Ко зна коју причу је Пикси продао Бајевићу пре него што га је довео у Звезду. И Пикси, и Лековић су говна.

Стварно ако оде тек тако и то још где одлази,па стварно немам речи да га опишем.Прво одлази чим је добио добру понуду,и чим је мало зашкрипало,он вата штуру,то стварно од њега нисам ни у сну очекивао.Сматрао сам га за господина.Лепо мени говори један ортак грк већ недељу дана,Бајевић долази у пао,ја реко ма не би он то урадио ни нама а ни вама (Олију),он као видећеш  :bes .Ко кад би сад нпр. Муслин дошао да тренира ове пакситанце.Страшно,луда кућа.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ma nek ide ko ga jebe,to je obicna "princezica sa neretve",velika sam ocekivanja gajio nakon njegovog dolaska,mislio sam da ce biti autoritet i da postaviti neke nove temelje u Zvezdi a on nista novo nije doneo cak je nastavio identicnom taktikom kao i neki njegovi prethodnici,protiv slabih ekipa uvali go na silu a protiv malo opasnijih opici bunker i uz malo srece bice dobro :bes
Partizan je najadniji u njegovoj skorijoj istoriji a mi tamo skacemo ko mala deca sto smo izvukli bod,i protiv libereca je postavio tesku defanzivu,nama treba pod hitna promena sistema igre i covek koji ce uneti malo duha u ekipu.
Prosle godine nismo imali nista bolju ekipu ali setite se kako ih je Zenga lozio,kako ih je protiv Javora izvodio pred sever,to ovima fali,fali im duha,zelje,kurcevitosti.Bosko Jankovic mi je bio antipatican,ali takav inat kakav je on posedovao sad nam je vise nego potreban.

Quote from: "KizaLion"Ко зна коју причу је Пикси продао Бајевићу пре него што га је довео у Звезду. И Пикси, и Лековић су говна.
Koliko se secam, u intervjuu posle Milana je rekao da su odlasci planirani i da su dovedene adekvatne zamene. Pre bih rekao da je lova u pitanju i njegov moral, vec je trenirao AEK i Olimpijakos.

P.S. Sad sam video da je Zigic dao oba gola za Rasing i smorih se nevidjeno. Mislim drago mi je zbog njega, mnogo je dao Zvezdi, nego izgleda jos nismo svesni kakvu smo igracinu izgubili.

Da li je Zvezda odigrala bar jednu dobru utakmicu sa Bajevicem?

On je jedan faljeni trener, ali i pre rasprodaje ja nisam primetio neku igru. Skripalo je na sve strane i zamalo da nas Smederevo dobije na Marakani.

Upravo javise na voljenom rts-u kako Bajevic definitivno posle cetvrtka napusta nas klub za sumu od 1mil evrica koju placa pola on a pola Pao.....Dakle ostadosmo i bez trenera i to usred sezone ali nas fond ili Piksijev dzepic je uvecan za milku vise.....Posle svega bilo bi dobro kada bi  i naseg ekonoma zajedno sa baba-serom uvalili za neku lovu jer dugovi su posle ovoga jos i veci.....
Mislim da odlazak Bajevica i nije neka misterija,jednostavno covek nista konkretno nije uradio a da li je i mogao postavlja se pitanje...?I onda dolazi Pao sa ogromnom lovom koju prosecan gradjanin Srbije retko odbija  a pogotovu trener koji gleda sto pre da pobegne ...?Brine me to sto ce on predvoditi nas tim i na utakmici sa Liberecom pa stvarno nije mi jasno da li vredi drzati njega na klupi kada sigurno nece imati  skoro nikakvih motiva ......
Za Dujketa jos nista nije potvrdjeno ali kao u nekim smo pregovorima....

Ono sto mene sokira je da se mi ne mozemo vec jednom da stabiliziramo. Prvo dodjose novi igraci, sada vjerovatno i novi trener. Pa ko ce to uigrati? Ne bi nam 15 bodova prednosti bilo dosta da budemo prvaci... Ne, ne... mnogo sam razocaran.

Ipak, ja se nadam boljem. Pod Bajevicem smo i pre odlazka igraca igrali slab fudbal, tako da sa novim trenerom moze samo biti bolje. Ono sto je najvaznije, je da navijaci ne dignu ruke od kluba i u ovim teskim trenucima bodre klub jos jace, nego sto i ovako cine. Mada priznam, navijaca mi je trenutno najvise zao. U ovom nasem klubu se trenutno stvarno ne zna, ko koga - da izvinete jebe...

