После овекве приказане игре и оваквог "залагања" појединих играча треба да се приупитамо шта ми стварно моземо да урадимо против либереца. Ја се и даље надам пролазу али се ипак плашим исхода.

пантиђ нема појма. благоје катастрофа. перовић у курац. аилтон јаоооо. ма брука како звезда игра.

Једино гај, кастиљо и пуровиђ ок остали но комент...

На месту голмана неђемо имати скоро проблем.

Danas mi jedan iskusni Zvezdas rece da prolazimo Liberec. Zasto?

Pa istorija kaze da posle lose prvenstvene utakmice pred Evropsku, Evropsku dobijamo.

Ajde neka se obistini.

Inace Sportska Centrala od danas izgubi jednog pretplatnika. Kakva je ono reportaza sa derbija, a o text prenopsu da i ne pricam.

Sve grobar do jebenog grobara. A one slonove sa radija treba proterati, zamalo da zaplacu na kraju.

Mada jos jedan zakljucak od mene, kad nas grobari danas ne dobise onda ni nece us skori cas.

I meni je zapalo za oko na SC da nema ni jedne fotke o delijama. Takodjer oni komentatori na Radio Beogradu su bili totalno tendeciozni - naravno ne za nas.

Ali ipak, izgleda da smo bili ocajni...  :(

ima samo jedna fotka jednog delije.


kako sada stvari stoje i mene ce izgubiti veoma brzo.



samo me to mnogo cudi sto su takvi jer tamo radi i jedan nas covek sa severa.

Наградно питање: Шта је Бајевић радио у ресторану фк Партизан после текме са Јешићем, Вјетровићем и осталом компанијом за погребне услуге?

:zbunjen

Невероватно како ми тај човек (без икаквог ваљаног разлога) иде све више на курац.
А и ово са ПАО-ом,мислим рече он као нема од тога ништа,али ја све мислим да полако спрема одступницу...

Quote from: "KizaLion"Наградно питање: Шта је Бајевић радио у ресторану фк Партизан после текме са Јешићем, Вјетровићем и осталом компанијом за погребне услуге?

:zbunjen
Pokusavao da im proda Blagoja Georgieva :finger .
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Забрињавајуће. Мислим да одавно нисмо одиграли лошији дерби.
Како ствари сада стоје Звезди ових +7 не значе много, заправо, ако не буде неких жешћих намештања, не би ме изненадило да ривали за титулу уопште не буду Звезда и партизан. Од тих клубова остали су само дресови, и у нашем случају навијачи.


Иначе, занимљив је био радио пренос, ликови су преносли утакмицу као да партизан игра против гронингена или неких других странаца. На крају су преноса једно 5 пута поновили како "је партизан имао 7-8 стопостотних шанси" и искрено мислим да су пустили и по коју сузу...
..кажу да причам много...

Можда нисам у праву,или говорим емотивно,али ми их је више пун к...Не могу да верујем да су они задовољни нерешеним. Зашто нису били задовољни после Бежаније? Зашто је Бежанија лошија од комшија ? Не разумем... Шта они имају у главама пред ''дерби" ? Боли ме к... што мишеви нису дали гол 10 година,много тужније ми је што ми играмо као п...  Па на све то изјава капитена :" Показало се да кад хоћемо,можемо". Па извини брате,али,шта ви то хоћете,шта то можете? Као,хтели сте да играте нерешено,или шта? Зашто за промену неби победили.. Као да неког зајебавају... Ко је то Партизан,да је њима бод довољан?
Као,срећни су,радују се као да су прваци,бацају дресове..Алооо,индијанци. И,наравно,после одличне игре,сви задовољни,откинули су бод великом Партизану,па ајде мало да се частимо да изађемо у Нови Сад...Е,па,попушите ми к...
Попричао сам мало са Трајчетом и стварно ми је жао што игра врло мало.А,најјача ствар је била кад ми је рекао,као у фазону,не може да верује какви све индијанци играју у Звезди  :ruke  ,које у највећем броју случајева заболе за наш клуб,о Делијама да не причам... и да би давних дана напустио клуб да га толико не воли...Ако ништа друго,бар због свог понашања треба да игра,али,јбг,нисмо ми навијачи тренери...Трајче,краљу,свака част... ;pivo

Играте ко пичке ооо !

Дерби може да се опише у 3 ријечи : БРУКА, БРУКА и још једном БРУКА !!!!!!!!!
Срамота је да највећу фудбалску смотру у Србији са стадиона посматра 15000 људи. Још већа срамота је игра фудбалера, ако може тако да се назове.
Ова текма је показала да је наш фудбал у великој кризи.
Што се тиче нашег тима  :(  играли смо много лоше, али се не моѕе рећи да је Пакистан био много бољи.
Либерец готово да не можемо да прођемо, и то је јасно свима нам.
Да ли ико вјерује да ће до четвртка све доћи на своје мјесто и да ће Звезда заиграти како треба(мора) и проћи даље ?
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Protiv Libereca 2-1 i oprostaj uz aplauze....Na kraju Piksi sere kako nismo imali srece i kako smo dobro odigrali ali ta prva utakmica je kao sve usrala.....Mislim da Furovic treba da igra od pocetka umesto debelog koji je totalno bezopasan(igrac manje) a Perovica i Bugarina ohladiti na duze vreme.....Trisovic  po meni dosta los i definitivno nema pojma da igra beka, daleko bolji u napadu....Banovic smesan ali odbranio dosta stvari....Pantic ocaj nad ocajima-takvog igraca definitivno ima na terenima nase trece lige...Milovanovic - mrcan se trudio i stvarno nikada mu nisam zamerao na borbenosti ali kada pojma nemas dzaba sve...Kastiljo -sasvim solidan,Debeli-los,Djokic-malo bolji od debelog,Furovic-za ono malo vremena na terenu bio bolji i od debelog i od Djokica zajedno....Gaj najbolji(nisam ga za dzabe hvalio jos pre njegovog dolaska),Biske-dobar.....
Nema igre ,nema nista da nas hrabri pred ovako vaznu utakmicu ali dajte da napunimo Maru i pruzimo ovim imbecilima na terenu pravu podrsku pa sta bude.......

