Нема потребе сад за неким герилским акцијама, заиста не желимо да се спуштамо на тај ниво. Убрзо ћемо одличити шта и како даље. Једно је сигурно, ми ћемо бити уз Звезду (на овај или онај начин) још дуго након што ови из ње оду, а  и они који након њих буду дошли. Уосталом, као и сви ви :D .
Живот је препун успона и падова и са тим се свако од нас мора изборити. Ипак смо ми тврде балканске главе :finger .
..baklje gore, pesma cigana...

Колико ја знам, Паком до сада није радио ништа значајно за Делту у области ИТ-ја. Можда нешто везано за софтвер. Кључна ствар је то што је Паком нишка фирма и што се посао набацује по земљачком принципу. Не спорим да је Паком једна од водећих ИТ компанија у Србији, нити то да су Павловићи врло вредни, способни и амбициозни, али нису једини, нарочито имајући у виду досадашњи рад наших људи који су сајт правили пуним срцем упркос свим опструкцијама о којима смо овде имали прилике да читамо. Овакви потези су логична последица једног дрипачког и искомплексираног понашања о коме ја овде, као баба о уштипцима, пишем од кад се оно смеће устоличило. У сваком случају, надам се да ће Кики, Васил, Драганче и сви они који су до сада радили на томе да наш клуб има сајт какав и доликује најславнијем клубу са Балкана, успети да се изборе са  балегарима из ФК и да ће истерати своје до краја, на радост и понос свих нас.

Ја стварно не знам у чему је проблем и зашто се подигла оволика тензија. По мени ово се требало урадити давно, на почетку, јер Црвена звезда је клуб који мора да има све на високом и професионалном нивоу, па тако и сајт. Када већ то није учињено, лепо је што постоје људи који су спремни да из љубави према Звезди направе сајт и који су то урадили, али будимо реални, ја сам и очекивао да је то привремено решење док неко из управе не укапира да такав посао не иде волонтерски и да за то треба платити. Уосталом и сами смо видели да људи који су радили сајт (мислим на Драганчета), осим што нису добијали потпуну подршку клуба, ни сами нису имали времена да се у потпуности посвете сајту, чини ми се да сте спомињали заузетост дететом или тако нешто.
Овако је ту професионална фирма, водећа у својој области, која ће то да одради и то је то. Ја у овоме видим само позитивну ствар.

У сваком случају ови из ФК су веома некоректни. Па ови људи што су радили сајт им требају бар због неког континуитета, ако због ничег другог. Само ме страх да опет не изроне неки нови подаци о броју титула, па можда и нови датум оснивања. А позадина уместо традиционалних клупских боја можда буде и - наранџаста.
Срце на терен ...

Мислим да је много већи проблем у томе што нико није обавештен а не у томе што ће неко други да обавља посао

Quote from: "Sima"Колико ја знам, Паком до сада није радио ништа значајно за Делту у области ИТ-ја.

Ја знам да јесте, из прве руке

Quote from: "dadax"А позадина уместо традиционалних клупских боја можда буде и - наранџаста.

Немој да се изненадиш ако буде црна

Да ставимо тачку на читаву причу.
ФК има право да прави презентацију по својој жељи и тачка. Читав проблем у причи је начин на који је све одрађено. Да није било нас, у последње две године сајт малтене не би ни постојао, уколико не рачунамо "оно" што је била буквално копија тадашњег сајта Манчестер Јунајтеда. Лик који је то одржавао је букално приватизовао сајт. Наша екипа је успела то да му избоксује из руку.
Ако ништа друго, људи из клуба су могли да кажу једно "хвала" за све што је урађено. Уместо тога, бавили су се забадањем ножа у леђа без икакве потребе. Ипак, то говори о њима, не о нама.
Ја новом сајту могу само да пожелим да буде најбољи на свету. Немам ништа против људи који ће га радити. Они ће бар имати прилику да направе нешто, бар неће месец дана морати на фотографије играча, на пример.
..baklje gore, pesma cigana...

Пијанац, откључао сам тему.

Quote from: "Pijanac"http://www.crvenazvezdafk.com/
Волео бих да се бар на кратко отвори тема о званичном сајту ФК-а, па да нам Кики или Васил, као људи са овог форума који се баве сајтом, кажу нешто више о појави овог новог сајта.

