Ako Zigic ode mi cemo tesko uzeti titulu, a kamoli uci u ls. A kakva su pojacanja doveli, sve ide na to da se otvaraju da prodaju njega i Lukovica.
Ode pola tima (po kvalitetu). Malo sam se razocarao deco.
..кажу да причам много...

Pa nek sada potpise za te pare ili eventualno za milion manje,a neka ide na leto

Neka odrze obecanje da ga nece prodati u ovom prelazom roku i sve ce biti u redu.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

B92: Zvezda odbila Vest Hem!

Kako saznaje B92 čelnici FK Crvena zvezda odbili su ponudu Vest Hema vrednu preko 7 miliona funti za Nikolu Žigića.

Sastanak predstavnika dva kluba dogodio se u Parizu. Uprkos činjenici da je ova ponuda bila više nego atraktivna, Predsednik crveno-belih Dragan Stojković odbio je ponudu londosnkog kluba uz obrazloženje da Crvena zvezda želi duplu krunu i da im je Nikola Žigić neophodan u nastavku sezone.

Čelnici Vest Hem Junajteda želeli su Žigića već u januaru i zato su spremili kako piše "The Independant"  čak 7,1 milion funti.

25-godišnji reprezentativac SCG bio je prvi na listi Vest Hema, koji bi želeo da vrati iz Čelsija i svog bivšeg beka Glena Džonsona.  

Pored Vest Hema za 203 cm visokog centarfora Zvezde još od ranije interesovanje su pokazali Arsenal i Totenhem.

Konacno da i nasa uprava odbije nekoga.Nisu funte za bacanje,ali ako bi Ziga explodirao na SP mogli bi dobiti duplo vise!!!Pitanje je sta onda?Kako u LS?Mada ne bi trebali zasnivati igru i tim na jednom igracu,ma koliko on vrijedan...

Ja mislim da bi bilo najbolje da tek prodjemo u Ligu sampiona, pa da se tek posle zavrsetka naseg igranja u LS/Kup uefa na prolece proda Zigic. Dzabe nam osvojena titula ako Zigic ne bude igrao u kvalifikacijama za LS.

SC je grobarska agencija, tako da sta god pise o Zvezdi ne treba vjerovati. To sam danas shvatio.

Quote from: "KizaLion"Ja mislim da bi bilo najbolje da tek prodjemo u Ligu sampiona, pa da se tek posle zavrsetka naseg igranja u LS/Kup uefa na prolece proda Zigic. Dzabe nam osvojena titula ako Zigic ne bude igrao u kvalifikacijama za LS.

Brate tu je problem-ako Ziga odigra kvalifikacije za nas,posle nece moci da igra u evro takmicenjima za neku drugu ekipu...Zato ne verujem da ce kupac dopustiti to.

Kizo njima je najbitnije da uzmu sto vise para, jebe se njima sto cemo biti bez njega u LS.

Ja stvarno ne mogu da vjerujem..ja sve iz dana u dan sve vishe i vishe pizdim..oce zigica lukovic dudic pa bre ode nam 3 wrh igracha.I onda se pitamo kako mozemo da udjemo u LS..bogami nikako.da oni ce uzet pare i puca njima qrac.. :( a koje su to prichali boom stranca nisht i od njega
he :batine  :finger  :nene
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Quote from: "Lutke"Ja stvarno ne mogu da vjerujem..ja sve iz dana u dan sve vishe i vishe pizdim..oce zigica lukovic dudic pa bre ode nam 3 wrh igracha.I onda se pitamo kako mozemo da udjemo u LS..bogami nikako.da oni ce uzet pare i puca njima qrac.. :( a koje su to prichali boom stranca nisht i od njega
he :batine  :finger  :nene

Koliko ja vidim, jos nije otisao nijedan (Krivog ne racunam -  ako ode, super), a do 15. ce potpisati cetvorica. Obzirom da tim dobro igra, normalno je da ima dosta ponuda za nase igrace.

Nemojte se toliko paliti na tekstove po kojekakvim sportskim tabloidima koji za svaki prelazni rok smisle gomilu gluposti da bi prodali novine. Stojanovic je lepo rekao da nije bilo interesovanja za Argentince, a sto se mene tice, ne trebaju nam nikakva bombasticna pojacanja. Bolje se orijentisati na cuvanje tima. Kako vidis, Zigic ostaje od leta.

Svaka cast Piksiju, samo da ovako nastavi.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Iskreno volio bi u neku ruku da Zigic ode, covek je pruzio zvezdi maltene vrhunac svoje karijere, i ako moze da ode u neki jaki klub neka mu je sa srecom ako je iko to zasluzio da dobije pozdrav kada odlazi to je on. Ja nekazem da mi nece tesko pasti ako ode, ali je on ostao duze vec dosta igraca u  poslednjoj deceniji, a od kvalitetnih niko nije ostao tako dugo.

Nekako nevjerujem da ce on otici ove zime, a mozda nece ni na ljeto, sve zavisi kakvi budemo u napadu, videcemo ima jos vremena.
i delije jebemo najzrelije...

Svašta se piše i oko Žigića.neka ga prodaju ali nek javno kažu koliko ostaje klubu i gde će te pare otići.
Ponuda Engleza je odlična i bogatiji klubovi bi je teško odbili.

