То су ови дресови:



Важно је да немају крпу на леђима...

знак NIKE је иначе црвене боје.

Имате на званичном сајту још фотографија како изгледају нови дресови за следећу сезону! То је управо тај дрес сто је горе Бока изложио! Дрес који је у прослој сезони носио ПСВ! Највазније је да НЕМА крпу на леђима! :)

Нема крпу... Само ми се ова НИС-ова реклама никако не свиђа.  Изгледа да има грб Србије изнад рекламе те рекламе и могла би да иде испод броја, а на њеном месту да стоји име играча....









Шорц би требао да има број црвене боје, и да има грб.

Да. То је просто невероватно, како они могу да усеру дрес....прво крпа, сад име спонзора изнад броја.....ццццц... ни мени се не свиђа то што на шорцу није црвен број, и нема грб!

Чини се исто тако да је позадина дреса на коме је број некако тамније црвене боје од пруга на предњој страни. Пример је прва слика нашег играча окренутим леђима са бројем 3. Црвене пруге на његовом левом рукаву изгледају светлије од црвене боје на леђима. Остављам и могућност да је лоше осветљење направило тај визуелни проблем.
Генерално дресови су ок али ништа спектакуларно. Не достају највише ти ситни детаљи типа грб на шорцу, боја знака Nike итд... који би дефинитивно подигли квалитет и лепоту гарнитуре.
Једва чекам да видим другу а богами и трећу гарнитуру.

Како су ретардирани по питању дресова то је невероватно!Мени су ови гори од претходних.Претходни су били скроз ок,само што им је била налепљена крпа и сада уместо да су само избацили крпу они су обојили леђа у црвено и то још чини се другачијом нијансом црвене него што је на пругама.Дресови по мом мишљењу треба или да су скроз црвени или да су скроз на пруге,а ово нит смрди нит мирише.Можда је то тако само мени,али понављам мени су јако ружни.
Што се тиче спонзора то ће се вероватно регулисати у званичним текмама,када се званично поделе бројеви.Мислим да је ово само за припреме име спонзора изнад броја...

А шта ће са рекламом кад буду морали да ставе презимена играча?
Вјероватно испод броја па да изгледамо као циркус.

Јел неко од вас уопште био прошле сезоне на утакмицама? Скоро цео пролећни део првенства су играчи играли без имена на дресу...



Међутим овако урађена реклама још и не изгледа тако лоше.

На новим дресовима је то одрађено баш сељачки.

QuoteЧини се исто тако да је позадина дреса на коме је број некако тамније црвене боје од пруга на предњој страни.

Играчи се озноје и то је разлог зашто је на леђима тамнија црвена боја него на рукавима.

Quoteсада уместо да су само избацили крпу они су обојили леђа у црвено и то још чини се другачијом нијансом црвене него што је на пругама.Дресови по мом мишљењу треба или да су скроз црвени или да су скроз на пруге,а ово нит смрди нит мирише

У лиги шампиона не смеш да играш са дресовима на којима се број не налази на једнобојној подлози. Nike дресови баш због тога на леђима немају пруге иако су иницијално направљени са пругама и на леђима.

па дај људи зар је битно сада какви су дресови,битно је да су наше клупске боје и да нису одвратно ружни,ове ствари које ви коментаришете око реклама су ствар укуса и свиђају се хиљадама и хиљадама људи исто као што се хиљадама не свиђају, ми требамо да волимо клуб и да га безрезервно подржавамо а за узврат да очекујемо коректност и максималну пожртвованост,а не да изигравамо модне стилисте и кројаче :zbunjen

Quote from: "jovicn"па дај људи зар је битно сада какви су дресови,битно је да су наше клупске боје и да нису одвратно ружни,ове ствари које ви коментаришете око реклама су ствар укуса и свиђају се хиљадама и хиљадама људи исто као што се хиљадама не свиђају, ми требамо да волимо клуб и да га безрезервно подржавамо а за узврат да очекујемо коректност и максималну пожртвованост,а не да изигравамо модне стилисте и кројаче :zbunjen

Зато јесмо ту где смо.

НОВИ ДРЕСОВИ

Нова сезона - нови дресови! Делта Спорт, генерални заступник компаније "Најк" и један од спонзора Звезде, припремио је нову гарнитуру за српског шампиона, а овога пута неће бити изненађења као што је то био случај прошле сезоне са спорном наранџастом бојом коју нису прихватиле "делије".
- Дресови су у стандардним бојама клуба црвено-белим, а резервна гарнитура је бела. Неће бити треће гарнитуре, плава или нека друга боја, јер за њу нема потребе - рекао је познати редитељ Игор Стоименов, члан маркетинга Звезде.

