Quote from: "Djole"Crvena Zvezda uputila izvinjenje navijačima
01.03.06. 13:30



U saopštenju još stoji: "Svim onim simpatizerima kluba sa Malog Kalemegdana koji nisu uspeli zbog velike gužve da udju u halu Pionir u utorak, Crvena Zvezda se izvinjava i poziva ih da sa kupljenim ulaznicama za meč ULEB kupa prisustvuju utakmici 21. kola Goodyear lige, u subotu, protiv Vojvodine od 19:00h".

Onda je na ulaznici trebalo da pise sledece:

Komplet karata za utakmice KK CZ dana tog i tog protiv Dinama i dana tog i tog protiv Vojvodine.cena ta i ta.hvala na podrsci.

Odstampali su mnogo vise nego 7000 karata.

:bes  :bes  :bes
Ljudi koji su dosli iz unutrasnjosti sa kupljenim kartama su izvisili za ulaz... Nakon vise od sat cekanja ispred hale, po onoj vejavici, pola sata posle pocetka utakmice panduri su jednostavno rekli da vise ulaza nema; a ovi iz kluba su cutali ko p....
Nije bitno ko je kriv, ovim su pokazali da su jednaki jer se prema navijacima odnose kao da smo stoka...
Smrdljivoj upravi je bilo bitno samo da napuni halu; na ovaj ili onaj nacin... I da maznu sica-lovu...
A izjednaciti utakmicu gumene lige i cetvrt-finale Uleb-a je tek biser za sebe...

na netu se zale na sudjenje. nije bilo bas nesto, ali kada se uzme u obzir kako nam sude domace sudije, ono i ne bese tako strasno...

Quote from: "Red Star Forever"Боко, па људи суботом и недељом касне на фудбал када се углавном не ради, а имај у виду да је јуче био радни дан...  Треба искоренити та кашњења али треба неко ко организује текму мало и да размисли да већи део циљне групе која долази на утакмицу ради до 17ч и да треба да стигну одавде и оданде до хале...

Слажем се са тобом да се кашњења требају и морају искоренити. Ја сам нпр. радио до 17 часова, али нема отишао сам по цену отказа. И био код хале пре 17. часова.

Што се организације тиче нажалост организација је састављена из три чиниоца ККЦЗ, Пионир, мурија.

Пионир поседује укупно 6 улаза на трибине (нерачунајући партер). Од тога 3. раде. Ја не памтим када су били отворени и улази на бочним странам између улаза А и Б и Ц и  Д. А и билијар клуб је заузео Ц улаз.

Затим мурија, ако нешто одлучи, нажалост КК нема ауторитет да се томе супростави и одигра другачије.

Коме је тешко да то сагледа и са те стране да је клубу дао новац и да му због тога није криво онда он није прави Делија, без обзира да ли је гледао утакмицу или не.

Осврнуо би се и на навијање. Нисам давно...  :D

Морам опет мало да критикујем за добробит свих.

Прво слоган Ти си Звездин четник Милане... је толико плитак и глуп да ја немам речи. Потпуно безвезе звучи. Немојте нешто да певамо због чега бисмо могли касније да се кајемо. И да наравно не заборавите да вук мења длаку али ћуд никада. Ако већ желимо да му скандирамо онда то нека буде примереније и интелигентније.

Опет се не знају речи песме Марш на Дрину....

Фенсера, па чак и оних који пуштају мајмунске звуке било је и на претек. Изгубио сам глас покушавајући само њих да надгласам...

У трећој четвртини слабо навијање. Ломило се на терену бити или не бити. И главнина је гледала меч. У једном тренутку је коп покушао прозивкама ајмо цела хала и сл. да натера људе да навијају. Ја сам био на центру и једва сам чуо људе из копа... Проблем је у томе да у тренуцима када други не навијају коп мора да загрим најаче што може и онда ће и остали кренути да певају. А ако из копа тихо позивимо на певање не можемо ни очекивати да нам на прозивку одговори остали део хале. Коп мора бити гласнији од цела хале, а посебно у тренуцима када већи део ћути и гледа утакмицу...

