Quote from: "Hisi"Cuo sam malopre na SOS-u Gurovicevu izjavu...rekao je da ima klauzulu da ne igra JL...e ali nije rekao da li samo za gostovanja u Hrvatskoj i BiH ili nece igrati uopste JL?? Malo je onda bezveze da ne igra uopste ali ko ce ga znati...
Koliko znam, to se odnosi samo na ta tri meca, koja igramo tamo. Inace, on je insistirao na toj klauzuli.

"Tako da ja necu igrati tu ligu"-
Ako ja dobro razumeh nista od njegovih nastupa u coortonki.
Ma sta mislio o toj ligi, dize mi se kosa na glavi od varijante 'razne ekipe za razna takmichenja'...Tu smo pricu imali sa onim camcima Sajmonom i Smitom, to je smrt...
zbeglica sa oaza foruma

To nije dobra stvar, sto neko rece, bez obzira sta mislio on ili mnogi drugi o JL. Zvezdi treba tim koji ce igrati svaku utakmicu kompletan.
Vidjecemo, ako dovedu jos neka dobra pojacanja, mozda Gurovic i nece biti neophodna karika, samo, sto ga onda placamo?

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Само да појасним да се не би дизала паника без разлога. Клаузула се односи искључиво на три утакмице у Хрватској, две у Босни и финални турнир у Сарајеву. У свим осталим утакмицама ће играти.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Slažem se ja s' grobarima da Gurović sada može da istetovira Krcuna na levoj ruci, samo onda je odavno trebalo da istetovira Franju Tuđmana, Ćurkovića, Bobeka, Čajkovskog ili nekog sličnog na desnoj. Odakle im pravo da Jugoslovensko sportsko društvo Partizan u bilo kom kontekstu i bilo s čim dovode u vezu s' Dražom i pravoslavljem!? Dobro došao ti nama Srbine u jedini pravi srpski klub. Zvezda je u svim sportovima kao Real. Nisi zvezda ako nisi igrao u Realu. E pa, kakav si ti to Srbin ako nisi igrao u Zvezdi. Ne mora Čiča da odigra nijednu utakmicu u našem dresu, dovoljno je da je tu i to je ogromna moralna podrška našem klubu. Njegov pogrešan izbor tima za koji će da navija shvatićemo kao moralno posrnuće, pobogu, pa i on je Srbin, i greške se dešavaju, ali srpstvo se dokazuje igranjem u Zvezdi.

Izvinjavam se ako sam u ovom mom prethodnom postu malo više kenjao, jebi ga, poneo me žar...

Šakota: Nova pojačanja tek na zimu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je klub kompletirao sastav za predstojeću sezonu i da će eventualna nova pojačanja na Mali Kalemegdan doći tek u zimskom prelaznom roku.

"Zvezdi se sada ne žuri. Skoro smo kompletirali tim i sa ovim brojem košarkaša možemo da počnemo da igramo. Sada nam sledi najteža faza - uigravanje, a utakmice će pokazati da li će nam trebati pojačanja. Najveći rezovi i u NBA ligi i u Evropi dešavaju se oko Nove godine, tako da imamo vremena", rekao je Šakota.

Šef stručnog štaba "crveno-belih" dodao je da je realno očekivati da neki igrači uskoro i napuste tim, jer je konkurencija na spoljnim pozicijama izuzetno velika.

"Želimo da imamo tim u kome su svi zadovoljni. Mladjim igračima ćemo dati priliku da promene klub, ali tek treba da vidimo kojima, pošto sam tek stigao u Beograd i o tome treba prvo razgovarati. Ako neko bude dobio priliku da zaigra u nekoj manjoj sredini lako ćemo se dogovoriti", rekao je Šakota.

"Crveno-beli" će od ponedeljka učestvovati na turniru u Ukrajini gde će u sledećih nedelju dana igrati sa domaćim kijevskim Dinamom, Dinamom Moskovska regija i Himikom.

Šakota je izjavio da je moguće da neki igrači napuste klub i pre odlaska u Ukrajinu, a da će put Kijeva krenuti veći broj košarkaša, jer se taj turnir održava u sastavu trenažnog dela priprema. Trener Crvene zvezde je rekao i da klub nije tražio igrača na poziciji na kojoj igra najveća zvezda prelaznog roka Milan Gurović, već na poziciji klasične "petice", ali da se takva prilika jednostavno ne propušta.

"Svi koji se bave transferima znaju da je potraga za klasičnom peticom praktično nemoguća. U takvoj situaciji pojavio se Gurović, koji je izrazio želju da igra za nas, koji je reprezentativac i koji je za nas veliki dobitak u kvalitetu. Osim toga, pozicija na kojoj Gurović igra nama nije bila toliko 'čista'", naglasio je Šakota.

