Где је био Короман и Ђокић данас???

Ајде ако неког није мука нека напише нешто о игри данашњој.

Ђокић је паузирао због картона, а за Коромана не знам зашто није играо.

Сећам се да сам говорио док сам гледао Милијаша како игра у Зенгином тиму да је момак појачање у правом смислу те речи. У Бајевићевом тиму ми је било најжалије што је он склоњен у други план. Данас је подсетио на феноменалне партије из пролећног дела прошле сезоне и показао да за њега мора да буде места у тиму. Упутио је 3 сјајна ударца у оквир противничког гола, један је завршио у голу, а два је голман крајњим напором одбранио. Такође је на њему направљен и чист пенал који судија није досудио. МИЛИЈАШ ДЕФИНИТИВНО МОРА ДА ИГРА!
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "Pijanac"Такође је на њему направљен и чист пенал који судија није досудио
И Кастиљо, који  мора се признати био најбољи данас, је тражио пенал због игре руком, судија је иначе изазивао доста звиждука :boks
На почетку смо играли неповезано и не агресивно, све док Бошко није почео да скаче и прети поред клупе. И после гола смо доминирали тереном пресингом и уместо да им дамо још који гол наши фудбалери су користили сваки прекид да ходају у успореном снимку...Пуровића на клупу! и Јоксимовића,а могао би и Миловановић.Остали су били одлични на моменте. Рецепт за убудуће је агресивна и пресинг игра,само храбро газимо све до титуле!.
Због барјака то је све што сам успео да видим од игре. :D

Konacno jedna dobra igra naseg tima. Na pocetku, malo neuobicajena formacija, prakticno 5 igraca u defanzivi, 4 u vezi, jedan (ko nijedan) spic- nesretni  Milan Purovic. Cini mi se da je Joksimovic poceo na levom beku, izlaskom Djordjevica prebacen na centralnog. Ne bih se slozio da je lose odigrao. Ovo mu je bila mozda i najbolja igra do sada. Djordjevic je izvucen iz igre vec na samom pocetku, zamenio ga nesretni Pantic. Kastiljo i Milijas za desetku. Burza vec standardno dobar sa dvojicom na ledjima. Milanko Raskovic odlican u drugom poluvremenu (zamenio Burzanovica, ne znam tacno koji minut). Leva strana nam je odlicno funkcionisala, desna potpuno bezopasna, a kako i ne bi kad po njoj sparta zalutali Pantic. Kapiten totalno pogubljen, definitivno od njega nema vajde. Gaj ovoga puta poprilicno siguran, bez kikseva, ostar u duelima kao i obicno. Nesretni Purovic je imao iskusnog Lalatovica za cuvara, ali to nije opravdanje za promasaj sa 4 metra i generalno slabu igru. Nedosudjen cist penal nad Milijasem u drugom poluvremenu.  Basta vise defanzivan, trebalo bi cesce da se prikljucuje napadu, ali sta ce jadan, kad nema ko da pokrije nazad po toj strani. Pred kraj ulazi i Perovic na levom beku. Sve u svemu, ako ovako budemo igrali, mozda nam i ne izmakne titula.

Како титула да измакне, добили смо главног конкурента за титулу на њиховом терену. Ниси ваљда мислио да су то Мишеви? Погледај како је за данашњи ручак Хајдук појео једну порцију мишијег паприкаша.

Види се да смо у дербију сами себе победили. Они су само нас одвалили а све остало добили на гузове. Ред је био да им се врати. И волео бих да Ђуровски остане тренер, не свиђа ми се уопште Купер, мислим да су ти тренери "диктатори" превазиђени.

Quote from: "Woodoo"Види се да смо у дербију сами себе победили. Они су само нас одвалили а све остало добили на гузове. Ред је био да им се врати. И волео бих да Ђуровски остане тренер, не свиђа ми се уопште Купер, мислим да су ти тренери "диктатори" превазиђени.

Потпуно се слажем са тобом тако су и за Бајевића причали како има ауторитет па шта је урадио на крају. Све више и више ми се свиђа Ђуровски.

Можда се неће сви самном сложити поводом игре од јуче са ОФКом али мислим да је оно била једна партија за пример до неког 80 минута. Пресинг је феноменално успео и офк се практишно није видео. Ранђа помало несигуран у пар наврата. Јоксимовић је поновио одличну утакмуцу из прошлогодишњег финала купа није пуно грешио. Гај одрадио посао онако рутински без киксева. Баста несретни морао је играти централног бека јер несрећни Пантић је морао ући у игру. Имао је пар продора, мислим да је његова(Бастина) заслуга једини гол. Пантић као да није очекивао да ће играти...На њега више не треба раченати. Милијаш оправдао указану прилику али мислим да треба још да ради на брзини. Кастиљо сувишно је било шта рећи осим визивао игру, спаковао Бабовића, скакао као луд... Миловановић мора много боље, Бурза солидан. Пуровић одличан једино што је морао дати гол са 5 метара. Рашковић унео брзину али је пар пута заборављао лопту... Све у свему добро или чак врло добро на Карабурми. Што се тиче тренера то ће време покзати, мислим да Купер и није тако лоше решење...

