Георгијев је рупа неопевана и такав је од почетка сезоне.
Давно нисам видео споријег фудбалера, у ствари он ми делује као да зна фудбал, али не стиже то да покаже јер одбране противника немају разумевања да му дају мало времена..Минут два, шта је то?
Тришовићу је очигледно Коштуница теча, јер ја друкчије не могу објаснити чињеницу да се та особа бави прволигашким фудбалом (мисли се на Тришовића, мада би и Воја Неуништиви био бољи играч вероватно)...
..кажу да причам много...

Пошто је "ко ће доћи", мало глупо нагађати, можда би било бољњ да "нагађамо" ко ће да нас појача својим одласком.

Играчи којима бих ја волео да видим леђа по сваку цену су :

Георгиев (Овај је фудбалски гол као и главић мога тукија)
Миладиновић (Још увек има проблема с психом од утакмице с ПСВ-ом пре 3 године)
Пантић (Као фудбалер има једну!!!! ману- МНОГО ГРЕШИ)
Јоксимовић ( Шта рећи ??????)
Тришовић ( Георгијев + Јоксимовић + "репрезентативац")
Тадеу (Овоме пише да је Бразилац у пасошу и то је све)

...........њихов одлазак би нас појачао у сваком погледу од фудбала до економије (плате).

Играчи чији одлазак нам вероватно не би нешто "шкодијо" су :

Радивојевић (резервина резерва)
Бановић (никада шансу није добио, нити ће је добити)
Ђорђевић (ја сам игро у Бразилу)
Пуровић (чекај да се наместим за дуел) или (ја ћу да промашим све и један "зицер" )
Ђокић (окренут шупком ка голу 99% времена, онај 1% када је окренут носом ка голу, успе да учачка који гол)
Рашковић (увек "златна" резерва)
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Стварно онај Миладиновић оде у пичку материну!
Пропаде човек у земљу одједном! :(
color=red]FxCxRxSx[/color]

Не желим да причам празне приче, али најгоре од свега што може да се догоди је да промијенимо комплетан тим за следећу сезону, што је постала пракса. Оно што не ваља, наравно продајемо(Миладиовић, Јоксимовић, Радивојевић,...) али њих нико неће, док фудбалере који су ове сезоне били добри и заинтересовали неке иностране клубе, који су богатији од нас и којима ми не можемо новчано да парирамо, нећемо моћи да задржимо и следеће сезоне. Ту превасходно мислим на Басту, Милијаша, Кастиља, Миловановића, Коромана, (и можда још по некога). У колико дође до ремонта, који је неминован ако не промијенимо тренера на љето, неозбињно је причати о лиги шампиона, јер са Бошком Ђуровским вај тим не може далеко.
И поред тога што волим Бошка, реално гледано то је тако.
И још један велики проблем је то што и даље немамо играче из омладинске школе који би могли да играју за први тим. Можда и имамо, али се на њих не обраћа нека посебна пажња, мада могу да истакнем да је по доласку Мркеле омладинска школа почела мало озбиљније да ради.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Који бре Миловановић?

Једва чекам да му видим леђа.

Искрено имамо лош тим ове сезоне и да оде пола екипе не би ми било жао. Жао ми је што се прошла генрација растурила, али то је била неминовност и последица лоше политике клуба.

Quote from: "Бока"Жао ми је што се прошла генрација растурила

Мени жао што се растурила генерација 91  ;pljuga

Коме то смета Радивојевић? Кладим се да пола вас не зна ни како човек изгледа, а спомињете га у истој реченици у којој користите 'појмове' попут Јоксима и Пантића. Шмуцију је место загарантовано, а уколико дође до његовом одласка, што је и заслужио мајкуму, добићемо појачање на позицији голмана. Друго, зар није Ђоређевић солидно одиграо у почетку, или ме то сећање вара, пошто је прошао дужи временски период? :o

Што је најгоре, нама ће се сада и дебељко вратити  :lol:

Oво је линк ка Ројтерсовом чланку о томе како је могуће да ће и наша Звезда постати члан ове организације најбогатијих клубова Европе.


http://www.foxsports.com.au/story/0,8659,21752899-23215,00.html


Ајде ако неко зна нешто више о овој Г-14 групи нека нам појасни шта се ту дешава. Био сам на њиховом сајту( http://www.g14.com ) али и даље не капирам шта представља цела групација, да ли ће они организовати нека такмичења ван УЕФА-е... Да ли би било добро или лоше по нас да се прикључимо???

Ево и превода најзанимљивијег дела тог текста.....
___________________________________________________
Sources within the G14 told Reuters that Chelsea has indicated its preference to join, but one said that some clubs, most noteably Arsenal and Manchester United "felt uncomfortable with the idea".

Another source said Celtic, which attended the meeting in May last year, and Old Firm rival Rangers are "towards the top of the pile", while others believed to be in the frame include Red Star Belgrade and Galatasaray.
___________________________________________________

Блиски извори Г14 су рекли Ројтерсу да је Челзи потврдио своју жељу да се придружи Г14 али има индикација, највише од стране Арсенала и Манчестер Јунајтеда да се они не осећају ОК због такве идеје.

Други извор близак Селтику, који је учествовао на састанку у Мају прошле године као и стари ривал Ренџерс потврдио је да су они на врху те листе клубова (који би требали да уђу у топ 14) док су други као што је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА БЕОГРАД и Галатасарај у оквирима такве могућности.
___________________________________________________

Г14 је група клубова за заједничким интересима која стално лобира у УЕФА и на тај начин штити своја права. Међутим не видим зашто би ми били део те приче.

