Ја не знам зашто Шакоту кривите. Па не може он да игра уместо њих. Хендерсон је прву четвртину очајно одиграо. У тренутку када је атмосфера у хали и на терену била врхунска на плус 6 за нас, Хендерсон успорава игру и због њега губимо 4 напада и уместо плус 12 био је егал. Вук је добро играо прво полувреме, чак је и убо две тројке мислим.

Али оне грешке на крају су само одраз његове интелигенције. Која је благо речена на граници идиотизма.  Али добро...

Верујем да ћемо их ипак елиминисати из даљег такмичења и надам се да ћемо их здушно бодрити до краја!

Dobro nije bilo nesto sjajno, ali kako se ono kaze: "...prvi macici se u vodu bacaju...", poceli smo porazom, zavrsicemo titulom!!!
Ali puno stvari ima koje mi se ne svidjaju...Jedna je da previse izgleda podcjenjujemo FMP. Lako je posle bitke biti general, ali ja sam po zavrsetku 3. cetvrtine imao jebeni predosjecaj da cemo izgubiti. Uostalom sad u sezoni vode protiv nas 3-1. Znaci ne odgovaraju nam. Ostale stvari su vec navedene u vasim postovima gore:
Situacija sa Gurovicem me je razocarala...Momak nije ubacio 30 poena kao sto mu je obicaj, izgubio je mislim kljucnu loptu ko +2 kada je krenuo u dribling, ali imalo inteligentan covjek mu ne bi nista smio zamjeriti. Opet je dao neznam 15-16 koseva, sto po mom misljenju nije lose. Posle samog meca, na njegovom izrazu lica, se vidjelo koliko mu je poraz tesko pao i onda usudjuje se tamo nekakav magarac da pljuje igrace. Da se razumijemo ja sam uvijek za korektnu kritiku, ali ovako nesto je stvarno manja katastrofa...

Vucina Radivojevic...mislim ako je stvarno potpisao za pakistance opet mozemo svi biti zadovoljni. Nevjerovatno da pravi vec opisani faul i onda posle promasenog slobodnog bacanja, lopta se od obruca odbija u aut, "citav Beograd se dere" pusti loptu u aut, a on startuje sprint i uzima loptu. Umjesto da pusti loptu, pa da se posle ubacivanja sa strane izvede koliko-toliko isplaniran napad na Gurovica ili O´Benona...

Goran Jeretin... dobra igra u vecem dijelu meca, a onda "stari virus" nevjerovatnih poteza.. sutevi sa "20 metara" i prodori u reket koje nikad necu kapirati-glavom u 2-3 protivnicka igraca, bez izgleda da vidi obruc, da ne pricamo o poentiranju...

G. Henderson...najveci krivac za poraz!!! Zbog njegovog loseg pocetka, Jera dobija minutazu, kojom nas vodi u poraz...

D. Sakota...Imam lijepo misljenje o njemu i tako ce i ostati, mada ne razumijem sto je sinoc "ugusio" O´Benona, jedinog koga je sluzio sut...

Moja prognoza da ih dobijamo 3-2!!!

ps. od svega najvise ne kontam ovoga tipa sa nikom "Manager"! Stvarno zalosno...

Vec sam negde rekao da imamo plejeve koji imaju zesce tripove... Obojica su ok i drago mi je sto su u Zvezdi, ali oni nisu iskusni u smislu znanja i mirnoce, vec po godinama. Obojica su kao neki klinci. Igraju na talase, zavisi kakav im je dan, na koju su nogu ustali. Ne moze tako da igra ozbiljna ekipa - trebao bi nam neki treci plej, makar i losiji od njih, ali koji ce biti iskusan i smiren kada se lomi rezultat, da smiri igru i prevede uspesno loptu preko polovine terena ako nista drugo...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quoteps. od svega najvise ne kontam ovoga tipa sa nikom "Manager"! Stvarno zalosno...

Dobro jebi ga to sam napisao minut posle utakmice i bio sam jako iznerviran.
Ajd sad sutra se ne radi...

