Quote from: "drenke"



Чисто да се види ским је нас председник посматрао утакмицу против Луцерна.


Са Антићем, па шта ??????!!!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !


Quote from: "lesa"
Обратите пажњу колико говори о својој игри.Ко да је он једини на терену.Кога је брига што је он погодио пречку и стативу?
"Ништа страшно, важно је да будем ефикасан на званичним утакмицама"
Само гледа како ће да се прода :bes

То је очигледно, мада је и разумљиво од њега јер двије године не може да избори мјесто у "првих 11" сада када је добио конкретну понуду из иностранства одмах жели да је искористи.
Од када је дошао био је трећи шпиц, Прошле сезоне је добијао прилику са клупе јер су предност (разумљиво) имали Ђокића и Жигића, а ове (неразумљиво) Ђокић и Аилтон.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Управо сам сазнао да ће меч Звезда-Зенит бити директно преношен на фокс тв од 16 часова
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Добили смо 2-0, стрелци Тришовић и Аилтон. Солидно прво полувреме, били смо опаснији по гол и створили неколико лепих шанси. Друго полувреме ми је личило на оне игре из јесени, труло али ипак победимо на крају.

Ајде неки опширнији извештај...?
Ја сам гледао само део првог полувремена и нисам видео ништа специјално,мада су у неколико наврата у пар потеза стизали до гола.Пуровић ништа специјално показао није,он добија минуте,а дебели тресе мрежу :D
Баста невидљив,Јоксим и Рашко у првој постави :zbunjen

Quote from: "Djole"Ајде неки опширнији извештај...?


Задовољство после нове победе


Победа над Зенитом од 2:0 представља најбољи могући крај првог дела припрема које су обављене у Шпанији. Наша екипа је у три сусрета забележила три победе и то над врло јаким противницима што ће сигурно бити велики подстрек да екипа настави у истом стилу.

Душан Бајевић, шеф стручног штаба, био је брло задовољан после победе над руским тимом.

"Задовољан сам што смо завршили први део припрема још једном победом. Оно што ме више радује од резултата јесте рад, залагање и однос играча према игри. Сигурно је да може и треба још боље. Имамо доста времена и надам се да ћемо до почетка пролећног дела сезоне отклонити све недостатке у игри. На пола смо припрема и досадашњи резултати нас не смеју опустити већ би требало да буду мотив више да наставимо са оваквим радом".

Саша Радивојевић је на утакмици са Зенитом показао да на њега може озбиљно да се рачуна, а код резултата 1:0 је успео и да одбрани пенал.

"Припреме смо заокружили још једном победом. Доказали смо да смо у успону форме и да можемо да савладамо врхунске европске тимове као што су Шахтјор и Зенит. Знали смо да Руси имају квалитетну екипу, предвођену сјајним нападачем Аршавином. У одбрани је све функционисало беспрекорно и тако треба да наставимо. Што се пенала тиче, ја сам га направио и једини начин да се искупим био је да га одбраним. Пенали су лутрија, чекао сам до последњег тренутка да играч Зенита упути ударац и на срећу кренуо сам на праву страну. Одбрањени пенал нам је свакако улио додатно самопоуздање, али смо и пре и после њега били убеђени да можемо да победимо".

Значајан посао у одбрани на утакмици са Зенитом је обавио Небојша Јоксимовић.

"Знали смо да дисциплинованом и пожртвованом игром можемо да парирамо екипи као што је Зенит. Свели смо грешке на минимум, сјајно смо сарађивали на терену и свако је испунио свој задатак. Мени је веома битно да сам 90 минута одиграо на високом нивоу, али је најважније да је екипа победила. Донекле смо се осветили за поразе од пре две и по године у Купу УЕФА. Међутим, никако не би смели да се занесемо јер су ово пријатељске утакмице. Прави изазови нас тек очекују и морамо их дочекати спремни".

Милан Пуровић није успео да се упише у стрелце, али је био асистент код водећег поготка.

"Добили смо и трећу утакмицу што није мала ствар. Читава екипа је одиграла врхунски и испоштовала договорено у свлачионици. И против Зенита смо се добро кретали. често улазили у шансе. Жао ми је што се нисам уписао у стрелце на овим припремама, али је најважније да улазим у шансе. Гол ће доћи сам по себи".



                               
                                                      извор: www.fc-redstar.net
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Можда небитно,али који је број на дресу добио Бурзанович?? Дали неко зна?
:D  namigivanje

Quote from: "Maximiliano"Можда небитно,али који је број на дресу добио Бурзанович?? Дали неко зна?
:D  namigivanje


8
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "HITMAN 47"Значајан посао у одбрани на утакмици са Зенитом је обавио Небојша Јоксимовић.

