Quote from: "Red Star Forever"
Quote from: "Igor_RS"Сад нам само остаје да видимо ко ће нам бити нови тренер, спомињу се Петко...

чиме је то тај петковић заслужио да му тепаш, а којим то резултатима да буде тренер Црвене Звезде??? Јел му препорука она бламажа са СП, јел му препорука што није направио никакву игру у репрезентацији...
Написао сам Петко, јер ми тако дебилније изгледа, самим тим мислим да је он дебил. Ја имам јако лоше миђљење о њему као тренеру и не бих волео да дође у наш клуб. Али тако се прича...

Vreme je da u Zvezdu dođu oni koji su je najviše i uzdigli,igrači iz generacije koja je osvojila sve svetske trofeje.Treba ih rasporediti na određene funkcije i ako treba prepustiiti im kompletno vođenje kluba jer su oni igrali u najvećim klubovima i znaju kako sve funkcioniše u velikim klubovima.
Jugović za trenera,Mihajlović nek bude direktor,može se naći i mesto za Belodedića,Lukića,Pančeva pa da konačno krenemo iz ove žabokrečine gde se ne zna ko pije a ko plaća,gde menadžeri i razni krimosi imaju svoje igrače i oni moraju da igraju.
Sadašnji kompletan stručni štab sem Boška Đurovskog raspustiti...

Само ако нас Лукић и Панчев извуку из ове ситуације...  :o

О чему ти причаш?  Уосталом у клубу су тренутно Василијевић и Стојановић, па и тај Југовић. Видећемо до краја шта ће бити није још много остало стрпите се мало.

Стварно ме неки од вас чуде са појединим коментарима у вези управе. Управа је урадила најбоље што је могла у односу на средства са којима располажу. Сходно томе мислим да би сваки топик који је актуелан требало закључати на пар дана док се страсти не смире у противном тотално је неконструктивно писати коментаре типа цела управа напоље.... . Пикси је доста добрих ствари направио у Звезди и мислим да ради за сада сјајан посао.
Тренер је већ друга прича... . Бајевић је показао или не знање или не могућност да од реално доста добрих играча у тиму које имамо (ту не мислим на све наравно) направи добар тим. Он то очигледно није знао да уради и то је оно на чему је пао.
За Звезду треба имати карактер кога он исто тако није имао. Које је за сада најбоље решење не би да шпекулишем. Бошка много ценим и као играча и као човека тако да шта год се одлучи у вези тренера мислим да је њему увек место у Звезди на овај или на онај начин.

Quote from: "CEBEP". . Пикси је доста добрих ствари направио у Звезди ...

kojih?

12. mart 2007. | Izvor: B92, Sport | MR

Bajević: Ne dozvoljavam da me psuju

Dva dana posle odlaska iz Crvene zvezde, Dušan Bajević se oglasio i to u grčkim medijima. Podsetimo, Bajević je u subotu napustio Zvezdu posle nešto više od jedne polusezone, tako što je posle skandiranja navijača ustao sa klupe i otišao u svlačionicu tokom utakmice sa Vojvodinom, koju je Zvezda izgubila sa 3:0. "Otišao sam zato što ne dozvoljavam da me psuju.Niko nema pravo da priča protiv mene i ocenjuje moj rad", rekao je Bajević za grčki list Sport time.

Većina sportskih medija u Grčkoj, gde je Bajević zabeležio najveće uspehe u trenerskoj karijeri, ispratilo je u nedelju njegov odlazak iz Crvene zvezde, uz podsećanje da srpskom treneru to nije prvi put da je napustio jedan klub na takav način.

Naime, tokom boravka u atinskom AEK-u, Bajević je 2004, takođe nakon skandiranja navijača, otišao u svlačionicu i podneo ostavku, i to još u prvom poluvremenu.

Bajević je dodao da do kraja sezone ne planira novi angažman.

-------
Чуј ти њега, нико нема права да оцењује његов рад... Врх врхова :batine
Milka Casuals

Mislim da bi najbolje resenje za novog trenera bio Vladimir Jugovic. Ako ne on, onda Slavoljub Muslin. Mediji spekulisu da bi cak i Valter Zenga mogao da se vrati na klupu. Evo sta je Juga izjavio na pitanje da li bi prihvatio da sedne na klupu Crvene zvezde:

