E privremeno zatvaram topik dok vam se glave malo ne ohlade.

Vlado puno srece!

Izvor B92.

Luković prelazi u Udineze

Osvajač duple krune ostaje bez beka Aleksandra Lukovića koji je na korak od potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa Udinezeom.

Tim sa severa Italije zainteresovan je za povremenog reprezentativca više od 6 meseci. U tom periodu predstavnici tog kluba često su gledali Lukovića i konačno odlučili da ga dovedu.

Luković je u ponedeljak postigao dogovor sa klubom o petogodišnjem ugovoru a ceo transfer iznosi preko 6 miliona evra, od toga polovina bi trebalo da pripadne Crvenoj zvezdi.

Tim novcem situacija na ,,Marakani" bi došla na normalu posle velikog deficita i besparice. Prodajom Stojkovića,Lukovića i konačnim dogovorom Herte i Pantelića crveno-beli su inkasirali preko 6 miliona evra za nekoliko dana...


Pa kako opet pola ide Zvezdi! Pa on je naš omladinac. Kome ide druga polovina???????????????????????????????????????????

:bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes

Lukovicu? :)
Ovo je ukupan transfer, znaci koliko ce to kostati Udineze. Sigurno Lukovic nece igrati samo za premije. Naravno, i menadzer ce dobiti nesto, ali mislim da to ide od Lukovicevog dela.
..baklje gore, pesma cigana...

Pare od celog transfera dele, Lukovic, Zvezda, FSSCG (ili FSS) i Lukovicev menazder.
Zvezdi pola para, FSSCG 10-20% a ostatak dele Lukovic i menazder.

Mislim da je ovo dobra cena za njega, nismo mogli vese da dobijemo sigurno. Andjelkovic je istog kvaliteta kao i on. On nije ne nadoknadiv gubitak kao Stojkovic i Zigic.

Lukovic je jedini od onih ciji se odlazak najavljuje na cijem mestu imamo pravu zamenu (Andjelkovic). Bilo kako bilo..ovo nimalo ne zvuci dobro. Kako stvari stoje prichu moze da izvadi jos samo Zigin ostanak, sto je u domenu SF...Tim je dakle u fazi rasformiravanja, uprava se raspala, trener otishao..
..кажу да причам много...

Već se licitira o novom treneru CZ

Crvena zvezda je od ponedeljka bez trenera, pošto je Valter Zenga po svemu sudeći potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Al Rajan iz Katara.

Nagadjanja o njegovom nasledniku već su počela...

Potresi u UO i odlazak Stojkovića, najverovatnije i Lukovića neće baciti u drugi plan angažovanje novog trenera.

Ovoga puta prema nekim najavama na ,,Marakani" planiraju stranca kome klub neće biti odskočna daska za dalje, već izazov u karijeri...

Beogradski mediji prenose da lista već ima tri imena i to nimalo ,,naivna":

Alberto Zakeroni je prošle sezone bio bez posla, ali je lista uspeha i klubova koje je vodio impresivna. Do odmora nekadašnji trener Milana i Lacija, vodio je Udineze.


Drugi kandidat je temperamentni Luis Fernandez, nekadašnji trener PSŽ-a, i Atletika iz Bilbaoa i Espanjola.

Treći kandidat je prema pisanju ,,Sporta" trenutno angažovan na mestu selektora SCG!

Ilija Petković je navodno o mogućem dolasku na ,,Marakanu" još mnogo ranije pričao sa Stojkovićem (saradjivali i u savezu) a načelni dogovor o dolasku u Crvenu zvezdu ,,jednog dana" mogao bi da bude aktiviran u julu?

Kako saznaje B92, Petković je razgovore (i ponudu) o dolasku i preuzimanju prvog tima Crvene zvezde imao još prošlog leta!

Ludilo se nastavlja!

Avramov menja Stojkovića?

Moguća zamena za Vladimira Stojkovića je nekadašnji golman Vojvodine Vlada Avramov koji svoju karijeru dugo gradi u Italiji. prenosi ,,Sportski žurnal"

Avramov je dugo branio za Vićencu, prošle sezone je bio u Peskari, a pojedini mediji objavili su pre 15-ak dana da je na korak od Fiorentine.