Ако оде Бајевић, а како ствари стоје то је сигурно следи нам криза ко год да дође за тренера. Од тог новог ће зависити када ће се екипа уиграти.
Такође да ли је могао овај одлазак уследити у горем тренутку? Чекамо Либерец код куће, а на клупи тренер који је ослобођен свих брига јер напушта клуб?! Не сумњам ја да ће приступити и том мечу професионално, али се бринем да ће ипак мањкати мотива, а то нам никако не треба у овом тренутку...


Quote from: "nisam_zdrav"Ако оде Бајевић, а како ствари стоје то је сигурно следи нам криза ко год да дође за тренера. Од тог новог ће зависити када ће се екипа уиграти.
Такође да ли је могао овај одлазак уследити у горем тренутку? Чекамо Либерец код куће, а на клупи тренер који је ослобођен свих брига јер напушта клуб?! Не сумњам ја да ће приступити и том мечу професионално, али се бринем да ће ипак мањкати мотива, а то нам никако не треба у овом тренутку...
Daj bre budi ozbiljan - sta ima njemu da manjka motiva? Nema tu velike mudrosti - invalidi moraju da daju 2 gola, a da ne prime nijedan. I da mu obecaju 100 milki evra, on moze samo da se znoji, skace pored linije i cupa kosu, a na balvanima je da odigraju 3 puta bolje nego sto umeju.

Sansa za prolazak - max 20%, a ja sam nenormalni optimista uvek bio.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Треба сачекати да прође утакмица са либерецом а не да доносимо преурањене закључке. Вероватно је све то тачно око преласка Бајевића али сачекајмо да се мало смири ситуација и да видимо шта ћемо урадити против либереца. Ако прођемо свашта ће се дешавати па можда и он остане.

Grci su mi pricali skoro da je Bajevic covek bez morala i srca. Kako moze samo da trenira Pao, Aek i neznam koja jos govna pored Zvezde i Olya. Kakva kurvetina od coveka. Treba ga izprozivati maksimalno.

Човек вероватно има неких квалитета чим је толико трофеја освојио али сто се морала тиче он га нема. Баш њега брига који је клуб у питању њему су само паре у глави.

Ако је тачно то што се прича и пише, онда је Пикси направио од Звезде циркус. То се једноставно тако не ради, бар не у великим клубовима. Такође, уколико је то тачно, не знам зашто би он уопште и седео на клупи против Либереца, тим би требало да води Бошко Ђуровски или Бора Цветковић. Шта треба још и да се опрости тријумфално. Нек иде одмах код својих зечева. Не могу да верујем, пре три дана сам овде писао о њему као господину и часном човеку. Е сад морам да, што рече један притвореник, да поједем то што сам изасрао.

Пикси како је у Марсеју?Па... да вам кажем храна је одлична,видите они овде имају како ми би то рекли ....ћорбицу они ТО овде зову БУЈОН е у то се удроби хлеб и то је онда фантастићно!

1986-1990  Црвена Звезда                    120 утакмица 48 голова
                                                                    2 титуле 88 и 90
                                                                    1 куп 90

1994-2001  Нагоја Грампус                   183  утакмице 57 голова

 Снежана  :jebanje

Господине ви имате диплому али немате знање за ту диплому! :nene

Душан Бајевић је добар тренер, то је неоспорно, али исто тако тренер који није за наше прилике и нашу лигу. Прво слабо познаје друге тимове и играче, живи у свом свету и потпуно је флегматичан. Нама треба неко арогантан, срчан и неко коме је Звезда у срцу и који познаје наш фудбал. То да ли је он ручао са овим или оним није важно, присећања ради Шеки је по завршетку каријере више времена проводио на ЈНА него на Маракани. У погледу игре има доста помака, али мислим да Бајевић није измислио рупу на саксији. Он покушава да игра савремено и брзо, али ми такве играче немамо. Радије бих гледао "дуге лопте" Звезду и побеђивао него гледао допадљиву игру и губио бодове на Маракани.

Мислим да немате разлога да кривите Пиксија... Знате ли колико је тешко данас зарадити 1.000.000 еур? Да ли знате колико компанија обрне тај новац у Србији за један дан? Врло мали број... Ја не могу да се сетим ни једног јединог разлога због кога бих мењао останак Бајевића за тих милион еур + плата коју неће добити?

Неко каже променио се цео тим? Играчи са којима је Бајевић прошао припреме, а више нису у тиму су Жигић (одавно прежаљен), Ковачевић и Јанковић... Остали су отишли раније. Дакле реч је о три играча. И док су они били у тиму пружали смо бледе партије... Да ли је можда он кривац за то?

Ако Дујковић дође он ће бити сасвим ок замена...

