Аргументација типа "он је водио овога, он је водио онога у лиги шампиона" не пије воду. И онај мутави Бајевић, кога је већина вас величала, је водио гомилу утакмица у Лиги шампиона, прошао групу са распалим АЕК-ом и шта би онда? Оде из клуба као задњи несој, што он заправо и јесте. Следеће питање је какве је тимове водио нпр. тај Купер, и колика је специфична тежина његових резултата. Простије речено, да ли он или било које друго светско име има то знање и ту моћ да од ових играча направи тим за ЛШ. Ја лично мислим да смо ми светлосну годину далеко од квалитета за ЛШ па макар тренер био и Мурињо или Венгер. Трећа ствар, за мене је сумануто дати 800.000 евра годишње за тренера, а клуб је једва на позитивној нули. Тако барем онај смрад каже. Ако је истина да је клуб још увек у некаквим дуговима бивше гарнитуре, ако послује на ивици рентабилности, ако тренутно имамо само два исподпросечна центарфора у целом погону првог тима, са којим циљем неко доводи тренера који ће бити плаћен више него првих 11 заједно. За мене је то чист маркетинг и маневарски потез оног што му не помињем име. Зашто се не уложе паре у добра појачања него се доводи тренер за енормне паре да од гована покуша да направи питу. Јел то опет тражење неког алибија за ову управу која нема никакав скаутинг и чија су се појачања углавном показала као невиђени промашаји. Зар Љупко Петровић није најбољи пример како је један просечан тренер довео одличну екипу на кров Европе. Па на крају крајева, играчи су ти који дају или примају голове, а не тренер. Кућу треба градити од темеља а не од крова, а темељ је омладинска школа и добар скаутинг. Овај упорно покушава да прво подигне кров. То само показује какав је он "зналац". Треба бити реалан и поставити реалне циљеве. Ствар је јасна, клубови из источне европе имају се прво доказати у другој лиги Европе (тзв. лига УЕФА) па ће онда ући у разматрање за ЛШ. Зар нам пример Стеауе и Левског ништа не говори. За нас је лига УЕФА утемељен и достижан циљ. Причати о ЛШ у овој ситуацији је чиста демагогија.

Red Star FC official website:

"Бошко Ђуровски остаје до даљег тренер Црвене звезде. У претходном периоду је оправдао указано поверење и има пуну подршку руководства Црвене звезде. Када је Душан Бајевић поднео оставку на место тренера истакао сам да нећемо доносити исхитрене одлуке. Бошко Ђуровски је добио шансу коју је искористио и екипу ће сигурно водити до краја сезоне. Тиме је питање тренера решено. Сада се у потпуности окрећемо одбрани дупле круне. Надам се да ће Бошко као велики звездаш, и ова екипа која је показала карактер, имати до краја сезоне велику подршку наших навијача како би заједно остварили нове успехе".

Офф...
Људи само да питам је ли ко гледао синоћ Зидан-Роналдо, Пикси иако је у годинама чуда ради. Срамота је да је преседник у тим годинама бољи од већине којим отац може бити.  :batine
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Не знам из којих је ово новина, ал ево текста.

QuoteMenadžer Zoran Stojadinović upozorava na prepredenog Argentinca
Stara, već uhodana kuhinja, koja radi na Majorki i godinama razmenjuje
recepte sa beogradskim kulinarima, pripremila je još jedno novo jelo.

Na slovo, na slovo, opet na slovo K.Dakle, Klemente je dobio pojačanje za stolom, stiže Kuper, a koliko je ukusan i da li je uopšte ukusan oceniće posetioci na Zvezdinim utakmicama.Sport saznaje da je, eto, i ovoga puta prste u transfer umešao menadžer Fali Ramadani, mada se zvanično nigde ne pojavljuje.I Fali i njegov brat Baškim, koji, baš kao i Ektor Kuper živi na Majorki, s tim što mu je osnovna delatnost vođenje restorana.

