Влада Грчке признала пасоше Косова :-[ саопштено је у Атини и Приштини такође је речено да ће Грчка размотрити и признање Косова као државе  ???
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Pa priznala je otcepljenje sopstevne teritorije "nasa" vlada! Pa sta ocekivati od drugih? Da se bore za Ono cega se srbska pogan odrice? 


Увалише нам и Грци,нема шта.
Croatia-Partizan: "Kralj je u svoj gol ugradio 7 brava i 5 alarma, ali izgleda da mu to nije pomoglo (5:0)" Svaka čast momci! :-)

Увалили смо сами себи када смо 5. октобра довели ова говна на власт... па нас сад јебу уздуж и попреко...кад смо им требали користили су нас, а сада смо најгори олош, сада не ваља све што у себи садржи речи национално, србин, отаџбина, јер није у "складу са европским интеграцијама" е па серем вам се у те ваше европске интеграције....
Када је наша продана власт, такорећи скоро прећутно признала независност (да подсетим... господин председник републике Србије Борис Тадић није нађао за сходно да се бар на скупу који је био одржан испред народне скупштине, прводом изражавања незадовољства народа Србије самопроглашеном независношћу шиптарске републике Косово... појави и обрати народу, већ му је било лакше да оде до суседне Румуније и попије по коју и замези са њиховим званичницима, и многи други случајеви да их не набрајам сад све)
Тако да што би ико мене подржавао ако ја први сам себе не подржим ??

Наша влада је марионетска и како је постављена само тако и може отићи... уз помоћ куке и мотике и страних агентура и финансијера који ће да доведу неку своју владу која ће њима да служи.

Јебо нас све тај проклети пети октобар !!!!!!