Имам пар питања. Да ли ће овај ретро грб бити званични грб или само фазон и да ли ће овај постојећи сајт наставити са радом или ће нови сајт бити пребачен на његову адресу?

Процуреле су неке информације из клуба (пре два месеца, можда) да ће грб бити управо овакав - ретро са златним оквиром. Међутим, то никада није озваничено. Мислим да је то поприлично повезано са сарадњом коју је маркетинг ФК-а успоставио са панданом му у КК-у (КК већ подуже фура овакав грб).
Што се тиче сајтова и односа између њих још ништа није дефинитивно решено. Треба видети и какав ће став људи из клуба заузети по том питању пошто смо ми у потпуној магли.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"То су људи из клуба (претпостављам конкретно из новоформираног маркетинга), није ту ништа спорно. Једино што ништа нису објаснили око тог учлањења (шта, како, колико).

Спорно је што раде све на своју руку. И нека се потпишу једном (именом и презименом!), ред би био, да знамо ко шта ради.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Пустили су нешто на црвеназвездафк.цом

и није нешто

једино је позитивно то што су латиницу данас променили у ћирилицу.

'ладно су ставили онај сакати грб  :(
не могу да верујем :o  ј*ебо их паком

А људи јел може неко да појасни, да ли то враћају стари грб и званично, као што су кошаркаши учинили, или је ово само због веб презентације?
..Звезда ми је све...

Нема Паком везе са тим грбом, људи ставили оно што им је дато.
А прича око грба је помало магловита. Прича се да желе овакав грб, али то не иде тек тако. Чини ми се да би Скупштина о томе требало да одлучује. Да не спомињем да би ФК требало да се придржава Статута СД-а где пише какав је грб (КК га је наравно изигнорисао).
..baklje gore, pesma cigana...

У том статуту исто пише да грб не може да се мења без сагласности скупштине. Значи не може да се појави Пера Перић и каже од данас користимо овај грб, а не онај.

ја сам послао мајл са питањем у вези грба.

када и ако одговоре онда ћу вам јавити.

Којем курцу мјењање грба?  :zbunjen



QuoteФК Звезда на новој интернет адреси


Фудбалски клуб Црвена звезда промовисао је своју нову интернет презентацију, а новинарима, члановима управе и играчима представљен је сајт који ће по много чему бити изузетан и који ће медијима и навијачима пружити најсвеобухватнији преглед информација везаних за трофејни клуб.

На адреси www.crvenazvezdafk.cоm моћи ће да се пронађу све информације везане за такмичења у којима клуб учествује, подаци о тиму и сваком играчу, интервјуи, преглед домаћег првенства и коментари најзанимљивијих утакмица, као и занимљивости из богате историје Црвене звезде.

"Основна намена овог сајта је да буде врло информативан, актуелан и мислим да су посетиоци већ у експерименталној фази могли да се увере колико је актуелан и колико је садржаја убацивано на дневној бази. Ових дана имаћемо и први блог, а писаће га шеф стручног штаба Александар Јанковић. Он ће имати један текст недељно, а у плану је да сваког дана неко од наших првотимаца такође напише нешто за блог", рекао је директор клупског маркетинга Стефан Ивановић.

Сајт се ажурира 24 сата дневно, а у складу са интерактивношћу, као императивом модерног интернета, посетиоци ће својим коментарима моћи активно да учествују у креирању сајта.

Посебна атракција на wеб страници биће "плаy-бy -плаy" преноси појединих Звездиних мечева, који ће у многим случајевима бити једина прилика да се у сваком тренутку буде у току са догађајима на терену.

"У најскоријој будућности кренуће радио преноси, а имаћемо и секцију за клуб навијача. Све иновације ћемо радити у правом тренутку, а не пре времена. Циљ нам је да имамо што занимљивији, што посећенији сајт и мислим да смо на добром путу да то остваримо", додао је Ивановић.

Приликом презентације речено је да је ово завршетак прве фазе пројекта, који за најтрофејнији српски фудбалски клуб ради Паком, једна од најугледнијих домаћих ИТ компанија.