Што се тренера тиче, мој глас безрезервно иде Бошку. У време када сам почео да долазим на север он је био капитен тима. Не памтим неки његов ружан, неспортски потез. Увек на висини задатка. Гол против Панатинаикоса, гол против Реала. Прави спортиста, прави капитен, прави звездаш. Биће и прави тренер, сасвим сигурно. Ово са Купером је скандалозно. 800.000 годишње за тренера? У овој земљи, у овој ситуацији, у овом клубу? То само може да дође из кухиње дилетанта чије име више не помињем. Само се надам његовом скором одласку из клуба. Комлексаш. Јел га можда срамота да Бошко буде тренер. Сељачина пати од звучних имена. Воли да лицитира по новинама и да се гађа некаквим дел Неријима, Куперима, Камачима, Курципелијима... Он је малигно ткиво у телу које се зове ФК Црвена Звезда. Треба га што пре одстранити да клуб не метастазира. Искрено верујем да ће Бошко успети да збије редове ових наших несрећника, да ће нам донети титулу и што је најважније, да ће направити некакав систем игре, пошто код Бајевића нисмо имали никакав.

Мислим да смо ми једини клуб на свету који би радије неког домаћег анонимуса за тренера него једног од најпознатијих светских стручњака. Народ се ложи на Бошка због две победе а чим дође неки пораз пљуваће се Пикси што није нашао неког тренера. Нама се не може угодити. Ако се жели резултат мора се уложити у тим, и крајње је време да Звезда почне да улаже у свој кадар. Тих 800 000 је смешно мала сума у озбиљнијим оквирима. Не може се у европу са тренером чији је највећи успех тренирање Радничког из Обреновца. Дакле, прво лепо довести тренера, па на лето довести јос најмање 3-4 добра играча. Паре набавити како знају и умеју, и време је да Звезда почне да живи од резултата а не од продаје тима. А да би се живели од резултата мора се прво уложити у тим како би он био у стању да испрати оцекивања и пласира се у ЛШ. Онда се добија новац, добија се пун стадион 3-4 пута, ТВ права... и покрива се уложено, а зарада је вишеструка. Ако се којим случајем омане увек се може продати играч-два за пар милиона и затворити конструкција. Без ризика нема добитка. Крајње је време да овај клуб почне да озбиљније послује и мислим да и Пикси то увиђа.
То је неко моје мишљење. Поздрав

Misevi :rofl


QuoteMIŠ U HUMSKOJ

Atmosferu na konferenciji za medije u sali SD "Partizan", pre Đukićevog dolaska "osvežio" je - miš. Naime, maleni glodar hrabro se prošetao pred novinarima, tako da se odmah pročula čuvena priča od "miševima i brodu".
Mnogi su rekli, prerano...


:lol:  :lol:  :lol:

Quote from: "Gavri"Misevi :rofl


QuoteMIŠ U HUMSKOJ

Atmosferu na konferenciji za medije u sali SD "Partizan", pre Đukićevog dolaska "osvežio" je - miš. Naime, maleni glodar hrabro se prošetao pred novinarima, tako da se odmah pročula čuvena priča od "miševima i brodu".
Mnogi su rekli, prerano...


:lol:  :lol:  :lol:

И какве везе сада ово има са Звездом? Немојте да пишете глупости које немају везе са темом.

Quote from: "slawisha"Не може се у европу са тренером чији је највећи успех тренирање Радничког из Обреновца

А јел ти се чини да и он а и маса других младих, модерних тренера једноставно не добија шансу јер се она даје "провереним, искусним и стручњацима који су тренирали "велике" клубове"... С тога доста пијачарења и нагађања са "великим" тренерским именима из иностранства, дајмо шансу Бошку, као што је и сам рекао он је Звездин војник и такви ће да оставе и срце и душу у Звезди не би ли постигли резултате, а ови "велики" као што сте видели после неуспеха беже и без кофера, па се накнадно враћају по њих...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Red Star Forever"

А јел ти се чини да и он а и маса других младих, модерних тренера једноставно не добија шансу јер се она даје "провереним, искусним и стручњацима који су тренирали "велике" клубове"... С тога доста пијачарења и нагађања са "великим" тренерским именима из иностранства, дајмо шансу Бошку, као што је и сам рекао он је Звездин војник и такви ће да оставе и срце и душу у Звезди не би ли постигли резултате, а ови "велики" као што сте видели после неуспеха беже и без кофера, па се накнадно враћају по њих...

