Пошто нисам до сада био у Железнику, како ћемо за карте?
Да нас не зајебавају као глодари, када играмо у Пиониру, па им није интерес да Делија тамо буде пуно, да Север грми... :D

Нека количина људи обично уђе на број (некада и сви) а остали купују карте које тамо обично не буду прескупе, већ симболично 100-200 кинти... Дешава се и да сви морају да купе карте али ако толико не можемо да издвојимо онда јебига...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

карата нема у слободној продаји; клуб је добио симболичан број карата за чланове управе...једини начин да се уђе је да се оде испред хале и јури неки радник фмп-а који је добио карту а заболе га да иде на баскет...или да се нешто деси током дана па да ипак добијемо неки број карата...

Важно је да одемо у Железник,а за карте ћемо се већ некако снаћи.

Idemo ispred hale pa kakve veze ima i ako ne udjem. Nije da ulazim na Santjago Bernabeu pa da mi bude zao :) Ako nista naci cemo neku dobru pivnicu pored, TV, i napravicemo atmosferu ;)

prosto mi je nemoguce da su karte "rasprodate" do 2 popodne.. izgleda da samo kod njih publika ranije kupuje karte.. nesto je tu sumnjivo.. svi ispred hale pa sta bude..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

Nije prvi put da njihova uprava podeli sve karte lokalnom stanovnistvu i kurti i murti...

Quote from: "RSFC"prosto mi je nemoguce da su karte "rasprodate" do 2 popodne.. izgleda da samo kod njih publika ranije kupuje karte.. nesto je tu sumnjivo.. svi ispred hale pa sta bude..
A hala veceras prazna :batine  :jebanje

Данашња текма ће бити упамћена по томе што су ови говнари из ФМП-а намерно "продали" све карте за утакмицу, не би ли Звезда имала што већу подршку Делија и тако лакше дошла до победе.

Истина, нису дали да се уђе у халу. Испред хале је било сигурно око 200-300 Делија без карте. После више од пола сата од почетка утакмице долази до фајронта после сазнања да нећемо моћи да уђемо у халу. Колико је било места у хали за Делије, довољно говори да је била полупразна.

Доста Делија је отишло, међутим на аутобуској станици заустављен је пун бус Делија од стране вођа и онда смо позвани да се вратимо у халу... и наравно одушевљење и песма је одмах кренула у кортеу.

Дакле, по мојој процени трећина-четвртина људи је ушла у халу, јер је доста људи отишло.

Чим смо ушли одмах је формиран коп, и кренуле су одмах прозивке "Јебемо ти матер Човићу", "Пичко ћорава", "Жена ти је курва Човићу" (седела поред њега), наравно певале су се песме Звезди, "Ја сам године", Марсељеза, "Мој тим је првак био", "Нека вечерас свако зна" и наравно на крају "Свуда грми около".

Следећа текма је у среду, поново у Железнику.

Koji su to smradovi,stvarno za ne poverovati.Ja ne znam da li je neko usao na kraju,ja sam otisao posle jedno sat vremena cekanja.Nadam se da ce biti drugacije u sredu.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Quote from: "Djape_BBrdo"Koji su to smradovi,stvarno za ne poverovati.Ja ne znam da li je neko usao na kraju,ja sam otisao posle jedno sat vremena cekanja.Nadam se da ce biti drugacije u sredu.

jebem im mater bezobraznu !! bice u sredu sigurno drugacije nadam se bar. BRAVO ZVEZDO

Kakav olos... Delili karte po njihovim firmama, skolama, samo da bi nas sprecili da navijamo i pomognemo klubu.
Ja na kraju ipak nisam usao.