Quote from: "Milos_cz"
Svako ima pravo da kritikuje i proziva (pridruzujem se ako se ne poboljsa na prolece), ali ne da pljuje clanove Zvezde i SRBE na nacionalnoj osnovi, a i ne vidim poentu psovanja uprave,  i prozivanja Bajevica za mutavca - pa nije on trener Partizana, nego Zvezde.

Ја сам можда пренаглио и претерао када сам Душана отерао у "Премијер лигу", али полудео сам када видех игру на Косову, мада рекао сам ако треба да испаднемо волео бих да то тамо буде. Слажем се да му треба дати до пролећа, али да ме није досад одушевио- није. Нимало. А што се тиче његовог српства..Није лепо тако људе разврставати, али Бајевић је ожењен муслиманком, и према његовим изјавама, он се више осећа као Мостарац, него као Србин.
..кажу да причам много...

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu jesenjeg prvaka Meridian Superlige, pošto su u 14. kolu ubedljivo pobedili ekipu Zemuna sa 5:0.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

? па зар јесењи део нема 11 кола, ја капирам да је ово други круг од три која има...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Dobro je izukli smo se malo iz letargije koja nas je obuzela,iako se pobedama ne gleda u zube ipak smo se malo smorili onim rezultatima 1-0,2-1 itd...Ovo nam je leglo ko pravo osvezenje.Svima nam znaci,i svima nam je drago kada pukne petarda ma protiv koje ekipe,da se ne lazemo.A i za samopouzdanje i timski duh ekipe ovo je prava stvar.Ne bih se upustao danas u neko dublje analiziranje pojedinaca,zadovoljan sam samim rezultatom,tako treba da se nastavi...da nam daju povoda da opet pevamo ZVEZDO ZGAZI IH SVE  ;pljuga
__________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

E a meni je jos draze sto je Bajevic Trisovica zamenio jos u prvom poluvremenu. Decko ne moze da se sastavi ove jeseni. Za Zvezdu je katastrofa a za repku je tragikomican.  :o

Аилтон је последњих неколико дана у Бразилу због приватних проблема. Вероватно га неће бити у ове 2 утакмице (Кула и ова још једна кући) до краја паузе. Ко зна дали ће доћи на припреме. Пошто до сад није ништа показао, било би паметно да раскину уговор са њим. Уштедели бисмо половину трансфера (150.000евра), а форсирали и уигравали Рашковића или неког бољег играча за квалификације за ЛШ.

Рашковића за ЛШ  :rofl  :rofl

Ailton je za mene najvece razocarenje do sada. Mislio sam da, iako mu liga i "bunker" nasih protivnika ne odgovara, a i mi nemamo igraca koji bi znao pravo odigrati zadnji pas u spicu, ce vise pokazati, ali to nazalost nije bio slucaj. Daj Boze, ako se vrati, da ce na prolece biti bolje.

Inace, Djokic je jedini napadac, koji malo nesto vredi. Purovic je nije pokazao svoj talenat, a isto se odnosi i na Raskovica. Na zimu nam trebaju svakako tri igraca: jedan pravi ljevi bek, jedan dobar odbrambeni igrac, kao zamjena Bisevca i jedini dobar perspektivni napadac, ako se Ailton ne vrati. Ah da, pre nego sto zaboravim, svakako povuci opciju i kupiti Kastija!!!

Рашковић се није доказао? Скоро на свакој утакмици коју је играо је постигао гол. Знам да није неки квалитет, али је дечко сасвим ок. То што не игра, то је ствар тренера. Видећемо још. Пуровић је сасвим добар играч и треба га форсирати уз Ђокића у нападу.

Оно о Аилтону подсећа мање-више на оно што се дешава Адријану и Кафу.
Лепо је имати исте проблеме као Интер и Милан. ;pljuga

Вратио се Аилтон!!! ;pljuga
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "радомир"Е јебао си им кеву за све паре! Још да си само то урадио на ћирилици..... :D

па реци радомире брате мој, реееецццииииии  :D

Quote from: "Бока"Рашковић се није доказао? Скоро на свакој утакмици коју је играо је постигао гол. Знам да није неки квалитет, али је дечко сасвим ок. То што не игра, то је ствар тренера. Видећемо још. Пуровић је сасвим добар играч и треба га форсирати уз Ђокића у нападу.