Ствар је у томе што Бошко није млад и модеран тренер. Он је играо фудбал у неком другом времену а данашњи озбиљан фудбал гледа као и сви ми уторком и средом увече на ТВ. Са друге стране рецимо Купер је тренер који је водио екипу у безброј утакмица ЛШ и зна о чему се тамо ради, како треба а како не треба. Ако Звезди треба тренер који ће изигравати навијача поред аут линије, махати шалом, скакати и урлати 90 минута онда јебеш такве играче а и таквог тренера.
Фудбал је бизнис и као и у сваком другом бизнису и у фудбалу је главни и једини закон - ако хоћеш да зарадиш мораш да уложиш. Ми смо клуб који је 15 година покушавао да зајебе цели свет па да направи успех без улагања. Коме је то пошло за руком? Било је пар клубова којима се срећа осмехнула, као сто су Партизан, Артемедија, Хелсинборг, Марибор... али њихов проценат спада у домен статистичке грешке. Нама остаје да и даље покушавамо немогуће и брукамо се по европи, или да искеширамо за квалитетан кадар, као сав нормалан свет, па да имамо подлогу за очекивања и резултате којима тежимо.

Дај људи немојмо да се залуђујемо. Па Купер је јако добар и доказан тренер, глупо би било га упоређујемо са Ђуровским. Мислим да ће нам бити од велике помоћи. Ја бих највише волео да нам седи на клупи особа која као Ђуровски воли Звезду и која има знање Купера, али то је за сада немогуће. Видим сад да неки кукају како је Пикси дао велике паре за тренера...не ваља кад не даје(кажу стрпао је себи у џеп), а изгледа да не ваља ни кад даје. Не разумем...

Нисам ја против страног тренера. Али против Купера јесам. Чак ми се не свиђа ни једно име које је помињано у новинама. Зар није мало чудно да је тако добар тренер дуго без ангажмана. И проблем је што није почетак сезоне као кад нам је долазио Зенга. Боље је да остане тренер Ђуровски,био је на припремама,познаје екипу. Колико би требало било ком странцу да упозна играче. Па Купер не познаје ниједног нашег играча. Нека оставе човека да ради,па ако хоће да доводе неко звучно име нека то ураде на крају сезоне.

Мене лично у опште више не занима ко ће да нам буде тренер. Тј. дали је странац, наш, "господин" или "сељак", дали је био у финалу ЛШ или је цео живот провео у "малом мокром лугу", јер сам се доста пута опекао прејудицирањем (као и многи други). Какви су и какве ће резове да постижу. (задњи је био Бајевић).

Сто пута смо мислили "е сада", и накрају куртон. Зато од када је Бајевић напустио Звезду (буквално), ћу да судим по игри после  месец дана и резултатима после 3. (У нашој лиги рокови не могу бити души)
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Баш супротно, боље је да дође одмах. Наравно да он не познаје наше играче, али неће састављати тим на основу тога што му је неко лепши од некога, него ће погледати касете, имати домаће помоћнике и сл. Ако већ планирају да доведу страног тренера боље је да га доведу одмах како би се до краја сезоне упознао са екипом и увидео где шта фали и где је потребан нови играч. Што је тренер дуже са екипом боље је познаје и зна колико ко може да пружи.

sta je bilo sa onom televizijom,o tome niko ne prica,sto se tice trenera kiliko para toliko muzike,pa i ja obozavam zvezdu ali to ne znacida mogu biti trener ili igrac

Quote from: "Slawisha"Ствар је у томе што Бошко није млад и модеран тренер. Он је играо фудбал у неком другом времену а данашњи озбиљан фудбал гледа као и сви ми уторком и средом увече на ТВ. Са друге стране рецимо Купер је тренер који је водио екипу у безброј утакмица ЛШ и зна о чему се тамо ради, како треба а како не треба. Ако Звезди треба тренер који ће изигравати навијача поред аут линије, махати шалом, скакати и урлати 90 минута онда јебеш такве играче а и таквог тренера.
Фудбал је бизнис и као и у сваком другом бизнису и у фудбалу је главни и једини закон - ако хоћеш да зарадиш мораш да уложиш. Ми смо клуб који је 15 година покушавао да зајебе цели свет па да направи успех без улагања. Коме је то пошло за руком? Било је пар клубова којима се срећа осмехнула, као сто су Партизан, Артемедија, Хелсинборг, Марибор... али њихов проценат спада у домен статистичке грешке. Нама остаје да и даље покушавамо немогуће и брукамо се по европи, или да искеширамо за квалитетан кадар, као сав нормалан свет, па да имамо подлогу за очекивања и резултате којима тежимо.

:ruke

Добро пази кад квотираш да се не би понављале овакве грешке... Испало је да су ово моје речи што никако нису већ Славишине... Исправио сам!
РСФ
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!