Kratko i jasno: sutra SVI na Banjicu!!!

p.s. Oprezno! forsi ne idu na tekme, ali spremaju akciju, budite ubedjeni u to... i bas zbog toga da nas bude puuuunooooo....
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

... bash kao u dobra dobra dobra stara vremena...  :)

cena karte(300 dinara) i vreme ne bi smelo da sprece nasu dobru posetu i izdanje na banjici..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Bomba ljudi booooooomba  :rofl

Lepo bi sve bilo da kisha nije neprestano padala kako smo ishli od Marakane do stadiona. A onda su panduri smarali sat vremena i nisu pushtali da se kupi karta zbog guzve!! na blagajnama, pa smo morali da ih prevarimo  ;pljuga
U prvom poluvremenu loshe navijanje i uglavnom blejanje. U drugom poluvremenu je bilo i bolje navijanje i zezanje zachinjeno sa "evrigom" na kraju i golom Dramanija ili Dramana (jebem li ga).

Sad mi rekoshe kuci da su na TV-u javili kako je policija ispraznila stadion zbog bombe  :D

Стандардно окупљање  је почело у 14 часова код "Ревије". Све више Цигана се окупљало, циркало и блејало све до 15.40 када креће огромна поворка Делија ка Бањици. Време је било јадно, киша је цело време падала и сви смо били мокри. Пратило нас је нешто мало пандура све до стадиона.

Кад смо пролазили поред зграде Пинка загрмело се "БОМБЕ НА ПИНК, БОМБЕ НА ПИНК" а сво њихово обезбеђење што је било напољу се сакрило назад у зграду.

Кад смо стигли пред стадион тек смо сазнали да је цена карте 300 динара, па су псовке биле неизоставне. Чист безобразлук од  стране управе Рада.

Пошто је била огромна гужва пред благајном чекало се неких 30-40 минута на улазак. Многи су каснили па смо ушли тек у 15-том минуту и колико нас је било нисмо могли сви да станемо на ону трибину па смо се "проширили" и на други део што је ограђен.

С обзиром на јадно време у почетку смо певали "По зими, киши, сунцу снегу ил Кошави, ја бодрићу те увек Звездо ма где била ти..."

Навијање је било одлично током целог првог полувремена.
На почетку другог полувремена упаљено је 5 бакљи и 2 дима, али и то је добро с обзиром колико је претрес био врућ.

Међутим у другом полувремену лева страна трибине није знала лепо да отпева "...нека грми нек се тресе стадион, за славу наше Црвене звезде која је светски шампион... " те навијачи са десне стране су почели да се нервирају и била је потребна асистенција од Вође па је после пар пута зазвучало боље.

При крају утакмице био је жесток евриго на трибини где су се појединци поштено изморили :) Све у свему било је добро данас, а већ у среду нас чека гостовање у Бијелом пољу.

Čudi me da do sad niko nije odreagovao na još jednu laž novinara i policije.

Svi su u medijima javili da su tribine ispažnjene zbog anonimne dojave o bombi. Mi znamo da smo ostali na tribini i da nismo imali pojma šta se dešava.

A šta bi bilo da dojava nije bila lažna?!

Meni je malo muka, ne znam kako je vama...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Quote from: "Godra"

A šta bi bilo da dojava nije bila lažna?!


Ti ne bi napisao taj post  :D

Kada se bomba stvarno postavlja dojave nema. Ovo je verovatno delo UF-a, a ja i drugari smo to radili jos u osnovnoj skoli kada smo trebali da imamo neki pismeni...

BOMBA JE U LOZI...
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...

Quote from: "KizaLion"
Међутим у другом полувремену лева страна трибине није знала лепо да отпева "...нека грми нек се тресе стадион, за славу наше Црвене звезде која је светски шампион... " те навијачи са десне стране су почели да се нервирају и била је потребна асистенција од Вође па је после пар пута зазвучало боље.

Lepo su pevale obe strane.
Samo sto je leva pevala kao da je na horsu a desna kao da je na koksu. :D
Ali priznaj da je dovikivanje bilo ekstra!
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Jel ima eventualno neka slika sa stadiona?
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Quote from: "Djape_BBrdo"Jel ima eventualno neka slika sa stadiona?

Imas na Delije.net,tekuca sezona.