Још један податак у вези дебелог. С' обзиром да Пикси није хтео да каже за колико су дебелог увалили, на www.transfermarkt.de стоји да је Звезда инкасирала 750.000 евра. Е то је посао...... ;pljuga

Аууууууууу ако ти њима верујеш.....

могуће да ће то узети у јуну.а сада за позајмицу је могуће да су само избегли да му плате 100 000 евра за плату која му следује за пола године што је опет довољно

Обзиром да се и Бајевић сложио да се овај трансфер реализује, све ми се више чини да је најреалнија опција да ћемо цело пролеће гледати тим у коме ће бити само један класичан нападач. Ако се не варам, то је тактика 4-2-3-1 која је и на припремама била форсирана.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "CEBEP"Још један податак у вези дебелог. С' обзиром да Пикси није хтео да каже за колико су дебелог увалили, на www.transfermarkt.de стоји да је Звезда инкасирала 750.000 евра. Е то је посао...... ;pljuga
Прво, на том сајту има најмање истине, друго, нем шансе да смо добили толике паре...научна фантастика.

@Пијанац
Изгледа да ћемо играти са једним нападачем, то ми изгледа као најбоља опција, пошто имамо доста квалитетних везних играча и не толики избор квалитетних нападача.

Ја могу да причам само о ономе што прочитам. Е сада ако се том сајту генерално неверује то је друга ствар. На крају крајева није ни битно. Звезда сигурно није на губитку а то је вероватно и најбитније...

Quote from: "CEBEP"Звезда сигурно није на губитку а то је вероватно и најбитније...
Ни финансијски ни играчки што је најбитније.

Ја бих само да напишем да утакмицу са Бежанијом играмо у Железнику. Ова информација је за људе сличне мени, а који су планирали су да запуцају на Нови Београд и прави Бежанијин стадион :D .
..baklje gore, pesma cigana...

QuotePrva inostrana zvezda u prolećnom delu šampionata trebalo bi da bude Blagoj Georgijev, reprezentativac Bugarske, koji je tokom jeseni igrao daleko ispod svojih mogućnosti, čuvajući noge, što je naišlo na žestoku kritiku Delija, koji su mu dali nadimak "maneken".
- Želim konačno da potvrdim kvalitet koji imam u dresu Crvene zvezde. Imao sam prošle jeseni dosta privatnih problema, a bolest oca skroz me je izbacila iz takmičarskog ritma. Verujem da će na proleće biti bolje. Hoću da odigram dobro i na leto, ako bude moguće, pronađem angažman u zapadnoj Evropi - izjavio je Blagoj Georgijev, koji veliku pažnju posvećuje svom izgledu, ima dugu kosu, religiozne tetovaže, minđuše i kožne narukvice.


:o  :rofl

извор:Курир

Бежанија-Звезда 1-1! Шта рећи, само-фантастично навијање "Деија" и прелеп гол Бурзе.....

Резултат исти као и у првом делу сезоне,али рекао бих игра неупоредиво боља.Короман показао да ће бити велико појачање,Бурзановић такође.
Гол који смо примили не сме никада више да се понови,јер се онакви голови дају на кафеовом турниру а не у супер лиги.
Друго,Ђокић сувише одсечен од осталих,мислим да наши играчи баш и не разумеју шта значи играти одмах иза најистуренијег,а можда и ја грешим.
И на крају,не знам шта треба да се деси па да она смешна бугарска певачица добије место на клупи,а да поштену шансу добије Тадеу.
Да не заборавим и Ђорђевића који је такође коректно обавио посао...
Елем,дерби ће бити јако занимљив,а зезнуо се свако ко мисли да је већ сада све готово!

Било је јасно да нас је онакав кикс гол пореметио и од самог почетка смо били у ситуацији да јуримо резултат,што је свакако утицало на игру.Такође доста лош терен, реко бих по реакцијама играча оба тима,али ипак је лакше онима што се бране.Најбољи утисак на мене је у сваком случају оставио Бурзановић и надам се да смо послије толико година добили супер играча на том мјесту у тиму.Трудио се да игра рационално,мислим да ниједну лопту није изгубио и погрешно додао...Короман солидан,као и Ђорђевић.За овог Георгијева немам шта додати у односу на горњи пост.
Судија је имао неуједначен критеријум,не мислим у односу на једну или другу екипу,већ према прекршајима.Иста ствар једном јесте ,други пут није фаул.Па онда прави паузе по сат времена док нешто не свирне,игра крене ,он тек онда свирне..
У принципу сам више очекивао,ал биће боље у сваком случају.

Короман на ФОХ-у најавио одлазак!Рекао је да је разочаран нашим фудбалом,тј. катастрофалним суђењем које је како каже данас деградирало фудбал.''Уколико се тако настави и убудуће нећу играти фудбал'',рекао је Короман

Quote from: "Djole"Резултат исти као и у првом делу сезоне,али рекао бих игра неупоредиво боља.
Мислиш?? Није се баш видео неки велики помак у игри, бар по мени.
Бурзановић никад више не сме на клупу, дечко је јако добар. Тришовић и Манекен одмах на клупу, мнооого су лоши.
Иначе поред Коромана и Бајевић је јако љут на судије тако да се није појавио на конференцији за штампу.
@Djole
Итекако ће дерби бити занимљив...

Игра....шта рећи....можда мало боља него јесенас. Манекена послати однах у 3 лепе тј. Бугарску, и са њиме посалти и Тришовића "репрезентативца", набијем га на "репрезентацију" :bes  namigivanje .
Разлог због којега играмо лоше је тај као и у свих осталих екипа и селекција у Србији. Нико , а ма баш нико се не креће у простор без лопте. :batine  Да, отвори противника да га збуни, да га измори. Да данас су Тиша и манекен често мењали места "иза" нашег -најистуренијег-, па и моја баба с лошим куком и леђима би их стигла и укротила њихова кретања и мењања места. Њих не да треба на клупу, већ на трибину или ван стадиона. У игру Пуровића (два шпица), Бурзу(има и те како шлифа за лопту), Тадеуа (гори од оне двојице сигурно не може бити) , Трајкана (који гине и бори се), и Перовића, који је израстао у каквог таког играча. Сигурно бољег него пре 2-3 године. И Гај је поприлична рупа. Зато уместо њега Бајалица.
Има још доста ставри које се виде "лако на око" да не ваљају, али ми се неда писати..............
Само желим да се упитам и да упитам;"Шта су они радили на припремама???", посто очито (надам се још) нису спремни.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Да, а лепо ми искуство каже да искулирам од њихових добрих резултата на припремама за које се још једном показало да немају ама баш никакве везе. Мислим, како је могуће да одиграш тако на припремама и онда одеш код једне Бежаније и одиграш нерешено :o
Није ми због титуле него због игре и тог фамозног уласка у лигу шампиона.
И само да додам што је већ свима јасно. Манекена и Тришовића уклонити по сваку цену!!!

Pantic, Bugar, Trisa, Djokic KATASTROFA!

Дерби померен за пола сата објавила спортска централа.

Quote from: "drenke"Дерби померен за пола сата објавила спортска централа.

А јел су рекли који дан?

Остаје субота.
..baklje gore, pesma cigana...

Субота у 16:00 часова.