Не могу да вјерујем да смо одиграли онако катастрофалн меч са Бежанијом, жао ми је што је меч преношен на ТВ, јер смо се жестоко избламирали. Упали су у кризу у најгорем могућем моменту. У штампи читамо да нам тренет одлази, тим игра веома лоше, у недељу је дерби, а потом Слован који морамо да побиједимо са 3 гола разлике. То је за нас немогућа мисија, али једина утакмица која може да нас извуче је меч са Земуном. Јер ако њих побиједимо са великом гол разликом, тим ће добити на самопоуздању, али не и на квалитету. Све у свему слиједи нам тежак период, из којег морамо да се изчупамо што је брже могуће.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

У лошој игри морам сем Гаја да похвалим и Миловановића јер се трудио, трчао и како тако додавао. Неко како је одиграо Милијаш... :nene  Само га ви још хвалите...

само једна реч-очај...али ајде не треба претеривати па рећи да је ово најгори тим звезде икада то није сигурно...Нећу да серем по играчима јер је све углавном речено и не би ништа ново рекао а тренутно нам и није у интересу да их блатимо...Победа против лошег земуна треба да буде сигурна такође надам се уигравању екипе у том мечу и онда победа у дербију би нас дигла а тад не би ни успех у уефа купу био мисаона именица...Сачекајмо још мало...

Iako je zadnjih 10 derbija bilo katastrofalno, ovaj sledeći će biti još gori, koliko god to neverovatno zvučalo. Ovaj mučenik Piksi se busa u prsa da hoće da napravi evropsku zvezdu. Ako je tako, on bi sutra lepo trebao debelo da kazni one balvane Purovića i Đokića zbog jurenja sudije i onog sramnog ponašanja. Sudija im kriv, što ne znaju da prime loptu.

Piksi SEBE treba da kazni zbog busanja u prsa dok je vodio "predizbornu kampanju" i naglabao o evropskoj Zvezdi. Te nema rasprodaje, te dovodjenje jakih sponzora, te ovo, te ono... A, ono sto je uradio je gore od Dzaje: rasprodao kostur jednog tima sa velikim potencijalom, koji bi uz 2-3 KVALITETNA pojacanja bio spreman za LS, a doveo je 10 Tojota... Da ne pricam sto je oterao najjacu firmu u Srbiji, Deltu. Jad i beda... koliko god je Dzaja bio ocajan, s njim smo bar imali "mlad i talentovan tim" sa nekim potencijalom... a sada brdo polovnjaka i balvana... uzas. Valjda ce ih Bajevic trgnuti na vreme!
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Quote from: "archer"да похвалим и Миловановића јер се трудио, трчао и како тако додавао.

Auh!
Radio ne radio svira ti radio......ili ti igrao ne igrao isti efekat na terenu postize.

Јеси ти онај са  Б 92?

Quote from: "bojan"Јеси ти онај са  Б 92?
Aha....sto pitas?

Шест кола је прошло, а ми идаље имамо неизвесно првенство. Имамо у врху табеле ОФК, Звезду, Младост па после иду четири тима са истим бројем бодова. Овако гледано мирише на занимљиву сезону, али са једном великом замерком. Нису остали постали много бољи него су Звезда и Партизан постали лошији... Таква је и данашња утакмица била. Ми нисмо имали игру, ама баш никакву и гол смо дали из очаја, а не зато што смо градили ситуацију или имали неку идеју... Много лоше, али пре свега као резултат дубоких промена у тиму. Доводи ме до очаја што верујем да имамо добар играчки кадар и да појединачно гледано и нисмо толико лоши, али да смо као тим за сада велика нула... И то све пред веома важне мечеве који нам долазе...
Залагање је чиста последица саме игре која у овом тренутку не постоји јер се не зна тачно ко пије, а ко плаћа. Идемо у Земун на ноге екипи која више нема шта да изгуби и коју са нашом тренутном игром не смемо олако схватити... После идемо на ЈНА да играмо са клубом који има три везана пораза у нашој лиги, а питање је када им се то последњи пут десило. Та утакмица по до сада приказаном од стране обе екипе може бити једно од најгорих мучења фудбала у историји, али ја се надам да ћемо се ипак издићи на тој утакмици и најзад кренути узлазном путањом. Онда иде Либерец... Та утакмица је за све нас који волимо Звезду за све нас који смо и против Зенита веровали у чудо и верујем да ћемо је ми као навијачи одрадити и више него добро, али се надам да ће нам они на терену пружити разлог за славље... Три важне утакмице у периоду када нам је игра идаље као на почетку припрема...надам се да ћемо се ипак некако извући...