С обзиром да је све до сада објављено са "наводно" боље да останемо суздржани... Причајмо о квалитету Бајевића... То што је он освојио трофеје по Грчкој у најбогатијим екипама по мени и није нека препорука... Није ништа урадио са непознатим и неафирмисаним тимовима па је по мени Дујковић и те како бољи тренер од њега... Волео бих да пуно грешим око тог човека јер стварно делује као господин са манирима и човек какав се само пожелети може за тренера... Већ сам споменуо више пута да смо са Зенгом реално играли допадљивији фудбал а и резултати су били много бољи... Још увек ми је жао како се све догодило са његовим одласком, али мало је и он засрао неозбиљним преговорима са разним нафташима... Шта би било да је остао је илузорно говорити, то је прошлост... Али да би било боље то је сигурно!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

:jebanje    :rofl     :zbunjen   ili ti jebe lud zbunjenog

Изјава председника Црвене звезде

Председник Црвене звезде, Драган Стојковић, у понедељак је за завнични сајт клуба прокоментарисао информацију која се последњих дана појављује у медијима поводом наводног одласка Душана Бајевића са места шефа стручног штаба Црвене звезде.

"На овај начин желимо да прекинемо нагађања и спекулације које су се претходних дана појавиле у медијима око одласка шефа стручног штаба Душана Бајевића. Црвена звезда и Душан Бајевић имају чврст уговор и не пада нам на памет да дозволимо да било какве манипулације угрозе постојећу позитивну атмосферу у клубу. Разумем жеље других клубова да ангажују господина Бајевића, али промена на клупи Црвене звезде неће бити. Зато бих сада молио све, од представника медија до наших навијача, да се усредсреде само на једну ствар - реванш утакмицу првог кола Купа УЕФА против Слована из Либереца. За нас је то у овом моменту најважнија и једина битна ствар", изјавио је први човек нашег клуба.

Ево и текста из данашњих Новости:

Princ vredi 5 miliona!
M. MARKOVIĆ, 24. septembar 2006

GRCI su zapeli, danima vrte istu "pesmu", da će Dušan Bajević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, posle četvrtka i meča sa Liberecom, spakovati kofere i preuzeti kormilo Panatinaikosa. Mediji nikako, a pogotovo "insajderi" bogatog predsednika Varodijanisa, da spuste loptu...
Pisali su besmislice da je njegov izaslanik imao tajni sastanak sa predsednikom Draganom Stojkovićem u Beogradu, koji je u glavni grad stigao nekoliko časova pre derbija, i da su uputili zvaničnu ponudu crveno-belima da za "slobodu" Bajevića nude 400.000 evra!
Bez obzira na brojne špekulacije prethodnih sedam dana, razne informacije i milone evra, koji su navodno spremni za konto trofejnog trenera (2,5 milona za tri sezone), on ostaje pri svom stavu, koji je decidirano ponovio nekoliko puta.
- U Zvezdi sam tek tri meseca i ne želim da napustim klub - nedvosmisleno ponavlja Dušan Bajević.
U taboru šampiona su, zato, odlučili da prekinu svaku licitaciju kada je u pitanju njihov šef stručnog štaba.
- Niko se nije javio iz Panatinaikosa. Imali su osam meseci da angažuju, ako su hteli Bajevića pre Zvezde. Mi smo uspeli da ih "pobedimo", a sada sve je u našim rukama. Niko ne pomišlja ni da priča na ovu temu, a ako su Grci već zapeli, cena je sada pet miliona evra, pa neka izvole... Duško je skup trener - jasan je sportski menadžer Stevan Stojanović.
Grci vole da "guraju" dok ne udare glavom u zid.
- Besmisleno je da pričamo o tome šta bi moglo da bude i koje su tuđe želje. Realnost je jedna, a to je da Bajević nastavlja da radi svoj posao, da sprema ekipu za Liberec i nastavak sezone.
Generalno, rezultati su po klupskom planu.
- Jedini promašaj je slabo izdanje u Češkoj, ali ta mrlja može da se izbriše u četvrtak. Sve ćemo pokušati, igraćemo mnogo ofanzivnije nego protiv Partizana, mada smo svi zadovoljni bodom, što je i bio deo plana - zaključio je Stojanović.
Sve je u rukama Zvezde, pa i trogodišnji ugovor Dušana Bajevića, koji je čvrsto zaključan u sefu na "Marakani"...
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "Red Star Forever"С обзиром да је све до сада објављено са "наводно" боље да останемо суздржани...

То би било најпаметније, умјесто што пишете разне текстове излажљибих новина.
Зар више вјерујете новинама него Пиксију, који је данас изјавио да Бајевић сигурно остаје.
Бајевић је један од најбољих, и најугледнијих наших тренера у Европи.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA