Quote from: "Boka"Уууу можда би се и ја бунио да сам ја прелетео пола планете да би видео дерби, а онда испушио...  :rofl  :batine

Нека се жали Вукси Фукси.
U sustini je mogao i da kupi kartu za istok/zapad (ako je preleteo pola planete to mu onda nije problem). A da nema te mogucnosti, bio bih na njegovoj strani...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Evo sad sam ustao,jos uvek osamucen od piva,derbi sam presedeo u kafani,stadionu prisao ni blizu,vece i noc uz mnogo piva,a pevali smo za narednih 5 derbija(valjda reakcija organizma na to sto nismo bili na stadionu :) )
Dugo smo mi cutali za sve,trazili druge nacine za bojkot,parole,pesme-sad su nam i to zabranili.

E pa gospodo komunisti(kapetni,komandiri,ubice dece i neduznih),licemerne demokrate,glupi nepismeni fudbaleri sto sedite u foteljama i glumite zabrinute doktore nauka,a sa druge strane mnoge od vas cekaju iza coska.Zbog cega?(dacu primer u sl.postu)

TO VISE NE MOZE TAKO!!!

Sledece kolo bi ipak bilo dobro da se skupimo ispred revije i ako nas se skupi 2,3 hiljade malo u setnju po gradu umesto na tekmu-vreme je da dobijemo ravnopravnu paznju medija u odnosu na NjIH.
Plakati,grafiti,nalepnice...

Znate li ko je ubijen dana kad i Bulatovic?
Znate li sta je objavio William Hill posle utakmice sa Azerbejdzanom?

Quote from: "Indjija"Znate li ko je ubijen dana kad i Bulatovic?
Znate li sta je objavio William Hill posle utakmice sa Azerbejdzanom?

NE?
STA?

Sinoc su cetvorica delija iz Sida od strane Indjijske policije prebijeni izbaceni iz voza koji je tad stajao u Indjiji.
Momci su kondukteru ponudili novac unapred(falilo im je nesto malo para,ali su mu nudili dobru kintu).
On odbija,odlazi mirno,tad dolaze panduri,bez reci i pitanja pocinju da ih biju...kao da nista nije bilo.
Ja sam se ponudio da ih vodim da izvade lekarsko uverenje,da prijavimo nacelniku,bili bi kaznjeni,sigurno-ne zanosim se,jer tako nesto bar u Indjiji mogu da odradim.
Medjutim likovi nisu to hteli i otisli sa Vuksom u npz.pravcu.

Ubijen je jedan od glavnih ljudi u Azerb.fudbalu.
Hill objavljuje dobitnika koji je podigao 3 miliona evra na utakmici Azerbejdzan-SCG,samo,ne secam se tacno u kojoj kladionici i drzavi,ali znacu veceras.

Evo kako izgleda u budućnosti primena novog zakona o navijačima, to jest zakona o mogućnostima žandarmerije u sprečavanju nasilja.

Polazak iz Niša, je trebao da bude u 11, međutim, lokalna policija ne dozvoljava da se uđe u autobus. Posle kraće rasprave, puštaju jednog po jednog u bus i to sa detaljnim pregledom na vratima. Zapisali su kompletne podatke od svih koji su ušli u autobus.  Rečeno nam je da nas ostale patrole po autoputu neće zaustavljati, ali već na naplatnoj rampi, pedesetak žandara i ekipice sa kamerom zaustavljaju nas i ponovo pretrišu. Na naplatnoj u Beogradu takođe. Odatle nas prate do autokomande gde počinje tortura žandarma nad nama. Po kiši koja je u tom vremenu najviše padala juče, isterali su nas iz autobusa na autoput, opkolili sa svih strana i prvo držali nekih pola sata po pljusku da kisnemo, zatim pretres, pa uzimanje ličnih karata. 11 navijača nije imalo kod sebe ličnu kartu i to im je bio razlog da nas drže još nekih pola sata napolju. Počinje rasprava sa ovim životinjama koja nije uspešno završena i njih 11 je strpano u jednu maricu i sprovedeno na Zvezdaru. Nas ostale su sproveli za Novi Beograd pa zatim nas dopratili do parkinga muzeja 25 maj. Tu nas je čekala nova jedinica žandarmerije, naravno ponovo pojedinačni pretres i pratnja do Marakane. Desetak nas nije ulazilo na stadion a ostali su ušli do 35 minuta. Tri lika su ostala do kraja i sa njima smo se pozabavili u povratku. Po završetku utakmice došlo je do većeg cimanja sa žandarmima jer nisu dozvoljavali da sačekamo ovu trojicu sa stadiona. Odvode nas trojicu do marice ali nas malo kasnije puštaju. Zatim ne dozvoljavaju nam  da krenemo do 29 da pokupimo onih 11 uhapšenih, niti da bilo ko od nas izađe iz autobusa. Tražili smo da nas sve uhapse ili ne krećemo za Niš i onda posle cimanja od nekih 2 sata solomonsko rešenje da autobusom odemo do bubanj potoka i tamo sačekamo ortake iz 29. Ali ni ovde nije bio kraj našim mukama. Momci iz 29.og nam javljaju da moraju da plate kazne da bi izašli iz istog, ali nisu imali dovoljno novca. Onda skupljanje para u autobusu i odlaze dvojica taxijem da plate iste. Krenuli smo sa bubnja za Niš tek oko jedan sat noću.
Evo ovo je priča svima vama (kao Nikola) koji misle da je trebalo da se ostane na stadionu, i priča svim ovim jebenim novinarima koji opisuju uspešnu akciju žandarmerije u suzbijanju tuča na i oko stadiona, i priča svim onim političarima koji hoće da skidaju ograde na stadionima, i priča jednom mom bivšem idolu seljaku iz Pasi Poljane kod Niša u koga sam se kleo kao mlađi.
Zvezdina Zvezda Ti nisi Zvezdina Zvezda.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!

