Кизо, оћеш да купиш нови апарат да сликамо за сајт?



Елем, оплодња...



Папагај - хулиган :) :) :)



Опуштено - танге:



Ана, ово ко да су нас на ади ономад сликали... :)




Фаул :)



Заштити се!!! :)



Шорт кат...



Навијачи...



Немам коментар :) :) :) :) :)



:rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Brka je zesci krimos  :o :rofl :ruke

Ko zna sta tek radi ovom ispred sebe...

Quote from: "Веља"

Папагај - хулиган :) :) :)


Šta da radiš?
Brate, gledaj samo da ga ne izblamiraš negde na betonu.
Možda su ti prodali noja.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Quote from: "Majka Mara"Šta da radiš?
Brate, gledaj samo da ga ne izblamiraš negde na betonu.
Možda su ti prodali noja.

:rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА

Dragi Deda Mraze,
Mora da si iznenadjen sto ti pisem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to bas od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodisnjim zeljama.Pisao sam Ti da zelim bicikl, rolere, Matchbox pistu s auticima i Sony Playstation. Rasturao sam se od ucenja cele godine, nijednom nisam zakasnio a cak sam dolazio i ranije u skolu da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju mladih matematicara. U celom naselju ama bas niko se pristojnije nije ponasao od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, komsije da ne pominjem. Isao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo sto nije udarila kap kada bi me ugledao ali sam i to preziveo. Cak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio znacku "Najbolji mali policajac". Posto iz navedenog i najveca budala moze da zakljuci da sam tokom cele prosle godine bio decak za primer, sada bih zeleo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:
Kako si uopste imao muda da mi posle svega ispod jelke ostavis usrani YoYo, jebale te carape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke. Imas li ti uopste mozga u toj debeloj glavi? Zar mislis da sam se ja cele jebene godine mucio i trudio nizasta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, picka ti lepa materina a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri, keva mu se kara sa sefom pa zaradila, jebi ga... Nemoj slucajno da se zajebes pa da naredne godine probas da se ufuljas kroz dimnjak u moju kucu. Sjebacu te kao mladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ces morati peske do jebenog Severnog Pola, isto kao sto sad i ja pesacim jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u kurac Deda Mraze, i samo da znas da ja sve pamtim a sledece godine cu ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati.




Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Aleksinac: Pali na glavu prolaznika
3. januar 2006. | 11:59 | Izvor: FoNet  
Aleksinac -- Mladić i devojka su ispaliž sa visine oko četiri metra kroz prozor jednog kafića u centru Aleksinca na baksuznog prolaznika.

U noći između 1. i 2. januara, mladić i devojka za koje se pretpostavlja da su bili u prilično alkoholisanom stanju, ispali su sa visine oko četiri metra kroz prozor jednog kafića u centru Aleksinca i prošli samo sa lakšim povredama, zato što su, pre udarca u beton, pali na jednog prolaznika.

Slučajni prolaznik je prošao teže od njih i završio je u aleksinačkoj bolnici. Razlog zašto su mladić i devojka ispali kroz prozor za sada nije poznat.  
..........................................................................................................
:rofl
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"