Кхм, ајде да ја лагано отворим причу о том сајту.
Пре свега, треба да знате да то нема везе са екипом која уређује www.fc-redstar.net . Сајт је производ Пакома. Мислим да је већина вас својевремено видела ту вест. У самом тексту вести видећете списак ствари које ће бити понуђене на њему. Ништа чудно, јел да? Постоји само један мали, готово занемарљиви проблемчић. Тај текст је до последњег зареза и тачке, копи-пејст меморандума који смо својевремено послали управи на њихово питање шта ћемо/планирамо да урадимо на сајту у наредном периоду. И нисам нимало случајно рекао производ. Ако није тешко, посетите ту нову адресу и обратите пажњу на неке ситнице. Рецимо, боје које су коришћене... Имам утисак да се ради о сајту фк сарајево.. Обратите пажњу на датуме одигравања утакмица. Примећујете ли нешто чудно? Онај мали филиповић, који је из фк маркетинга, изгледа нема појма ко у ствари уређује који сајт, па цима погрешне људе да среде проблеме који су направили они други... Интересантно расуло које мени само показује колико је (за сада, да не изгледам злурадо) неозбиљна прича око фк маркетинга.
Стари/нови грб. Мени је та прича око грба невероватна. Постоји статут
у коме је све лепо објашњено, до танчина. Ја, колико знам, статут још увек није мењан. Није ми јасна једна ствар. Како може да се појави неки фићфирић и да мења наш грб кад му се дигне курац? Где су органи клуба да му кажу да то једноставно не може тако? Или нека промене статут, али како се мења, а не овако. Све више и више ми личе на кк маркетинг.

http://www.crvenazvezdafk.com/

Изгледа да је Бошковић истрајао у намери да сајт буде на латинци  :batine .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Мора се нешто предузети, бар нека парола на утакмици против Напретка! Ово је невероватно, уместо да се уче на старим грешкама,они мисле да поседују клуб, и праве нове будалаштине (ово је због културе).
Ако ништа друго треба наћи неког Делију-хакера да им обори овај секташки сајт!
И да озбиљан сам 100%

Ови стварно нису нормални...

Надао сам се да ће сајт бити корак напред, а на први поглед изгледа као три корака уназад.

Немам ништа против да се појављује стари грб, као неки флаш мотив, али да на сајту не постоји актуелни грб је недопустиво.  :bes

Аматери!

За сад ћу да се уздржим од коментара! Мада ми латиница боде очи невиђеном снагом!!!
Има времена ваљда ће да поправе ствари!!! :rofl
..Звезда ми је све...

Quote from: "Милош"Мора се нешто предузети, бар нека парола на утакмици против Напретка!...

У потпуности подржавам твој предлог.  :ruke Треба нешто шта ће да укаже на www.fc-redstar.net. Пред утакмицу са Бајерном семафор је врвио од реклама ''ПАКОМ'' и www.crvenazvezdafk...
Срце на терен ...

Стварно не знам коме на памет пада да мења грб. Ако је ово решење само за сајт, у неком ретро фазону као што има рецимо и Ренџерс на дресу онда ок, али ако ће ово да буде званичан грб онда нешто мора да се предузме, јер не може грб да се мења како се коме дигне. Поготово што је овај садашњи грб много леп и симболичан.

Ама људи не ради се само о самвољи око мењања грба и хаоса око новог сајта. Нас навијаче неки фантоми позивају да се преко тог новог сајта УЧЛАНИМО у ФК клуб.
Ко су ти људи?!?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

То су људи из клуба (претпостављам конкретно из новоформираног маркетинга), није ту ништа спорно. Једино што ништа нису објаснили око тог учлањења (шта, како, колико). Ово је будући нови званичан сајт ФК-а.
И нема никакве потребе да се Делије мешају у ово (dadax-ov предлог). Клуб има право да прави сајт какав жели. То што ће се то нама свидети или не је нешто потпуно друго.
..baklje gore, pesma cigana...

Ајде сачекаћемо тај 12.11. па да видимо на шта ће то личити. Колико видим има и на кинеском ...  :D



Quote from: "kiki"...

Та толеранција нас и јесте довела ту где јесмо.

Ми смо са наше стране учинили све (и више од тога, по мом мишљењу) што је у нашој моћи да се са људима из клуба договоримо. Проблем је што је за договор потребно да две стране сарађују. Зашто они то нису желели од, буквално, самог почетка је нешто друго. Ја заиста не знам шта је још требало да урадимо па да ствари испадну другачије. У ствари, можда и знам, али то у оваквој ситуацији није било могуће, а и није за јавност.
..baklje gore, pesma cigana...