Уз све похвале за труд итд... ову сиву боју треба обавезно променити, а поготово боју табеле, такође би могли променити црну боју слова или да буде као у прошлом сајту - као боја корисникових слова, и уклонити црне граничне линије између беле и сиве површине мислим да су непотребне,а и ту би могла нека црвено-бела пруга, ми смо пругасти клуб ни то се не види нигде. Као што каже УБ наше боје су црвено-бела, па плава и жута (златна), сајт би требао да је састављен од њихових нијанси. Switch to red !
Слика састава тима на насловној је изостављена, да ли сте је заборавили или се чека ново фотографисање?

Црвено-бела пруга не иде уз сиву колону, не уклапа се. А табела је те боје баш зато што се уклапа.
Као што сам рекла, постоји много комбинација боја које би могле да се испробају, али смо ми овом били задовољни (нисмо желели да буде превише нападно већ смиреније - зато смо свесно изоставили црвену као провлађујућу). Не знам одакле вам да је жута боја нашег клуба? Црвено, плаво и бело - да, али жуто...
У неко скорије време се боје неће мењати, када одрадимо већи део посла који нам још предстоји, размислиће се и о томе.
Мени су црна слова најчитљивија, а то је и најбитније. Нисам ни знала да се на прошлом сајту боја слова мењала - мени је увек било црно. Не морамо ми нешто доказивати тиме што ћемо ставити црвена слова.
..baklje gore, pesma cigana...

Видим да је дошло до неких промена, на боље, свака част, само зашто је наш део табеле зелен какве та боја има везе са нама, нисмо Маритимо, сад као да је сајт у дугиним  бојама  :boks  , ова наша група би требала да је црвена, а ова друга небитна група у некој мање упадљивој боји, или још боље у боји тробојке, пошто је ово српска лига. И зашто офк бгд заузима 2 реда ??
Заборавио сам пре да поменем онај сиви мени у горњим десним угловима унутрашњих страница, какве су шансе за његову промену?
Quote from: "kiki"Не знам одакле вам да је жута боја нашег клуба? Црвено, плаво и бело - да, али жуто...
Ове звездице изнад грба су жуте или златне, степенице на трибинама маракане су офарбане у жуто, жута боја је боја Хероес заставе :) ... иначе нисам за то да се форсира жута, али нека нијанса, може и беж, међутим видим да сте одлучили да тако остане зато поштујем ту одлуку, ипак ви знате најбоље, само тако наставите...  иначе имате овде списак свих боја http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BA_%D0%B1%D0%BE%D1%98%D0%B0

Баш сам питала Драганчета за боју табеле. Каже да је дуго размишљао и да је одлучио да уведе мало симболике: зелена боја "напред", црвена боја "стоп". Такође, желео је да буде уочљиво, да се одмах разазна шта је шта - пошто смо већ киксирали са раздвајањем табела. Ово је, у сваком случају, привремено решење и биће актуелно само током ове сезоне.
Ни мени се не свиђа тај помоћни мени, али мислим да то не може да се мења. Већ сам рекла да ће Драганче, кад нахвата времена (а томе још ни близу није) сам направити мени. Вероватно ће и тај помоћни доћи на ред.
Офк-а заузима два реда јер има дугачко име :D . Видећу са Драганчетом да мало прошири табелу када буде на ред дошло центрирање (дечко који нам је радио CSS тренутно није у земљи).
Не знам, мени жуто није боја клуба и то је то.
Увођење ове слике је управо онај детаљ који је недостајао. То је предложено на самом почетку прављења и мени се одмах много допао. Међутим, неки проблеми са CSS-ом су постојали и нисам пустила Драганчету гушу док није све средио
:D .
..baklje gore, pesma cigana...

Супер је промена. Мој предлог је само да позадина буде "random image" Да буду укључени и други играчи. Приликом сваке посете неки други игрча да буде у позадини.

