kupuju se na trafici ali nisu novine.
Radonjica tek ne bi voleo da vidim em je igrao za pakistance em je vezara prosle dine najbolji strelac prvenstva od 20 golova-17 iz penala osecam da je to bjeka forsirao da on bude prvi strelac da bi ga za vece pare prodali.Nadam se da nijedan igrac ni babovic ni drugi nece doci u Zvezdu.Ne trebaju nam tatini sinovi koji su do juce pljuvali po zvezdi.

OVOJ PRICI IZGLEDA NEMA KRAJA :rofl

Prvi čuvar mreže reprezentacije Srbije Dragoslav Jevrić pregovara sa Crvenom zvezdom o prelasku na "Marakanu"!

Iskusni golman raskinuo je ugovor sa turskim Ankarasporom i na pragu nove sezone iznenada postao slobodan igrač.

U senci kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Milana, predsednik Zvezde Dragan Stojković pregovara sa Jevrićem o njegovom povratku u redove našeg šampiona.

Na početku karijere 32-godišnji Jevrić je četiri godine proveo u Zvezdi, za koju je branio na više od 70 utakmica.

Međutim, fudbalsko ime i status reprezentativca stekao je u inostranstvu. Šest godina je branio u holandskom Viteseu, a godinu dana proveo je u Turskoj.

Kamen spoticanja u pregovorima Jevrića i Zvezde mogle bi da predstavljaju ponude iz inostranstva. Poznato je da naš šampion finansijski ne može da parira ugovorima koje reprezentativnom golmanu nude jedan nemački prvoligaš i nekoliko klubova iz zapadne Evrope.

Zvezdin adut moglo bu da bude igranje na evro-sceni, a verujemo da bi plasman u Ligu šampiona bio tas na vagi koji bi Jevrića ubedio da se vrati na "Marakanu".

Mogućnost Jevrićevog prelaska Zvezdu mediji u zemlji spominjali su još tokom priprema reprezentacije za Svetsko prvenstvo. On je bio jedan od kandidata da zameni talentovanog Vladimira Stojkovića, koji je prešao u francuski Nant.

Iako Zvezda sada na golu ima iskusnog Ivana Ranđelovića, nije tajna da bi Dušan Bajević voleo da ima pouzdanijeg čuvara mreže. Hoće li to biti Jevrić znaće se u narednih nekoliko dana.


Sa sportskevesti.net

Odjednom bi svi na Marakanu... :rofl  :rofl

KRAJ LAZI

Kako saznaje B92 Stefan Babović novi je član OFK Beograda.

Babović je juče dobio ispisnicu iz Partizana i, kako se i očekivalo, danas postao član kluba sa Karaburme.  

sa B92...

Ne trebaju nam picke grobarske !!!

Quote from: "Igor_RS"Ne trebaju nam picke grobarske !!!

Slazem se to govno niposto u Zvezdi   :bes
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Nece ni doci! Danas je potpisao cetvorogodisnji ugovor sa OFK-om! A dali ce Jevra doci kod nas, ostaje da se vidi u narednih nekoliko dana....

