Ovde mozete da komentarisete sve sto je zanimljivou u polufinalu i finalu kosarkaskog play-off.

Mozda i ne bi bilo lose da imamo posebnu temu za plej-of jer se na onom drugom topicu vec dosta strana nagomilalo,a i pise se i o izjavama,transferima,itd.
Ovo bi mogao da bude topic na putu do titule...moje misljenje,admini imaju poslednju rec.

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 20 časova u beogradskoj dvorani "Pionir" dočekuju FMP Železnik u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Sinalko Superlige. Crveno-beli su plasman u završno doigravanje obezbedili kao najbolji tim iz grupe "B" dok je tim iz beogradskog predgrađa završio kao drugoplasirani iz "A" grupe. Polufinalna serija igra se do tri pobede, a format utakmica je 2-2-1.

"U plej-of ulazimo maksimalno borbeno i angažovano jer da bi stigli do titule moramo da pobedimo dva izuzetna sastava. Posao nije nimalo lak, jer se mečevi igraju svaka dva dana, pa će veliku ulogu igrati i fizička pripremljenost timova. Što se tiče prve utakmice serije protiv FMP Železnika, očekuje nas težak posao. Tim je predgrađa je izgradio sistem rada, koji godinama daje sjajne rezultate. Vrlo su konkurentni, igraju dobro, a trofej koji su osvojili u Sarajevu dao je samo potvrdu njihovog kvaliteta. Pod uslovom da svi naši igrači budu zdravi, očekujem veliku angažovanost i jednu lepu košarkašku predstavu. Uz to, naravno da bi bilo lepo nas publika maksimalno podrži, kao što je to činila na svim važnim utakmicama ove sezone", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dragan Šakota.

Crvena zvezda i FMP Železnik jedini su domaći timovi koji su u ovoj sezoni već osvojili trofej. Crveno-beli su bili najbolji u Kupu Radivoja Koraća, dok je FMP slavio na završnom turniru Goodyear lige. Upravo u Sarajevu odigran je i poslednji međusobni duel, koji je Železnik ubedljivo rešio u svoju korist. U regularnom delu sezone svaki tim je slavio u svojoj dvorani. Poslednji put u plej-ofu timovi su se sastali 2003. kada je Železnik prošao u finale.

Cena ulaznice za prvu utakmicu polufinala plej-ofa Crvena zvezda-FMP Železnik je 200 dinara.
30 May 2006

Kakav pederski potez.Ovi smradovi delili protiv buducnosti karte za finale tako da ce samo oni biti u dvorani u utakmicama u kojima su oni domacini.

A jel neko provalio da su ponovo prepevali sve nase trenutno aktuelne pesme. Da li oni misle da nas time zajebavaju ili su stvarno debili  :batine  :zbunjen

Sigurno je ovo drugo  :finger

A ovaj potez sa kartama, stvarno bez komentara. Nadam se da cemo i mi uzvratiti istom merom.

Mada je meni licno zanimljivije gledati izfrustrirane face groblja kada ih budemo  :jebanje i u basketu.

Jedno pitanje za strucnjeke...Vjerovatno je to negdje i pisalo, ali ja to nisam vidio, ko ima prednost domaceg terena u finalu, u slucaju da prodju obadva prvoplasirana iz grupne faze ili obadva (ne do Bog) drugoplasirana?

partizan ima prednost "domaceg" terena... navodno zbog kos razlike

Danas je na SOS kanalizaciji objavljeno da je KK Crvena Zvezda odlucio da se na svim utakmicama plej-ofa u kojima je nas klub domacin intonira Himna Srbije - Boze pravde! :ruke

Vazno je sad da mi prvo jebemo ove konzerve iz zeleznika. A groblje i ovako jebemo vec cele sezone.

Zamislite kakve ćemo im JOŠ komlexe nabaciti. 2. u fudbalu, 2. u rukometu, 2. u basketu. :lol:  Zvezda ove godine osvaja, mora da osvoji. :sampion  :sampion
Ajd sad sutra se ne radi...

Zaboravite šta sam rekao gore. Ovi debili ako osvoje ja skačem.  :bes  :boks  :nene  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes
Ajd sad sutra se ne radi...