I, gle sudbine, u tom ugostiteljskom objektu, tvrdi Sportov dobro upućeni izvor, skuvan je Argentinac Kuper.

Kada je skuvan, usledilo je elegenatno povlačenje braće Ramadani, da bi stvari u svoje ruke preuzeo zvanični Kuperov agent Kamanjo, koji je početkom vikenda stigao u Beograd na razgovor sa Zvezdinim predsednikom Draganom Stojkovićem. Na Majorki je brzo prostrujalo da je dogovor na pragu, Kuper se, navodno, pohvalio na više mesta da će mu za dvogodišnji ugovor biti izbrojano 1,5 miliona evra.

Pun pogodak Zvezde ili...Hajde da zabeležimo reči našeg čoveka stacioniranog u Španiji (bavi se menadžerstvom), reči Zorana Stojadinovića... Možda ćemo tako bolje upoznati Kupera?

-Sramota – izričit je Stojadinović.

Kada kažete sramota, na šta mislite?

-Ne zaboravite da je Kuper najuren iz Majorke.U Španiji ga niko neće, a nudi se svakome.Na dušu mu se stavlja niz stvari, jedna od njih odnosi se i na angažovanje igrača, na sumnjive transfere . Biću još jasniji: igrač je slobodan bez obeštećenja, a on ga dovodi kao zauzetog, pa na osnovu toga klub uplaćuje novac za obeštećenje.Pogodite kome idu te pare...Navika, Kuperova navika.Da li to može da mu prođe i u Zvezdi? Pokušaće, ne sumnjam.To znači da bi naleto na Marakani trebalo očekivati trojicu Argentinaca...

Kuper je, ipak, svojevremeno, imao uspeha vodeći tim Majorke?

-I to je istina, ali tadašnji sastav Majorke i nije bilo teško voditi – naglašava Stojadinović – Sjajni fudbaleri. Podsećam da su dres Majorke nosili Dani, Soler, Stanković,Engonga, Luke, Tristan... Kada je kasnije preuzeo Valensiju opet je imao odličan igrački kadar, poklopilo se mnogo toga, došla su i dva finala Lige šampiona...Pad je počeo u Interu, nastavio se u Majorki...

Kuper – knjiga još nepročitana.

J.JOVANOVIĆ 18.03.2007 09:10:08

Ћирилица  :batine

Добро је што не долази Купер, потпуно је глупо бацати паре сада кад скоро сигурно освајамо титулу.

Бошко је сасвим ОК решење,играчи не би разумели бољег тренера-а и нису за неког "генија",већ да се "одради" првенство па да видимо...ком опанци,а ком рибок патике.


ПС
И шта сам рекао паметно-ништа :vozac

QuoteЉуди само да питам је ли ко гледао синоћ Зидан-Роналдо, Пикси иако је у годинама чуда ради. Срамота је да је преседник у тим годинама бољи од већине којим отац може бити.
и погодите који је број Пикси носио  :) -
QuoteЗинедин Зидан поново је носио своју десетку. Пре утакмице у свлачионици смо се међусобно шалили на ту тему. Исти број носили су и неки од играча који су синоћ такође били у његовом тиму, тако да је лако могао да остане без десетке. На крају се знало коме ће она припасти. Ја сам обукао 20. Судио је Пјерлуиђи Колина који је велики шоумен и његово присуство само је додатно увеличало спектакл. Видео сам се старим пријатељима, Болијем, Ходлом, Бланом".


Пошто је Бошко сада тренер надам се да ће наставити са карантинима, мислим да је то и битније од тога ко ће бити тренер Звезде, да играчи буду заједно у карантину што дуже времена као за ове две добијене утакмице, тако ће стално имати јасан циљ у глави - победа -титула, и да забораве на сплавове итд.