Нисам се оглашавао после Либереца, али пошто смо вечерас гледали репризу игре, ипак бих рекао реч, две.
Голман је, мимо мојих очекивања, солидан и поуздан. Није квалитет Стојковића, али није ни рупа, чак нас је у Чешкој па и вечерас спашавао сигурних голова.
Одбрана нам је катастрофална. По мом мишљењу, сви проблеми које ту имамо, долазе због бекова. Левог заправо и немамо, а десни није ни за скупљање лопти. Тачније, дао бих му да скупља али само у домаћем првенству, никако на међународним мечевима. Ко год да игра левог бека, није крив што је председник правио тим без иједног играча коме је то матична позиција. Ови централни су мање више ок, при чему истичем да је Бишевац склон киксевима ( нешто слично се дешавало и Марку Елзнеру, али он је ипак био класа за овог)
Средина је, иако смо се сви ми клели у њих, најлошији део тима. Благо је мртвак, и не заслужује да са оваквим приступом игра за Звезду Можда он и зна, али ја бих се њему захвалио на сарадњи ( осим наравно уколико се његов приступ не промени за 360 степени ). Тришовића не бих коментарисао, још је рано. Перовић је коментарисан за сво ово време у Звезди више него довољно. Баста ? Неко каже повреда, а ја кажем да пизди јер му нису дали да оде. Кад игра, морам признати бољи је од осталих на десном крилу. Двојац у средини, Миловановић и Милијаш потпуно неупотребљив. Можда ме неко и убеди да они знају да играју фудбал, али да ме убеди да су корисни на терену, никад неће моћи. Нема их напред, нема их ни назад. И они сносе кривицу за рупе у одбрани, не испрате до краја своје играче, не затварају простор, не покривају туђе грешке. То је све онај мученик Ковачевић радио. Ја и даље тврдим да он не зна, али се му се извињавам, јер тек сад видим колико нам недостаје. Трајковића бих волео мало да видим у тиму, не зато што мислим да је чаробњак, већ зато што знам да дечко умире за Звездом. И хоће да игра, тражи лопту на терену. Задњи који је тражио лопту и није био алиби играч, био је Рамбо Петковић. Кастиљо је скроз нов, верујем да ће нам значити, мада мислим да је превише мекан.
Напад најрадије не бих ни коментарисао, јер људи добију једну добру лопту за 180 минута у просеку. Ипак,  Ђокић је играо док је играо поред Жигића. Аилтон не може без лопти али не може ни од стомака. Пуровић је један 190 и кусур високи упитник. Тадеу је 20 сантиметара нижи упитник, али борбени. О Рашковићевој игри могу да кажем да се облачи као шабан, видео сам га на Галерији против Корка.
Формација, у којој играмо, не одговара играчком кадру. Мислим наравно, да то и Бајевић зна, али због неких који морају да играју и он тако игра. Који курац ми играмо преко крила, кад крила немамо, а немамо ни коме да центрирамо. И сам Бајевић каже, далеко су један од другога. Ако већ нису технички јаки скупи их брате мало. Нек играју кратко и уско, биће им ваљда лакше. Бекови нека држе целе стране, а Баста и Тришовић би могли с обзиром да су офанзивни. Али, нисам ја освајао трофеје по Грчкој, па да сад ту кењам много о систему игре.
Тренер, је врстан стручњак, господин и частан човек. Бар га ја тако доживљавам, надам се да не грешим. Међутим, са овим кадром, не знам да ли ће се изборити за нешто озбиљније. Надам се само да ће имати стрпљења и да се неће предати.
Закључак - из овога што гледамо, ништа добро нас не очекује, али морамо веровати. И нека мало обрате пажњу сви они а богами и они у ложи, на песму која се чује све време.

Quote from: "SaXoN"Piksi SEBE treba da kazni zbog busanja u prsa dok je vodio "predizbornu kampanju" i naglabao o evropskoj Zvezdi. Te nema rasprodaje, te dovodjenje jakih sponzora, te ovo, te ono... A, ono sto je uradio je gore od Dzaje: rasprodao kostur jednog tima sa velikim potencijalom, koji bi uz 2-3 KVALITETNA pojacanja bio spreman za LS, a doveo je 10 Tojota... Da ne pricam sto je oterao najjacu firmu u Srbiji, Deltu. Jad i beda... koliko god je Dzaja bio ocajan, s njim smo bar imali "mlad i talentovan tim" sa nekim potencijalom... a sada brdo polovnjaka i balvana... uzas. Valjda ce ih Bajevic trgnuti na vreme!

