Ovaj lik nije previse bitan. Ali ako citate njegove 'clanke' u Sportskom Zurnalu (kao ovaj danasnji) mozete zakljuciti koliko je Dragan Dzajic jos uvek aktivan, i koliko perfidno i uz  pomoc jos nekih smradova (Vujin) podriva sve sto nova Uprava radi.
Nekada sam stvarno cenio Dzajica. Cak najvise potez povlacenja posle Zenita. Sve sto je posle toga usledilo-ma jebem ja njemu mater pa da nam je sto puta '4 zvezda'. I svim njegovim satrapima..
..кажу да причам много...

VK, ti ga bogami ovdje ozeznu...  :rofl  Reci nam, o cemu se tacnije radi i sta te je toliko uzburkalo-najbolje sa nekim dokazima, ako imas. Ovako je tvoj post nekonkretan i sigurno ce biti od strane webmastera zakljucan.

Већ дуго времена пратим чланке те сподобе по Журналу и могу рећи да ме човек невероватно иритира,толико је одвратан да ми се повраћа.А што је најгоре што каже Вербал човек је највероватније нечија марионета.
Већ сам рекао у друштву будем ли га видео у граду,макар ћу га вербално изтерорисати(у фазону:Марш бре у пичку материну и слично  :D ),јер је превазишао све границе.
А кад се сетима кад је гостовао у тотал Сокеру на СОС канализацији,па био гост између осталог и онај мали смрад Бабовић из Партизана,а Симић који је наравно прво испљувао Звезду,па онда мало да се Власи не досете поткачио Партизан,па каже да је једино добро од како је Ребер дошао у Пакистан напредак  у игри погодите кога?Па наравно Стефан Бабовић?А на фаци Симићевој сва говна колико се завукао оном малом смраду у буљу.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Ne citam Zurnal vec 4. godine. Moze neko da izdvoji taj clanak?

Маните се новина и новинара!! Поготово тог усраног журнала!!