Нити имамо новца, нити евро успеха као чланице те групе. Могуће да је жвака.

Могуће је да би чланови Г14 то видели као неку врсту улагања. Приликом избора Платинија видело се да исток односи превагу над западом (због већег броја земаља). То је сада нови моменат на који Г14 мора да рачуна. Звезда нема паре, нема ни резултате, али има потенцијал. А и сигурно је и једно од најпознатијих имена са фудбалског истока.
..baklje gore, pesma cigana...

Као што сте рекли Г 14 је група утицајних и богатих клубова која се бори за своје интересе унутар УЕФЕ. Може се рећи да су ови интереси углавном финансијске природе. Г 14 је група за коју је ових година везивана прича о формирању паралелног такмичења, пандану Уефиној Лиги Шампиона, такмичењу које би им било занимљивије и финансијски исплативије. До дана данашњег та идеја није заживела, али страх од могућности остваривања тога и могућег губитка најпопуларнијих клубова који својом појавом омогућавају велику зараду је присутан у УЕФИ што ојачава позиције ове групе.

У европској кошарци је пре неколико година дошло до сукоба између организације УЛЕБ која је окупљала најбогатије кошаркашке клубове и ФИБЕ. Епилог те борбе је стварање УЛЕБове Евролиге , Улеб купа , а тотална деградација Фибине Евролиге која данас представља трећеразредно европско такмичење.

Звезда итекако има историју којом може да се дичи. Има огроман број навијача, највећи на Балкану, и са те стране може да парира тим клубовима. Очигледно да организација жели да прошири свој утицај и на овај део Европе и Звезда је сасвим логично најбољи избор.

Да закључим, пријем у Г14 би био најбоља ствар која се догодила Звезди од 91.

QuoteДа закључим, пријем у Г14 би био најбоља ствар која се догодила Звезди од 91.

Мач са две оштрице... Пријем у Г14 и неко будуће учествовање у тој њиховој лиги би значило много промена око клуба! То је тежак профит и ништа више... ТВ права, прескупе улазнице, позоришна атмосфера...
Смета нам и ова ЛШ која је комерцијална донекле, а шта би тек била та њихова лига не смем ни да замислим...

То паралелно такмичење је више врста притиска који Г14 примењује на европску кућу фудбала. Као прво, на енглеске клубове не би могли рачунати. Њихов савез је већ рекао да ако желе улазак у европска такмичења мимо првенства, могу слободно да изађу из енглеске лиге, а њихове играче неће позивати у репрезентацију. Ниједан енглески клуб неће пристати на тако нешто јер би их навијачи раскомадали.
Потом, не верујем да би клубови из осталих земања благонаклоно гледали на то да поједини клубови имају осигурано учешће у некој суперевропској лиги. Постојала би могућност да се изгласа избацивање или тако нешто.
Глупо је поредити УЕФА и ФИБА - ово прво је озбиљна организација. Не кажем да је ФИБА била потпуна труба, али је за њу УЕФА озбиљна организација.
..baklje gore, pesma cigana...

После дијагнозе хирурга на Ортопедској клиници доктора Гавриловића, армији навијача Црвене звезде, а посебно Марку Перовићу донекле може да падне камен са срца.
Хитроноги везиста биће на терену за шест месеци! Још увек није познато да ли ће хирушки захват бити урађен данас.
- Врло брзо ћемо да донесемо одлуку. Одлучили смо се да Перовић буде оперисан по најсавременијој методи, као и Михаел Шумахер. Најпростије речено хирушки захват биће извршен без реза. Повреда јесте тешка, али не као што се у првом тренутку учинило. Ако све буде у најбољем реду, период рехабилитације ће трајати између пет и шест месеци - истиче доктор Гордан Гавриловић.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Таман ће бити спреман за нову сезону  :)  :)

Нова сезона почиње за мање од 3 месеца,тако да објективно га треба очекивати у другом делу сезоне!

Дел Нери најближи Маракани.
Извор: Спорт

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=14926

Ретко када постујем на спортским темама...

Али ово је за мене срамота! Зашто Пикси не пружи шансу Ђуровском који је извукао наш тим из кризе. Ђуровски пре свега, има Звезду у срцу и нека нико не прича да није велики Звездаш!
То што није имао неких већих тренерских успеха не значи да их неће у будућности имати. Зашто дати паре неком тамо тренеру странцу, а тим парама се могу узети неки квалитетни играчи?
Зашто? Ако се Звезда опоравила те финансијске кризе у којој је била, онда ОК, нека доведе и скупог тренера и играче.
Кога бре они заваравају???
Не може се тим за ЛШ направити за пола године! Немојмо бити наивни... И на крају ће се све завршти на: ,,Па знате, покушали смо... Пљунули смо кеш... Ми смо ово-ми смо оно... Знате, не иде... Продаћемо пола тима... Шта ћемо... Немамо пара''

Значи, ја сам за то да се задржи Ђуровски, зато што зна да цени оно што му је пружено, и даје 110% себе... Те ствари се увек примете и виде... Да задржимо добре играче који ће нам требати, а да купимо још 4-5 квалитетних и искусних играча и да чекамо улазак у ЛШ или неко европско такмичење не ове, већ следеће године!
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!