Quote from: "Milos_cz"trebao bi nam neki treci plej, makar i losiji od njih, ali koji ce biti iskusan i smiren kada se lomi rezultat, da smiri igru i prevede uspesno loptu preko polovine terena ako nista drugo...

Milosevic? Markovic?

O'bannon je igrao pleja tamo na svom koledzu,mislim da mu ne bi bio problem da u finisu meca prevede loptu i da malo smiri situaciju.

Sada posle prespavane noci malo racionalnije gledam na sve,ali mi nikako nije jasno kako sme da se dozvoli da igraci poput Jeretina iz meca u mec grese kod istih stvari i da se to i dalje dozvoljava tako...Ako treba Jeretin da sedi celu tekmu na klupi da bismo pobedili neka tako i bude majku mu.

A sto se Gurovica tice mislim da treba da bude gromoglasno pozdravljen na pocetku sledece tekme,cisto da se zna da je taj koji ga je pljunuo jedan obican retard koji sa Severom nema veze.

Quote from: "Djole"A sto se Gurovica tice mislim da treba da bude gromoglasno pozdravljen na pocetku sledece tekme,cisto da se zna da je taj koji ga je pljunuo jedan obican retard koji sa Severom nema veze.

Apsolutno se slazem sa ovim.

Covece kako me je Vuk iznervirao.Nego,ako je istina ono da je dogovorio prelazak u partizan onda stvarno...

Quote from: "goku"
Quote from: "Djole"A sto se Gurovica tice mislim da treba da bude gromoglasno pozdravljen na pocetku sledece tekme,cisto da se zna da je taj koji ga je pljunuo jedan obican retard koji sa Severom nema veze.

Apsolutno se slazem sa ovim.

Covece kako me je Vuk iznervirao.Nego,ako je istina ono da je dogovorio prelazak u partizan onda stvarno...
Pa zar ne vidis da covek vec igra "za partizan" :o  
To za O Benona zvuci dobro, ali to za Markovica i ovog drugog stvarno ne znam, jer ne mogu da gledam Zvezdine utakmice zbog Beeee 92, vec samo onu crkavicu sto puste na RTSu...
Ali pretpostavljam da nisu ni blizu dovoljno dobri, sa obzirom da ih maltene nikad nisam ni video da igraju (mada je jedan od njih bas znao lepo da odigra, valjda bas i na derbiju - ne secam se) - a i mislim da ni oni nemaju hrabrosti za neizvesne finise
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Игор Милошевић је можда и најпреспективнији плеј. За њега је Трипковић огромна нула. Страшан играч. Међутим још је млад и велика је конкуренција на плеју. Он је отишао у други план јер се Џи вратио у наше редове.

У сваком случају мали убија, али га Шакота није пријавио за наше првенство, јер нема толико јак уговор као три плеја које је пријавио...

U drugi duel bez Gurovića?

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su prvu utakmicu polufinala plej-ofa protiv FMP Železnika, a drugi meč na programu je već u petak od 20 časova, bez TV prenosa.

,,Posle prespavane noći i pregledane kasete, shvatili smo da smo sami izgubili utakmicu, nespretnom igrom u završnici. Imali smo priliku da u toku meča uđemo u mirniji završetak, što se nije dogodilo. Igrom u većem delu meča možemo da budemo zadovoljni, jer smo kontrolisali ritam i u odbrani i u napadu. U završnici smo imali mnogo načina da dobijemo utakmicu, a samo jedan da izgubimo, i to se upravo i dogodilo. Okrećemo se sutrašnjoj utakmici, jer je to zakon plej-ofa i želimo da se što bolje pripremimo za taj duel. Što se tiče Milana Gurovića, još uvek ne znam da li će biti u stanju da istrči na parket", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dragan Šakota.

Program u hali ,,Pionir" počinje u 19.45 kada će specijalni gosti košarkaškog kluba ,,Crvena zvezda", Zvezdini rukometaši dobiti medalje i pehar za osvojenu titulu državnog prvaka. Cena ulaznice i ovoga puta je 200 dinara.

http://www.kk-crvenazvezda.net/2005/index.php?subaction=showfull&id=1149163141&archive=&start_from=&ucat=1&;

Žeželj: "Pogrešio sam"  
Danas je u prostorijama Košarkaškog kluba ,,Crvena zvezda" došlo do susreta generalnog menadžera Zvezde Igora Žeželja i navijača Miloša Feketea. Tom prilikom događaj po završetku jučerašnje utakmice između Crvene zvezde i FMP Železnika u dvorani ,,Pionir" u okviru polufinala plej-ofa je okarakterisan kao nesporazum.