Bese nekad Veciti fudbalski derbi! Bese,bese...
I dodje jedan (ustvari vise njih) covek i rece: "Ma sta ce nama to, pa Mi smo Engleska, nama to nije potrebno."
Ja kazem sebi: "Vidi jebote Engleska, ma je li moguce, ma nemogu da verujem, pa to je sigurno ona zemlja gde su stadioni puni       50 000,60 000,... ma jel moguce? Pa to je sigurno ona zemlja gde navijaci pevaju i zdusno bodre svoj tim...ma jel moguce? Pa to je sigurno ona zemlja gde kerovima(zandarima) nije omogucen ulazak na sportske terene...ma jel moguce? pa to je sigurno ona zemlja gde se odgovara za ne duzna prebijanja? za ne duzne torture od strane kerova(zandara)...ma jel moguce?
Kad me pogodi "gumeni" metak u snu i ja se probudim i tek tada vidim da je ovo ipak ne moguce, i da je ovo Srbija..."zemlja lopova"

Quote from: "nisam_zdrav"
Moramo ih stalno spominjati, stalno osudjivati, staviti do znanja ljudima o cemu se radi... Plakati da se lepe ako treba, da se cimaju novinari, mediji... Da pocnemo sto vise da pominjemo sve kradje, namestaljke, lopovluke, da spominjemo sve cega se oni plase... To je jedini nacin da kao navijaci opstanemo... Sada kada ce nam biti najteze treba da nas bude najvise...

Sa grafitima se moze poceti odmah.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Први пут ове сезоне кренем колима на текму,и на улазу у Бг иако ја и тројица ортака без обележја и ичега,без икаквог разлога,заустављање и претрес целокупних кола,значи све су испревртали буквално,па затим буквално ваћарење за гениталије,што Киза каже на Радничком могли су нам и одркати успут.А да за личне карте,иста ситуација ко и са Нишлијама нисам имао личну тј.заборавио и кер се направи паметан и хтеде ме убацити у марицу,овај један је био малолетан и само због тога је хтео и њега,али незнам ни сам после пола сата цимања и проверавања ко сам,шта сам и одакле сам пуштају уз упозорење да ме неће следећи пут неће пустити,и то све цимање по највећем пљуску,нису ми дали ни у кола да уђем,уз наравно вређање и псовање....................ал кад чујем шта су Нишлије преживеле добро сам и прошао....................

Prosle godine derbi kup ! nas 23 je prevedeno bez ikakvo razloga
znaci stojimo u parku cekamo bus da idemo na tekmu i prilazi marica pocne redom da nas trpa ko nema licne karte uz obetjanje da ce nas pustiti samo da nas popisu  :bes  

ali su nas zadrzali sve do pocetka tekme !

pritom su roditelji dolazili u sup i urgirali da nas  puste ali od svcega toga nista nije bilo kada je jedan od rotielja pitao shto ste uhapsili decu svi se pravili ludi i pricali neznam ja nista!!

