Quote from: "Danilo89"
Quote from: "Johnny Blaze"Зашто у пола 4 ???

Зато што су дебили! :bes

Ја мислим а је наређење стигло ''одозго''!!!  :pandur
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "HITMAN 47"
Quote from: "Danilo89"
Quote from: "Johnny Blaze"Зашто у пола 4 ???

Зато што су дебили! :bes

Ја мислим а је наређење стигло ''одозго''!!!  :pandur

Ма нек' га пљугају они мало са тим њиховим терминима...  :bes

Ови су мало неактивни :D .
..baklje gore, pesma cigana...

У последњој утакмици припремног периода, Црвена звезда је у Никозији одиграла 1:1 са украјинским прволигашем Дњепром и на тај начин припреме за наставак сезоне завршила са учинком од четири победе и два ремија.

Црвена звезда – Дњепар 1:1 (0:0)

Аилтон 86' – Шершун 61'



Црвена звезда: Ранђеловић, Баста, Анђелковић, Гај, Ђорђевић, Кастиљо, Бурзановић, Короман, Тришовић, Георгијев, Ђокић

Од 64. минута су играли Пантић, Трајковић, Милијаш, Перовић, Јоксимовић, Бајалица, Тадеу, Пуровић, Рашковић (73' Миладиновић), Аилтон



Дњепар: Кернозенко, Грицај, Језерски, Шелајев, Самодин, Бартуловић, Русол, Рикун, Шершун, Давидсон, Назаренко.

У другом полувремену су играли још Старцев, Лусицки, Корниљенко, Сердјук, Главина, Андријенко, Шахов, Барабадзе, Куслиј


Иако у првом полувремену није било голова, може се рећи да је било занимљивије. Украјинци су нешто боље почели меч и имали шансу преко Језерског, али је Ранђеловић добро реаговао.Наша екипа је узвратила преко Тришовића који је одлично извео слободан ударац, али је лопта очешала пречку. У 34. минуту је Бурзановић погодио стативу, али се лопта одбила у поље. У завршници првог дела игре, Дњепар је опет био нешто бољи, али углавном је до шанси долазио после грешака наше одбране.Друго полувреме је почело иницијативом украјинске екипе која је одлучнију игру крунисала поготоком Шершуна који је био највиши у скоку после корнера и савладао Ранђеловића.Убрзо је Душан Бајевић променио комплетну поставу и нашем тиму је требало доста времена да пронађе игру којом би парирао противнику. Привидна иницијатива нашег тима није давала резултата све до 86. минута.Тада је Тадеу одличним пасом проиграо Аилтона који је прелепим лоб ударцем са тридесетак метара матирао голмана Старцева и поставио коначан резултат утакмице.На овој утакмици се после свега неколико минута игре повредио Миланко Рашковић. Реч је о повреди задње ложе и за сада се не зна колико ће морати да паузира.

Екипа се летом из Ларнаке у три ујутру враћа у Београд, у понедељак ће бити слободна, а први тренинг по повратку ће одрадити у уторак на нашем стадиону.

са официјелног сајта...

Прорадила је бразилска веза! :finger  :D
Гледао сам извештај са текме против Омоније и Тадеу ме је веома пријатно изненадио сјајним продорима и дриблинзима.Претпостављам да му је сада лакше,да се потпуно уклопио у тим и зато и оволики напредак.
Овај тим који је почео текму са Дњепром ће вероватно играти и у лиги са изменом Миловановић уместо Георгијева.
И да,још да похвалим Гаја за доста солидно знање српског језика,било је занимљиво слушати га! :)

Quote from: "Djole"
Овај тим који је почео текму са Дњепром ће вероватно играти и у лиги са изменом Миловановић уместо Георгијева.

Мислим да ће из тог тима Миловановић да замени Бурзановића, а не Георгијева. Мада по мени, ја бих радо бугарина ставио на клупу и шансу дао Бурзановићу.

Po meni Milovanovic ne zasluzuje da igra u startnoj postavi. Ne znam, to je neko moje misljenje.
Mislim da ovom timu za ozbiljnije stvari (titulu ne racunam u to) nedostaju levi bek i jedan klasican centarfor 'ubica'. Levog beka, i to vrlo dobrog imamo u blizini, to je naravno Kolarov iz OFK. Ne znam zasto ga nismo angazovali vec u ovom prelaznom roku kako bi se uigrao do leta sa ostatkom tima, pretpostavljam da smo pokusali ali bilo bi previse da smo im uzeli 2 igraca. Bez obzira, Kolarova ocekujem na leto, njega moramo dovesti.
Centarfora cemo verovatno traziti po inostranstvu, debeli mi ne uliva poverenje a ostali ne znaju. Sve u svemu, ovo nije los tim i konacno to bar po imenima pocinje da lici na nesto.

