Quote from: "Igor_RS"Људи чим је наишла нека криза одамх смо почели да прозивамо све и свашта, ајде да мало сачекамо(макар дербија или до реванша са Чесима), мислим да ће све доћи на своје.
Прави неуспех ће бити НЕДАЈ БОЖЕ пуцање у дербију(након 100 година) или испадање од Либереца, то се не може толерисати.
Сачекајмо још мало...

protiv Libereca ispadamo sto posto a za derbi....mora da se ukapira da od ovih zvezdinih igraca nema nista,polovina ne zna da ustopa loptu,izgubljeni su u prostoru...dok evro igraci sve rade u trku,nasi balvani (ne svi) prvo lagano ustopaju loptu,pa polako pogledaju okolo sebe pa tek onda dodaju-to ne prolazi u evropi.....a svi koji serete po piksiju samo jedna stvar dug je bio 7 miliona evra,klub za normalno godisnje funkcionisanje treba sigurno 5-6 miliona,odakle da se dobiju te pare nego da se prodaje?Za nas je vazno da smo u domacem prvenstvu prvi a evropa ce uz prave igrace doci tek za godinu-dve...malo strpljenja

Quote from: "Sima"jedini nacin da prodjemo dalje je da seljak kupi utakmicu.

:D
Ко бре, "пироћанац" да да паре?!

"О разлозима неочекиваног посртања фудбалера Црвене звезде, председник клуба Драган Стојковић је рекао:

– Тренутно ме не занимају победе него добра игра..."
 :finger

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Па ја контам да се овде нико не буни и не пљује због пораза као пораза него због онако срамотне игре коју су пружили,због тога што себи дозвољавају луксуз да их једна Бежанија која је до јуче играла зонску лигу пре неко вече учи како се игра фудбал...То је проблем.Није срамота изгубити,срамота је не борити се за грб свог клуба и за силне навијаче који 90 мин пружају подршку!

Ma nije sramota ni lose igrati,nema veze nek ih naguzi i Zemun,samo da se bore da kidaju,da trce,uklizuju,guraju se,ne znam sta jos... ali da se ne setkaju po terenu i pricaju sa sudijom ko manekencici dok mi 100 minuta grmimo bez prestanka,dok nasi putuju do jebene ceske da tamo ostave grlo.Sve sto zelim je da daju sve od sebe pa makar igrali drugu ligu dogodine.

Setkajuci po raznim forumima nalete na info da je Nakata blizu potpisivanja ugovora sa Zvezdom.....Mislim da je to glupost ali ajde da je napisem,mozda neko zna nesto o tome....?Mislim da smo se svi slozili da igraju ko picke samo najvise bih voleo da saznam sta su im delije porucile u svlacionici.....Nadam se da posle toga vise nece biti problema barem sa borbenoscu.... :boks

Zvezda se voli i kad se gubi i kad se pobedjuje. Bez obzira na sve, imamo igrace koje imamo i moraju se podrzati 100%, bez izuzetaka.

bajevic je priznao da se "ne moze pita od govana napraviti", ali sto to nije rekao na pocetku priprema. sad ce neko reci "piksi mu je rasprodao ceo tim sa priprema". pa sta!? ako je toliko veliki trener i covek onda neka izadje i kaze javno: "ljakse, nismo se tako dogovorili, nije ti ovo pasi poljana da me jebes kako ti oces, evo ti ostavka pa trazi nekog ko ce da uigrava crkotine koje si doveo u klub". dakle, on je bio upoznat sa time da ce se tim rasprodati, narocito ako ne udje u LS. svesno je pristao na ovo zato sto je uzeo dobru lovu. i jos place sto novinari objavljuju koliko zaradjuje!!?? kao narod je gladan u srbiji, ne treba mu to da zna da za mesec dana u zvezdi, trener zaradi vise nego oni za ceo zivot. kako je pazljiv prema nasim osecanjima. dirnut sam. a ljakse ce da se poziva na dzajicevu eru i "rasulo koje je zatekao" i tako naredne 3 godine kao sto se DOS-ovci vec 6 godina pozivaju na onog parazita, a Srbija ne mrda. imamo mator, neuigran, neperspektivan tim sa igracima koji pojma nemaju. kome li ces ove da uvalis nesretni cobanine iz pasi poljane. prodao si 15 prvotimaca za godinu dana, doveo si nam invalide, bugarske narodne pevace, neraste iz brazila, radnike iz japanske fabrike automobila. otkrio si toplu vodu da klub zivi od prodaje igraca, ali si se ocigledno malo zaneo pa ne znas da stanes. tvoja supruga nam je uvela "moderne" dresove u kojima igraci izgledaju kao holadska reprezentacija sa svim ovim ugljeshama u timu. da bar igramo kao holandjani.

А да мало не серемо више... Мислим да би било ок да се топик закључа до Либереца...


Одређене цене улазница за меч са Либерецом

20.09.2006

Продаја почиње следеће недеље


ФК Црвена звезда одредио је цене улазница за реванш меч првог кола Купа УЕФА који наша екипа игра 28. септембра са чешким прваком Либерецом.

Цена улазница за северну и јужну трибину је 500 динара, за источну 1500, а за западну трибину је 2000 динара.

Продаја улазница би требало да почне у понедељак на благајнама Маракане.

kako odigrase prvu, cene su trebali prepoloviti. Sto punija Marakana, to bolja sansa za cudo.

Mada...

vodimo 2-1 15 min do kraja.


dobili smo i 2 crvena kartona (raskovic i randjelovic)

Zasto 2 crvena?

Jebes ligu i igrace i sudije, pa ovo nije normalno.

kakvo je to sranje bilo?
63' [0 - 2]  M. Raskovic  

64'   M. Raskovic   crveni karton

65' [1 - 2] Vujosevic    

66'   I. Randjelovic  crveni karton

Mirise na tuchu :)

i ko ce sad da nam brani na derbiju? :(




pa dokle smo dosli da moram da strepim do zadnjeg zvizduka hocemo li dobiti Zemun ili ne. :nene

Браниће Радивојевић, он је други голман, не вјерујем да ће Бановић. Зоран Бановић је у Звезди толико година провео а увијек био трећи голман.
Кастиљо се уписао.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA