како су гласиле пароле?

пОзДрАв!!!

"...Bog vas kleo, pogani izrodi, sto ce turska vjera medju vama?" i
"Sloga i vera pobediti mora, bice opet srpska Crna Gora"
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Prva parola je slogan iz Gorskog Vijenca,stih 73,74.

Svaka cast za obe!

I nije se pevalo Marovic...nego Majovic je picka siptarska. To je onaj debil sto je pokazao dva prsta kada je ulazio u tunel na poluvremenu.

Quote from: "Djape_BBrdo""...Bog vas kleo, pogani izrodi, sto ce turska vjera medju vama?" i
"Sloga i vera pobediti mora, bice opet srpska Crna Gora"
Stvarno moram i ja da kazem svaka cast za parole na nivou.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "Ujka Vanja"I nije se pevalo Marovic...nego Majovic je picka siptarska. To je onaj debil sto je pokazao dva prsta kada je ulazio u tunel na poluvremenu.

A evo sad citam treci kazu da se skandiralo Pajovic je picka siptarska.Oko mene su svi skandirali Marovic,sto mi i neko logicno bilo da posle mila dodje i on na tapet,al evo ajd da neko razresi i ovu dilemu sta se pevalo,posto ja nisam nikako mogao da procitam sa usana vodja o kome je bila rec.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Е одавно се нисам лепше осећао него ли синоћ... :D  оно је било као у најлепшој бајци... прво када сам ушао, а оно по први пут велики транспарент ДЕЛИЈЕ СЕВЕР, са све грбом... велика похвала јер је тај транспарент до сада красио само Маракану! Док је у Пиониру углавном било других застава, раније... е то када сам видео било ми је пуно срце . Ово говорим зато што је раније било доста полемике око подршке нашем КК (не везано само за јдр лигу)...
Пароле су заиста моћно одрађене, што би се рекло њиховим оружијем смо их дотукли (мислим на Горски вјенац)... занима ме само дал су ови из ртцг те пароле приказали?
Певање је било супер, мада, интересантно да овај вођа доле прво мора да пошизи, да им све одреда наспомиње, па да се чује како ваља  :zbunjen ...
И похвале што су вође обајсниле да нећемо скандирати што падне напамет "некој пијаној будали са друге трибине", већ они морају да се равнају према нама...
Играчима свака част, ове године ни  :sampion  није далеко!!!
Све у свему лепо је било бити Делија јуче!


Pun Pionir,zanimljiva tekma,pobeda i gromoglasno i dobro navijanje tokom cele tekme.Stvarno za svaku pohvalu i stvarno juce je bilo cast biti Delija.Tresao se Pionir juce,atmosfera stvarno zadivljujuca.Sa nestrpljenjem ocekujem pocetak play-offa.Naravno kao sto i dolikuje grupi Delije Sever,istaknuta su dva super smisjena trasparenta.Neko je spomenuo da je ovaj prvi iz "Gorskog vijenca" sto opet pokazuje na kakv nacin na Severu nastaju parole i kako se predano i vrlo smisljeno to sve priprema,biraju se reci i recenice.Stvarno su trasparenti super,na vrlo fin nacin(sto ni javnost,ni druga strana nisu ocekivali) je preneta zeljena poruka.Odlicno odradjena tekma.
Idu olucujuce borbe za titulu,ne zalimo nasa grla niti dlanove,a ti samo hrabro bori se...
;pljuga
_________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Sjajne parole, prozvani su bili samo oni koji to zasluzuju.Svaka cast,zaista.Sto se tice prikazivanja na TV-u, prenos je bio preuzet sa RTS-a a parole su se mogle naslutiti, nisu ni jednom prikazane u cjelosti duze od   pola sekunde.
Sve nije to toliko ni vazno koliko li cinjenica da je Srbima a samim tim i Delijama iz CG pruzena podrska koja ovih dana znaci vise nego ista drugo!
Sve najbolje.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]


Quote from: "Red Squad Podgorica"Sjajne parole, prozvani su bili samo oni koji to zasluzuju.Svaka cast,zaista.Sto se tice prikazivanja na TV-u, prenos je bio preuzet sa RTS-a a parole su se mogle naslutiti, nisu ni jednom prikazane u cjelosti duze od   pola sekunde.
Sve nije to toliko ni vazno koliko li cinjenica da je Srbima a samim tim i Delijama iz CG pruzena podrska koja ovih dana znaci vise nego ista drugo!
Sve najbolje.
Slazem se, ali vecina njih nije videla/procitala parolu vec ce videti ovo:

Izvor: Sportska Centrala:
Direktor Budućnosti uputio javno pismo "crveno-belima"
26.05.06. 10:00

Nakon što je Crvena Zvezda u hali "Pionir" savladala Budućnost u meču koji su obeležili i transprarenti pristalica "crveno-belih" na kojima je citiran Njegoš ("Bog vas kleo pogani izrodi, što će turska vjera među vama?") i na kojima je javno ispoljen stav "Delija" o ishodu referenduma u Crnoj Gori ("Sloga i vera pobediti mora, biće opet srpska Crna Gora"), direktor podgoričkog košarkaškog kluba Danilo Mitrović javno se obratio svojim kolegama sa Malog Kalemegdana, pre svih treneru Draganu Šakoti, ujedno i selektoru našeg nacionalnog tima:



- Zahvaljujemo vam se na "gostoprimstvu"! Hvala za sve "lijepo" što ste nam priredili u "Pioniru". Selektor je bio istinski predvodnik i primjer "lijepog ponašanja", kako sam reče, u "sjajnoj atmosferi fer i korektnog navijanja". Za koga sjajnoj? Za uličare i primitivce. Za fašiste :nene . Gospodine selektore, imate dovoljno godina da prepoznate i pravite razliku između ambijenta fašizama i sjajne atmosfere. Sada je već bespredmetno reći, da ako se već nije moglo uticati na tu "sjajnu atmosferu", postojala je i mogućnost ograđivanja i krajnja mogućnost izvinjenja u ime kluba. Ali ne, vraćamo se na početak, tada ne bi bilo "sjajne atmosfere", navodi se u Mitrovićevom saopštenju.
_____________________________________________________

Kakav bolesnik...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"


Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Шта има фашистичко у ономе из Пионира?!? Ја не знам стварно, јел тај, како рече Данило Митровић, уме да чита, или можда му ћирилица смета...? Лик је више него болестан... шта би он так рекао да је био на клупи неког хрватског клуба 2003. године у Пиониру?!? :D ...
Стварно је интересантан случај... за посматрање, шта друго рећи??? namigivanje