- Siguran sam da bih bio dobar trener. Imam fudbal u malom prstu, poznajem ga u svim segmentima. Trenirali su me najveći stručnjaci u Evropi, a uvek sam voleo da sagledavam mane i vrline igre, fudbalera, protivnika. Kada bi me moja Crvena zvezda pozvala da sednem na klupu, bez imalo straha i ustezanja imao bih petlju da prihvatim poziv. Verujem u sebe i ono što znam, doneo bih mnogo toga pozitivnog i savremenog u igru ekipe - istakao je Jugović.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda

Svaka cast Jugi za to kako je igrao za Zvezdu, ali ljudi moji sad nije trenutak da se kockamo.....imamo samo +6 u odnosu na groblje.  Ako i to prokackamo(nedaj boze), pa smejacenam se godinu dana, a Djukic, ni kriv ni duzan postace cudotvorac! Mislite o tome! Ja sam za to da se dovede neko, ko barim malo ima trenerskog iskustva. Iskreno, veoma se bojim, da ne dovedu nekog koga nebismo zeleli da vidimo kao trenera. :batine  :bes

Iskreno, mislim da je u Zvezdi najveci problem sto jos uvjek neki igraci moraju da igraju (uticaj menadzera), tipa Djokic, Blago...Mislim i da Pixi nije imao petlje da ode korak dalje i sankcionise sve one slabe partije kao i samovolju nekih igraca (prije svega Peovica). Ne branim Bajevica, ali svi smo ga htjeli. Covjek nije nista napravio - da li iskljucivo svojom ili i krivicom nekog drugog, vrijeme ce pokazati svoje.

poz
Dacha
rnova kruna na Njegovoj glavi govori o vjecnoj slavi.
Isus je zivot ostalo su sitnice.
Grobari, propao vam je posao. Vaskrsnuo je.

Па за промену направио је и још увек прави јак спонзорски пул. У Звезди не играју играчи типа Спалевића итд који су доведени на само Џајин својствен начин. Не памтим када је Звезда имала јаче појединце (намерно не кажем тим јер овако како играју најмање личи на то) него ове године. То што не играју као што се од њих очекује то је већ проблем тренера а не Пиксија. Не стајем сада ја овде у одбрану Пиксија по сваку цену али од када је дошао дефинитивно се доста ствари у Звезди променило и то у главном на боље.

Quote from: "Dacha od Bosne"Iskreno, mislim da je u Zvezdi najveci problem sto jos uvjek neki igraci moraju da igraju (uticaj menadzera), tipa Djokic, Blago

А које то, мајке ти, играчине седе на клупи, док Ђокић и Благо играју, као што си навео. Сви они на клупи су бољи од тима који губи, док не уђу на терен и покажу свој раскошни таленат, после кога се већина враћа на клупу. Немојмо човека кривити за нешто што није било у његовој моћи. На крају крајева, Милијаш, Трајковић, Рашковић, Перке и други по многима злата вредни момци са клупе су имали неку своју улогу у текућој сезон, а искористили је већином нису. Георгијев, онако емотивно скрхан, ушао је у другог полувремену када су противници већ имали завидну предност на сред Маракане. Утицаји менаџера-и тога има, не у толиком броју колико људи налазе разлог за лош резултат. Случај Бајевић, већина нас се надала да ће Бајевић најбоље мотивисати играче и то је било сасвим једно здраво размишљање. Лако је бити јунак после битке. Тренутна селекција играча је за наше прилике и више него солидна, али неко би требао утерати страх у кости играчима, јер то су репрезентативци(читај: уображени манекени), а не тамо неки безвезићи који су се до јуче млатили по другим лигама, жељни доказивања. Због тога и нисам пресрећан када прочитам имена Југе или Синише. Хвала на пажњи. :)

Први пост и одмах спортске приче... ЦЦЦЦ!!!
РСФ

Југа ми је екстра драг човек, али тренерско искуство нема, и оно што нам у овом тренутку не треба јесте да се коцкамо. Тешко је рећи кога за тренера, хајде да видимо шта може Бошко ... Петковић нипошто, Косановић никако, странац питање. Зенгу бих рецимо прихватио, јер знам његов рад, али питање је да нам не дођу неки Стоичков, Хаџи и остали успешни тренери ...  :nene

Што се тиче Пиксија, сматрам да га не треба нападати јер је учинио све што је било у његовој моћи да Звезда дође до титуле. Ипак, уколико изгубимо титулу, и његова одговорност се тражи.

Играчи ... По именима најјачи тим одавно, али тима нема. Фали ту духа, борбености, жеље, пожртвованости ...