A da ako se bojkotovao derbi ! i stvarno su svi ispali smradovi shto nisu izasli nas 10 iz jagodine je doslo ja sam bio u jednim najgorim kolima reno 4 koji je jurio svega 60 na sat a kada smo se vratili stala su nam kola 10 km ispred jagodine i morali smo da guramo :)

Kome nije jasno ko su likovi koji su ostali na severu nek procita moj izvestaj na drugoj strani ovog topica i tu je kraj price... Nislijama svaka cast, extremno cimanje, i naravno sve sto je u intersu grupe i oni odradjuju iako su putovali satima i bili maltretirani na svakih 100km... Za primer svima...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Indjija"Sledece kolo bi ipak bilo dobro da se skupimo ispred revije i ako nas se skupi 2,3 hiljade malo u setnju po gradu umesto na tekmu-vreme je da dobijemo ravnopravnu paznju medija u odnosu na NjIH.
Plakati,grafiti,nalepnice...
ovo je po meni extra ideja.
ve prolazi ZVEZDA traje!

Hoce li se bojkotovati sledeca tekma ili ako nije dogovoreno hoceli biti obavestenja kako bi mi iz unutrasnjosti znali
Zanima me da li da se pocije sa grafitima i nalepnicama po gradovima srbije
Da dodam Vuksanovic je pedofil-ucestvovao je u yadnjoj aferi oko ovog pregleda

Zakasnio sam da i ja porucim nesto ovom Feniksu, nadam ste da ste ga banovali.... Kizo, brate sto dopustas ovakvim debilima da postuju na forumu????

Prvo su nam zabranili ozvucenje, pa su poceli da hapse zbog baklji, sada i ovo sa zastavama ! Dokle ce tako? na kraju ce biti zabranjeno stojanje !?

ovo vise stvarno nemoze da se trpi, a da se onako ponizavamo kao grobari, da drzimo zastave na tribini, bi bilo jako smesno...

neko je napisao da su se murija i nasa uprava dogovorili da nesme da se unesu koreografija i zastave !? Da li je to tacno? Ako je tacno, zasto nismo prozivali upravu ?

Quote from: "Nikola-Phoenixx"
Quote from: "warsaw"
Quote from: "Nikola-Phoenixx"KIZO mislim da nije fer tako da pricas o onima ko koji su ostali.Zamisli ti da dodjes iz Vranja,Leskovca ili nekog drugog mesta koje je udaljeno od Bg najmanje 300,400 km. dal ti nebi bilo glupo da das neznam ni ja koliko para,prevalis koliki put i na kraju k...c, sto sam dosao.
P.S. mislim postavi se malo i u njehovoj situaciji


Apsolutno se ne slazem,razumem pare,put ali ako vecina,svi napustaju ,onda se solidarises i na taj nacin pomazes u borbi protiv lopova&chostaplera!

Da si prevalio toliko doog put,recimo i napustio tribinu dokazao si na taj nacin svoju neku moc! namigivanje



kakvu moc?

ja milim da ako smo vec trebali bojkotovati derbi trebalo se bojkotovati cutnjom a ne izlaskom sa stadiona.

jer ipak ti volis i navijas za zvezdu.

ionako sad groblje sere kako smo bojkotovali zbog toga sto nam nisu dali da unesemo koreografiju.


Moc Nas{TRIBINE},organizacije...izgleda da ne razumes,ustvari razlikujemo se u navijackim pogledima,cutanja je bilo i to dosta... namigivanje
To je za dobro kako Zvezde tako i Tribine,i bole me tuki sta prica Groblje,mnogo razmislja{te}o njima...
Zasto te to muci,sta oni pricaju?
Da je "neko"dosao iz Sydneya uradio bi isto ,takav je stav TRIBINE, a 10-ti spratovi ne maju veze i NEmozes na taj nacin da uporedjujes...
S

Quote from: "Nikola-Phoenixx"
Quote from: "Nikola013"Slušajte bre, pa niste vi jedini koji prevaljuju veliki put da bi bodrili Zvezdu. Taj izlazak sa tribine je na najupečatljiviji način pokazao pred kakvim će tribinama ubuduće igrati ako "gospoda Englezi" nastave ovako nasilnički i represivno da se ponašaju.
Ako si došao na Sever, imaš da slušaš šta kaže vođa ma koji on bio. Ako nećeš da navijaš idi na istok, ili još bolje gledaj snimak na tv-u, ali nemoj molim te da miniraš sve ostale koji se bore za neki viši cilj.
Pa zar i vama iz unutrašnjosti nije u interesu da na derbiju napravimo koreografiju, da stojimo iza svojih zastava. transparenata, da sa PONOSOM KAŽEŠ JA SAM DELIJA!
Da li je tih tri stotine dinara i cena karte do Beograda vredno nejedinstva i pružanja svojevrsnog otpora ljudima koji su najviše dali i učinili da Sever danas bude ono što jeste?