Да, углавном се слажем... Звезда дефинитивно почиње да изгледа на озбиљан тим.
Ја имам проблем са Тришовићем и Георгијевим. Тришовић је трагично одиграо први део сезоне а Бугарин ме иритирао са неким његовим изјавама. Мада бугарин може када хоће али на жалост у већини случајева неће. Од дебелог ништа ни не очекујем тако да шта год да уради изненадим се углавном.
Оно што је најбитније, то је да је Пикси показао да има добар осећај за бизнис што је у данашњем свету и најбитније....

Za mene je bitno da su svi konacno zajedno odradili pripreme,ocekujem mnogo bolju igru nego do sad.Mislim da se moze desiti da nam bokovi budu problem,narocito u defanzivi.U veznom redu stvarno ima puno kombinacija,ajde da vjerujemo bajevicu,valjda zna sta radi..Sve u svemu jedva cekam da ih vidim na djelu....

QuoteКороман: Прави до "вечитог дербија"
Огњен Короман одиграо је у недељу у Никозији први меч за Црвену звезду након што је коначно прешао у свој некадашњи клуб из енглеског Портсмута.

Стандардни репрезентативац Србије против Дњепра (1:1) је на терену провео нешто више од 60 минута и наговестио да ће током пролећа допринети побољшању и пре свега убрзању игре актуелног шампиона.

"Веома сам задовољан, не толико својом игром, колико чињеницом да сам физички одлично припремљен. Имам свежину и хитрину, али ми је потребно време да се уклопим у тим и игру, односно да се упознам са играчима. Ја морам да се адаптирам на њихов стил, а не они на мој. Очекујем да ћу до 'вечитог дербија' бити прави", већ размишља Короман о 24. фебруару и окршају са Партизаном.

Што се тиче колективне игре, брзоного десно крило сматра да највећи проблем тренутно представља недостатак завршног паса.

"Појединци су уморни. Поред тога, био је и последњи дан припрема па су многи већ мислили о повратку кући и то је условило малу нервозу. Жао ми је што се Рашковић повредио, али надам се да ће се брзо вратити на терен".

Душан Баста се после дуге паузе још увек враћа у форму, која је га је својевремено довела у националну селекцију. Он сматра да су четири победе и два ремија током припремног периода можда чак и превише добар учинак, наравно, са становишта психолошког приступа предстојећим мечевима у првенству.

"У припремном периоду није у првом плану резултат, него физичка припрема и уигравање. Задовољан сам изгледом екипе и могу да кажем да је добро што у припремама нисмо забележили све победе. Такмичарске утакмице биће нешто сасвим друго, јер се тада види пуна озбиљност тима", истакао је Баста.

Црвено-бели се у суботу, у оквиру 17. кола Меридиан Суперлиге, као гости састају са Бежанијом.

14/02/2007 | Izvor: B92
B92: Ailton napušta Marakanu?

Brazilski napadač Ailton mogao bi već danas da napusti ekipu Crvene zvezde.

Kako nezvanično saznaje B92, Brazilac je dobio dozvolu da napusti klub posle samo 6 provedenih meseci u Beogradu, uz odgovarajuće obeštećenje i preseli se u Švajcarsku gde prelazni rok u prvoj ligi traje još dva dana.

Ailton je medju "crveno-bele" stigao prošle jeseni iz turskog Bešiktasa, ali nije ostvario značajniju ulogu u timu Dušana Bajevića.

Са званичног сајта

Аилтон прослеђен на позајмицу

До краја сезоне у Грасхоперсу

Летошње појачање Црвене звезде, Бразилац Аилтон, позајмљен је швајцарском прволигашу Грасхоперсу из Цириха до 30. јуна ове године са могућношћу наставка сарадње по истеку позајмице.

Искусни нападач је постигао договор са Грасхоперсом, а сарадња је остварена на задовољство самог играча и оба клуба. Према договору, постоји могућност да на крају сезоне Грасхоперс од Црвене звезде откупио Аилтонов уговор.

Аилтон је у првом делу сезоне за Црвену звезду одиграо 13 утакмица и постигао четири гола, а његовим одласком се отвара могућност да већу минутажу добију Милан Пуровић и Миланко Рашковић.

Ето коначно оде дебели, жешће смо киксали са његовим ангажовањем. Само смо бацили 300 000 еура,...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Ја сам пре за Тадеуа него за Рашковића!Више је показао на припремама...