Kao drugo rešenje spominje se nekadašnji kapiten crveno-belih Vladimir Dišljenković koji je upravo iz Zvezde otišao u Metalurg iz Donjecka...

Idemo mis beli sreci deli,da sam ucio nebih ovde cucio....

Posle golmana Vladimira Stojkovića, koji je u subotu potpisao za francuski Nant, levi bek Aleksandar Luković ugovorio je sve oko transfera u redove italijanskog prvoligaša Udinezea! Petogodišnji ugovor sa timom koji je jesenas učestvovao u Ligi šampiona, a u nedelju okončao sezonu na 13. mestu Serije A, Luković će potpisati čim se zvanično otvori letnja fudbalska pijaca.

6 miliona je ukupna vriejdnost, 3 njemu za 5 godina i 3 Zvezdi....

Pa jbt , hajde neka lepo kaze koliko jos dugujemo, neka rasproda sada sve ako treba da vratimo te dugove pa da sledecih 5 godina nikoga ne prodamo! Pa jel prodao Pantelica? Jel prodao Djokaja? Prodao je i Stojkovica... sada ce i Lukovica..pa Zigica.. pa Dudica...
Preko glave mi je igranja gluvih telefona i prodaje igraca na izgovor o teskoj finansiskoj situaciji! Pa na sta to Zvezda trosi tolike milione voleo bih da znam, ionako su plate igraca bedne i beze na zapad cim zine neka ponuda! Sanjam dan kada cu znati koliki su prihodi a koliki rashodi, koliko daju sponzori, koliko su plate, koliko se dobije od karata... pa da lepo kazem ako treba 'ok, morali smo da ga prodamo!'
Kakva drzava takav i sport..

Quote from: "slawisha"Pa jbt , hajde neka lepo kaze koliko jos dugujemo, neka rasproda sada sve ako treba da vratimo te dugove pa da sledecih 5 godina nikoga ne prodamo! Pa jel prodao Pantelica? Jel prodao Djokaja? Prodao je i Stojkovica... sada ce i Lukovica..pa Zigica.. pa Dudica...
Preko glave mi je igranja gluvih telefona i prodaje igraca na izgovor o teskoj finansiskoj situaciji! Pa na sta to Zvezda trosi tolike milione voleo bih da znam, ionako su plate igraca bedne i beze na zapad cim zine neka ponuda! Sanjam dan kada cu znati koliki su prihodi a koliki rashodi, koliko daju sponzori, koliko su plate, koliko se dobije od karata... pa da lepo kazem ako treba 'ok, morali smo da ga prodamo!'
Kakva drzava takav i sport..

E moj prijatelju nikad mi to necemo saznati jer FK Crvena Zvezda je UDRUZENJE GRADJANA SA OGRANICENOM ODOVORNOSCU sto znaci krade ko hoce i juzno voce!!!

Još jedan odlazak: Luković u Udinezeu
Utorak, 16. maj 2006. 10:51

Već dva standardna člana tima Crvene zvezde koji je nedavno osvojio "duplu krunu" napustila su Marakanu, a nijedan od njih ne zove se Nikola Žigić.

Posle golmana Vladimira Stojkovića, koji je u subotu potpisao za francuski Nant, levi bek Aleksandar Luković ugovorio je sve oko transfera u redove italijanskog prvoligaša Udinezea! Petogodišnji ugovor sa timom koji je jesenas učestvovao u Ligi šampiona, a u nedelju okončao sezonu na 13. mestu Serije A, Luković će potpisati čim se zvanično otvori letnja fudbalska pijaca.

Kako javljaju beogradski sportski listovi, čitav aranžman vredan je šest miliona evra, a jednak iznos, dakle po tri miliona, pripašće i crveno-belima i pouzdanom igraču koji se, prema priznanju selektora Ilije Petkovića, nalazio blizu konačnog spiska putnika na Mundijal u Nemačkoj.

O odlasku Lukovića u inostranstvo pričalo se s vremena na vreme u poslednjih šest-sedam meseci. Pored Monaka, Rome i nekih ruskih klubova, najaktuelniji je bio upravo Udineze, a ta glasina je sada dobila i svoju potvrdu. Ostaje samo da se vidi hoće li jedan od ljubimaca "delija" za početak biti ustupljen Empoliju, ili će crveno-beli dres odmah zameniti crno-belom uniformom ekipe sa stadiona Friuli.

