RTS, Novembar 16, 2005

Odbojkašice Crvene zvezde pobedile su ekipu Poštara sa 3:1, u derbiju trećeg kola Prve A lige SCG. Zvezdi je to treća pobeda u šampionatu, pa su sada 'crveno-bele' prve na tabeli sa osam bodova, jednim više od užičkog Jedinstva i pančevačkog Dinama.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ana daj mi link za sajt zenskog odbojkaskog prvenstva ako imas,treba mi raspored takmicenja...

http://www.uoksl.org.yu/raspored1aw.php

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Hvala! namigivanje

Mislim da ce ove sezone devojke uzeti i titulu i kup.Cini mi se da je od bitnijih igracica otisla samo Gaga Ilic?

03.02.2006.
14. kolo : Spartak (Subotica) - C. Zvezda (19h)
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Ako nekoga i ovo zanima,evo...

Одбојкашице су претпреле још један пораз. Црвена звезда је у Суботици изгубила од сада већ традиционално неугодног Спартака резултатом 3:2 (26:28, 25:16, 20:25, 25:19, 15:12) па је начинила корак уназад у борби за друго место пред почетак плеј офа.
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Odbojkašice Crvene zvezde pobedile su na svom terenu ekipu gradskog rivala Poštara 3:0, po setovima 25:23, 25:18 i 25:21, i tako izjednačile u polufinalnoj seriji na 2:2. Kako se u polufinalu plej-ofa igra do tri pobede, dve beogradske ekipe će u sredu u majstorici odlučiti o drugom finalisti šampionata SCG.

Peti polufinalni meč izmedju Zvezde i Ppoštara igraće se na terenu "Poštarki", u dvorani "Sport Eko" u sredu od 18 sati. Drugo polufinale završeno je juče, kada je branilac titule, užičko Jedinstvo ostvarilo treću pobedu u duelu sa subotičkim Spartakom.

Prve dve utakmice finalne serije odigraće se 11. i 15. aprila u Užicu. Treća utakmica igraće se 18. aprila u Beogradu, gde će domaćin biti ili Zvezda ili Poštar.

Eventualna četvrta utakmica finala igrala bi se 22. april u Beogradu, dok bi se peti meč igrao 25. aprila u Užicu.

Izvor B92

www.sd-crvenazvezda.net

Женски одбојкашки клуб Црвена звезда представио је у четвртак новог тренера. Уместо Зорана Терзића, нови тренер наших одбојкашица биће Ратко Павличевић.

Александар Боричић, први човек нашег одбојкашког клуба и председник скупштине СД Црвена звезда, рекао је да је Зоран Терзић у нашем клубу оставио траг који је неизбрисив.

"Иако се у почетку чинило да ће Терзић бити тренер одбојкашица на краћи период, он је остао више година и под његовим вођством Црвена звезда је остварила сјајне резултате и изнедрила одбојкашице великог формата. Упорност и љубав према клубу су допринели константном успону квалитета нашег тима. Надам се да ћемо у будућности имати сусрете на терену, али тада нећемо бити противници него пријатељи", рекао је Боричић поводом одласка трофејног тренера у иностранство.

"Сигурно сви који долазе у овакву ситуацију као ја желе да у новом клубу имају резултате као што сам их ја имао у Црвеној звезди. Ипак, сигурно нигде бећу доживети оно што сам доживео у Звезди. Мислим да смо урадили много на пропаганди женске одбојке и пре свега бих се захвалио свим играчицама јер оне имају највеће заслуге за све успехе. Захвалио бих се и мојим сарадницима, свима у клубу. Пожелео бих много среће у раду мом пријатељу и колеги Ратку Павличевићу који ће у мени имати највернијег навијача", рекао је Зоран Терзић који ће наредне сезоне водити екипу Метал Галаци из Румуније.

Представљајући новог тренера, Александар Боричић је рекао да је именовање Павличевића за новог тренера логичан наставак ствари. Према његовим речима, Звезда креће у стварање новог тима и изразио је уверење да је баш зато Павличевић прави избор.

Уз захвалност на избору, наш нови тренер се захвалио и свом претходнику којем је пожелео много среће на новом послу.

"Указано ми је поверење и част да будем тренер једне младе екипе која има изузетну перспективу. За две сезоне овај тим ће бележити праве резултате и бити достојан наследник претходних генерација. Надам се да ћу успети да промовишем велики број играчица репрезентативног калибра и наставимо традицију добрих резултата", изјавио је Павличевић у свом првом обраћању новинарима.

Зорану Терзићу су на крају симболично уручени кључеви стана који је користио као док је био тренер Црвене звезде у знак захвалности за све што је учинио за наш клуб.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Током маја и јуна женска одбојкашка екипа Црвене звезде ће учествовати у Летњој лиги која се покреће како би се на крају такмичарске сезоне обогатио период рада и активност клубова.

У Летњој лиги ће осим Црвене звезде учествовати још пет клубова, а први меч овога викенда Звезда игра против Радничког Југопетрола.

Остале утакмице су:

2. коло (17. мај): Црвена звезда - Обилић
3. коло (19-21. мај): Визура - Црвена звезда
4. коло (26-28. мај): Црвена звезда - ТЕНТ
5. коло (31. мај): Клек - Црвена звезда
6. коло (2-4. јун): Раднички - Црвена звезда
7. коло (9-11. јун): Обилић - Црвена звезда
8. коло (14. јун): Црвена звезда - Визура
9. коло (16-18. јун): ТЕНТ - Црвена звезда
10. коло (23-25. јун): Црвена звезда - Клек

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!