,,Bez obzira na moju želju i opredeljenje da u svakom trenutku zaštitim igrače, nije moje da radim posao obezbeđenja. Pogrešio sam. Moj gest nije poruka koju Košarkaški klub ,,Crvena zvezda" želi da emituje", kaže Žeželj.

,,Volim Zvezdu! Želim i njoj i njenim igračima sve najbolje! Ponele su me emocije. Došlo je do zabune. Igor je mislio da ću da napadnem Gurovića, ali to nije bila moja namera. Drago mi je što su me u Klubu odmah primili i razgovarali sa mnom. Zvezda je veliki klub, što je ovim gestom i pokazala", rekao je Fekete.

Iskreno se nadam da sad nece etiketirati sve nas normalne koji ne reagujemo ovako cim kola i malo krenu nizbrdo.Mnogi brzo zaboravljaju u kakvoj smo krizi bili pre 5-6 godina i sad se nadje ovako neki retard da pljune coveka koji je ginuo za nas na svim tekmama.Samo se nadam da ce to i Gurovic shvatiti da to nije doslo od onog pravog dela Delija,vec da je to samo jedan obicni razmazeni indijanac.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ovi nasi se osisali na celavo  :D

Zamislite Jeretina celavog  :rofl

Nego sta nego je pogresio - trebao je jos jednom da ga zabode :D
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Jebem ti zivot kad nisu sposobni ni da prenose 1/2 drzavnog prvenstva u sportu gdje smo jos uvijek svjetski prvaci...Da mi je znati samo sta misle ove jebene TV stanice u Srbiji :zbunjen


Inace na poluvremenu vodimo 39-27 uz fantastican procenat suta kod sl. bacanja 15-29/ 52% :bes


Crvena Zvezda : FMP Zeleznik   59:47 4th quarter


ajde momci zavrsite to kako treba

Revanš sa kamatom
02.06.06. 22:10

Crvena zvezda - FMP 81:61
(15:12, 24:15, 20:20, 22:14)

Košarkaši Crvene zvezde su se revanširali FMP-u za poraz u prvom meču polufinala plej-ofa i izjednačili rezultat u seriji na 1:1. Slično kao i u utakmici odigranoj pre dva dana, "crveno-beli" su u drugoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, ali ovoga puta nisu dozvolili "panterima" da se vrate u igru, već su u poslednjih deset minuta dotukli rivala.

Iako je nastup Milana Gurovića bio pod znakom pitanja, on je i večeras bio najefikasniji igrač "crveno-belih" sa 17 poena, dvocifren učinak imali su još O'Benon i Jeretin sa po 13, te Antić sa 11 poena. U ekipi iz Železnika samo je Branko Cvetković sa 13 poena imao učinak vredan pomena.

Treća utakmica polufinalne serije se igra u ponedeljak, 5. juna, u Železniku.

Treba pomenuti da su danas igrali i Steven Markovic i onaj turcin Emre Bayav...Inace G. Henderson totalno van forme, 13 minuta, 2 poena, 5 licnih i index -3. Jeretin danas sa indexom +22 :o ,Gurovic +18, Pero Antic +15. Vucina Radivojevic za 17 minuta isto kao i Antic, imao 2 poena i index +2 :zbunjen

Sad u Zelezniku uzet jednu pobjedu, jer cemo tesko dobiti obadvije i onda u majstorici doci do finala. Mislim da nam pakistanci vise odgovaraju nego ovi Covicevi...

Odlicno, strasno vazna pobjeda.
Nadam se da mozemo u finale, zasluzili smo ga i mnogo smo jaci od FMP-a
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Dobro je da nisu psiholoski pali posle prve utakmice.Mislim da cemo dobiti i sledecu.Jos ako prorade G i Vuk do finala...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]