Quote from: "Manager"Zaboravite šta sam rekao gore. Ovi debili ako osvoje ja skačem.  :bes  :boks  :nene  :bes  :bes  :bes  :bes  :bes

zbog takvih debila kao sto si ti, koji menjaju misljenje posle jedne tekme, sigurno nece.

nego, predlazem da svako da po neku kintu, da kupimo vuku aparat za usi. nemoguce je da nije cuo sakotu, cak sam i ja preko TV-a cuo ono ''bez faula''? 3 sekunde pre kraja, mi imamo +1, fmp je na svojoj polovini, a on pravi faul?! mislim, gde je tu logika?

od sledece tekme u pioniru nam zavisi sudbina, nadam se da ce momci mnogo ozbiljnije uci u mec, i da ce se vuk naravno pomiriti sa cinjenicom da ima probleme sa sluhom i sve ce biti OK. :ruke

Ne mogu da verujem sta su uradili veceras.Dozvolili su sabanima iz Zeleznika da povedu sa 1-0,nabili sebi pritisak pred drugu utakmicu,kao i pritisak da moraju bar jednom da pobede u Zelezniku.
Radivojevic je debelo zasrao na kraju,ali nije on decko kriv,nego je kriv trener koji ga je uveo.Sakota je izgubio ovu tekmu po mom misljenju.Pre svega ostavlja na pocetku na klupi mozda i najboljeg sutera O'bannona,a onda ovaj ulazi u 3. cetvrtini i razbija FMP,da bi ga Sakota ponovo izveo do pred sam kraj kad je vec bilo nereseno.Uopste mi nije jasno koji mu je to fazon u poslednje vreme da forsira Radivojevica a da sve vise gusi Lerija...
A Jeretin je posebna prica.Kapiten koji osim toga sto gubi brdo lopti i sutira u proseku 5 puta po utakmici sa 10 metara,nema muda da ubaci 2 penala u finisu meca.I ovo mu nije prvi put da se tako ukenja na kraju kada sutira penale...
Bruka je stvarno kako smo ispusili,ali dace Bog da sledecu dobijemo i da napravimo brejk u Zelezniku!

Ovo je doslo samo kao opomena da se igraci malo uozbilje pre najvaznije utakmice u sezoni.

NEtreba da se brinemo ovo je nasa sezona. Posle fudbala i rukometa dodji ce basket.

И ови коњи ми покварише славље.

Али не треба кривити Шакоту. Имао је сигурно рационалну логику када је увео Радивојевића уместо Раичевића. То се на крају испоставило као грешка, али Радивојевић је главни кривац што није испоштовао оно што је Шакота од њега очекивао. Дечко је потпуни дебил са благо телећим погледом одсутан са терена у одлучујућим тренуцима. Као да игра баскет негде на ливади.

Он мајмун прави фаул под њиховим обручем 3. секунде пре краја на плус 1. Кретен!

Међутим ни он није толики кривац колико је Јебетин опет упрскао ствари. Заиста ми није јасно докле ће он нас да силује ментално? Једва чекам следећу сезону и Милошевића на плеју. Надам се да ће отићи ова будала од Јеретина. Дечко се наљути на судије и на плус шест он форе ради шутира за 10. метара на 15. секунди до краја напада, а бацања нећу ни да спомињем.

И на крају заиста ми није јасно колика будала треба човек да буде да пљуне на Гуровића у тренутку када је напуштао терен????  Шта му је сад па Гуровић крив?

А Жежељ краљ на то реагова тако што је претукао пола партера, па чак и ове из Секуртија ;) Како човек набада свака му част.

Pljunuo Gurovica??????????  :zbunjen

Sad vidim na SOS-u ... STRASNO. Ja sam izleteo iz hale cim je poslednja lopta izasla iz kosa pa nisam tome prisustvovao. Pa zar posle jednog poraza da ih pljujemo??? Sta su nas njihovi prethodnici navikli samo na uspehe?

Neverovatno ... Zvezdo glavu gore!

Sto se tice pljuvanja Gurovica(koji veceras nije bio sjajan) stvarno nemam reci ....... :zbunjen
NAJVECI MORON NA VECERASNJOJ UTAKMICI - SAKOTA......
Morao sam da napisem velikim slovima jer sam definitivno ispizdeo od ovog coveka.....Pa drzi Jeretina u igri koji je od zadnjih 10 napada sjebao 8 dok na klupi sedi ubedljivo nas najbolji igrac veceras Leri....A o Vuku koji 4s pre kraja pravi faul pa zatim i korake ne treba trositi reci,mada u poredjenju sa Jerom on je ipak po meni suvo zlato.......

Za jeretina je stvarno pet do dvanaest da se lepo vrati u lovcen. Pun mi je kurac vise da gledam tog morona kako krizira u finisu ama bas svake izjednacenije tekme, i slazem se da je danas najveci krivac Sakota, ne mogu da verujem da nije skapirao da jednostavno pomenutu budalu treba izvoditi uvek na 2 minuta do kraja pa makar pleja igrao Raicevic.
..кажу да причам много...

Ne znam  stvarno zasto Sakota nije ubacio onog Hendersona umjesto glibavog Jeretina koji je srao cijelo drugo pluvrijeme.
No dako bude bolje u drugoj utakmici,inace ce biti :batine