Извор: Глас Јавности
Волео би да видим  како изгледа и тај бели дрес!

Quote from: "Maximiliano"Имате на званичном сајту још фотографија како изгледају нови дресови за следећу сезону! То је управо тај дрес сто је горе Бока изложио! Дрес који је у прослој сезони носио ПСВ! Највазније је да НЕМА крпу на леђима! :)


Не знам одакле ти то да је ове нове дресове носио ПСВ прошле сезоне. Ево дреса ПСВ:



Ја не видим никакву сличност.

Ови наши нови дресови су колико могу да приметим из овосезонске колекције, с тим што нису прва категорија. Ево како изгледа друга гарнитура Херте за ову сезону (дрес лево):



Дрес би био подношљив када би у Најку одрадили рекламу, бројеве и имена. Овако сумњам да и грбове шију у делти. Ако погледате дресове репрезентације приметићете да грб на грудима није свима на истом месту што указује на то да га шију овде код нас а не у Најку. Што се шортсева тиче колико могу да видим ови са припремне утакмице су прошлогодишњи, без грба што је по мени тешко срање. И фотографије са тренинга показују неку сумњиву опрему. Све у свему какав ниво клуба таква и опрема.

Поздрав свима.

Quote from: "Бока"Јел неко од вас уопште био прошле сезоне на утакмицама? Скоро цео пролећни део првенства су играчи играли без имена на дресу...


Међутим овако урађена реклама још и не изгледа тако лоше.

На новим дресовима је то одрађено баш сељачки.

Јок, не идемо на утакмице, а на тв слаба слика па се не види.
Нисам сигуран, ал ваљда у европским такмичењима сви имају презимена на дресовима... баш ме занима шта ће са рекламом.
И да, прошле сезоне је бар то било боље урађено.

Renegade
Тај дрес што ти показујеш је за сезону 2007/2008, зато нема везе са нашим! Иди на њихов сајт, па ћеш да видиш да сам управу! Имају исту црвену полеђину и V-крагну.

Не желим да се убеђујемо и свађамо али ми кажи шта и где си то видео на њиховом сајту. Овде лепо пише PSV Eindhoven Home Shirt 2006. Плус што сам гледао ко зна колико утакмица ПСВа и знам које су дресове носили прошле сезоне. Понављам, Звездини нови дресови су из колекције за нову сезону.

Quoteпа дај људи зар је битно сада какви су дресови,битно је да су наше клупске боје и да нису одвратно ружни,ове ствари које ви коментаришете око реклама су ствар укуса и свиђају се хиљадама и хиљадама људи исто као што се хиљадама не свиђају, ми требамо да волимо клуб и да га безрезервно подржавамо а за узврат да очекујемо коректност и максималну пожртвованост,а не да изигравамо модне стилисте и кројаче
Видиш пријатељу, бити "велики клуб" је једна комплексна ствар која узима јако пуно чињеница у обзир. Да ти упростим... Поред крупних ствари као величина стадиона, армије навијача итд.. долазимо и до малих ствари као боја знака Nike на дресу, пришивени бројеви на леђима да или не итд, итд. Давно је прошло време у коме је наша Маракана била "чудо" од стадиона за Европске стандарде. Добро дошао у 21. век!
Овде се не ради о томе ко је кројач а ко модни стилиста али се ради о врло важној икони клуба а то је дрес. Дрес који треба да буде понос сваком клинцу да га обуче, дрес који промовише и проноси име нашег клуба, дрес који преставља нешто што је икона за све нас а што је генерацијама топљено знојем. И зато и тежимо ка оригиналности, ка бољем и квалитетнијем што је за нас Делије давно постала звезда водиља. На жалост неки од ликова који раде у нашем маркетингу и даље очигледно вуку корене пропалог комунизма и тадашњих схватања. Могу ја сада да ти овде и цртам и пишем романе али се плашим да ако до сада ниси схватио неке ствари и цео наш фазон плашим се да никада ни нећеш...

нажалост ове сезоне неће бити треће гарнитуре иако је било најављивано да ће навијачи учествовати у одабиру боја за трећу гарнитуру.....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Quote from: "Renegade"

Ови наши нови дресови су колико могу да приметим из овосезонске колекције, с тим што нису прва категорија.

Нису овосезонски, уствари јесу, али за широке народне масе.



Овај модел дреса је носио интер прошле сезоне и имали су екслузивно право да једино они носе такав дрес. Мислим да ће интер задржати те моделе и ове сезоне.

Штета што распоред боја није другачији на нашем дресу, изгледао би још лепше да је обрнути распоред, на месту беле да је црвена боја, а на месту црвене бела боја. Тако би и леђа била бела, а напред би доминирала црвена боја.