еоргијев се каје што је дошао у Звезду
Среда, 21. март 2007. 10:46

Бугарски фудбалер Благој Георгијев изгубио је кредит код навијача Црвене звезде лошим партијама у црвено-белом дресу, а после изјаве коју преносе бугарски медији, за њега ће бити боље и да не улази у игру.

Георгијев је по доласку у камп репрезентације Бугарске, уочи квалификационих утакмица за Европско првенство 2008. године, изјавио да му је долазак у Црвену звезду "био грешка"!

Бивши фудбалер софијске Славије и шпанског Алавеса изгубио је место у првих 11 после још једне слабе партије и високог пораза од "вечитог ривала" Партизана 4:2.

"Сада имам мало проблема у Црвеној звезди, али издржаћу још ова два месеца, када ми истиче уговор. Размишљао сам и схватио да сам погрешио што сам уопште дошао у београдски тим. У почетку није било тако, било је све у реду, али временом сам се уверио да није требало да идем у Србију", рекао је Георгијев бугарском "Дарик радију", а преноси бугарска спортска штампа.

Бугарски интернациоланац тврди да преговара са неколико клубова из западне Европе, али није желео да открије њихова имена.

(МОНДО)

Марш из Звезде !!!

Који ће нам рац Ектор Купер.
Бошко има оно што сви ти странци немају а то је Звезду у срцу.
Једини кога бих ја ставио уместо Бошка је Муслин.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Quote from: "Modrichha"Који ће нам рац Ектор Купер.
Бошко има оно што сви ти странци немају а то је Звезду у срцу.
Једини кога бих ја ставио уместо Бошка је Муслин.



Какав Муслин,и он и његов бункер. Нека је Боле добио шансу,надам се само да ћемо играти офанзивно. Мислим,само ми је то битно. 15 година све кукавиле са изузетком пижона

Овај бугарин глуми неку звезду кога уопште занима шта он мисли сем бугарских новина... И ја једва чекам да прођу та 2 месеца и да му видим леђа!

Quote from: "bl_regency"15 година све кукавиле са изузетком пижона

И Филиповића  namigivanje

Quote from: "Woodoo"
Quote from: "bl_regency"15 година све кукавиле са изузетком пижона

И Филиповића  namigivanje

Што ме је Филиповић нервирао са оним његовим изјавама - Врло је битан фактор среће -

Бугарском мајмуну обе ноге треба поломити!

Дајте бре, шта вам је? Зар да вас изнервира Благо :D ? Ко је и шта је он па да изазива овакве реакције?
Надам се да дотични неће видети терен до краја сезоне. Бошко је лепо започео по том питању, само нека настави.
..baklje gore, pesma cigana...

Он ми је потпуно небитан лик у животу само ме нервира то непоштовање клуба и безобразлук. Па шта очекује кретен, да игра по 90 миута након оваквих изјава... као ето грозно му је, ал издржаће још 2 мјесеца... као да је у концентрационом логору.

жена ти је курва благојеееееее !

Само знам да се не сјећам да је неко од претходних тренера "гинуо"овако поред клупе,и учествовао у игри ко Бошко.Исто тако ,инсистира на томе да играчи поздраве навијаче.Био нам је капитен сто година,додуше и ту су му путеви били укрштени с Пиксијем,мало повуци потегни око те траке...
Све у свему,он је ту од почетка,познаје екипу,па нека одради ово до краја...

Ево ста мисли Ђуровски о Георгијеву:
"- Георгијев је феноменалан играч. Међутим, Бугарин је на припремама једно, а на првенственим утакмицама нешто сасвим друго. Понављам, мени требају фајтери на терену. Ако покаже да има то у себи, вратиће се у стартну поставу - одговорио је Ђуровски".

Још ми се свиђа код Бошка потенцирања тог ФАЈТЕРИ, стално то говори. Надам се да ће остати, а то што сам рекао за Муслина, мислио сам једини којег бих волео осим Бошка.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