Искрено, не знам за када Драганче планира то ново да постави. Вероватно жели што више да среди па онда одједном, тако му је лакше.
Што се флеша и сличних "зајебанција" тиче, то је у старту одбачено јер успорава отварање сајта (иако се ствари полако мењају, најспорија (dial-up) веза је и даље главна у Србаља), а и одлучено је да сајт има "озбиљан, коропоративни" изглед.
Што се тиче енглеских сајтова, морам рећи да се мени не свиђају - обично кажем да изазивају епи напад. Наравно, ствар укуса.
..baklje gore, pesma cigana...

И да се исправим...

Мислим да би било добро да у одељку "Следећи меч" стоји и тачно време одигравања утакмице, а не само датум.

Поздрав

И ја бих то волела и тражила сам, али људи који су задужени за одржавање сајта (људи из маркетинга) не желе то јер се тачна сатница сазна тек дан пре меча (дешава се да један податак стигне у четвртак, а други у петак). Заузврат, успела сам да избоксујем да се у вести која је везана за конференцију за штампу дан пре меча, назначи у колико сати почиње утакмица. Углавном то и стављају.
..baklje gore, pesma cigana...

Знам и ја да се обично не зна време одигравања до дан пред утакмицу, али било би лепо да када се већ одржи конференција онда се дода и време у секцији Следећи меч, па ако дође до измена, то може лако да се склони, а и свакако се поставља међу вестима. Овако сазнајемо време одигравања преко форума, обично од неког трећег ко остави пост јер је прочитао у неким новинама...

Знам ја све то, али ми не доносимо одлуке. Ја могу само да предложим и аргументујем и то је то. Не знам шта друго да ти кажем.
..baklje gore, pesma cigana...

Па не морају то бити анимације где се нешто покреће, скакуће, врти се и шта ти ја знам, могу се додати и друге ствари а да се сајт оживи. Има много тога, рецимо могло би се са сваким играчем урадити валпапер и скринсејвер, значи ако хоћу валпапер од Гаја ваљда бих га требао наћи на Звездином сајту.
Затим слике стадиона, то би морало бити много боље урађено, са детаљним водичем кроз стадион.
То би се исто могло урадити за музеј, виртуелни водич. Могло би се набацити тонова и сличица за мобилне.
Затим рецимо неке анкете типа да људи бирају њихов стартни тим пред сваку утакмицу.
Затим могла би се ставити мапа Београда са Мараканом у фокусу. Онда, могли би се чешће радити интервјуи са играчима или особљем, могло би се више пазње посветити омладинској школи о којој нема ни речи, набацити неког аудио и видео материјала, урадити нешто по питању шопа и тако даље и тако ближе. Када би се за све то ставио по банер сајт би изгледао живо и садржајно.
Овако тренутно је баш сувопарно, ништа се не дешава осим две вести у 7 дана, од којих је једна Косанова изјава пред утакмицу, а друга неко дешавање типа Сајам фудбала, обилазак неке школе итд.
Мислим не треба ми сајт за то, то могу да прочитам и у новинама. На сајту хоћу да нађем и зезалица и осталих ствари и боли ме к да ли је већини Срба диал уп примарна конекција, не морамо вечно да каснимо за светом.