Kao sto sam vec napisao ekipa se gradi tokom cele godine da bi na kraju kad je nakpotrebnije pokazali sta znaju,jer su nam pobede u play off-u mnogo bitnije od odradjivanja utakmica po guma ligi,medjutim jaka petica bi nam puno znacila s'obzirom da smo u grupi smrti u ULEB CUP-u

To si potpuno i pravu.Grupa je izuzetno jaka(Dinamo i Roma), a mi smo na centru dosta slabi.Dali neko zna na kojim pozicijama igraju ova dva lika sto su dosli iz grcke.I jos nesto.Ako neko zna neka napise koliko ekipa ove godine prolaz daljei iz grupe u Uleb kupu.Posto sam cuo da su se pravila promenila u odnosu na proslu godinu.
..a patrole Kalabic Nikole...


U grupi su pored nas:
Dinamo
Roma
Hapoel
Le Man
Frankfurt

Ima na sajtu kk predstavljanje svh ekipa.Dinamo je izuzetno jak.Roma takodje.Hapoel je letos kupio neki ruski milijarder koji hoce da napravi najbolju ekipu u evropi.Tako da ako prolaze 2 ili 3 tima bice jako tesko.
..a patrole Kalabic Nikole...

Takmicenje je skraceno na 24 ekipe (4 grupe po 6 ekipa) i iz svake grupe po 4 idu dalje...mislim da cemo konacno proci taj prvi krug a posle kada se bude igralo na ispadanje sve je moguce...

Ne bi bilo lose da obezbedimo sto bolju poziciju u grupi jer ce na osnovu plasmana da se odredjuje ko ce s kim u drugom krugu...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

Quote from: "mudric"Dali neko zna na kojim pozicijama igraju ova dva lika sto su dosli iz grcke.

Koliko znam, Raicevic je cetvorka a Antic petica.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Jel neko primetio da Strahinja Dragicevic, rodjeni brat Tadije (mislim da su blizanci) igra za KK groblje?   :zbunjen  :nene

Tacno. 4 tima prolaze dalje, realno je da budemo treci osim ukoliko Dinamo ili Roma ne zagrizu za titulu u svojim ligama pa ULEB kup potisnu u drugi plan.Poenta je doboti sve tekme kod kuce, suska se da ce se protiv Rome i Dinama igrati u "Areni".
Peticu dovodimo sigurno i to stranca, samo je pitanje kada?Nasi klubovi imaju obicaj da cekaju sto duze da bi ustedeli kes jer se stranci placaju mesecno u 90% slucajeva.A za uigravanje ekipe, koga briga!

Neko je spomenuo Nikolica koji je igrao u FMP i Efesu.On je visok 205 cm i igra na poziciji 4 gde mi vec imamo Raicevica, Bjelicu, Ljubotinu cak i Cedu kao pomocnu cetvorku.
Doduse, video sam ga juce u gradu, mozda je dosao na pregovore... :lol:
Svi u "Pionir", vreme je za titulu!!!! :sampion

Quote from: "Boka"Jel neko primetio da Strahinja Dragicevic, rodjeni brat Tadije (mislim da su blizanci) igra za KK groblje?   :zbunjen  :nene
Strahinja i Tadija su blizanci i obojica su igrala u Zvezdi. Međutim, kod njih je bilo malo zeznuto sto su strahovit vezani jedan za drugog, tako da je bilo kriticno kada bi jedan igrao, a drugi ne. Zato je Zvezda Strahinju poslala u drugi klub na pozajmicu (ne secam se koji, nije ni bitno). Ocigledno se decku to nije svidelo pa je presao u Partizan.
..baklje gore, pesma cigana...

Evo...Misanovic potpisao trogodisnji ugovor...a sa Nesovicem je sporazumno raskinut ugovor...steta za malog ali se izgleda tu otvara mesto za onog Grka Milosevica...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

Bas steta za Nesovica. :( Neznam kakav je taj Misanovic.Stranca 5 dovodimu na polusezoni.Tako kaze Sakota.A za Uleb kup bice gusto, posto je Hapoel dosta dobra ekipa sa budzeom od kako kazu na kk sajtu nekoliko miliona.Jedina po meni greska ove godine je sto smo pustili Djoa.Ali opet verovatno oni znaju bolje od mene.
..a patrole Kalabic Nikole...

Quote from: "Hisi"Evo...Misanovic potpisao trogodisnji ugovor...a sa Nesovicem je sporazumno raskinut ugovor...steta za malog ali se izgleda tu otvara mesto za onog Grka Milosevica...

Zna li neko kakav je taj klinac + da li je potpisao Stiven Markovic?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Jel moze neko da sad kaze tacno sastav ekipe?Sta je sa Koprivicom?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!