Доста тога се променило у последњих 5-6. година. Не знам да ли је зато што сам старији или не, али уопште ми се не свиђа тренутна слика стања ствари на северу. Било смо чини ми се раније много гласнији и ревноснији. Људи који су стајали у копу готово да нису ни гледали утакмице, а камоли реаговали на лоше потезе или падове у игри као данас. Певало се без престанка. Горилања данас скоро да и нема. Чак и прозивке са трибине на трибину нису биле сјајно одрађене....

Мора то много боље и јаче....

Наравно било је и светлих тренутака навијања на утакмици, али су  пратиле успоне у игри....  Тада се добро навијало, чим паднемо на терену падамо и на трибини. То је недопустиво.

Поздрав.

Quote from: "Бока"Nije uprava kriva...

У праву си. Има она народна, која каже : "Први пут када ме зајебеш, крив си ми. Сваки следећи пут када ме зајебеш, сам сам крив!"  namigivanje

Мене цела ова прича не потреса.
Ја се не трзам око баскета још од Словеније...

А што се тиче саопштења КК, шта друго рећи осим : Идемо, Делије - живела хрватска лига!  :lol:

:ruke

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "Бока"

Прво слоган Ти си Звездин четник Милане... је толико плитак и глуп да ја немам речи. Потпуно безвезе звучи. Немојте нешто да певамо због чега бисмо могли касније да се кајемо. И да наравно не заборавите да вук мења длаку али ћуд никада. Ако већ желимо да му скандирамо онда то нека буде примереније и интелигентније.

Odmah moram da kazem da se ne slazem... Shta treba da mu pevamo "Mogu da ti pushe Milane" ko glodari shto pevaju njihovom hrvatu Ivici?
Zna se ko je osmislio "Ti si Zvezdin Chetnik Milane" i zna se koliki je nacionalista i taj ko je smislio skandiranje i sam Milan. Tako da apsolutno podrzavam ovu pesmu i nadam se da ce postati josh popularnija.

Slazem se da je bilo puno seljaka na tribini, i svakog ko je ispushtao majmunske zvuke sam opomenuo. Pa zar da se majmunishemo a imamo 2 crnca u timu! Samo pijani seljaci iz Pambukovice, Lisichijeg Potoka, Hrtkovca i ostalih selendri mogu tako da se glupiraju.

Sta je bilo da se isprica ispricano je.

" Slazem se da je bilo puno seljaka na tribini, i svakog ko je ispushtao majmunske zvuke sam opomenuo. Pa zar da se majmunishemo a imamo 2 crnca u timu! Samo pijani seljaci iz Pambukovice, Lisichijeg Potoka, Hrtkovca i ostalih selendri mogu tako da se glupiraju. "


Svaka cast, majstore! Tom rasistickom kretenluku treba jednom vise biti kraj!  :batine

Баскет се (незванично) не прати, тако да се не треба нервирати. Није ово први пут од Управе КК да испадну Јајаре према навијачима. што се Делија тиче, треба све уложити на фудбал, идеје, време, паре, а и нерви... све то треба на фудбал, јебо (овакав) баскет.

Као што рече Киза баскет се мање више не прати  тако да критике за навијање и не пију воду... Ја сам се већ осврнуо на то... Већи део виђенијих није био у хали тако да нема поређења са оним што је било некада... Тренутно једина утакмица која може д привуче на баскет је дерби... И ту стварно дођу скоро све екипе са севера... Ко  је био и задњи пут зна о чему причам... Атмосфера до јаја, навијање екстра и  једноставно осети се та чар коју пружа навијање у дворани, мање људи, блискост (физичка) са противничким навијачима, неки позитиван набој... Све у свему није ово текма за неку оцену издања Делија јер је тамо било мало правих... А и што рече КББ већ је и превише речено о овој утакмици...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Све је речено - закључавам.