Људи шта вама није јасно?Кики је поновила 10380274 пута да не могу ништа да ставе на сајт док им ови идиоти из клуба не одобре.А они неће одобрити ништа.Тако да би могли мало да оладите са тим предлозима!
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Неке од ствари које си споменуо су већ припремљене, неке су у припреми, а за неке је потребна сарадња са клубом (интервјуи, омладинска школа итд) па је питање да ли ће тога ускоро бити.
Конкретно, Васили ради на мултимедији и доста је тога завршио, али је пицајзла :D па жели све да доврши како би чопоративно послато Драганчету.
Фотке стадиона су потребне (и још нешто поред тога), чак смо и планирали да један дан одемо и одрадимо, али је потребно да се сви уклопимо са временом (највише човек који има прави фото апарат), да време буде лепо и да буде викенд. Ово је већ можда и наша грешка, требало би да се мало више активирамо. Надам се да нећемо имати проблема око уласка на терен.
Што се продавнице тиче, то не зависи од нас. Све је сад у надлежности клуба, ми смо понудили сарадњу (што је и нормално), али је на томе остало (додуше, они нису нешто конкретно урадили ни по питању самих продавница).
Што се вести тиче, некада дође до потпуног застоја јер се у клубу ништа не дешава (из клуба ништа не јављају, јер се стављају вести који они јаве да се ставе), а онда у једном дану их има 4-5. Јебига, нисмо ми Манчестер па да се сваки дан нешто дешава.
Ја бих волела када би се бар тренинзима посвећивала већа пажња, али то већ не зависи од мене.
Што се тиче омладинске школе, потпуно се слажем са тобом. Предложила сам да имају чак и посебан део у менију, али људи који раде на сајту за то немају времена.
Верујте ми, све што ви овде предлажете, чак и више, ми смо предложили још давно. Неке ствари не могу да се одраде из објективних разлога, неке из субјективних, а неки разлози и нису за јавност.
Да ја имам решен проблем финансија (типа, издајем 5 станова
:D ), кунем вам се да бих радила само за сајт и то за џ. Онда бих видела ове из клуба да ли би могли да нас избегавају и игноришу  :finger .
Укратко, има припремљених новости (или које ће ускоро бити готове), али не знам када ће угледати светлост дана.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "unbeat"
Мислим да би било добро да у одељку "Следећи меч" стоји и тачно време одигравања утакмице, а не само датум.

Поздрав
А у одељку "последњи меч" не би било лоше да буде мало већег извештаја са меча. Ако ништа друго састави екипа. значи нисам могао нигде да нађем, сем на Политикином сајту саставе екипа од јуче.
Поздрав

Када се игра на Маракани увек се ради текстуални пренос и ту се могу наћи сви подаци. Када се игра на страни, опет се најчешће међу вестима могу наћи најзначајнији подаци (састави, кратак извештај).
Утакмица у Чачку није пропраћена на уобичајен начин, али не знам зашто. Ја бих радила текстуални пренос да сам знала да га неће бити.
Код резултата (подмени "резлтати и распоред) је предвиђено да стоје и извештаји (и сама сам писала неке прошле сезоне) и у будућности још неке ствари, али сада постоје неки технички проблеми око тога (извештаја) и не знам да ли их је Драганче решио. То је разлог зашто их нема.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote"PAKOM" ZA LEPŠI ZVEZDIN SAJT

KOMPANIJA "Pakom" od juče je zvanično partner Crvene zvezde. Ugovor o saradnji potpisali su predsednik "Pakom grupe" Srđan Pavlović i direktor marketinga srpskog šampiona Stefan Ivanović.
"Pakom" će, između ostalog, najkasnije do 1. novembra, da pripremi potpuno novi sajt fudbalskog kluba, po ugledu na najveće svetske klubove. Prema najavama, svi zainteresovani će u svakom trenutku putem Interneta imati sve moguće informacije o klubu, igračima, istorijatu, navijačima...

Цитат је из ''Новости''...Кики?

Ми (укључујући и људе из маректинга) смо вест сазнали исто кад и сви остали - на конференцији за штампу па стога и не знамо ништа више. Крајње је непрофесионално са њихове стране што о томе нису унапред обавестили људе који тренутно брину о званичном сајту. Међутим, не могу рећи да је  ствар неочекивана када се узме у обзир однос (ако се игнорисање и подметање клипова може назвати односом) који су имали према сајту.
Тренутно ништа више не могу да вам кажем.
..baklje gore, pesma cigana...

Кажи овако лепо: пичке.
Срам их било, за цео однос који су показали према вама, људима који сте истински желели да допринесете, и учините нешто за све нас којима је Звезда у срцу. Није то непрофесионално, ТО ЈЕ НЕЉУДСКИ.
Пичке.
..кажу да причам много...

