Kao igrach, Gurovic je prosechan. Zasjao je u Indijanapolisu ali se brzo ugasio pa ga sad nijedan evropski tim nece.
Zivotna greshka mu je bio prelazak u Pakistan ali to moze da ispravi ako se dokaze u Zvezdi.
Inache dosta puta sam gledao njegove intervjue (najskoriji onaj na SOS-u), i mogu da kazem da je on jedini poznati sportista kome se politichka uverenja totalno slazu sa mojim. Zato ga dosta poshtujem.

Gurovic je preskup za kvalitet igre koji pruza i ne moze da igra u hrvatskoj. Po meni, i to je vec dovoljno da ga otpisemo. Da ne pricam sto sigurno ne bi pruzio 100% kad budemo igrali protiv groblja.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Sreca nasa pa cemo ove sezone odigrati samo 3 tekme u Hrvatskoj...tako da nije strasno sa te strane...

Ja stvarno nisam cuo da je ista lose govorio o Zvezdi...ali pamtim njegovih 20+ poena koje nam je uvalio na derbiju posle kojeg je Zmago otisao...

U pocetku sam bio protiv toga da dodje...ali sada mi se cini da bi nam koristio jedan iskusan igrac...a pre svega sacekajmo da vidimo hoce li biti od toga nesto uopste...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

Sa B92.net:

Stiven Markovic na korak od Zvezde

Košarkaš ,,Rejzorbeksa" iz Zapadnog Sidneja i jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša Australije Stiven Marković nalazi se na korak od prelaska u Crvenu zvezdu!

Bek koji je sa 30 poena uz sada već novu akviziciju Milvoki Baksa Endrju Boguta pre dve godine u finalu juniorskog SP u Grčkoj gotovo sam pobedio Litvance, već nekoliko dana trenira sa ekipom Crvene zvezde.

Marković koji je i na ovogodišnjem SP u Argentini bio jedan od najzapeženijih igrača je 27.avgusta doputovao u Beograd i odmah se priključio ekipi koja se priprema na Kopaoniku.

O Markoviću se u svetu košarke mnogo toga već zna, a još pre dve godine bio je na meti mnogih velikih evropskih klubova. Igra na poziciji beka, sa odličnim šutem za tri poena. Otac Stivena Markovića je poreklom iz Modriče, ali je 1971.godine otišao kao i mnogi drugi u Australiju u potrazi za boljim životom.

Marković se tako vraća u zemlju svojih predaka, ovoga puta kao košarkaš Crvene zvezde... Ekipi se početkom sledeće nedelje priključuje i Leri O Benon, centar Petar Antić pred turnir u Ukrajini.



Sta drugo da kazem sem: Svaka cast i samo ovako nastavite!!!
(Ne znam samo odakle nam lova za sve ovo, nadam se da nisu neki krediti u pitanju!!!)
edeset hiljada grla,
sto hiljada dlanova,
i samo jedna zelja...

Prvo, Gurovic nije potpisao za nas!

Drugo, i da jeste, em, pa sezona se ne sastoji od pisljiva 3 gostovanja u Kurvatskoj i 2 u onom cudu zvanom BiH. Postoje valjda i domace tekme u GYL, te nase prvenstvo, nas kup i na kraju ULEB-Kup.

Inace, ja sam Gurovica gotivio dok nije otisao u Partizan. To moze samo da ispravi (i to je cak pitanje), ukoliko se duplo oduzi Zvezdi.

Ko je juce gledao utakmicu SCG-Italija video je da Gurovic i nije bas toliko lose resenje za Zvezdu.Po meni jedini problem tu je njegova plata koja je verovatno velika, ali mozda ga Sakota nagovori na malo manja primanja.Mene samo plasi da mi olako odustanemo od njega, a on odigra odlicno ovo evropsko prvenstvo.
..a patrole Kalabic Nikole...

Kazu na sajtu naseg kk-a da se Dragojlovic opasno sprema za narednu sezonu. navodno, ojacao u svakom pogledu. Uh, to trba vidjeti. kad ga pogledas na onoj slici, da se smrznes od straha.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Gurović je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom, objavljeno upravo na našem sajtu. Ne znam za vas, ali meni je drago da vidim jednog pravog Srbina na terenu, i lidera takođe. Grobari su ga imali u svojim redovima prošle sezone i sramno ostavili na cedilu. Zvezda nikada ne bi otišla i odigrala onako pederski u Zagrebu, kao grobari prošle sezone. Welcome Čiča!

Svidelo se to nam ili ne Gurović je potpisao za Zvezdu. Biće interesantan doček što naš, što od glodara.
Nemojte nikad izdati nas!"