Ajde razmislite malo svi vi.....

Na kraju bih jedino imao da iznesem jednu latinsku misao:
Temeritas est damnare, quod nescias.

ili u prevodu:

DRSKO JE OSUDITI ONO ŠTO NEZNAŠ.




izlazak sa tribine je najlaksa stvar.


sto se tice slusanja vodje. ja idem na sever da bi navijao i pevao zvezdine pesme sto znaci da slusam vodju. a da mi vodja kaze " e ajde skoci sa 10. sprata" e pa izvini molim te.

naravno da mi je u interesu da se napravi koreografija da se zakace zastave i sve ostalo.


NIJE MI JASNO ZASTO PISES O NEJEDINSTVU. JER DA SAM JA ZNAO O BOJKOTU ONDA NE BI NI DOLAZIO. TO JE STO HOCU DA KAZEM DA MI IZ UNUTRASNJOSTI NA KRAJU ISPADNEMO KRIVI SAMO ZATO STO NISMO UPUCENI.

Pa i u tome je poenta, da dodje massa od 10 soma i istog momenta izadje,pare si ostavio ZVEZDI i pomogao si TRIBINI,SEBI,TVOM DRUGARU...

NIJE U PITANJU SAMO KOREO,TRANSPARENTI,{kao sto vecina misli,pise}VEC MNOGO VISE OD TOGA!!!

smrt policiji

chwdp
S

Quote from: "Вукса Фукса"
Дерби је протекао у феноменалној атмосфери. Држава је показала одлучност да може да организује велику утакмицу каква је вечити дерби.

Ова изјава је Црни бисер Столећа!!!
Греота би било не испунити му жељу и не катапултирати га на Марс, па нека тамо ужива у феноменалној атмосфери. А Србију нек остави Србима, Север и Звезду Делијама. Такође важи и за његове следбенике, ко год се осећа "као Енглез", нека пали из Србије у Енглеску а нас нека оставе на миру и да нам више не смрдљошу по Маракани. Ако у овој земљи ништа није "као у Енглеској" (ни фудбал, ни стандард, ни киша!) неће, Бога ми ни тамошњи закони да нам ведре и облаче над стадионима! Држава и жандари нам раде исто што Шиптари и Амери раде Србима на Косову. Доста ми је тога, да се у рођеној кући осећаш као у логору!  :bes

Молим вас, да ли је неко можда усликао коп када се певала песма "але, але, у затвор за навијање..." са прекрштеним рукама?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Nazalost severnu tribinu na ovakvim tekmama cini dosta semenka publike i ljubiltelja kvalitetnog loptanja,ljudi koji dodju na dve vece tekme u sezoni,njima puca bas za stav Severa i za neke tamo zastave,primer matoraca koji dodju zbog jeftinije karte ili slicnih primera,od njih se nije ni moglo ocekivati da napuste tribinu.ALi zamislite samo da li bi bilo nekog odjeka da su samo clanovi vodecih grupa napustili tribinu,da li bi to imalo tolikog uticaja da se ne solidarisemo i mi ostali koji nismo po grupama koji kapiramo ili se barem trudimo da kapiramo taj navijacki fazon i da podrzavamo stav Severa.Sta sad,ja ako nisam u grupi,ili me jos do sad nisu maltretirali panduri ja cu da ostanem kao i da glumim ludilo kad odu sve vidjenije face Severa,pa cu ja da povedem navijanje da im pokazem  :zbunjen ,znaci ako me nista od toga nije dokacilo ja ne treba da bojkotujem,ali cu posle da pricam po kraju kako sam ja Delija kako smo mi jaci od grobara ,kako ti ljudi iz grupa prebijaju grobare pa onda se ja poistovecujem sa njima u tome,a kad treba da se oni podrze jer znaju zasto rade to sto rade onda jok,ja cu da radim kako ja hocu.Razmislite malo vi koji ste ostali ili dovodite u pitanje ovaj potez,stavite se malo u poziciju tih maltretiranih ljudi koji su napravili od Severa to da svi mozete posle vecih tekmi da se hvalite da ste bili na tom cuvenom Severu,i sto jos jedino oni(mi) mogu da odrze Zvezdin sjaj.Na Severu se navija,a ako vas interesuje kvalitetan fudbal imate pink i Nesu pa se radujte potezima Sevcenka i Adriana.Pokusajte da razumete.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org