Što se tiče Zvezde, pozicija levog beka neće ostati nepokrivena, pošto svoju šansu čeka Dušan Andjelković, fudbaler koji je zimus u paketu sa Dušanom Djokićem stigao na Marakanu iz Voždovca.

Takodje, očekuje se i dolazak Rista Lakića iz podgoričke Budućnosti, ali odlazak Lukovića, koji prema ranije datim izjavama klupskih čelnika nije bio planiran, svakako neće naići na pozitivan prijem kod navijača željnih utakmica Lige šampiona.

Ajde ovaj Lukovic je bio i planiran ali ne sme se dozvoliti prodaja pola tima sad a pola tima na zimu :bes !!!!
Znaci jos eventualno Dudic ILI Zigic i to je TO.
Posle toga se uz pomoc tih para treba dovesti dva odbranbena igraca j,jedan dobar golman(DISLJENOKOVIC ili Avramov),+jedan iskusniji napadac da bi se dobila kvota od 4 napadaca(Djokic,Suzuki,Purovic i jos jedan).E sad jedino ovako Pixi bi izasao iz bure ali pitanje koliko on sad razmislja o ovome kao dokaz je i to sto je pre svega,na pitanje za golmana rekao da je zadovoljan Banovicem i Randjelovicem

TUGO MOJA............ :cry: :cry: :cry:  :(  :boks
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Quote from: "COFI"Ajde ovaj Lukovic je bio i planiran ali ne sme se dozvoliti prodaja pola tima sad a pola tima na zimu :bes !!!!
Znaci jos eventualno Dudic ILI Zigic i to je TO.
Sa ovom prvom stavkom je gotovo, jer mi smo vec prodali pola tima! Ako pogledamo sastav koji je igrao na pocetku sezone sa Interom iz Zapresica, iz njega u sledecoj sezoni nece biti Pantelica, Zigica, Lukovica, Dudica, Stojkovica! To je 5 standardnih prvotimaca, sto je i matematicki pola prve postave! Ne racunam igrace tipa Djokaja, Mladenovica... jer nisu bili standardni! Sledece godine ce odleprsati Basta, Jankovic, Kovacevic... jer ce se zasititi, i bice ista prica! Ova dolazeca sezona je bila extremna prilika da se nesto uradi u evropi, jer smo bili kako tako jaki! Trebalo je eventualno prodati Zigica i resiti deo dugova, a ostali deo sacekati da se udje u LS, ili ako se ne uspe tek onda prodati par igraca! Sada je gotovo, smesno mi je kada pomislim na Ligu Sampiona!  :(

Avramov je rupa, da li ste normalni. Decko je primio krdo paceraja, stvarno je losiji od Randjelovica (koji uzgred i nije tako kriminalan)..Verujte mi, pratio sam decka dok je bio 'voshina nada'. Ne daj Boze da doje, veze taj nema.
..кажу да причам много...

Ode i Lukovic, Andjelkovic nema materijala da ga zamijeni, to je moje misljenje, jer je Lukovic prava masina,igra i beka i krilo.
Srecno Aco!
iljadu Grobara i huligana...zna se sto ce Delijama:)

Ima vremena da prodaju i Bastu i Kovacevica. Basta zablista na evrposkom neko rokne pare velike i ovaj ode. Kovacevic je stalno na nekoj ivici odlaska i ostanka. Mene zanima ko moze biti nas novi trener.  Verujte moze da se desi i Muslin se vrati, njemu bas i ne ide sa Lokomotivom. Bas me zanima sta ce Pixi reci kada se vrati sa finala Lige Sampiona. :bes

Muslinu nije dobro islo sa Lokomotivom, u poslednje vreme su zaredjali sa pobedama, tako da slobodno mozes da ga otpises.
Avramov je nekada davno bio "Vosina nada" :) . Mozda se popravio.
..baklje gore, pesma cigana...

Avramov je dobro branio mrezu Peskare u ovoj sezoni, sve dok se nije povredio.
2-3 puta je lose igrao ali cesto je spasio rezultat.
Fiorentina je htela da ga angazuje, kao zamenu za Freja, ali ljubicastima preti ostra kazna zbog skandala namestenih utakmica.