Како најављују у Пакому, Црвена звезда ће до лета 2008. године бити први домаћи фудбалски клуб са порталом на којем ће посетиоци, уз двадесетчетворочасовни приступ свим видовима информација, моћи да остварују све видове двосмерне комуникације са клубом - од учествовања у наградним играма, до куповине улазница и свих производа из понуде црвено-белих.

(Тањуг/МОНДО)

Мени није јасна једна ствар.Ако је овај нови сајт званични сајт,ко је онда качио новости на онај стари сајт,онај коме су Кики,Васил и остали допринели?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Пошто нема едит,морам да допуним прошло питање.
Јер су новости на стари сајт окачили Кики и остали који су радили на том пројектом?Уопште ми сад није јасна ствар око сајта...Јер на старом сајту имају баш новости од ове вечери...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Добро је да овај нови сајт ради... :zbunjen  :nene  :batine

Мислио сам да је то нешто само тренутно, али већ цео дан не ради. Како су објавили вест о новом сајту тако је пао сервер...

Брука. А они најављују да ће до лета имати најмодернији и најфункционалнији сајт у овом делу Европе...

Quote from: "Бока"Мислио сам да је то нешто само тренутно, али већ цео дан не ради. Како су објавили вест о новом сајту тако је пао сервер...Брука. А они најављују да ће до лета имати најмодернији и најфункционалнији сајт у овом делу Европе...

Полако стрпи се  ;pljuga
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

То су дечије болести, превазићи ће.
На старом званичном сајту вести су постављали људи који су сајт и одржавали све ово време (и које је ФК овластио да одржавају сајт), дакле запослени у маркетингу Црвена звезда. Постављање вести и даље раде они.
Ако неки не знају - тај маркетинг је све до оснивања новог (током ове године) био званичан маркетинг ФК-а. Сарадња у Џајино време је била добра и нормална, али је буквално престала са доласком Пиксија. Зашто, како - појма немам. Тако је и сам сајт потпао под удар и да се не понављам, често смо писали на какве проблеме наилазимо.
Нас троје смо само припомагали, све одлуке су доносили људи из маркетинга.
Надам се да је сада јасније.
..baklje gore, pesma cigana...

Чисто да не буде забуне.
На новом сајту вести се постављају из самог ФК-а. Е сад, не знам како то заиста функционише. Колико сам скапирала, Владимир Новаковић (чини ми се да се тако зове) је представљен као директор сајта, а рекла бих да је он новинар Б92 и да ради на сајту Б92 (бар се особа тог имена потписује испод неких чланака). Могуће је да исто седи на две столице као и Милан Бошковић.
Једноставно, све се може када се хоће. Мало је теже када се све завршава са: нема, немој, не може или када се само ћути.
..baklje gore, pesma cigana...

Полако али сигурно пресељавамо Б92 у органе ФК-а...

На дну сајта где су играчи који су наступали у последњој утакмици,уместо на последњој или прошлој они су написали на ''задњој''...ваљда ће неко сконтати да треба да промени то!

Кики, си сигурна да је лик деведесетдвојкаш?!? Јеботе, поред толике Србије морају да поставе некога одатле  :bes . Мени нема разлике, као да су ставили верана матића.

Иначе, нови сајт за сада не бих да коментаришем јер сумњам да могу објективно да га сагледам.. за сада... Начин на који су поступали са првим сајтом (не видим зашто би га било ко звао старим, немамо намеру да га гасимо) изазива ми јак, јак бес!

Пази, не могу да тврдим. Али:
1. Човеку је име и презиме исто као и особи која је писала на Б92. Да ли је он и даље тамо запослен и седи на две столице, не знам. Могуће је да ради само за Звезду пошто му је, изгледа, последње писање на сајту из августа.
2. Милан Бошковић, портпарол клуба и неко ко се од самог почетка острвио на .нет сајт, је са Б92.
'бем ли га - мени то  довољно да посумњам.
Кад кажем стари, то се односи на званичност - ми смо стари званичан :D .
..baklje gore, pesma cigana...