А сад помози Боже, јер идемо на Карабурму ...  :batine




Да ме неко не схвати погрешно,одмах сам осудио Бајевићев потез раније на овом топику,али реално ако узмемо ову титулу она је 70% његова,тако да не могу да кажем да баш ништа добро није урадио.
Ја бих лично највише волео да се врати Зенга,јер нема сумње да смо под њим играли најлепши фудбал,бацили на колена једну Рому,добили све текме у првенству на Маракани,итд.

Што се тиче Бошка,мислим да је глупо држати њега као тренера до краја сезоне,па онда доводити некога да за месец-два уђе у ЛШ.Треба одмах дефинисати ко је тренер и тај треба да нам донесе титулу и да нас уведе у елиту,погубно би било за тим да мења тренера у јуну.

Југа нема лиценцу. Није завршио тренерску школу. Синиша је дао интервју за Журнал али није ништа рекао. Каже да та прича није за јавност и да поштује Звездину политику да се све обавља унутар куће а не преко медија.
Од поменутих и ја највише волим Зенгу а највише мрзим М.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

lično mi je drago što se raspršio mehur o Bajeviću kao velikom treneru. Odmah mi je bilo jasno koliko je sati posle smesne igre protiv Milana i Libereca. Za rosonere je imao i Žigića i Kovačevića a igrali su ispod svakog nivoa, onako preplašeni i sluđeni.
Zenga možda nema nekog znanja ali je fantastičan motivator a našim igračima je to potrebnije nego priče o taktici.
Bajević je promašena investicija, čovek koji nije imao poštovanja ni prema novinarima ni navijačima, ponašao se kao superstar koga niko ništa ne sme da pita a svi su ga tolerisali jer je širena fama o njemu još dok je bio u Grčkoj.

U poslednjih desetak godina jedino uvažavam Muslina i Zengu, iako su različiti znali su da motivišu, prezirali su Partizan, bili duhoviti i igrači su ih voleli...

1. ЋИРИЛИЦА
2. Иако си се одавно регистровао само 8 постова и углавном спортске приче, чак и када пишеш на Северној трибини пишеш о спортским темама...
3. Дакле исто као и за Сонга... ЦЦЦЦ!!!
4. Убудуће се овакве грешке неће толерисати!!!

РСФ

Дача од Босне је банован. Биће још банованих, ко има лошу репутацију, ко пише на оном проклетом, усраном, секташком сајту и то још на рачун Делија. И још без ћирилице, какав је то безобразлук.

Свако је господар своје судбине, сваки форумаш је господар свог статуса...

Данас сам дошао да кажем да ако петковић буде тренер звезде ја стварно не могу да навијам за звезду. то би био највећи могући блам за нас....та фаца тај фудбалски незналац...не могу да верујем да је кандидат уопште...

То што је он кандидат о томе можеш да пишеш али ако ту престаје твоја љубав према Звезди ти си дечко залутао... И ко си уопште ти да би ми морали да читамо овакве глупости??! БАН!!!
РСФ

п.с. Дођи јуче!

Не слажем се са Ђолетом да је евентуална титула у великој мери Бајевићева. По мом мишљењу она је последица сплета срећних (по нас, наравно) околности и више него јадних противника у лиги. Бајевић је много лутао са тимом и нити једном није погодио...
Тренер који би нам, по мени, екстра легао је Луиђи Дел Нери (надам се да нисам промашио име), уколико би са Звездом могао да уради оно што је учинио са Кијевом-од анонимуса направи екипу, а екипа је оно што нама треба! Значи тренер за мале клубове, јер колико се сећам са Ромом му већ није ишло. Знам да је ово нереално, али надам се да управа бар мало размишља у том правцу...

БОШКО ЂУРОВСКИ ПЕТИ ПО БРОЈУ УТАКМИЦА У ЦРВЕНО-БЕЛОМ ДРЕСУ

" ЗВЕЗДИН ВОЈНИК "

   До јуче први асистент Душана Бајевића рођен је 28. новембра 1961. године у Тетову и заузима сјајно пето место на листи фудбалера који су одиграли највише утакмица у историји Црвене звезде (укупно 509), иза Драгана Џајића (587), Боре Костића (580), Рајка Митића (569) и Јована Аћимовића (519).
   Бошко Ђуровски носио је црвено-бели дрес од 1978. до 1989. године, потом играо и за швајцарски Сервет, а наступао је и за две репрезентације - Југославију (четири меча) и Македонију (седам утакмица, три гола).

- Војник сам Црвене звезде, мислим да могу да допринесем њеној историји, а видећемо да ли ћу на клупи да проведем неколико утакмица или година - поручио је Ђуровски након првог тренинга који је водио.

Извор : '' Блиц ''
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''