Sa dokazivanjem sam mislio na konstantne igre u prvom timu na duzi period. Kao dzoker je gotovo uvijek iskoristio sansu, ali jos nije izrastao iz te uloge. Nadam se da ce mu to poci za rukom i da ce postati nosilac igru u nasem napadu. Za sada medjutim definitivno nije.

A da se otvori tema pod naslovom Sima fun club?
:rofl

Treba pomenuti ali samo pomenuti dopadljivu igru Crvene Zvezde protiv više nego nejakog Zemuna.
 NA MARSU AKO TREBA...F.C.R.S

u Kuli je velika frka.Dzomba je isterao neke igrace iz busa pri povratku iz Apatina.Stancic i Stojanovic su se vratili u Zvezdu.Najverovatnije izlaze sa omladincima.To bi trebalo da bude mozda i overa titule iako je Kula uvek bila nezgodna.Odvratan stadion,uzas duva vetar

Quote from: "goku"Odvratan stadion,uzas duva vetar

Samo da mi pobijedimo
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Nesho"
Quote from: "goku"Odvratan stadion,uzas duva vetar

Samo da mi pobijedimo

Da,to i ja kazem.Nije nesto preterano ruzan.Ali pored kanal pa uzasno duva vetar stalno.I uvek tamo igramo kad je hladno sem onda kad je bilo 2:2

Quote from: "goku"
Quote from: "Nesho"
Quote from: "goku"Odvratan stadion,uzas duva vetar

Samo da mi pobijedimo

Da,to i ja kazem.Nije nesto preterano ruzan.Ali pored kanal pa uzasno duva vetar stalno.I uvek tamo igramo kad je hladno sem onda kad je bilo 2:2
i onda kad je bilo 0:1, sto su utakmice iz zadnje dve godine.
a stadion uopste nije los za navijanje, da nije mozda bolje na Vozdovcu ili u Apatinu... kad malo pogledam jedan od boljih mi je stadiona,ima stolice,mi smo iza gola,podignuta tribina, tik uz teren ima mesta,gde ces bolje

Quote from: "jovicn"

Ne znam,mene strasno nervira.Mozda zato sto bas i ne prolazimo najbolje tamo.Tad kad je bilo 0:1 nije znacilo nista.

Ko sve stiže na Marakanu u januaru?
Od Dragan Štikovac | Postavljeno  Juče | Domaći Fudbal , Meridijan Prva Liga | Ocena:  

 
Već krajem letnjeg prelaznog roka špekulisalo se naveliko koji će sve igrači pojačati šampiona države, Crvenu zvezdu, na zimu, a kako se transfer sezona i januar bliži, tako je glasina i špekulacija sve više.

Kako je najavljeno, štoper OFK Beograda, Miloš Bajalica, po mnogima među najboljim defanzivcima naše lige, zameniće u odbrani crveno-belih Milana Biševca koji odlazi u francuski Lans. Njegovim stopama trebao bi da pođe i klupski drug sa Karaburme, Aleksandar Kolarov, koji će pojačati levi bok šampiona.

Desna strana tima trebala bi da bude još jača ukoliko se ostvari transfer Antonija Rukavine, beka Bežanije, koji je jednom nogom na Marakani. Pantić bi na ovaj način imao adekvatnu zamenu, dok bi Basta uvek mogao da igra u veznom redu.

Još jedan igrač Bežanije mogao bi među crveno-bele. Ako je verovati pojedinim izvorima, napadač Dejan Damjanović bi trebao da pojača konkurenciju u napadu, gde su crveno-beli imali najviše problema sa povredama i suspenzijama fudbalera.

Aktuelan je, kao i letos, polu-špic podgoričke Budućnosti, Igor Burzanović, koji svojim kvalitetima svakako zaslužuje dres kluba iz Ljutice Bogdana.

Pored pomenutih pojačanja iz domaće lige, postoji interesovanje za nekoliko stranih igrača, međutim imena se u ovom trenutku na Marakani vešto kriju.

Videćemo koliko još dugo...