Dali se to konacno nazire dugo ocekivana  :sampion  :sampion  :sampion .

Jeretin
Gurovic
Vitkovac
O'Benon
Radivojevic
Dragojlovic
Bjelica
S.Markovic
Subotic
Nesovic
I ona dva lika iz Grcke

Nikad jaca ekipa.Samo da se to odrzi i na derbiju  :jebanje  sa tribina prelazi i na parket.
..a patrole Kalabic Nikole...

Uopste nam ovo nije trebalo.

Iskreno nisam nesto previse napaljen na basket,ali kad sam ovo cuo bas mi je drago.Kao prvo jer je veliki SRBIN i sto je vjerovatno najvaznije jer je mnogo dobar igrac,a to sto je ranije igrao u neki  njesra klub boli me...Da je toliki glodar ne vjerujem da bi dosao kod nas.Za Cicom ima da  :jebanje  sve i to na internacionalnom nivou...

Ne bih se preterano radovao njegovom dolasku,videcemo kako ce da se razvije situacija.Uostalom vise puta je isticao da navija za Partizan i da su grobari najbolji navijaci,a to sto je sada u Zvezdi nema veze,jer para vrti gde burgija nece...
Ako je gledati sastav po imenima,racunajuci i tog lika iz Australije,ne vidim ekipu koja je jaca od nas trenutno.

Jao kad se sad nisam shlogirao :o

Matori Gura je bio grobar.
Nije da je to bitno, meni je bas drago sto je dosao, ali on je inace iz PK, deo ns koji je na par minuta od mene pa znam..kao mali klinac je navijao za hajduk iz splita inache..
zbeglica sa oaza foruma

Ok, ne mora sad svako u postu da ponovi da je bio grobar. Ako je vec potpisao za nas, nadam se da nismo pljunuli preveliku lovu i da ce se isplatiti. Treba videti da li nekako moze da se resi problem oko ulaska u hrvatsku i BiH.

Ako nista drugo, nije odmah kao neki poceo da cvili kako je od malih nogu Delija i kako mu je ovo ispunjenje decackog sna.

Gledano po imenima, sada imamo prilicno jaku spoljnu liniju, ali mi petica i dalje izgleda kao najslabiji deo tima.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Jos jedan odlican Sakotin potez,vidi se da covjek zna svoj posao.Iako mnogi pljuju po Gurovicu jer je on kao grobar,mislim da to nema nikakve veze jer je i prije njega bilo mnogo igraca koji su navijali za partizan a igrali za nas i obrnuto,ali su uvjek izgarali za klub cije boje nose.Uz dolazak stranca na poziciji petice definitivno cemo imati ekipu za trofeje.

Непамтим да је неки агент дошао код нас,мислим не директно,то ни незнам дал ћемо дочекати скоро,али добро може и овако,они нама су украли ко зна колико већ њих.Ја сам се баш изненадио,нисам стварно очекивао да ће потписати ал рекао је да је то урадио првенствено због Шакоте,па ћемо видети шта ће и како ће играти.Коначно да смо довели неког познатијег кошаркаша,мислим да је ово добар потез.Већ замишљам први баскет дерби ове сезоне,биће занимљиво нема шта.Кад се само сетим како су се он и Вучина Радивојевић пре две године у Спенсу до јаја покачили а сад ће заједно играти.Биће ово солидан тим,чекаћемо шансу из прикрајка опет,ал верујем да Шакота може да уради нешто више за разлику од прошле године и Змаге глупог.Чекаћемо шансу из прикрајка то стоји,ал мислим да је овај долазак Чиче права ствар,непамтим кад смо довели неког познатијег играча у задње време,тј репрезентативца.Ето и он као велики четник како истиче,је дочекао да игра у једином и правом Српском клубу.

Quote from: "mudric"

Jeretin
Gurovic
Vitkovac
O'Benon
Radivojevic
Dragojlovic
Bjelica
S.Markovic
Subotic
Nesovic
I ona dva lika iz Grcke

quote]

Bjelica je otisao, a za Subotica nisam siguran da mu je mesto u Zvezdi. Likovi iz grcke su Raicevic(krilni centar) i Antic (klasicna 5ica)
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...

zaboravljate i Mandića iz Žweleznika koji bi mogao biti otkriće
ove sezone jer poseduje zavidan kvalitet.
Gurović mora da se nametne igrom i ponašanjem da bi zadobio
poverenje Delija,ekipa se polako kompletira,nisam siguran šta se
dešava sa ovim našim"kengurom" i uz još jednu peticu bićemo
odlična ekipa(moj predlog je Nikolić koji je ostao bez kluba).