О Боже ...  :batine  :batine  :batine  :boks  :boks  :boks  :lol:



izgleda da stize Bajalica... znaci Joksim otpada. Jos da Koroman dodje, Basta se povuce na desnog beka i onaj buzdovan Pantic na klupu... i milina :)
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Quote from: "SaXoN"izgleda da stize Bajalica... znaci Joksim otpada. Jos da Koroman dodje, Basta se povuce na desnog beka i onaj buzdovan Pantic na klupu... i milina :)

И тебе за тренера... namigivanje
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Quote from: "Eribo"
Quote from: "Maximiliano"Можда небитно,али који је број на дресу добио Бурзанович?? Дали неко зна?
:D  namigivanje
8

10-тка се и даље чува за једног и непоновљивог играча средине терена Радована Кривокапића, који је сплетом околности одвојен од екипе, али за то има оправдан разлог јер своје играчко знање жели да уновчи у неком клубу из иностранства
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Кад играмо данас ? Има ли где да се прати?

Уколико није дошло до неких померања, утакмица је почела у 15:30 по локалном времену (14:30 по нашем). Очигледно нема услова за качење на интернет у близини терена тако да извештај и фотке на званичном сајту очекујем након завршетка утакмице.
..baklje gore, pesma cigana...

Црвеа звезда - Пусан 2:1


Фудбалери Црвене звезде су у првој контролној утакмци друге фазе припрема у суботу у Ларнаки савладали јужнокрејски Даеву Пусан са 2:1 и тако наставили са успесима у предсезони.

Црвена звезда – Пусан 2.1 (1:0)
Тришовић 39', Пуровић 73' – Тајсон 65'

Црвена звезда: Ранђеловић, Пантић, Анђелковић, Ђорђевић, Гај, Кастиљо, Миловановић, Тришовић, Георгијев, Тадеу, Ђокић
У другом полувремену су играли још Трајковић, Баста, Милијаш, Бурзановић, Јоксимовић, Пуровић, Миладиновић, Рашковић, Аилтон

Тренер Душан Бајевић је и ову утакмицу искористио да испроба одређене формацијске и тактичке замисли. У првом полувремену је једини класичан нападач био Душан Ђокић па зато и није било чудно што је створено мало прилика против борбених Корејаца.

Миловановић је опробао шут у 11. минуту, али је голман Пусана добро реаговао, да би у 33. минуту после корнера Георгијева, Ђорђевић добро шутирао главом, али је голман Сеонг још једном био на висини задатка. Ударац са дистанце је опробао и Тришовић, али је лопта завршила крај стативе.

С друге стране, одличне шансе су имали и играчи Пусана средином првог полувремена. Први пут је лопта завршила изнад пречке, док је у другом наврату Ранђеловић одбранио ударац.

Ипак, до вођства стиже наша екипа. Георгијев је асистирао Тришовићу који је лепо захватио лопту на десетак метара од гола и прецизним ударцем је сместио у доњи угао гола корејске екипе.

Екипа Пусана је доста агресивно почела друго полувреме и диктирала темпо. Бројним изменама Звезда је успела да успостави равнотежу. На обе стране је било по неколико прилика за гол, и то углавном после грешака противника. Из једне такве ситуације Пусан је и изједначио.

Јоксимовић је погрешио на око 30 метара од гола што је искористио Аргентинац Тајсон који је имао отворен пут ка голу и када је дошао на неколико метара од гола, није му било тешко да затресе мрежу.

Офанзивнија игра Црвене звезде после примљеног поготка је доста брзо дала резултата. Анђелковић је идеално центрирао са леве стране, а Пуровић је био виши од својих чувара и главом савладао голмана поставивши коначан резултат.

Имала је Црвена звезда још прилика за гол, најбољу је пропустио Аилтон. Ипак, у финишу је поново борбена екипа Пусана преузела иницијативу и такође била близу постизања још једног гола. Срећом, лопта је у два наврата завршила тик крај гола, док је једном Ранђеловић успео да одбрани.

На овој утакмици у конкуренцији за тим нису били повређени Туторић и Бајалица, затим ровити Бановић, као и Перовић који није желео да игра на позицији левог бека па је меч посматрао са клупе за резерве и уз голмана Радивојевића једини није улазио у игру.



узето са званичног сајта.


значи Перовић неће како хоће тренер :boks  :boks

Дефинитивно нешто није уреду са Перовићевом главом :boks

Него када је крај прелазног рока вечерас у поноћ или сутра у 24?

Сутра у поноћ! Надамо се још једном играчу!

Нешто се стишала ова прича око Коромана.Чини ми се да неће бити ништа од тога.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Danas u zurnalu je pisalo da Koroman najverovatnije dolazi sutra da potpise za zvezdu.