Браво Пикси, легендо! Коначно се отарасисмо Дебелог! Промашена инвестиција, да Бог да га откупили Швајцарци за 6 месеци, нек тамо просипа своје сало по терену! Отвара се простор за Пуркета, Рашковића али и Тадеуа...

Не зна се ко је од наведених већи играч.

Quote from: "делијаЛЕ"Отвара се простор за Пуркета

Тај играч одавно више не игра за нас! Батистута Габријеле за тебе је Пурке, Пеле!  :rofl

Грасхоперс ј стварно пао на ниске гране кад ангажују дебелу мрцину. :ruke
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Quote from: "Nesho"Ето коначно оде дебели, жешће смо киксали са његовим ангажовањем. Само смо бацили 300 000 еура,...


можда и нисмо  ;pljuga


Спорт:

Aktuelni šampion pozajmio čuvenog Brazilca
Grashopersu do leta, sa opcijom prodaje

Dragan Stojković: Švajcarci poslali ponudu koju nismo mogli da
odbijemo. Trener Bajević konsultovan pre dogovora sa Ailtonom

Ode Ailton, ode u Grashopers, neka mu je srećan put! Neko će žaliti, neko, možda, i slaviti, takvi su ljudi, takav je i je život. Ailton? Nekada veliki. Nema dileme. Baš kao što nema dileme da je u Zvezdi bio daleko od ranijih dometa. Razlog? Godine, zamor materijala i šta sve ne još... Svejedno, ime mora da se poštuje, Brazilac je – ime. I od toga se uvek mora poći.
- Ailton je pozajmljen do leta, uz opciju kupovine – objašnjava Zvezdin predsednik Dragan Stojković u razgovoru za Sport.
Do transfera je došlo neočekivano?
- U jednom danu sve se odigralo. Poziv iz Švajcarske u utorak, konsultacije sa trenerom Bajevićem i dogovor sa Ailtonom.
Na kraju, sve strane zadovoljne?
- To je posao, pravi posao.
Kada ste sa Ailtonom pričali tokom priprema u Marbelji, postojala je ideja da se preseli u Meksiko?
- Nije to bilo toliko ozbiljno. I Ailton je brzo shvatio da je pametnije da okrene glavu.
Ono što nisu imali Meksikanci, imali su Švajcarci, mislimo na novac, naravno?
- Tačno – priznaje Piksi.
Ako nije tajna, koliko Zvezda dobija za privremenu Ailtonovu slobodu?
- Zvezda je zadovoljna.
Hajde još jedanput da pitamo, ponekad se upornost isplati... Koliko?
- Dovoljno – ne da se Piksi.
A sad, okolo – naokolo. Da li ste pokrili ono što ste dali kada je Brazilac pre šest meseci došao u Zvezdu?
- Jesmo!
Ostaće još neki evro?
- Da, ostaće. Zvezda je u plusu.
Kako je reagovao Ailton kada ste mu saopštili da postoji mogućnost da se preseli u Švajcarsku?
- Reče mi: Ukoliko uslovi odgovaraju Zvezdi, nemam ništa protiv. Poštujem Zvezdu, poštujem klub u kojem sam bio zadovoljan, biće kako vi kažete. Iz Beograda ću poneti lepe uspomene, jedino što mi je smetalo, jedino čime nisam bio zadovoljan vezano je za posetu na utakmicama, navikao sam na pune stadione...
Uslovi su, vidi se iz priloženog, odgovarali Zvezdi, Ailton nastavlja u Švajcarskoj...
- Nismo mogli da odbijemo – dodaje Piksi.
Častiće neko od dosadašnjih Zvezdinih rezervista. Neka časti i treba da časti, otvorilo se mesto u špicu.
- Bodovna prednost je umnogome diktirala ovakav razvoj događaja, Ailton ustupa poziciju... E, to je Bajevićev posao. Šta ja mogu još da kažem? Pre par dana, opet u razgovoru za Sport isticao sam da ćemo igrati lepše nego jesenas, a sad da pomenem i mašinu. Zvezda će biti mašina koja melje, koja sve melje! - naglasio je prvi čovek crveno-belih.

Немамо ми материјал за Лигу шампиона ако ће нам ударне игле напада бити Ђокић, Пуровић и Рашковић ... Додуше, ни Аилтон није био бог зна шта, али бар је био име. Небитно, срећан пут дебеломе, а на љето ће се морати довести неки јачи нападач. Млађи, мршавији и голгетерски расположенији.  ;pljuga

Adios, Ailton Goncalves da Silva!