да са спалевиђем, ораховцем, леринцем, илиђем итд. претерао си га мало брате.

NightMare, potpuno se slazem sa tvojim komentarom! Ja licno mislim da u ovom trenutku, nama fali tri igraca. Levi bek ( ali stvarno da bude bek ),i  da Basta pod hitno  igra desnog beka jedan plej mejker, i naravno napadac. Imamo ih trojicu, ali ruku na srce u ovom trenutku, mi rasnog strelca nemamo. Tek sad vidim sta je Ziga bio za ovu ekipu...... sto rece u jednom interviju prosle godine Reber: "Razlika izmedju Partizana i Zvezde, je u tome sto oni imaju Zigica kad im ne ide, a mi takvog igraca nemamo".... :nene  :(

А Ребер је велики стручњак па га цитираш???

Quote from: "SaXoN"... Da ne pricam sto je oterao najjacu firmu u Srbiji, Deltu.

Делта је избачена са добрим разлогом.

Slusajuci Bajevicevu izjavu na Sos-u doslo mi je da zaplacem(bilo je kao u emisiji sve za ljubav) :lol:  Bajevic je u svojoj izjavi svu krivicu  preuzeo na sebe i mislim da je castan covek, takodje osvrnuo se na novinarska sranja i maltene zamolio ih da vise ne sire traceve o Zvezdi i njemu....Mislim da ipak on  snosi najmanju krivicu za sve ovo sto se desava jer po ko zna koji put kazem da je nemoguce uraditi nesto vise sa ekipom koja u sustini nema nekog kvaliteta a plus nema ni 2 treninga zajedno ....

Mislim da Bajevic nije castan covjek, da bi bio trener nekog tamo kluba iz vukojebine u Kini ili Koreji... Slazem se da on mozda snosi najmanju krivicu, ali ipak je on trener i odgovoran za igru tima. Necu i nemam pravo da odavde pametujem i mudrujem, kako se igralo ili kako se trebalo igrati u Liberecu i u nedelju, samim tim sto nisam bio u mogucnosti da vidim sliku sa tih meceva. Ali ja cak imam razumijevanje i za Piksija i za igru tima, za Bajevica pogotovu. Ipak ne mozes od novosatavljenog tima bez priprema na brzinu sastaviti jak kolektiv. Mislim da treba malo vise vremena proci da bi se sve uigralo i uskladilo. Ja ocekujem, tek kad na zimu ekipa bude ponovo pojacana i kad zajedno odrade pripreme, da u proljece zaigraju onako kako ocekujemo. Do tada treba odrzati korak u ovoj jadnoj ligi, sto ce nam uprkos svemu uspjeti i moliti se Bogu da nam pokloni tri komada protiv Slovana. Ali ako nam ovo ispadanje od Libereca donese, sa uigranim i kvalitetnim timom, Ligu Sampiona sledece sezone, onda mislim mozemo preboliti eventualni neuspjeh od Ceha. Ja bi zaigrao na kartu strpljena...
Jedino sto mi smeta je zalaganje igraca i odnos prema obavezama i dresu koji nosi...Za tako nesto nema mjesta razumijevanju i strpljenju!!!

Poslusa me Pikse, kaznio je balvane.

Људи чим је наишла нека криза одамх смо почели да прозивамо све и свашта, ајде да мало сачекамо(макар дербија или до реванша са Чесима), мислим да ће све доћи на своје.
Прави неуспех ће бити НЕДАЈ БОЖЕ пуцање у дербију(након 100 година) или испадање од Либереца, то се не може толерисати.
Сачекајмо још мало...

Ja se u potpunosti slazem sa Mozartom, sacekajmo proljece eventualno kvalifikacije za Ligu Sampiona, ako tu z...bu stvar onda ih treba otjerat i srat im, ali makar do zime treba ih pustiti malo da se uigraju, nisu to igraci koji mogu da se uigraju za 10 dana zajedno...
i delije jebemo najzrelije...

Jeste da Bajevic nije toliko kriv. Nemoze ni on od govana da napravi pitu.

Nije problem kod nas sto igraci nisu uigrani nego sto igraju ko picke najvece igraju bez srca i ne trude se uopste. Misle sd su dosli u zvezdu i zavrsli su posao.  Njima treba da bude cast sto igraju u zvezdi i treba uvek da se dokazuju zbog postovanja prema grbu koji nose.  

Oni ce proci ali zvezda uvek ostaje.