... Ali da su imali naredjenje da reaguju malo jace, mislim da bi nam se ipak najebali keve... Realno... I ovo sa ovim deckom sto su ga upucali, mislim anarhija totalna...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

odlicna vasa koreografija i dobre poruke grobarima, bakljada ok,navijanje za kurac...

grobari odlicno navijanje ostalo bezveze....desavanja na istoku, dobra akcija grobara i veliki erspekt decku u crvenoj vesti s kapuljacom cini mi se da ga zovu L...

QuotePa otud kontam,da su oni to dali redarima da okace (sto i je njihov posao)...i posto znamo koje se zastave kace na Severu,slobodno mesto za tu zastavu je bilo na istoku....a i kako da cuvas tu zastavu kad bi lik na istoku bio razdvojen kanalom i odradom?
Ionako je samo bila nabacena (a ne vezana) na ono trnje pored terena...
Te likove iz TB sam upoznao mislim na PSVu i rekli su da im je zastava nova i imaju bele maj`ce sa motivom sa zastave.
Tada ih je doslo desetak kombijem iz Trebinja, ako se ko seca onih likova sa belim subarama sto je bila slika mislim u Novostima to su oni.
U smeru istoka sam pogledao bas u trenutku kada je lik strgao zastavu i lagano potrcao ka jugu redar je lagano prisao mu i stao ne. Ne ide mi u glavu zbog cega a imao ga je.
Bokovi su slabo skroz navijali i moje misljenje je kako mi se cini cena bokova na istoku je bila 600 a sever 300 znaci bilo je na severu dosta pozera barem mislim.
Sto se tice megafona stvarno se lose culo iako sam bio mozda 10tak metara od njega.
Iznerviralo me je kada je bio OGLAS posto je drzan u mome redu likovi su kao sklanjali da vide sta se desava na terenu :zbunjen .
I jos na kraju tekme su iznad zapaljeni najloni i mislim koja stolica.
Zbog cega???
U gradu sam video lika u zvezdinom dresu kako nosi citavu stolicu i kao komentarise -samo da je unesem u bus-.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Evo i neke slike sto sam uslikao samo ovaj lik iz Brckog ih je skoro sve zumirao pa nisu neki kvalitet:
GATE 7 & DELIJE

Partnerstvo za mir

crne zastave

:rofl

Bakljada

Sarpata

NASA STVAR

ISTOK

=> http://www.delije-brcko.net/index.php?sectionid=16&catid=18&clanakid=22
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

RSF: Nisam bio tamo iznad njih,ali sta bi bilo da ste poceli da skacete po njima od gore?Ne bi im bilo spasa :boks

QuotePozdrav za bracu Grke i navijace PSG-a koji su nam dosli u posetu!

Баш поред мене је био неки лик у PSG дуксу и довео је 2 францускиње...(рибе су крш)
Јел мислимо на исте :rofl  
+Са мном је био и дечко који је дошао са Исланда специјално због Звезде (Киза зна о коме говорим) ...Велики поздрав за њега!Ајде шаљи слике  :)

Пошто смо били већ у 12 у БГ већи део времена до почетка смо провели у кафани...Успут нисам видео ни једно гробарско обележје!Кореографија на нивоу,прозивке одличне али певање  :( Не могу да замислим да неко(95% 1. сектора) не отпева ни једну једину песму :zbunjen Само кад треба да се мајмунише онда сви к'о један.Додуше мегафон се слабо чуо али да је постојала воља све би било о.к. Врхунац дебилизма-када је неки лик поломио столицу и поред мог упорног инсистирања да не баца,бацио и погодио неког у 1.реду...
У повратку нинџа-корњачња бива изазвана 1 на 1..."Ајде пичко 1 на 1 без тих курчева.Јак си само у оклопу!"... свака част лику!Ови ми је баш остало у сећању :D До храма гађање са пандурима,обострано.Преко пута ветеринарског код оне грађевине је могло бити зајебано...Сва срећа па оне зграде немају интерфон и нису били закључани улази :D

Ево и фотка за крај :

:finger

А ја да додам да вам је порука врх врхова...........................

E ovo je poshtovanje i izraz zahvalnosti...
http://www.hooligans.cz/in/index.htm
http://www.hooligans.cz/in/index.htm

...a josh toga bice i u jednom Cheshkom chasopisu - Football factory.
art Simpson is just a Charlie Brown on ACID