Из ЗВЕЗДЕ из ЗВЕЗДЕ марш из ЗВЕЗДЕ!!! Сељачино једна са Паси пољане јесу те тако учили у Паризу и Јапану да се води посао... Да одуваш људе који све раде волонтерски и доведеш лопове који ће да те одеру и направе сајт који су могли и ови људи да сте им само мало помогли и то без пара... Уколико резултатски и у игри не дође до неких позитивних померања у наредне две утакмице, мислим да Север нема шта да чека... Говњива мотка и марш бре у пи... материну!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Red Star Forever"Из ЗВЕЗДЕ из ЗВЕЗДЕ марш из ЗВЕЗДЕ!!! Сељачино једна са Паси пољане јесу те тако учили у Паризу и Јапану да се води посао... Да одуваш људе који све раде волонтерски и доведеш лопове који ће да те одеру и направе сајт који су могли и ови људи да сте им само мало помогли и то без пара... Уколико резултатски и у игри не дође до неких позитивних померања у наредне две утакмице, мислим да Север нема шта да чека... Говњива мотка и марш бре у пи... материну!!!

Али онда не би могли да оперу паре... Овако су ангажовали фирму те ће их израда сајта изаћи пар хиљада евра разне цуце из Звезде ће добити испод стола паре од Пакома због тога што су им набацили посао и то је то.

Не знам зашто само тај посао није прошао сличну процедуру као за постављање вештачке траве:

QuoteО Г Л А С

за прикупљање понуда за израду пројекта и инсталирање вештачке траве за два помоћна терена на спортском комплексу "Маракана" Ул. Љутице Богдана 1а, Београд.

Димензије терена су:
- 105 метара са 68 метара /7.739 м²/
- 80 метара са 40 метара /3.200 м²/

Понуђачи су дужни да уз понуду доставе:

- Сертификат ФИФА 1 СТАР који важи 3 године
- Монофиламентну вештачку траву са 50-60 милиметара висине
- Влакна микрона дебљине 150-220
- Пуњење кварц и гумени гранулат
- Целокупни пројекат за постављење подлоге на којој ће се инсталирати вештачка трава
- Да обезбеди стручни надзор изведених радова подлоге на којој ће бити постављена вештачка трава
- Цену по м² вештачке траве на паритету "Ф-цо ИНСТАЛИРАНО"
- Гаранција квалитета целокупног пројекта и његове изградње
- Да обезбеди материјале и машине за одржавање терена

Оглас је отворен 8 дана од дана објављивања.

Понуде доставити у затвореној коверти на адресу:
ФК Црвена звезда
Љутице Богдана 1а
11000 Београд

За све додатне информације:
Телефон: 3672 – 134
Фаx: 3672 – 070
e-mail: office@fk-crvenazvezda.com

Ја бих сачекао да видим тај невероватни сајт који ће паком да уради, па онда да осујемо дрвље и камење.

ОК Боко, али видиш да када су постављали услове за конкурс за ту вутру да је то састављо неко ко се разуме у посао и ко зна који  стандарди морају да се испоштују... Зашто нису расписали конкурс и за сајт, има много фирми и појединаца који се тиме баве... Па најповољнија понуда, па услови, па захтеви са наше стране, па... Мислим сви ми радимо негде и знамо како се врши набавка и продаја, било да су у питању услуге или роба... Знам сигурно да би многи од нас, а ту мислим и на себе, много боље водили једно велико предузеће које Црвена Звезда уистину јесте...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

По ономе што сам сазнала, Паком је предузеће које је задужено за ИТ Делте. Мислим да је тиме све речено о непостојању конкурса за израду сајта.
Да се одмах разумемо, немамо ми ништа против да они праве нови сајт, то је њихово право и нека тај сајт буде најбољи на свету. Оно што нама смета је начин на који је то изведено - испод жита, у мраку, кријући се. Гледали су људима у очи и лагали.
Но добро, видећемо када се добије и званична потврда (понављам, ми знамо само оно што и ви - оно што је речено на конференцији) од њих шта и како даље.
Још нешто, оно што је побројано да ће бити на новом сајту - е, то је од речи до речи преписано из предлога за унапређење сајта који смо им ми послали пре пар месеци :D .
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"По ономе што сам сазнала, Паком је предузеће које је задужено за ИТ Делте. Мислим да је тиме све речено о непостојању конкурса за израду сајта.
Оно што нама смета је начин на који је то изведено - испод жита, у мраку, кријући се. Гледали су људима у очи и лагали.
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Е сад им срушите сајт мамицу им  :jebanje лоповску! Пикси је лицемерно ђубре па ме ово ни мало не чуди. Ајмо хакери!

Смрадови, ал неће они још дуго...