Evo taman sam citao na www.sport1.de da i Hamburger SV zeli Zigica da odkupi iz njegovog ugovora za 6 Mio €. Cisto sumnjam da ce dobiti "Zuschlag"  :D

Da ne bude da sam za to da Ziga ode, ali ljudi budimo realni, 12 miliona evra, koliko pise u Sportu (mada oko cijene se moze raspravljati da li je tacna),je u najboljem slucaju onoliko koliko Ziga i vrijedi.  Pratite li cijene igraca u Evropi vidjecete da je to dosta para i za vecinu igraca u zapadno-evropskim klubovima. Ako racunamo da je Vidic otisao u Mancester za negdje slicnu cijenu, onda nema razloga da se ne prihvati ova ponuda.

Jeste Piksi rekao da Ziga ostaje, ali do ljeta, tako da o njegovom ucescu u LS za Crvenu Zvezdu vjerovatno nece biti nista.

Bolje da se proda Zigic i od njega dobije 12 mil € nego, da prodamo 3 igraca za te iste pare.

Ali opet raduje me i ta vijest, da smo i mi odbili neku ponudu za naseg igraca, ma koliko ona dobra bila.

Pozdrav

Ja bi Zigica prodao odmah,ali pod uslovom da ode tek posle SP.Moraju i Hemovci malo da rizikuju.Sta ako Ziga "poludi" na SP?Kakav West Ham i kakvi kurcevi-palcevi!Ode on u Arsenal,Milan,jebeni Juve za daleko vece pare.Zato mora West Ham malo kockati i osigurati odmah prava za njega,a i mi bi ga trebali osigurati lovu sad(ali odlazak za ljeto),jer nedaj Boze povrede ili loseg SP.

Ne interesuje me u koji klub ce otici ako moja Zvezda dobije dosta para!Najjace bi bilo kad bi dogovorili transfer sa Vest Hemom pa mozda i za manje para ali da ode tek nakon kvalifikacija za LS.To je sasvim moguce i izvodljivo jer njima svakako ne treba za Evropu.

Kurir :

Crvena zvezda prodala je Nikolu Žigića Vest Hemu za 10,5 miliona evra! Predsednik crveno-belih Dragan Stojković dogovorio se o svim detaljima prelaska 202 santimetara visokog centarfora u London tokom dva dana pregovora sa predstavnicima "čekićara". Glavni Piksijev zahtev za ostvarivanje posla sa Vest Hemom bio je ostanak Nikole Žigića na Marakani do kraja sezone, pošto je prioritet osvajanje titule šampiona države i nacionalnog kupa. Novcem dobijenim od Engleza crveno-beli bi trebalo da eliminišu dug od 7,7 miliona evra, nasleđen od prethodne uprave.

Dogovor Crvene zvezde i Vest Hema za Kurir potvrdio je menadžer Nikole Žigića, Dragan Ćalasan, koji je prisustvovao pregovorima.
- Nikola Žigić ostaje u Crvenoj zvezdi do leta, a onda bi trebalo da se preseli u Vest Hem. Englezi su hteli Žigića odmah, ali im je Piksi jasno rekao da posao može da bude sklopljen jedino ako visoki centarfor ostane u Zvezdi do leta. Bilo im je krivo, ali su ipak odlučili da posao završe sada, plašeći se ponuda gradskih rivala Arsenala i Totenhema, koji su takođe bili zainteresovani za Žigića.

Pitanje je da li će Nikola Žigić odigrati motivisano u narednih šest meseci pošto će sigurno razmišljati o Engleskoj.
- Smatram da bi za Nikolu Žigića bilo bolje da je već sada otišao u Vest Hem jer je u Premijer ligi svaka utakmica veliki derbi. To bi bilo i dobro za reprezentaciju Srbije i Crne Gore pošto bi Žigić imao mnogo više jakih utakmica. Svi znamo šta plave očekuje u mečevima protiv Argentine, Holandije i Obale Slonovače.

- Žigić je veliki profesionalac i njegovu motivisanost ne treba dovoditi u pitanje. Uveren sam da će i na proleće biti najbolji strelac Crvene zvezde. Pa, on je u 77 mečeva postigao 55 golova - rekao je Ćalasan. U pokušaju da proverimo ovu informaciju, pokušali smo da dobijemo i Nikolu Žigića, koji se, međutim, juče nije javljao na telefon.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Bilo bi dobro da nije Kurir u pitanju...

Ako je stvarna ponuda od 10 miliona, ja bih ga odmah prodao. Prioritet bi trebalo da bude izmirenje svih dugova, a tim transferom bi jos i zaradili. Tek sa pozitivnim stanjem u kasi mogli bi ozbiljno da razgovaramo o dugorocnim planovima i ulaganjima za buducnost. Tim jednim potezom mogli bi smo se resiti svega nasledjenog od prethodnika, pa bi smo uspeh nove uprave merili ostvarenim profitom, a ne smanjenjem dugovanja.
Sa sportskog aspekta mislim da ukoliko bez Zige ne mozemo da osvojimo prvenstvo, nije nam ni mesto u LS. Uostalom, on nece ni igrati tu ligu jer je odlazak najavljen za leto. Bolje je da kroz prolecni deo prvenstva nadjemo i uigramo dobitni tandem napadaca, nego da to cinimo na letnjim pripremama. Bar je to moje misljenje...