Quote from: "KizaLion"Данашњи тим:

Радивојевић

Анђелковић-Бишевац-Јоксимовић-Баста
Ели Тадеу (Тришовић)-Благо-Сузуки-Кривокапић
Пуровић-? (Рашковић)

Не могу да се сетим ко је играо у пару са Пуровићем...

Фабио да Силва и Б. Миладиновић и даље не добијају шансу...
Заборавио си Милијаша да убациш.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Fabio da Silva nece igrati neko vrijeme jer boluje od nekog virusa tako da se ne cudite sto ga nema
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

Ја се чудим што га има :D
Зар није он на позајмици у Хајдуку или тако нешто?А мислио сам да је и Миладиновић отишао...
Иначе Кизо Сузуки је играо у тандему са Пуровићем,али с обзиром да ни Севојну није успео да уваља гол тешко да ћемо га поново видети у скорије време!

Quote from: "maestro"Fabio da Silva nece igrati neko vrijeme jer boluje od nekog virusa tako da se ne cudite sto ga nema


Није од неког вируса, већ од коксаки вируса који напада срце, пауза траје пар година. Он помало тренира али ништа сувише напорно због вируса. Тренутно ради као водич црнцима у Звезди... Ајде ви што сте гледали текму реците како су ови наши играли...

QuoteАјде ви што сте гледали текму реците како су ови наши играли...

Брате играли су, али боље да нису! :batine  У првом полувремену су чак 1 (једном) прешли центар. Али по мени је најбитније да нам се Баста полако враћа, а и то што ''мали''  Рашковић сваку пружену прилику дебело искористи (ипак је имао јако тежак период на приватном плану иза себе).
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "archer"
Quote from: "maestro"Fabio da Silva nece igrati neko vrijeme jer boluje od nekog virusa tako da se ne cudite sto ga nema


Није од неког вируса, већ од коксаки вируса који напада срце, пауза траје пар година. Он помало тренира али ништа сувише напорно због вируса. Тренутно ради као водич црнцима у Звезди... Ајде ви што сте гледали текму реците како су ови наши играли...
Jel ti to bukvalno da pauza traje nekoliko godina??? Pa onda je on svoje zavrsio? Koliko ima godina?
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

QuotePosteno su se crveno-beli ispromasivali u prvom poluvremenu narocito Japanac Suzuki, koji je u 20. i 32. minutu imao odlicne sanse da se ponovo proslavi u kupu. Medjutim to mu nije dozvolio fantasticni Isailovic. Na velemajstorski nacin ukrotio je i udarce Georgijeva u 15. i Joksimovica u 21. minutu.

Ovo sto pise gore sam jutros procitao na "Sportovoj" stranici...


Quote"Amateri, predjite pola"..."Ovo je smesno"

Ovo je skandirano igracima na poluvremenu...



Sad ne znam koliko se bas razumijem u fudbal, ali cini mi se da sve sto se na fudbalskoj utakmici dogodi izmedju 1. i 45. minuta pripada dogadjanjima u prvom poluvremenu tog meca. Takodje mislim da sam siguran da su 15, 20, 21 i 32 minuta pripadaju prvom poluvremenu.

Sad se samo jos pitam dali su  Suzuki, Georgijev i Joksimovic sutirali sa Zvezdine polovine na gol Sevojna :zbunjen

Ja znam da Da Silva nije ni prijavljen ove sezone, tako da nema pravo učešća u Meridijan ligi.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Djole"?А мислио сам да је и Миладиновић отишао...

А где да оде ?
Неких играча(нпр.Кривокапић) се никада нећемо решити...

@ Србски Мозарт  Истина је да су наши имали у првом полувремену неколико добрих шутева у оквир гола противника и у тим приликама се истакао голман гостију. Таква игра нас наравно није задовољила па им је скандирано ''пређите пола'' фигуративно алудирајући на њихову слабу партију.

Иначе, осврнуо бих се на једно име у Црвеној звезди. То је Миланко Рашковић. Када би се рачунао некако број голова у односу на минуте проведене на терену, ја мислим да би он био далеко најефикиснаји играч Звезде. И то не мислим само у односу на садашње играче Звезде, већ у односу на све играче који су играли у Звезди од кад је он дошао. Не ценим га нешто посебно, али ми је постао симпатичан, а и мислим да воли клуб.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

QuoteИначе, осврнуо бих се на једно име у Црвеној звезди. То је Миланко Рашковић. Када би се рачунао некако број голова у односу на минуте проведене на терену, ја мислим да би он био далеко најефикиснаји играч Звезде. И то не мислим само у односу на садашње играче Звезде, већ у односу на све играче који су играли у Звезди од кад је он дошао. Не ценим га нешто посебно, али ми је постао симпатичан, а и мислим да воли клуб.

Дечку дефинитивно треба дати шансу, у сваком случају није глупљи од Ђокића.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima Mladost sa 1:0 u derbi meču 11.kola Meridijan Superlige. Jedini pogodak postigao je kapiten Zvezde Dejan Milovanović u 42. minutu.

Utakmica je odigrana pred oko 5000 navijača u Apatinu
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Nesho"Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima Mladost sa 1:0 u derbi meču 11.kola Meridijan Superlige. Jedini pogodak postigao je kapiten Zvezde Dejan Milovanović u 42. minutu.

Utakmica je odigrana pred oko 5000 navijača u Apatinu

Након дужег времена, одиграли смо добру утакмицу. Мада не знам да ли то можемо рећи с обзиром ко нам је био противник. Али у сваком случају јуче се видео напредак у игри(коначно).

Ове лешине губе од Вожда. Па јебеш га не може довека да нас сере..Само кад нама увек игра онај хидрант од Аилтона..Играч мање..и кад нам је капитен..онај ко је капитен...и да не набрајам..хорор.
..кажу да причам много...


2:0 за Вождовац. Похвали их Бајевићу, заслужили су.
..кажу да причам много...

:bes Oво је смешно! :bes
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Nije smijesno, nego jadno i tuzno!  :(   :finger

Boze dragi, izgubismo od Vozdovca, i to glatko! A onda idemo Smederevu!

Сад сам одгледао 2 снимка са Либереца (тамо и овде), није ми јасно који су критеријуми за добијање капитенске траке? Миловановић је не заслужује. Аилтона избацити напоље, и увести Рашковића...

Иначе, у кладионици је квота била 10 на победу Вождовца, можда је намештена утакмица, или је Звезда пустила Вождовцу...

Quote from: "KizaLion"Сад сам одгледао 2 снимка са Либереца (тамо и овде), није ми јасно који су критеријуми за добијање капитенске траке? Миловановић је не заслужује.

Ја ћу ти рећи који су. Критеријум је да је фудбалер "Звездино дете". Од Ивана Аџића па до Миловановића тај се критеријум чешће пута показивао као тешка глупост него као нормалан став..

И сере ми се више од те "наше деце"..Ја деце немам (бар колико ми је познато) и тачно ми се јебе да ли је неко "прошао млађе категорије" у Звезди, ако је крш од играча. Иначе некад је правило било и да тренер мора бити наш бивши играч (до Љупка Петровића). Где би нам крај био да се и та конзервативна будалаштина одржала..
..кажу да причам много...