Nisam zeleo da komentarisem pojedince na podforumu vezanom za Milan,pa cu iskoristiti priliku da ovde ispiskaram neka svoja vidjenja.
Mislim da je Bisevac veoma svesno preuzeo "palicu" vodje u odbrambenoj liniji i za sada to vrlo korektno funkcionise.Onaj Gaj je cini mi se jos uvek malo zbunjen i pod utiskom dolaska i asimilacije u novu sredinu pa se jednostavno ne snalazi bas najbolje.Deluje nespremno i nesigurno.Pantic je odlicno pojacanje kome se nemoze pronaci greska-odradjuje svoj deo posla.Nije mi jasan Bajevic iz kojih razloga forsira Perovica na poziciji levog beka(levog spoljnjeg) kada je isti na tom mestu izgubljeni slucaj,bar da nemamo klasicnog levog beka pa da kazes.Kakav god io,Andjelkovic je igrac kome je to prirodna pozicija i koji bi uz adekvatan rad pruzio vise nego Marko.Takodje prosto ne razumem ne igranje Milijasa,covek kao da stagnira,a ima kvalitet.Izgleda da ga Bajevic bas i ne mirise,ili mu se ne uklapa u koncepciju-steta za takvog igraca.Georgijev odlican-svaka cast.Pricali vi sta hocete i mislili sta hocete ali meni se Jankovic svidja kao igrac-vrlo je lucidan ima potez ima talenat ima mladost,a sa godinama ce ga proci bubice zbog kojih ga mnogi ne vole.Zao mi je sto Bajevic igra sa jednim spicem,jer mislim da bi Zigic i Djokic bili cunami za protivnike.Djokic od kada je dosao igra sve bolje i stvarno postaje pravi.Na moje prijatno iznenadjenje Radjelovic je veoma siguran i to je za svaku pohvalu.Jedino kada bi se napokon otarasili onih Krivokapica i Mudrinica bilo bi super,jer svarno ne vidim bog zna kakvu ulogu takvih igraca.Cini mi se bas da oni pravi mladi igraci ipastaju zbog njih.Razocarao me je Bajevic uvodjenjem Krivokapica u igru na San Siru,a na klupi toliko boljih i kvalitetnijih.Iako nisu mnogo iskusni,nista losije ne bi odigrali od Krivog,a stekli bi dragoceno iskustvo.Ali dobro...svetu se ne moze ugoditi,valjda ce se posloziti neke kockice pa makar se to meni ne bi svidelo samo da udjemo u tu Ligu Sampiona i odbranimo titulu. ;pljuga
_______________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Pise na SC da ce mo mozda dobiti reprezentativca na poziciji levog beka dali neko zna o kome je rec?


piksi je izjavio pre nedelju dana da prelazni rok nije gotov.

nama nedostaju iskusni igraci i zato se iskreno nadam da ce Jevric doci a ovog Trisovica stvarno ne znam.

Randjelovic je sjajn bio protiv Milana ali ne verujem da je on toliko dobar golman.Imao je svoj dan u Milanu.

Trisovic in :

Prvak naše zemlje u fudbalu traži novo rešenje na poziciji levog beka i ako je verovati dobro obaveštenim izvorima na putu je da ga pronađe u inostranstvu.

Glavni kandidat da preuzme to mesto od "v.d" levog beka Marka Perovića je novopečeni reprzentativac Aleksandar Trišović.

Trišović ima ugovor sa ukrajinskim Krivbasom, ali kako je klub od zimus u konstatnim problemima sa finansijama, moguće je da će dva kluba pronaći zajednički interes u njegovom preseljenju na "Marakanu".

Miladinovic out :

Prvotimac Crvene Zvezde koji nije bio u prvom planu kod Ratka Dostanića, Valtera Zenge, a status mu se nije promenio ni dolaskom Dušana Bajevića na kormilo tima, na putu je da pronađe angažman u inostranstvu.

Mladi štoper crveno-belih Bojan Miladinović nalazi se u Belgiji gde će proći probni period u tamošnjem prvoligašu Briselu

Quote from: "North_Side011"Pricali vi sta hocete i mislili sta hocete ali meni se Jankovic svidja kao igrac-vrlo je lucidan ima potez ima talenat ima mladost,a sa godinama ce ga proci bubice zbog kojih ga mnogi ne vole
Годинама смо чекали да прођу такве бубице и Бранка Бошковића. Па кад су га прошле и кад је коначно почео да игра на висини свог талента потписао је за ПСЖ.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "KizaLion"Znam Babovica iz vidjenja, decko mrzi Zvezdu tako da ne nosi uopste crveno, ne jede paradajz, papriku, i ostalo... on da igra u Zvezdi?  :rofl

...a imao je problema sa glodarima kad je prosle godine nosio crvene kopacke...  :)   U svakom slucaju, bolje sto nije dosao, nije neki kvalitet a zalio bi se kada ne igra...

Quote from: "Johnny Blaze"Trisovic in :

Prvak naše zemlje u fudbalu traži novo rešenje na poziciji levog beka i ako je verovati dobro obaveštenim izvorima na putu je da ga pronađe u inostranstvu.

Glavni kandidat da preuzme to mesto od "v.d" levog beka Marka Perovića je novopečeni reprzentativac Aleksandar Trišović.

Trišović ima ugovor sa ukrajinskim Krivbasom, ali kako je klub od zimus u konstatnim problemima sa finansijama, moguće je da će dva kluba pronaći zajednički interes u njegovom preseljenju na "Marakanu".


Nije mi ovo najjasnije posto koliko ja znam, po igrama u mladoj repki, Trisovic je levo krilo a ne bek i veoma je ofanzivan. Ako njega stave na beka, to ce opet da bude krpljenje. U svakom slucaju, bio bih zadovoljan ako Triske dodje jer mislim da ima mesta za njega u ovom timu i to u veznom redu, bio bi jako ubojit po levoj strani i slao dosta upotrebljivih centarsuteva ka Zigi, a to je ono sto nam nedostaje! Steta sto ako dodje nece imati pravo da igra sa Milanom na Marakani.
Nije mi jasno zasto Andjelkovic ne dobija sansu, dosta toga pozitivnog je receno o njemu na ovom sajtu.

Quote from: "The Maniac"
Steta sto ako dodje nece imati pravo da igra sa Milanom na Marakani.

Ma nema veze , registrovace ga za grupu LS , kad prodjemo Milan  :sampion

Quote from: "The Maniac"
Nije mi jasno zasto Andjelkovic ne dobija sansu, dosta toga pozitivnog je receno o njemu na ovom sajtu.


Pa u tome i jeste stvar, sto se ne pita ovaj sajt, vec Dusko Bajevic...Iako se i ja ne slazem recimo sa drzanjem Djokica ili Milijasa na klupi, ali ipak je bolje da Bajevic odlucuje, a ne mi sa sajta ili nedaj Boze neko iz Uprave :D

Dobro je da su ljudi iz kluba,prvenstveno Bajevic shvatili da forsiranje Perovica na poziciji beka jednostavno ne ide.Iskren da budem meni u pocetku to i nije zvucalo kao losa ideja i ucinilo mi se da bi Marko to mogao,ali evidentno je da ne moze.Perovic je jedan kreativan igrac sredine terena i tako se i ponasa,jednostavno mi se ne cini da bi on ikada mogao da postane bek.Izgleda da kao da je navikao da uvek ima neko iza njega da ga pokrije i zato iza sebe ostavlja vrlo opasne rupe.
Sto se tice Trisovica ne zelim preterano da komentarisem jer ga nisam bas gledao puno puta.Ali i dalje smatram da bi prvenstveno trebao pruziti priliku Andjelkovicu koji je u par tekmi na kraju prosle sezone pokazao da bi mogao izvanredno da zameni Acu Lukovica.I i dalje tvrdim da bi uz adekvatan rad on mnogo vise pruzio na tom mestu od Perovica.Takodje mislim da bi sa pojacanjima trebalo da dodje kraj,jer sam uveren da je dovodjenje igraca u ovom delu prelaznog roka(pred kraj) vrlo opasno i da moze da poremeti atmosferu u timu. ;pljuga
_______________________________
SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA

Ево коначно да висимо како ће овај састав да функционише са Анђелковићем на левом беку, а Перкетом на крилу.
Састав против Смедерева :

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић, Пантић, Туторић, Јоксимовић, Ковачевић, Перовић, Јанковић, Георгијев, Ђокић, Жигић

3' минут, и даље 0:0

Неко моје запажање да је Анђелковић дефинитивно бољи избор од Перовића по тој левој страни имао је пар доста добрих потеза али у принципу вечерас је цео тим лоше одиграо...Георгијеву недостаје нешто да би био још бољи све он екстра уради предрибла али сјебе на крају.Милијаш по мени мора да игра у првом тиму а не да улази са клупе...Ђокић је исто лоше одиграо мада је на њим направљен пенал Смедеревци су се доста бунили али нисам видео да ли је стварно био прекршај или не.Жигић на моменте је показивао какв је играч али није чини ми се у форми...Има 10-так дана до текме са Миланом надам се да ће за то време Звезда бити још уигранија,одморнија и у бољој форми.

Quote from: "Skrimo"Неко моје запажање да је Анђелковић дефинитивно бољи избор од Перовића по тој левој страни имао је пар доста добрих потеза

Дефинитивнио.
Анђелковић је једини добитак из ове утакмице, остало је за заборав.