Ти играчи ће се мењати, али нисмо размишљали да то буде на тај начин (искрено, мало ми је мука да појединце стављам, а ако би било на твој начин сви би морали да буду у оптицају). О том потом :) . Додуше, и немамо много времена :D .
Иначе, Миловановић је први зато што је капитен екипе.
Заборавила сам да одговорим на једно питање: зашто нема фотке тима.
Она није предвиђена за насловну страну, али морало би за њу да се нађе место (није нам пало на памет). Некако ми је најлогичније да то буде тамо где су играчи. Видећемо да нешто искомбинујемо (мада се можда остави и за следећу сезону).
Такође, вероватно ћемо морати да променимо мало и насловну јер сада нема места за још једну табелу (ако Европу одиграмо како треба). За њу је место остављено, али нам је пре пуштања сајта скренута пажња од стране једног члана веб тима да немамо листу стрелаца. Тако је листа заузела то место. Срећом, има довољно времена до почетка следеће сезоне.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"Не знам одакле вам да је жута боја нашег клуба? Црвено, плаво и бело - да, али жуто...





Златно жута се користила не само на старом грбу, него и на старим шаловима...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ок, користила се на грбу, али ја и даље жуту (златно жуту) не сматрам бојом Звезде (искрено, за мене су то само црвена и бела), а верујем да је тако са огромним бројем људи. То не значи да једног дана она неће бити заступљена на сајту у одређеној количини, али мењање боја за сада није у плану јер има много битнијих ствари за сређивање.
..baklje gore, pesma cigana...

Да и ја укажем на понешто ...  namigivanje

Пошто ће се уводна секвенца мењати након, очекујемо, нове дупле круне, предлажем да се негде дода и свевременска титула европског и светског првака 1991. Или да се негде ту уради анимација где би се појављивале секвенце из тог европског похода ...

Друго, у позадину иза текста могле би се убацити и слике Звездиних звезда и Дулета, Декија, Шелета итд.
Кад се отвори нешто у менију, мени се помери на доле, што је одлично, али се онда доле отвара велики сиво-бели празан простор. Неко је већ споменуо те рекламе, које не попуњавају ту празнину доле ...

Што се тиче златножуте боје, ето идеје за резервне дресове идуће сезоне ...  :finger

Похвала за рад, сајт је све бољи из дана у дан. Честитам екипи.



Quote from: "Mikelandjelo"свевременска титула европског и светског првака 1991. Или да се негде ту уради анимација где би се појављивале секвенце из тог европског похода ...
О овоме (Барију и Токију) се наравно размишља. Не бих више о томе :).

Quote from: "Mikelandjelo"Друго, у позадину иза текста могле би се убацити и слике Звездиних звезда и Дулета, Декија, Шелета итд.
Уф, нисам сиугрна да би онда текст био читљив. Можда би деловало пренатрпано. Уосталом, са тим позадинским фоткама смо имали проблема. Зато је и каснио овај "Миловановић". Мислим да се за сада нећемо упуштати у ту авантуру.

Quote from: "Mikelandjelo"Кад се отвори нешто у менију, мени се помери на доле, што је одлично, али се онда доле отвара велики сиво-бели празан простор.
'ебени CSS. Немаш појма колико ме то нервира. Ваљда ће тај проблем решити.

Quote from: "Mikelandjelo"Неко је већ споменуо те рекламе, које не попуњавају ту празнину доле ...
Чини ми да сам већ једном писала о тим рекламама - ту су само привремено, баш да би колико-толико покриле празнину. Ту би требало да дође још један ред сличица које не би биле вести већ нека врста банера. Ја бих волела да то иде мало брже, али, ето...
Хвала на похвалама, биће још изненађења, само мало стрпљења :)
..baklje gore, pesma cigana...