Quote from: "KizaLion"Наградно питање: Шта је Бајевић радио у ресторану фк Партизан после текме са Јешићем, Вјетровићем и осталом компанијом за погребне услуге?

:zbunjen

Прво сам помислио да је нека шала.Далеко му лепа кућа ако је то истина.Па како га није срамота. :nene

Bajević u PAO-u, Dujković u Zvezdi?

Revanš meč prvog kola Kupa UEFA sa Liberecom mogao bi da bude poslednji meč na klupi Crvene zvezde za Dušana Bajevića, saznaje B92.

Odmah posle tog meča "crveno-bele" bi mogao da preuzme bivši selektor Gane Ratomir Dujković.

Kako nezvanično saznajemo, dopgovor između Bajevića i Panatinaikosa već je postignut.

Zvezda je istakla obeštećenje od milion evra, od čega bi pola dao PAO, a pola sâm Bajević (koji bi odlaskom u Grčku zaradio preko dva miliona evra).

Ratomir Dujković trenutno ima ozbiljnu ponudu jednog kineskog prvoligaša.

U kontaktu sa grčkim novinarima saznali smo da se u Atini smatra da je transfer već gotova stvar i da se samo čeka konačni pristanak beogradskog kluba.

Quote from: "Бока"Bajević u PAO-u, Dujković u Zvezdi?

Revanš meč prvog kola Kupa UEFA sa Liberecom mogao bi da bude poslednji meč na klupi Crvene zvezde za Dušana Bajevića, saznaje B92.

Odmah posle tog meča "crveno-bele" bi mogao da preuzme bivši selektor Gane Ratomir Dujković.

Kako nezvanično saznajemo, dopgovor između Bajevića i Panatinaikosa već je postignut.

Zvezda je istakla obeštećenje od milion evra, od čega bi pola dao PAO, a pola sâm Bajević (koji bi odlaskom u Grčku zaradio preko dva miliona evra).

Ratomir Dujković trenutno ima ozbiljnu ponudu jednog kineskog prvoligaša.

U kontaktu sa grčkim novinarima saznali smo da se u Atini smatra da je transfer već gotova stvar i da se samo čeka konačni pristanak beogradskog kluba.

Moda je ovo i najbolje rjesenje, jer izgleda da je Bajevic dosao u Zvezdu jer nije imao nijedne druge ponude. Ako je ovo istina, onda je ovo treci put...

Pa ovo je stvarno zalosno.....Totalna sprdnja u nasem klubu...Pa zar je moguce da jedan iole ozbiljan klub prvo rasproda ceo tim a zatim menja trenera usred sezone.....Mislim da nama ne treba neki Dujkovic(u cije kvalitete ne sumnjam) kome bi Zvezda opet bila prolazna stanica cim bi stigla neka bolja ponuda recimo Ugande koja se ne moze odbiti....Mislim da moramo naci trenera koji ima viziju i kome ne bi bilo tesko da ostane najmanje 2god u BG(po cenu i da mu zena tupi qrac)..Jedino tada bi mogli da racunamo  na bolje rezultate....Nikako ne zalim za Bajevicem koji nije postigao skoro nista(mada nije samo on kriv),vec mi je krivo sto svako ovde "dodje" da bi sto pre "otisao"..... :zbunjen
Barem cemo i na njemu zaraditi kintu,dakle nastavlja se akcija kupujemo jeftino a skupo prodajemo... :D

Ако је ово истина онда је бајевић говно

Stvarno ne mogu da verujem da odlazi 1/4 sezone, jebote zar sve na ovom jebenom svetu svodi na kintu, zar ljudi nemaju toliko casti i doslednosti. Sramota!

Quote from: "bojan"Ако је ово истина онда је бајевић говно

Све ми се чини да је тако. Он не зна у каквом клубу је добио част да ради, тако се не одлази из Звезде, тако се понашају само ПИЧКЕ.
А и у неку руку би ми било драго да оде, ја још не видех резултате његовог рада, а у клубу је већ 4 месеца. Нико ми не може рећи да немамо боље играче од Бежаније или од Талибана(без обзира на продају играча), па што их онда не победимо?
Па не може кад нема игре, кад изгледа као да НИШТА не раде на тренингу, а где је у свему томе тренер ???

Сећате ли се пре пар година још док је Џаја био у клубу, када је себи подизао цену причајући како ће доћи у Звезду да би на крају потписао за Олимпијакос.

ако је истина треба га добро и адекватно отпратити против либереца...и прозивати га,како га није срамота...Такође и пиксија и управу треба испрозивати јер су стално причали и хвалили се како су довели великог тренера у клуб и како им је то можда и највећи успех...и боли ме уво што ће Звезда узети паре а ако то буде разлог онда стварноо не знам...Иначе да се разумемо Бајевић за сада ништа није урадио и да на неки други начин оде не би ми било криво али после само 3-4 месеца га пустити је безвезе.