25, nemoj me uzeti na zub, mislim da se razumes u fudbalsku igru koju svi toliko volimo  :ruke . Dudic je mogao i USPEO da nauci nesto ali se bo'im da je to nedovoljno za ozbiljnija evroiskusenja. Dozlogrdilo mi je da gledam kako se nasa odbrana muci da iznese loptu do centra. Ja jos uvek ocekujem jednog kvalitetnog defanzivca solidnog tehnicara.Sredina sa Pixijem (zadnji vezni) , Jankovicem (da malo manje '' obradjuje'' loptu ), Bastom (mora u sredinu kad se oporavi) i jos nekim koga bi predsednik nasao (ipak je bio genijalac na centru).  uz ludi napad koji svakome moze dati gol... Al sam se zapricao a ne znam ni sta sam poceo.... Takva bi druzina mogla do zime da gura i po  eVROPI  I u nasoj ligici.

Taj neki rad. Treba pojachati odbranu, a Basta je previshe kreativan i dobar igrach da bi se gushio na desnom beku, pa mora igrati na sredini.

Pozdrav svima sa ovog foruma!
zeleo sam bas da podelim misljenja sa nekim o timu Zvezde...imam blagi utisak da se nismo dovoljno pojacali na najtanjem mestu a to je zadnja linija...nisam video ni Dramanija ni Brazilca...no cuo sam da je Ganac losh a Brazilijano da valja..hm...da li je to dovoljno..zabrinjavajuce, obzirom da je proslogodisnja odbrana po meni najgora u poslednjih 20 godina...
Pozdrav od Bobe iz Nova Sada..

Ало земљаче, прва опомена! Вређаш колеге са Д.нет, вређаш и нас! Радомир
zbeglica sa oaza foruma

Pa eto, nekome je Dramani los, nekome je dobar. Nekome je Da Silva los, nekome je dobar.  Ostaje na njima da se pokazu na utakmicama a na nama da zamisljamo kako smo bolji od Zenge, Murinja, Trapatonija... :rofl

Bobo, ne znam ko ti je rekao da je Dramani los. Decko je dobro odradio posao u odbrani, a mora se reci da se nije narocito istakao u napadu. Kao prvo, nisu mu davali loptu, a verovatno je i trema ucinila svoje. Zaista je tesko (da ne kazem glupo) posle jedne utakmice iznositi konacan sud o nekom igracu.
Moje je misljenje da ce Dramani ako sredu protiv Cuke dobro odigra (mada je pitanje zbog ovog cimanja oko zabarske tranzitne vize), biti desni bek i protiv Vozdovca.
..baklje gore, pesma cigana...

Kad je utakmica sa Cukom??? Jel to sutra?

Sreda 17:00 pomocni teren.

Quote from: "CeDo"Sreda 17:00 pomocni teren.

ОК, можда баш и нису требали да играју ал ајде.
Ако се неко повреди јебаћу им маму!

e pa ja ovako mislim da bi trebalo da valja...

u zadnjoj liniji lukovic, da silva, dudic i dramani

sredina kovacevic, basta, jankovic i trajkovic

napad zigic i pantelic


:sampion  :sampion

jel se ide na tekmu sa cokom??? :zbunjen  :zbunjen

Protiv Cuke ce igrati oni koji nisu igrali prethodne utakmice. Sigurno ce igrati Da Silva, a Dramani ukoliko stigne na vreme iz Italije, mada je to malo verovatno.
..baklje gore, pesma cigana...

Danas sam procitao u stampi da je gotovo sa dovodjenjem stranaca i da je tim zaokruzen, uz povratak Bishevca i Baste. Sa druge strane u Politici od pre par dana objavljeno je da klub za Zigica potrazuje minimum od 10 miliona evra. Za Pantelica nishta novo, Herta se ceka do 31.08. Sve u svemu prica se u Zvezdi (ne samo u fk) svodi na "vidcemo" i "strpljivo". Inace Kiki za Dramanija mi rekoshe neki momci koji su gledali Rad na Mari. Ja sam bio predaleko..


(Prihvatam opomenu, nije mi bila namera nikog da vredjam. Cinjenica je da na delije.net forumu ne moze da se pricha o Crvenoj zvezdi (??!!) a da je od 11 topica na prvoj strani zakljucano 6. Pa ko voli nek izvoli. Necemo vishe o tome...)
zbeglica sa oaza foruma

Sto se Pantelica tice ja sam procitao u novinama da ukoliko ne ode pre tekme sa Interom da ce sigurno ostati iz jednostavnog razloga jer ako bi sada otisao ne bi valjda imao pravo da igra u evropi za neki drugi tim.Tekma je prosla,Panta je igrao,tako da verujem da ce ostati na Marakani bar do zime sigurno...

Potera za Žigićem!
M. MARKOVIĆ  17.08.2005, 17:45:56

GOLGETERI su uvek na ceni, a Nikola Žigić (25) je već nekoliko meseci pod lupom evropskih klubova. Na stolu je od ranije bila ponuda Metalurga iz Donjecka, koja je glatko odbijena, ali sada sve veće interesovanje pokazuju skauti Rome raspitujući se kolika je cena za angažovanje visokog golgetera do kraja prelaznog roka 31. avgusta. Dolazili su da "snimaju" i predstavnici Herte, a interes su pokazali i vodeći klubovi iz Ukrajine, Šahtjor i kijevski Dinamo.
Svakako da bi ekstra ponuda rešila finansijsku situaciju na "Marakani", mada je kočnica što Žigić nije samo vlasništvo kluba, već bi polovina novca od obeštećenja pripala njegovom menadžeru Milanu Ćalasanu. Zvezda će, ipak, učiniti sve da, zadrži visokog golgetera barem do juna, kako bi se ispunile šampionske ambicije i izborio plasman u ligu Kupa UEFA.
U tom cilju, otpočeli su preliminarni pregovori oko produžetka saradnje sa Nikolom Žigićem bar za godinu dana (do juna 2007. godine)...
- Mnogi zovu i raspituju se za Žigića, ali interes Zvezde je na provom mestu - ističe sportski menadžer Stevan Stojanović.

Zigic nista ne gubi ako potpise novi ugovor jer mislim da ce itekako biti interesovanje za njega pa nema razloga da brine... Mi dobijamo jer cemo imati jos jednu sezonu da uigramo nove napadace, a da ne brinemo da li ce nam Zigic otici sada ili za par meseci... Jednostavno u nasem je interesu da on ostane bar do kraja sezone!

Ma nemoguce je da se do kraja pelaznog roka efikasno nadoknadi njegov eventualni odlazak tako da mislim da ga uprava nikako ne sme pustiti.Pogotovo imajuci u vidu da nam ostali spicevi nisu ni za nasu ligu a kamoli eropu

Najveci problem sa Zigicem je to sto Zvezda ima 50% njegovog ugovora, a ostalo Milan Calasan. Najbolje bi bilo da Zvezda kupi ostatak ugovora i produzi ga sa Zigicem pa tek onda da razmislja o njegovoj prodaji.

Nego, kako to da je Miladinovic igrao prijateljsku sa Cukom? Zar nije otisao u Rad?

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.


Znači da citiram samog sebe:

Quote from: "Mikelandjelo":lol:  :lol:  :lol: ...tom se Miladinoviću izgleda ne ide... :lol:  :lol:  :lol:

Tu ni sam Bog ne zna šta se dogodilo... :batine



A zna li se koji je to jos jedan nas igrac koji je pred odlaskom u inostranstvo (pise na SC)?

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Quote from: "Dacha od Bosne"A zna li se koji je to jos jedan nas igrac koji je pred odlaskom u inostranstvo (pise na SC)?

poz
Dacha
Ivan Dudić
ari,Tokio,.....