Одличан нови интро! Похвале за експресно постављање!  :ruke



Quote from: "Mikelandjelo"Одличан нови интро! Похвале за експресно постављање!  :ruke

Само што се неможе ући на страницу. Нема нигде "улазних врата"  :) , бар не код мене  .
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Брајко, идеш на српски ... имаш заставицу доле лево ...  :D



Кики промените ону зелену боју табеле молим вас.  :nene  Некако одудара од остатка сајта, било би много боље да је уместо ње плава нијанса као у грбу. И да се Звезда издвоји, односно подебља или засени, тако нешто.
И оне сличице када стављате требало би да буду исте величине, а не једна шира а друга мања и сл.
Такође мислим да би уместо 3 ударне вести требало да буде 5, да би се попунио простор који изгледа сиромашно.
И не мислим да би више црвене боје угушило сајт, рецимо сајт Арсенала је сав црвен па је то супер изведено.
Када ће нови садржаји?

Дајте људи да се не понављам, читајте мало - по стоти пут у вези са тим доњим делом испод вести где су сада рекламе. Планирано је да се ту стави нека врста банера која би најављивала неке садржаје на сајту. Рекламе су ту привремено да би се ублажила белина. Не зависи од нас када ће се ти банери појавити.
Већ сам написала и за црвено-зелену табелу. Драганче је то симболички тако "офарбао" као семафор - зелено за "иди" (у плеј оф), црвено за "стоп" (идеш у плеј аут). Сигурно нећемо сад то мењати, поготово што се систем такмичења мења - поново.
Сличице су у 99% случајева потпуно исте. Једино где се јави проблем је код пар фотографија које немају потребну висину (она панорама Маракане, на пример). Скренућу пажњу људима који постављају вести да то некако реше (да напишу нешто испод или тако нешто).
Нови садржаји су планирани, неки ће бити пуштени раније (бар се надам), а неки ће вероватно чекати почетак следеће сезоне како би се то медијски пропратило (тако су тражили и из ФК-а). Управо сада радим на једном од "садржаја" који би светлост дана требало да угледа пред почетак сезоне :D .
..baklje gore, pesma cigana...

Једна сугестија - на списку играча нема Филипа Ђорђевића,али су ту Тадеу и Миладиновић...то би требало кориговати.И слажем се са Бокиним предлогом да позадина буде random image,а колико ми се чини за сада је ту само Кастиљо.

Ђорђевић и Станчић нису раније постављени јер нам из клуба нису доставили њихове фотографије (недостаје још Богдановић). То је исправљено. Миладиновић и Тадеи су још увек наши играчи. Додуше на њих се не рачуна. Не знам зашто су они остављени, а Кривокапић, на пример, склоњен.
Ово за подлогу и јесте планирано, али је било неких проблема па то није заживело. Вероватно хоће када дође на ред да се ради и сређује.
..baklje gore, pesma cigana...

Видим да је новина на сајту RSS feeds , корисна стварчица .  :ruke

Исто тако , добро је што сте садржај поруке , коју корисник прима , свели на најмању могућу меру . Хоћу рећи , само наслов најновије вести и линк до ње на сају !

То све кажем из искуства  , јер људи су лењи , прочитају само садржај поруке ,  3-4  реченице , тј. сажет садржај вести , а уопште не оду на сајт !!!


Поздрав WEB екипи
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Искрено, ја и не знам како то функционише (ја одем на сајт и видим шта има ново :) ). Али ако кажеш да је добро урађено, сложићу се са тобом :D .
Требало је то да заживи и раније али је Драганче поштено испиздео због свега па је каснило. Иначе, стање у односима клуб-уређивачи сајта (људи из маркетинга, а преко њих и ми) је и даље непромењено - и даље смо невидљиви што је велики проблем и због чега се све јако тешко помера и мења.
..baklje gore, pesma cigana...

Шта је било са најављеним новим садржајима, сезона је почела а ништа ново? И ако може неки инфо који су то садржаји, да сазнамо пре других преко везе! namigivanje  :lol:
Иначе сајт је ок само ми је мало "мртав" било би боље када би било више анимација, (сад ја не знам стручно да објасним али погледајте сајт Манчестера, наравно да ми немамо кинте ни довољно људи(предпоставка) да то буде на том нивоу али са тако неким флеш зајебанцијама.... могло би да изгледа мало "живље").
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]