Quote from: "Бока"На основу којих доказа и чињеница си тако сигуран у то што мислиш?

Уосталом о каквој правди ми говоримо? У овој и оваквој земљи? Много гори људи шетају слободни, док Џаја трули у затвору. Па и да је узео новац од тих трансфера он је последњи који би требао да се хапси због тога.
па само ово што си написао говори да ни сам не верујеш да није крив.Ја лично верујем да није крив,не зато што се није крало већ зато што сам скоро сигуран да није он крао,већ људи који су се гнездили око њега.То што нам је земља у курцу то је друга ствар.
Нама не треба мишковић да каже да је неко крао,ми навијачи смо сведоци да у сезонама где смо продавали играче по неколико милиона евра/марака играчи који су остајали у Звезди су били неколико пута на ивици штрајка због кашњења плата,неколико пута су нам искључивали воду на маракани,а као главна појачања за Лш уместо продатих играча за неколико милиона довођени су Спалевић,Попов,Зорић...за у врх главе десетину хиљада.Сама та ситуација говори довољно.

Ако је Џаја крив треба да труне у затвору и мислим да свако размишља на тај начин

Али надам се и да је свима јасно да ово није процес против Џаје, већ само једна кап у мору ствари које се дешавају ове сезоне да се сроза име нашег клуба пред почетак приватизације

Јел има неко цео снимак конференције за новинаре са СОС-а, на којој говоре адвокати Зденко Томановић, Милан Вујин, Драган Савић и Саша Миловановић?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Пре неколико дана је, по незваничним информацијама, извршена потера за људима из ОФК-ине управе по Немачкој, успели су да умакну и тренутно се налазе у Хрватској..

лични извор
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!